Lady Gaga feat Beyonce - Telephone (Official Version New Single)


Lady Gaga feat Beyonce - Telephone (Official Version New Single)




Fin.Finare.Finast



Måndagen blev en riktigt seg och dålig dag. Jag hoppas att morgon dagen i sthlm kommer ge mig mer tur. Jag har redan tänkt ut vad jag ska ha på mig imorgon,allt för att bli så fin. Kommer under dagen också träffa en vän som jag inte har träffat sen December 2007. Äntligen ses vi igen! Tror tisdagen kommer bli en dag i guld.


- god natt säger addan!


Fin.Finare.Finast



Måndagen blev en riktigt seg och dålig dag. Jag hoppas att morgon dagen i sthlm kommer ge mig mer tur. Jag har redan tänkt ut vad jag ska ha på mig imorgon,allt för att bli så fin. Kommer under dagen också träffa en vän som jag inte har träffat sen December 2007. Äntligen ses vi igen! Tror tisdagen kommer bli en dag i guld.


- god natt säger addan!


namnsdagsbarn Andreas




Godmorgon bloggen. Kom på att idag är det Andreas hela dagen. Det är min namnsdag! wohoo!! När jag var barn fick jag alltid massa fina saker på min namnsdag, tyvärr är det inte så idag. Jag hoppas i alla fall på mina csn pengar idag. Annars kommer jag få adhd när jag ringer till min mamma. puss puss


addan - stockholm




Nästa vecka blir det en hel del stockholm. Det var ett tag sen jag var där nu. På tisdag ska jag till sthlm för att utföra lite olika saker. Hoppas att jag kommer hinna träffa min vän Danny. Han ska vara där över dagen för att spela in en reklam film för Mc donalds. Till helgen hoppas jag på att min planerade "hemliga dejt" blir av. Framför allt hoppas jag på att kunna hitta dom sista julklapparna till familjen. Vill vara helt klar nästa vecka. Någon som vet vad årets julklapp kommer att vara?


Nu börjar det.




Mysig söndag hemma hos morfar. Gav honom en julblomma som tack fick jag laga mat och låna hans tv. Eftersom jag inte äger en egen tv var stunden framför morfars ren lyx. Det har varit en mysig vecka. Terre är som ni vet här på besök. Nästa vecka ser också väldigt bra ut. Någon som vet vart man kan hitta bra julklappar?


The City Season 2


Season 2 Trailer


Äntligen är tjejerna i The City tillbaka. Jag tror att del 2 kommer bli lika bra som den första. Kanske lite bättre faktiskt. Vi får hoppas på det. Äntligen har jag något att se på tv igen. Alla borde följa nya the city!



Birjer Jarl




Vilken rolig fredagkväll det blev. Massa drinkar, bra musik och mycket dans. Kvällens skandal kom i slutet av kvällen när jag var nära på att åka på stryk, hahaha! så kan det gå när man beter sig som ett svin på dansgolvet. Vill inte ångra något, tack för en lyckad kväll!





Roligt att se Terre så lycklig. Hon sprang runt och pratade med folk och dansade hela kvällen. Fast jag märkte att jag var duktigare en henne på att sno drinkar ifrån folk. Terre gör det så osmidigt. Men jag älskar henne i alla fall!

- Puss och kram!


addan vaknar upp...





05:00 tog festen slut igår. Kvällen började på Marcus fest och slutade på MAX. Nån kåt snubbe följde mig hem igår för att se så jag "klarade mig". Ibland är folk underliga. Tack till alla som var på Birjer Jarl igår. Jag hade en underbar stund med er. Och alla som fick mitt mobil nr igår behöver inte spara det.

- nu ska jag göra mig vacker!


Morning After Dark


Timbaland Ft. Nelly Furtado & Soshy



Äntligen en ny skön party låt som jag kommer spela sönder på förfesterna i höst. Älskar Nellys nya låt som hon gör med timbaland. Allt den tjocka lilla gubben rör vid blir till guld, älskar deras musik.


make love to the camera




Ni är många som börjar fråga mig. Och svaret är att i Januari kommer jag börja rulla på tv. Smaskigt absolut. Så mitt andra svar är - ja, jag kommer börja hänga på stureplan. Äntligen kan jag börja leva på gratis drinkar igen. Vem betalar min fylla? Har planerat att köpa så mycket snygga kläder i december som jag ska börja använda månaden efter. Nu kan jag inte se ut som att jag kommer ifrån Jönköping. Nu ska jag förneka småstads pojken i mig. Fast jag tycker nog aldrig att jag såg ut som en jönköpings kille. Man har ju alltid haft stil.


Det bästa med januari blir inte bara att man kommer synas på tv. För hoppningsvis kommer jag spela in något nytt igen. Det handlar om Realiy, men mer tänker jag absolut inte säga. Några vet lite, men ingen kommer att få veta allt. Äntligen är det min tur att ta för mig på riktigt, jag ska sluta vara passiv. Det är tid att jag börjar ta för mig på riktigt nu när det är min tur.

10 Saker att fixa nästa år.


1.
Som mina nära vänner vet kommer jag byta mobil nr i Januari.


2. Kommer även byta namn till Carlos Andres Montoya.

3. Ta bort minst 50pers ifrån Facebook.

4. Börja träna och äta nyttigt om dagarna.

5. Festa med stil.

6. leta efter en bättre lägenhet som mina föräldrar kan betala.

7. INTE fira min 22års dag.

8. Festa mycket mer i sthlm.

9. ändra om min blogg.

10. se til att åka på en trevlig resa med vännerna.


En vit kväll?




Efter att börjat dagen med att möblera om tog jag mig ner på stan för att shoppa. Den här gången inte åt mig själv. Min nya vän Johanna Johansson (ifrån söderhamn) har i dagarna blivit singel. När man börjat ett nytt liv vet vi alla att man behöver nya kläder. Vi hade en fantastiskt härlig dag på stan. Själv hittade jag verkligen inte ett skit. Kan någon maila in och svara på frågan - varför finns det bara fula vinter kläder? 17:20 gick vi ner till stationen för att ta emot Terre. Roligt att veta att hon är i stan ikväll. Hoppas du får en mysig kväll och att vi ses så tidigt som möjligt imorgon. Imorgon blir en riktigt lyxig dag. Först ska jag klippa mig och till kvällen blir det VIP fest. Att man kan göra en torsdag så fantastiskt tror jag inte det är många som vet?





Tyvärr så blev det en vit hemma onsdag hos addan. Det är inget jag trivs med, men tyvärr blev kvällen så. Jag skulle mer en gärna sitta på någon trevlig bar med mina vänner och dricka drinkar. Fast när det är så dåligt väder ute får man inte samma lust att gå ut. det här veckan kommer jag bara dricka sprit tre kvällar. Är det någon mer än jag som tar sönder sina kläder på fyllan? Jag gick igenom mina kläder ikväll och förstod hur hårt jag tar sönder dom på kvällarna. Det blir dyrt att supa så hårt. Inte nog med att man blir av med pengarna, man blir av med kläderna.


Inför nästa vecka måste jag ha hela och rena kläder. För första gången på länge ska jag faktiskt på en riktig dejt. Nu förstår jag att ni läsare tänker - VA, ska addan på en riktig dejt? Klart jag ska era subbor, hihi! Nej men ska jag vara helt ärlig så ser jag det bara som en kul grej. Det var ett tag sen. Hela grejen med fancy restaurang är min sak. Jag gör mig snygg vid bordet och jag gillar läget. Förra året dejtade jag runt hela tiden. Under 2009 har det varit otroligt dåligt med det. Jag vill inte avslöja vilken dag det blir nästa vecka. Jag tänker inte berätta för någon vem jag ska gå ut med. Allt ska vara hemligt just eftersom det bara kommer vara en dejt. En jävligt fin sådan. De ni era budget fittor ute i landet som aldrig har varit i närheten av sånt. Se och lär! När jag tänker efter kanske jag borde fråga min hemliga dejt om vi kan video blogga hela träffen? Fast det kanske inte skulle va så populärt från min dejts sida?


Och till mina föräldrar vill jag säga. Mamma och Pappa ni kan vara lugna. Jag ska inte gå in i något förhållande nu. Herregud jag är knappt 22år. Jag är smart nog att fortfarande vara singel och njuta av livet och ta för mig. Tänker inte dela ett skit med någon nu. Sånt får komma senare i livet. Jag ska fortsätta förverkliga mina drömmar. Shoppa,festa och resa runt. Den dagen JAG kommer vara i ett förhållande är den dagen jag har gjort allt. Eller är så jävla trött på mig själv att jag kan ge bort mig själv till någon annan.


- Nu ska jag dricka saft.


jag älskar Redone


RedOne (riktiga namn Nadir Khayat) är en marockansk/svensk musikproducent.RedOne har bland annat producerat låtar tillsammans med artister som Darin, Akon, Backstreet Boys, Sean Kingston, Space Cowboy, New Kids on the Block och Lady GaGa.RedOne började sin karriär som producent inom europeisk popmusik. Efter att ha arbetat som musikproducent under ett antal år kom genombrottet då RedOne prisades i Kanada för hitsen "I Wish" och "Little Mama". Låtarna var skrivna till den Juno Award-nominerade Carl Henry.RedOne var även med och skrev svenska popstjärnan Darins superhit "Step Up" som vann en Grammis för årets låt på 2006 års grammisgala.Under 2006 skrev RedOne den officiella låten "Bamboo" till Världsmästerskapet i fotboll 2006. Stjärnorna Shakira och Wyclef Jean uppträdde med "Bamboo" och låten "Hips Don't Lie" (som RedOne också gjort en "mash-up"-remix av) på VM-finalen i Berlin. Bamboo blev en stor hit, som tog RedOne ut på den globala marknaden, speciellt i USA.Efter det stora genombrottet skrev och producerade RedOne musik till superstjärnor som New Kids On The Block, Akon, Brandy, Enrique Iglesias, Lionel Richie, The Cheetah Girls, Menudo, Varsity Fanclub, Robyn, Tami Chynn, Flipsyde och RBD under år 2007. Han producerade även Kat DeLunas debutalbum 9 Lives där hiten "Whine Up" med Elephant Man finns med.





2008 blev ett framgångsrikt år för RedOne. Han skrev och producerade Lady Gagas megahit "Just Dance" som toppade listorna i flera länder världen över och som senare blev Grammy-nominerad i kategorin "Best Dance Recording". Han producerade även sju låtar till New Kids on the Blocks album The Block. Internationella stjärnan Michael Jackson anlitade RedOne och Akon för att producera hans nya album. Trion började arbetet med den nya skivan på Palms Recording Studio i Las Vegas. RedOne var också delaktig i stjärnan Darins album Flashback där han bland annat skrev megahiten Breathing Your Love featuring Kat DeLuna. Han producerade även Enrique Iglesias hit "Taking Back My Love".2009 fortsatte framgångarna för RedOne. Bland annat producerade han Sean Kingstons stora hit Fire Burning, Lady Gagas hit Paparazzi, Space Cowboys hit Falling Down samt Backstreet Boys hit Straight Through My Heart. Under hösten 2009 släpptes även Lady GaGas nya singel Bad Romance, även den signerad RedOne.


As long as it's free




Den 26 Nomvember blev jag bjuder på en VIP-FEST på FG. musik, poetry slam, shoppingmingel, utdelning av det anrika LundeQ-priset mm. Darin skulle tydligen uppträda men vem vill lyssna på den lilla smygbögen. Jag tycker han borde fixa sin stora fula näsa, han ser ut som en häxa. Frågan är vad man ska ha på sig till torsdagkvällen. Vilken tur att jag ska till frissan på morgonen, bilder ifrån Vip fester utlovas till bloggen!


I övrigt så är allt bra med mig, lite trött på folk i min omgivning med det är väl inte så konstigt. [email protected] addade mig på msn igår, det var ett riktigt jävla äckel. Nu tänker ni där hemma - men addan det var väl någon som drev med dig! Nej tyvärr var det inte så. Fick se personen i cam. Fick se mer än vad jag ville se kan jag också säga. "bravohot" skrev till mig - min kuk vill ha din röv. Tack så jättemycket då vet jag det. Kan va bra å veta, lovar att jag ska höra av mig till dig den dagen jag ändå ska begå självmord. Det kanske inte är så bra att min msn ligger ute på sidor som Twitter,facebook,myspace. Folk verkar ju älska att ta del av min msn. Fast det kanske är bra för mig att suga lite på kändisskapets baksida. För snart kommer fler vilja ta del av underbara addan. Om det är någon som är sugen att sexchatta med en smaklös nolla, då kan ni adda Bravohot. Ni har hans msn.


Som om det inte var nog med det. Jag kan verkligen relatera till Lady gagas nya låt - Bad romance. För några av er kommer väl ihåg mitt senaste "bad romance". Det tog slut mellan oss, det som fanns i alla fall. Vem tror ni har svårt att fatta att ett slut är ett slut? Inte är det jag i alla fall. Kan inte ***** bara sluta höra av sig till mig? Det börjar bli jobbigt. Framför allt eftersom ***** tror att jag inte har något liv. Jag kan inte träffa dig varje natt, det funkar inte så kära du. ons,tor,fre,lör är jag alltid ute och festar. De andra dagarna är jag bakis eller medvetslös.


- Tack för mig och imorgon är det lillördag!


Julklapparna på ingång

 







Fiskarna
Vecka 48 (23 november - 29 november)

KÄRLEK Vilken spännande vecka! Här kan du få en ny uppvaktning och det tycks vara med ärliga avsikter som detta så härligt romantiska börjar. ARBETE/HÄLSA Det mesta verkar gå i rutiner i ditt arbete. Det är bäst så och var försiktig om någon försöker smickra dig. Rutiner är nu faktiskt det bästa inom arbetet. Vila mycket. EKONOMI Veckan kan bli dyr med stora utgifter. Tänk dig noga för innan du handlar. Blir du bjuden på middag så tacka ja och njut. Men spel ska du helst av allt glömma bort.


Shit vilken dag det har varit hos addan. Vaknade upp en gång till fast då var klockan redan 12.00. Tänkte se till att vara kreativ under dagen, fast nu när klockan är efter 21.00 märker jag att det gick åt helvete. Tog mig konstigt nog ner på stan för att börja med julklapparna. Tanken slog mig att det kommer bli svårt i år eftersom jag mest hittade skit på stan.
Grannar/ Förhållanden / mat

Det här är tre ämnen som jag rörs vid av varje dag. Det är inget ovanligt jag tror att alla rörs av dom här tre punkterna. Om vi börjar med grannar. Jag kom på idag att jag tror att vi har någon form av städschema här i lägenheten. Jag kom också på idag att nu ska jag undvika mina grannar mycket mer. Framför allt tänker jag undvika städschemat eftersom jag misstänker att vi städar i grupp. För första gången i livet kan jag säga - jag är för vit i det här området för att göra sånt jobb. Mer behöver jag inte säga eftersom dom som redan vet förstår vad jag menar. Nu får vi alla hoppas att ingen av mina grannar är aktiv läsare av min populära blogg =/


Mat är något som jag oftare hoppas över att ta del av. En våg tänker jag skriva upp på önskelistan. Det är stor risk att jag har börjat gå ner i vikt igen. Det är helt okej för min del så länge jag har kvar min rumpa. Det som kan göra mig lite rädd är när jag inte ätit på 7timmar och börjar bli svimfärdig. Det är lite läskigt när allt börjar svaja i skallen på mig. Ibland känns det som en dålig fylla mitt på dagen, förstår ni?


I fredags hade jag inte tid att prova ut min förlovningsring hos Kristina. Därför ska jag ta med mig min kära vän terre på fredag och göra det. Jag tror att det är bra att ha med sig en nära vän när man ska prova förlovningsring. Det där med förhållanden är svårt, men jag jobbar på saken. Jag vet i alla fall vem jag tänker hångla upp på tolvslaget på nyårs afton. Kommer bli jättefint tror jag. Ni får alla se för jag tänker filma det hela.


- Nu ska jag se om jag lyckas sova?

SPOOFS BILL O'REILLY


CHELSEA LATELY


Hahaha hon är alltid lika skön. Älskar slutet när hon ger sig på alla som är med i hennes show. Det här är humor tycker jag. Missa inte detta klippet ifrån hennes show. Jag kan aldrig sluta tycka att hon är rolig. kolla i alla fall in (1:18) in på klippet.



God morgon vecka 48




Och så var det slut på en lyckad helg med vännerna. I går natt gick jag till sängs 02.00 men vaknade kl. 07.00 idag. Gör allt för att bli så trött igen så att jag kan somna om innan klockan blir för mycket så man måste gå upp. Idag är det min lediga måndag och den ska jag använda till att kanske börja titta efter julklappar till familjen. En önskelista ska jag skriva ner och maila iväg till min pappa idag. Om jag inte skriver mig en önskelista kommer jag inte få ett skit. Jag älskar mina föräldrar, fast med åren har dom blivit dåliga på fantasi. Det är viktigt att man skriver ner vad man vill ha, annars får man ingenting. Jag ska göra min önskelista snuskigt lång i år. Om jag får till något snyggt kan jag alltid lägga upp den här på bloggen. Jag är bäst på att önska mig en massa skit som jag aldrig använder eller förstår.


Den här veckan är redan fullbokad men saker jag ska göra. Imorgon ska jag på " sann Uppsala pubrunda " med mina kursare. Efter Desperate Housewives såklart. Det börjar bli trevligt eftersom man aldrig vet hur en kväll med folket från klassen slutar. På onsdag ska jag till sthlm under dagen och på eftermiddagen kommer Terre på besök. Den här gången kommer hon vara här Onsdag till Måndag. Det ska bli roligt att se vad vi kommer hitta på den här gången. Jag är verkligen bio sugen. Hoppas man får med sig terre till film staden för nu börjar jag tycka att många bra filmer går. Fast terre är då inte omöjligt. Smart drag av henne att åka B4Y vilket nästan är lyxigt. Åkte med dom sist och jag tycker det var riktigt skönt. Swebuss kan ju suga min kuk från och med nu. Ska aldrig mer slå mig ner i någon utav era bussar.




Helgens plus och minus


Plus
till söndagen måste jag säga. Jag vet inte vad andra gör på sina bakisdagar. Fast jag kör alltid på underbara skabbiga söndagar hemma hos Johanna Arndeldt. Vi är ett litet gäng som vaknar upp där. Oftast går vi och köper pizza. Röker ner lägenheten. Tittar på en massa dåliga repriser innan någon dålig söndags film börjar på tv3. Det är mysigt att vara ihop med sina vänner på söndagar. Utan vännerna en bakis dag kan man nästan bli sugen på att ta livet av sig. Fast har man ångest i grupp kan man alltid överleva den.


Minus till början utav lördagkvällen. Jag och Fanny ska gå och träffa Johanna eftersom vi tre i lördags skulle till Vdala. Johanna var vän med vakten och hade fixat så att vi skulle gå före i kön. Det är precis sånt vi gillar. Självklart var jag sjukt bakis efter fredagen men jag var på G i alla fall. Vi kom fram till Vdala. Jag och Fanny skulle ta ut pengar samtidigt som Johanna ska gå fram och kolla så allt är okay. När Johanna kommer fram till dörren kommer hennes "ex vän" som också är vakt fram och säger - Johanna kommer inte in! Hennes andra vakt vän hade inte så mycket att säga till. Självklart kommer jag och johanna in med inte fanny eftersom hon inte är student. Johannas vakt vän hade inte så mycket att säga till om och tyvärr fick vi ge upp vdala eftersom den andra cp vakten inte ville ta in fanny. Det roliga är att den här vakten som jag kallar johannas "ex vän" absolut inte är det. Det är bara en vakt som från en början bjuder in johanna och hennes vänner till olika nationer utan att dom är studerande. Efter en stund märker denna vakt att han inte får någonting för det så i lördags kom han på att han skulle börja göra livet surt för johanna. Tur för oss är att vi alltid har en plan B och fick en as bra lördag i alla fall

 

- Nu ska jag försöka somna om!puss


Victoria's Secret Fashion Show 2009


From the Show 2009


Äntligen är dom här igen. Kan det bli någon jul utan dom vackra tjejerna ifrån Vs fashion show? Jag tror inte det. Det här året tycker jag att underkläderna var snyggare än vad dom har varit de tidigare åren. Det är roligt att den här modevisningen bara bli större och större. Roligt att se hur den kommer se ut om fem år!? Ifall man ser tillbaka från visningen 2005 märker man snabbt hur mycket större och mäktigare visningen har blivit. Det är får ni inte missa, gå in på youtube och titta runt!



Show 2009: Fittings


Jag tycker verkligen att Alessandra Ambrosio är lätt den snyggaste av dom alla. Kolla bara vilken grym kropp den bruden har. Sen tycker jag att hennes underkläder var dom finaste. Jag blir alltid lika nyfiken på att få veta hur lång tid det tar att sy upp alla kläderna?!


Let's judge the "addan show"!


 addan och dilan.


Fredagen den 20e Nov. Igår kväll intog addan Birjer Jarl som jag inte besökt på år och dag. Goda drinkar, bra musik, mycket dans och sköna vänner. Fast blev det något fylla? Nej faktiskt inte. Jag blev besviken och gick hem 02.00 ( brukar aldrig gå hem så tidigt ). Jag kämpade som en trött hora i baren, gjorde allt för att få min fredagsfylla men den kom aldrig. Pratade med en vän i telefon till 04:45 när jag kom hem. Det blev min typ av "efterfest" igår, kul kul. Under kvällen på Bj var jag med Dilan och hennes underbara kusiner. Vilken skön familj dom är. Man vill så gärna vara kusin med dom tjejerna!


Lördagen den 21e Nov. Vaknade upp för tidigt idag. Och varför är det så fint väder ute idag när jag är så jävla trött. Är helt död i huvet och det beror inte på att jag är bakis utan har sovit dåligt i natt. Fan nu måste man ju ut på stan bara för att det är så fint väder. Lite senare idag ska jag faktiskt ner på stan, även ifall inte solen är kvar. Idag ska jag nämligen ner till en butik som säljer smycken. Min goda vän Kristina Von Heideman ska tro det eller ej välja ut min förlovnings ring idag! Det ska bli spännande att se ifall vi idag kan hitta den perfekta ringen. Det finns så många vackra ringar hos Kristina så jag tror inte det kommer bli svårt!


Ikväll blir det ekonomgask på Vdala. Frågan är vad man ska ha på sig när man är i samma vimmel som en massa ekonomer? Det ska bli roligt att gå ut med johanna &:co i alla fall. Det är då man vet att kvällen blir räddad. Det roliga med ekonomgasker och liknande saker är att alla studenter ser så knullade ut. Det är inte ofta som folk chillar dricker drinkar och har en kul tid. Nej alla går runt och ska göra sig till bara för att dom säkert har ont i röven! Är det så svårt att luta sig tillbaka och se nöjd ut?


Mikael Tornving


vi ses imorgon!


Nu var det slut på denna lillördagen. Kvällen började med att jag träffade Johanna som jobbade på GH. Stackars tjejen hon slutar inte förrän 01.00 och hur mycket folk är det ute en onsdag veckan innan löning? Efter det träffade jag mina vänner ifrån klassen på VG. Man börjar undra ifall inte VG är en svart klubb? Och då tänker jag inte på att det jobbar en neger där. Varför tar ni inte kort? Betalar ni ingen skatt era billiga bullfittor? Det roliga är att efter VG drar jag med Johannas kompis till Etage! Bönder, bögar, fula brudar fanns runt mig. Jag trodde jag skulle gå ut och spy. Nej så illa var det inte, men jävligt roligt att se.


Nu kanske ni undrar varför jag har en bild på Mikael Tornving. Inte är det för att han är snygg. Jag och Johanna ska på honom imorgon. Tycker han kan vara rätt skön ibland och det ska bli roligt att få träffa honom senare på kvällen. Efter jag slutar skolan 16.00 imorgon ska jag snabbt ner på systemet. Kanske hem och byta kläder inför kvällen. Sen tänker i alla fall jag och Johanna hälla i oss massa sprit. Drack faktiskt bara en öl ikväll. Torsdagar är dom nya "bonus lördagarna", i alla fall enligt mig.




autistiskt syndrom?down syndrom?


Asså nu menar jag faktiskt allvar. Det finns två personer i min vardag. Ni vet personer som jag träffar då och då i veckan. Den första utav dom två, låt oss kalla den första personen för "Piff". Jag pratade med Piff och tycker att Piff verkar vara trevlig. Men ärligt talat, är Piff autistisk? Du försökte prata med mig men du verkade lite konstig. Jag var självklart snäll och svarade på dina frågor och frågade dig lite saker. fast efter en stund märkte jag att jag började behandla dig som "mindre smart". Är "piff" autistisk? Det ska jag ta reda på under veckan.


Den andra personen vill jag kalla för "puff" ( visst är jag fantasifull ). Puff är mer uppenbar än vad Piff är. Ärligt talat så måste Puff ha down syndrom, du kan inte vara normal i skallen. Något måste ha hänt dig. din mamma kanske slog dig på käften när du var liten så du blev helt down? Jag tänker låta dig va, kanske blir elakt och fråga dig om sanningen. Men jag är otroligt nyfiken.


Piff och Puff som jag vill kalla dom två är fina människor, fortsätt vara er själva så ska jag fortsätta vara någon annan. Tack för mig och god kväll på er!



Jordin Sparks


Jordin Sparks - Sos (Let The Music Play)


Jordin Brianna Sparks det är vad tjockisen, nej förlåt jag menar - det är vad hon heter. Jordin är född 22 december 1989 i Phoenix, Arizona. Jag trodde inte hon var en liten 89a. Hon vann den sjätte säsongen av American Idol den 23 maj 2007. Då blott 17 år, är den yngsta att vinna talangtävlingen. Hon släppte sin första singel från sin debutplatta i november 2007, Tattoo. Hon har spelat in en singel tillsammans med Chris Brown, som heter No Air.


S.O.S är hennes nya singel som kom ut nu i höst. Jag tycker inte hon är så bra. Jag tycker inte hon är en viktig artist. Jag förstår inte varför hon får vara tjock? Varför säger ingen till henne för? Det kan väl inte vara så roligt att vara en tjock popstjärna? Jag tycker i alla fall hon ska försöka gå ner lite i alla fall. Hon är för ung för att vara så fet. Jag trodde hon kanske var 24år, men tydligen bara 20år. Det roliga är att man har inte läst att hon skulle ha en pojkvän. Man har aldrig läst att någon kändis tycker hon är sexig? Jag undrar varför......


the tv personality


zone to be famous


Vilken lyckad onsdag det har varit idag för Addan. Jag kunde avsluta gårdagen med ett telefon samtal jag länge väntat på. Samtalet handlade om en ny reality serie som mr Addan räknas delta i. Mer kan jag inte berätta just nu. Jag är spänd och hoppas på det bästa. Tror att det här kan bli en riktig kul grej att medverka i.


Förvånad blev jag kl 09.00 idag när jag öppnade min mail. Min kära manager Mother hade skickat mig ett mail. Det handlade om ytterligare en ny tv grej. Det vill jag inte prata så mycket mer om. Fast jag måste säga att jag blev intresserad när jag läste vad handlingen till tv serien skulle gå ut på. Frågan är hur mycket tv man orkar medverka i under 2010. Roligt att jag länge har känt på mig att 2010 kommer bli möjligheternas år. Vi får se vad jag får möjlighet att arbeta med.


Går allt som planerat blir det lite roliga tv jobb i början på nästa år. Jag har lovat mina vänner att jag ska hänga mer i sthlm/stureplan. Har inte varit där sen i sommar. Ibland orkar man liksom inte ta bussen till storstan bara för att dricka drinkar. Fast jag lovar att ändra på mig. Vem vet jag kanske flyttar till sthlm nästa år? Det är på tiden att jag provar på något nytt kanske? Förändring tycker jag är viktigt i livet. Jag tror folk som inte vågar förflytta sig och kasta sig in i nya saker har något fel? En tjock neger kuk i röven kanske? Folk borde undra ifall jag hade en tjock neger kuk i röven i början på 2009. Januari till halva april hade jag en as tråkig vardag. Andra halvan på 2009 blev helt okej faktiskt. Nepp nu är min inspiration och glöd tillbaka. Extra bra nu när det är höst och trist. Jag tänker aldrig mer förstöra min vardag till att gör ointressanta saker. Det räcker med att jag började året med att leva ointressant och grå.







Give it up to me - the video!


Shakira ft Timbaland and Lil Wayne


Terre gör Comeback




Tisdag kväll hemma hos Johanna. Precis efter att jag tittat klart på Desperate Housewives går jag in på Facebook. Jag får ett mail av min underbara vän Terre. Hon skriver att hon kommer och hälsar på mig igen. Det var inte alls längesen hon var på besök hos mig, och nu kommer hon igen. Självklart blev jag jätteglad. Alltid roligt med besök. Och sist Terre var här hade vi grymt roligt. Det blev mycket drama,fest,och fylla. Och den här gången tänkte jag att vi skulle köra hårdare.


Terre kommer den 25/11 och åker hem 30/11. Tur att jag får möjlighet att planera in nya rolig saker som vi ska se och göra. Självklart ska jag fixa en skön fest och en lyckad utgång, för sånt kan addan. Den här hösten blev inte så grå och trist som jag trodde den skulle bli. Anvah kommer snart och det gör Terre också, kan det bli bättre? Och sen lär vi ses igen till jul.


Sist Terre var här träffade hon en trevlig person. Jag gissar att det inte bara är mig som hon längtar efter att få träffa när hon kommer. Jag hoppas att fler vänner kommer våga komma och hälsa på mig snart. Ni har varit lite tröga med att komma på besök under dom här 17 månaderna jag bott här. Fast nu när terre börjar komma på besök kanske andra tar kvasten ut ur röven och vågar sig till mig. Åter igen visar folk hur mycket dom tycker om mig. Och till Emmeli Zeed vill jag säga - älskling jag vill komma till dig efter nyår för jag är grymt nyfiken på ditt nya liv. Och tack alla vänner för i helgen, det var mysigt att träffa er igen.



- kyss och smek som ****** brukade säga till mig!


Helt slut i huvet!




Tisdag men jag trodde det var söndag idag. Eftersom jag var ute med klassen igårkväll så förvandlades måndagskvällen till en lördagkväll för mig. Imorgon är det onsdag men för mig kommer det bli en konstig måndag? Jobbigt det här när man blandar ihop dagarna så hårt och rör om för sig själv.


Idag fick jag goda nyheter. Min bästa kompis Anvah kommer hem till Sverige den 23e december. Som den goda vän jag är kommer jag vara på Arlanda för att ta emot henne. Det är 36 dagar kvar tills vi ses, men jag vet att tiden kommer gå fort. Att du kommer hem till Sverige är det finaste som jag kommer få som julklapp. Nu ska jag bara försöka hitta något fint att ge dig. Det får inte ta för mycket plats eftersom du ska ha med dig det hem till Atlanta. Sist jag träffade Anvah fick jag jättefina sAker utav henne, så man vill ju ge tillbaka!


Att göra under vecka 47.


give it up to me - shakira ft lil wayne är självklart veckans låt. Älskar den och lyssnar på den hela tiden! Imorgon onsdag ska jag vara på Universitetet men på kvällen ska jag försöka ta mig till GH för Johanna står i baren. Sist när hon jobbade i Baren var hon så söt, så det ska bli roligt att spana in henne den här kvällen igen. På torsdag  blir det också utgång hoppas jag på, Norrlands kanske? Johanna ser i alla fall ut att vara sugen på det. Fast vad ska man göra till helgen? Jag är sjukt bio sugen denna veckan. vill gärna se 2012 bland annat. Problem blir det eftersom inga av mina vänner är något "bio folk". Och jag skulle aldrig gå på bio själv, fyfan vad pinsamt.


Kardashian Ladies Throw Kourtney a Baby Shower


It was all about adding to the Kardashian


I December kommer hon att bli mamma! I början ville hon inte berätta för media vem pappan till barnet var. Men efter en stund så kom hon ut med att det var äcklet Scott Disick's som är far till barnet. Tycker det är rätt synd eftersom det aldrig kommer att funka mellan dom i framtiden.



Kourtney Kardashian baby shower invite


80personer hade turen att bli bjudna till Kardashians underbara Baby shower. Det blir Kourtneys första barn. Och hon påstår att hon fortfarande inte vet om det ska bli en pojke eller flicka. Varför vill hon inte veta?


Alicia Keys är tillbaka!




egentligen heter hon Alicia Augello Cook och är född 25 januari 1981 på Manhattan, New York City. Hon upptäcktes vid 14 års ålder och skrev kontrakt med Arista Records 1998. Hennes första album sålde mer än 50 000 exemplar dagen det släpptes. Hon har inspirerats av bland andra Marvin Gaye och Stevie Wonder och gör musik som kan förknippas med Amerie och Mary J. Blige. Det finns en DVD som berättar hennes liv från början vid Professional Performance Art School på Manhattan till hennes genombrott som internationell stjärna.



Alicia Keys - Doesn't mean anything


Hennes nya singel kom ut nu under hösten 2009. Och har vi tur så kommer hon ut med ett nytt album i början på 2010. Senast hon gav ut ett album var under hösten 2007, så nu är det på tiden igen tycker jag!


Dagens låt kommer ifrån...


Give It Up To Me - Lil Wayne Feat. Shakira "Brand New Song"


sexig,skön låt! Längtar tills nattklubbarna börjar spela den här nya sexiga låtet med shakira. Och med Wayne som jag älskar blir den här låten bara så mycket bättre. Den här låten kommer jag spela sönder nästa vecka.


Last Night's Look: Hit or Miss?

You decide – are they fashionistas or flops?


Hittade lite snygga bilder ifrån veckan som varit på lite snygga kändisar. Tycker alla här på bilderna bar jävligt fina kläder. Men vad tycker ni läsare? Vem tycker ni var bäst? Det är svårt att välja faktiskt! Här har ni min top 5 lista på vem som var snyggast!




1. Jag är svag för den här blå färgen. Tycker den ser så lyxig och bekväm ut klänningen.




2. ledig, fin festklänning tycker om den just för att den är så lätt. Jessica gör den otroligt fin!



3. cool,party,sexig,ovanlig me like!!!



4. sexigt,smaskigt och otroligt fint. Den här är väldigt fin också tycker jag!




5. Kim är alltid skit snygg, gillade hennes kläder här också. Fast tyvärr fick hon plats nr 5.

 


It’s confusin yo, you’re confused you know


Foto ifrån Fredagen på Bongo Bar.


Lördag
hemma i Huskvarna hos mamma och pappa. Dagen gick verkligen fort. Tog en tur upp till jönköpings köp centrum med min vän Julia och efter det blev de filmkväll. Ovanligt för en lördagkväll men bra för min plånbok. När jag kom hem såg jag att klockan bara var 22.30. Det händer liksom aldrig att JAG addan är hemma en lördagkväll. Inne på msn hittar jag min ex sambo Johanna. Varför var hon hemma? Nää det här måste vi ändra på, så fort jag kommer hem till Uppsala igen ska jag ta med mig Johanna ut så hon får träffa folk.



Vem?


Tydligen var jag så borta i huvet igår att jag inte kommer ihåg alla människor som jag träffade. Eller alla foton som togs under kvällen. Som den här mannen på bilden? Vem är han liksom? Det är ingen jag känner och jag kommer absolut inte ihåg honom. Men tydligen såg jag glad ut för stunden.


Att vara på besök hos föräldrarna.


Vad skönt det är att komma på besök hos sina föräldrar. Men vad skönt det är att det just bara är ett besök. Jag är så glad att jag fortfarande inte bor hemma hos päronen. Då hade jag inte klarat av att leva. Men det är rätt lyxigt att komma ner och hälsa på. För det första finns det så otroligt mycket god mat hemma. Det hittar man aldrig hemma hos addan. Sen finns det så mycket roligt att göra i huset. Kul och titta på alla barn filmer, fotoalbum och andra små prylar man inte kommer ihåg. Ett plus är att mamma har bil och då får leka taxi kerstin när jag är på besök. Fast jag tror inte hon är så glad i att leka taxi?


Hej Jkpg




Igår åkte jag ner i Jönköping. Kanske bara för att Johanna Johansson och hennes vänner skulle ta bilen ner. Gud vad skönt det är att åka bil. Blir så trött på bussar och tåg som tar hela dagen. Eftersom min pappa Tommy låg på sjukhus i söndags ville jag inte säga till honom att jag skulle komma. Så när jag ringde på dörren 16:30 blev han överlycklig. Det känns fint att träffa min kära pappa igen, du vet att jag gör allt för dig.


På kvällen skulle jag ut med några gamla vänner. Förfesten var väldigt trevligt. Men nu såhär dagen efter så ångrar jag att det blev en utgång. Förfesterna är det ända som kan funka i jönköping.


För snart två år sen. Ja ni hörde rätt! Då blev jag utslängd och portad ifrån en klubb här i jönköping. Varför undrar ni nu? Joo för att en fitta som jag hatar och tycker är så jävla ful. Hon visade en bild på mig för ägarna till baren och på den bilden ser det ut som att jag kissar i handfatet inne på toan. Det roliga är att jag sitter på handfatet. Man ser varken min kuk eller kiss. Det ser liksom inte ens ut som att jag skulle kissa. Fast dom som äger den baren verkar ha en tjock neger kuk i röven. Dom är alltid så gnälliga.


Deras klubb heter Bongo Bar till alla er som inte visste. Bara namnet gör att man vill pissa ner deras handfat. Jag skulle kunna pissa på ägarna så fula är dom. Men i alla fall! Terre och emmeli ville gå ditt igår så jag svalde min otroligt stora stolthet. Vi går till Bongo bar. Jag hoppades på att inte komma in, men jag var nyfiken på vad dom skulle säga efter 2år.


Det roliga är att ingenting verkade ha hänt dom senaste 2åren. Varken på klubben eller hos ägarnas privatliv. För det första så såg dom vem jag var. Och för det andra så sa en av dom till mig - Om du ska va här ikväll så måste du skärpa dig. ööö okej? Sug min kuk din lilla tjockis tänkte jag säga. Men jag betalade 100kr och gick in. Tur att jag var så full så jag inte fattade att jag la ut 100kr på den där töntiga baren. Jag hade trevligt med mina vänner när vi var där inne. Vi dansade, drack öl och hade en härlig kväll ihop. Men asså ni skulle ha sett dom andra som var på Bongo igår. Mina vänner har en snygg klädstil och det kommer dom alltid att ha. Men alla andra såg så jävla bondiga och fula ut. Själv var jag precis som mina vänner otroligt snygg.


Men sen vill jag bara säga att vad kul att det tydligen går så dåligt för Bongo bar. Vad roligt att eran öl fortfarande smakar fitta och att era gäster ser ut som fittor. Vad roligt att musiken är as dålig och att ni knappt inga gäster har kvar. Ni har en smaklös inredning och ni som jobbar där luktar fitta i käften och ser ut som kukhuven.


Barn.Sambo.Förlovning?




Godmorgon bloggen. Idag vaknade jag upp trött,full,bakis......igen! Hade Johanna i sängen och hon tog upp all plats ( som vanligt ). Visst är det nästan så att man tycker det är mysigt. När man är hemma hos johanna får man omedvetet känna på hur det är att ha barn,vara sambo och nästan förlovad. Vi blir som en liten familj där varje dag inte är som den andra.


Fast jag har så svårt att förstå mina vänner som har barn? Varför ville ni ha det? Självklart har man olika saker som man önskar sig i livet. Fast det där med att ha barn börjar jag faktiskt fundera över. Jag tror inte jag vill ha barn, och jag vet att jag skulle överleva om jag inga barn fick. Varför vill man ha barn? Det finns väl så mycket andra fina saker som man kan ta in i livet! Och sen tycker jag att unga föräldrar är dom människor som inte hade pengar eller fantasi till att göra något av sitt liv. Och det kommer jag alltid att tycka.


Men att vara sambo i min ålder? Det kan jag faktiskt inte förstå om jag ska va ärlig. Tänk så här. Du bor med din familj från att du är 1år tills att du kanske är 20år. Efter det så flyttar du ihop med din pojkvän/flickvän eller kompis. Ni bor ihop i några år och efter det kanske du skaffar familj. När i helvete ska du ha bott ensam i ditt liv. Folk som aldrig har provat på att leva själva och klara sig själva i vardagen tycker jag är patetiska. Att inte vilja leva själv i sina unga år tycker jag blir tragiskt. Orka bo ihop med någon när man kan ha sitt eget! Men det billigaste är dom som har en partner som har en bra lägenhet. Och så börjar personen flytta in lite sådär?Orka bli inbjuden i ett hem som redan är skapad av sin partner tänkt åt sig själv?Nää skaffa eget eller skapa något ihop.


Förlovning är något som jag gillar. Fast jag tycker att från den dagen man förlovar sig ska det inte tröja allt för länge innan det blir ett bröllop. Det är så mycket slödder ifrån min hemstad jönköping som förlovar sig och sen blir det inget mer av det. Så jävla billigt och äckligt är det. Sen tycker jag att det är så vidrigt när folk bara kanske har ringar för 5000kr. Kom ingen era fittor. Klart ringen ska kosta äckligt mycket pengar.



- Någon som undrar om jag vaknade på fel sida?


Dating




Så jävla sjukt! Ni alla måste youtuba på den här tv serien. Den handlar om precis vad den heter och visst är det så att man blir mörkrädd, haha! Min första tanke när jag såg den här serien var - hoppas inte tv3 köper in den och gör det på svenska. Orkar inte se svenskar ta efter amerikanska program. Fast sen undrar jag hur kul det kan vara att dating in the dark. Tänk så kommer man ut med värsta fula bruden/snubben?Tänk så är en av dom tre man får välja mellan säger vi as sexig. Men att den snygga personen kanske har en ful röst. Och så går man ut med den som hade finast röst men som är fet och skallig? Eller tänk så råkar man ha sin kusin där inne och kommer ut med honom/henne? Äh jag vet inte vad ja ska säga, tycker bara att ni alla borde se den här skiten. För det här är faktiskt ganska roligt måste jag säga!


Wendy Williams show




Varför finns det inga bra svenska tv-personligheter? Alla tv program vi ser ( i alla fall jag ) är amerikanska. Dom bästa amerikanska tv program tycker jag är dom som aldrig når till resten av världen. Brittiska program kan också vara bra. För övrigt så spyr jag på alla svenska "hitta kärleken program". Jag vill inte nämna några program eller namn, men snälla vad är det som händer?


Wendy är en av dom som jag tycker om att titta på just nu. Hon är väldigt Amerikansk, och rätt så överdriven tycker jag. Fast det går hem hos mig och hos alla dom som gillar det. Klart att hennes gäster i hennes show inte är så kända här i sverige. Men jag tror nog att ni skulle känna igen någon av gästerna.





För övrigt så tycker jag att sverige ska köpa in fler amerikanska tv program av olika slag. Sluta gör egna program för det blir aldrig bra. kanal5 tycker jag lyckas rätt bra eftersom dom inte visar så många program dom har skapat själva utan tagit in.



Pink var på besök




Veckans kändis får nog bli Pink eftersom hon var i Stockholm i början av denna veckan. Tydligen är hon väldigt populär eftersom hon lyckades fylla globen till max. Jag har inte hört så mycket om hur hennes spelning va. Personligen skulle ja aldrig vilja gå på pink för jag tycker att hon är så dåliga live. Varför mimar hon inte som Britney spears? Då låter det ju i alla fall bra.

Egentligen heter hon Alecia Beth Moore. Jag hörde att hon skulle vara kusin med Mandy Moore? Någon som vet om det är sant?Pink är i alla fall född 8 september 1979 i Doylestown, Pennsylvania. Pink skriver ofta låtar som berör hennes känslor och åsikter, vilket jag tycker är lite tråkigt. Pink upptäcktes när hon var 16 år, då hon uppträdde på en klubb i Philadelphia. Pink slog igenom 2000 med skivan Can't Take Me Home, följde upp den året efter med M!ssundaztood som är hennes bästsäljare än idag och har sammanlagt sålt över 23 miljoner album världen över. Den 7 januari 2006 gifte hon sig med FMX-föraren Carey Hart. I februari 2008 separerade hon och Hart, och skilsmässan är nu fullbordad. Om detta sjunger hon i låten "So What".


Studioalbum

  • 2000: Can't Take Me Home
  • 2001: M!ssundaztood
  • 2003: Try This
  • 2006: I'm Not Dead
  • 2008: Funhouse



    Shakira och Pink har tydligen samma klädsmak.

Usch så jävla pinsamt, men tydligen skrattade bara Shakira och Pink över "problemet". Jag skulle nog tycka det var rätt jobbigt. I övrigt så tycker jag nog att Shakira bar klänningen bäst!


Lady Gaga - Bad Romance (Official Music Video)


Lady Gaga - Bad Romance Official Music Video


and the MTV awards 2010 best music video goes to
..........LADY GAGA......i love you gorgeous gaga!!!




se mig i ögonen!




Shit asså, ni som har tillgång till min Facebook måste gå in och titta på alla mina nya bilder. Johanna la upp kanske 100 nya bilder på mig ifrån sommaren 2009. Helvete vilken underbar fylla hela sommaren var för mig och mina vänner. Det var en hård sommaren men gud vad roligt det är att se tillbaka på den nu. Det jag inte gillar med facebook måste vara alla tråkiga människor. Folk lägger upp så mycket tråkiga bilder på sig själva. Varför inte bjuda till lite som jag och mina vänner gör? Vem bryr sig liksom, facebook är inte livet. Nu ska jag inte lämna ut någon, men det finns en person på min facebook. Den personen märker man vill vara lite " galen ". Personen lägger upp "vilda fest bilder" på sig själv och sina vänner. Jag skulle bara vilja säga till dig - din jävla nolla, du är inte party nån stans för du är så jävla TRÅKIG!





Fan vad jag har mycket att stå i nu innan året i slut. Har mycket i skolan att fixa med innan jag går på "jullov". Och på fredag måste jag ringa min blivande tatuerare och boka en tid, gärna innan jul. Det är min plan att göra min underbara tatuering innan jul så att jag kan visa farmor. Fast om min tatuerare är en jävla nolla så kommer han inte få måla på mig. Jag e lite rädd för honom eftersom han är en tjockis. Vi vet alla hur tjockisar tänker när dom ser en annan människa, haha!


Bokade i alla fall en ny klipptid den 26 november hos Sofia. Två killar i klassen ska ha kalas sista helgen i november. Det är viktigt att jag är jävligt snygg då eftersom folk förväntar sig det från mig. Och just nu är jag kanske inte en nr 10. Men det ska jag se till att bli igen om några dagar. Blir klippning och färga med håret. Nya kläder behöver jag inte eftersom jag har shoppat som fan dom senaste dagarna. Folk brukar alltid säga till mig - Addan du verkar ha det så lätt! Jo visst kanske jag har det lätt? Man ska vara lycklig som inte står på MC donlands eller jobbar med att torka gubbar occh tanter i röven hela dagarna. Sen ska jag vara tacksam som har en givmild pappa som låter mig fortfarande få leva som en prins!


Äntligen kan vi börja om!




God morgon bloggen. Idag fick jag verkligen sova ut och det känns riktigt bra. Den här veckan är vi lediga ifrån skolan men det är otroligt mycket plugg. För en gång skull har jag faktiskt börjat skriva på ett arbeta som jag tror kommer bli riktigt bra. Min feber eller vad det är som jag har haft börjar även gå över. Efter alla tråkigheter som varit de senaste veckorna börjar det nu se ut att vända för mig.


I måndags fyllde min bästa kompis av dom alla 25år. Ni kan inte förstå hur glad jag blev när hon berättade att hon ska komma hem till Sverige till jul. Jag var helt övertygad om att hon skulle bli kvar i USA och fira nyår med sina vänner i Atlanta. Vilken tur jag har som får träffa min bästa kompis på Julafton. Jag ska köpa något fint till dig. Något litet som inte tar för stor plats när du ska ta planet hem igen.


Och igår kom min Pappa hem ifrån sjukhuset (igen). Det är inget roligt liv han lever. Ibland vet jag inte om jag ska vara glad över att han är hemma. Det känns som att det är bäst att han ligger på sjukhus eftersom där kan han få den hjälp han behöver. Plus att om något skulle hända så är han redan på plats bland läkare. Det jag tycker är helt otroligt med mig pappa, det är att se hur stark han är. Han är fortfarande efter alla dom här åren lika glad och trevlig. Folk som inte känner vår familj så bra tror att vi överdriver om pappas sjukdom. Det syns ju liksom inte på honom hur dålig hans kropp är. Och det hörs inte på honom eftersom han alltid är så glad min fina pappa. Om det är något som syns så är det dom riktiga vänner som fortfarande finns där för vår familj.


- puss på er!


karavadjo tog upp min dag


foto: från maskeraden 2009


11:oo vaknade jag upp idag. Min plan var att vara vaken och uppe 08.oo idag. Fast efter att ha pratat i telefon med min älskling Danny till 03:30 orkade jag inte gå upp tidigt idag. Tack Danny för att du jobbar natt, det förstår då inte min morgondag!


12.oo ringer en vän ifrån klassen och säger att vi kan gå till skolan idag för att ta vaccinet. Egentligen tänkte jag inte göra det. Tror nog vi kommer överleva i alla fall. Okej att några dog utav det, men vafan folk dör av allt nuförtiden. Om jag dör vet i alla fall mina föräldrar klart och tydligt hur min begravning ska se ut. Så jag kan vara nöjd faktiskt. Inte allas föräldrar som vet hur deras barns beravning ska se ut.


När vi kommer till skolan var det så mycket folk där att vi inte kunde ta vaccinet. det får bli en annan dag! Nästa måndag ska vi till skolan för att köa. Jag tycker jag borde fått vaccinet först av alla. Inte bara för att jag är så sjukt snygg, utan för att jag är en av få som har möjlighet att bli känd oh berömd.


13.oo till 16.oo Har jag bara varit hemma idag och tvättat,städat,pluggad. Träffade på min vän Karin waller idag. Hon fick ta upp mycket av min tid i tvättstugan. gud vad snuskigt det låter.


- ibland är det inte lätt!


Lady GaGa - Bad Romance


Lady GaGa - Bad Romance


Den här låten får ni inte missa. Det är hennes nyaste och jag måste säga att den är riktigt bra. Tror lady gaga inte kan göra dålig party musik. Vilken tur vi har som har lady gaga, utan henne skulle det inte vara samma sak på nattklubbarna. Hon gör lätt den coolaste musiken just nu.






Farsdag!


Idag är det allas våra pappors dag! Tyvärr kan jag inte träffa min idag eftersom vi inte bor i samma stad. Men jag gissar att ni är många som kommer vara med era pappor idag!



Fakta du inte visste om fardag!


Fars dag är en högtid då barn firar sina fäder och inträffar i Sverige den andra söndagen i november.Fars dag firades första gången den 19 juni 1910 i Spokane, staten Washington. Seden kom till Sverige 1931 och dagen firades till en början i juni även i övriga Norden. Efter önskemål från det nordiska handelssamfundet senarelades tidpunkten för Fars dag till november för att ligga bättre i förhållande till Mors dag.



Fars dag infaller därför numera på andra söndagen i november.Fars dag firas samtidigt i Sverige, Finland och Norge. I Danmark firar man den 5 juni. I resten av världen kan Fars dag firas såväl i juni (USA och Storbritannien), augusti (Brasilien), september (Australien) som på Kristi himmelfärdsdag (i Tyskland). En del länder har tämligen nyligen flyttat den dag då Fars dag firas.


Toppen kväll!

addan med vänner
JOhanna.Addan.Kungen


Vilken rolig kväll fredagen blev. Alltid extra kul att festa med ny shoppade kläder eller hur! Vi började kvällen med att förfesta hemma hos Johannas kompis Fanny. När klockan blev 23.00 delade vi upp oss. Några gick till BJ och jag och Johanna gick till Norrlands. Där skulle Timbuktu vara Dj för kvällen. Vi var rätt nyfikna på att höra vad han skulle välja för musik. Eller om han bara skulle stå och spela sina egna låtar.




Det bästa var när jag såg min granne. Eller jag var helt säker på att det var min granne som jag såg stå ute och röka. Jag frågar Johanna om vi kan gå ut och börja prata med grannen. Självklart säger hon och efter en stund står vi där ute och pratat med grannen och lite folk. Fast när vi står där så kommer jag på - fan det där är ju inte alls min granne, bara otroligt likt. Jag blir lite besviken och tar med mig Johanna in. När vi kommer in så står min riktiga granne där! Fast det roliga är att när vi börjar prata så känner inte grannen igen mig ifrån gården utan ifrån en musikvideo inspelning ifrån SpyBar? Herregud orka liksom, det var ju flera månader sen. Fast jag måste säga att jag älskar att jag är en person som folk känner igen.



Bra jobbat killen!


Ibland gör jag allt vad jag kan för att vara en extra fin vän. Förra helgen sprang jag upp på scen för att Johanna ville se mig göra det. Den här helgen blev det lite lugnare. Fast visst var jag snäll som gav ut Johannas nr till Timbuktu! Det roliga är att han fick säkert 43 andra nr ifrån brudar under den kvällen. I övrigt måste jag säga att han gjorde ett jävligt bra jobb. Jag bryr mig inte om honom som artist för jag gillar inte hans musik. Men som Dj var timbuktu fantastisk, jävla vilken skön musik killen spelade! Tack!


Chelsea Gets a Personal Bodyguard


"Well... you going to the hospital and the other person taking off to McDonalds." ROFLMAO!!




Drip-Drop


foto: ifrån när jag och Anvah stod i köket


Och nu var det redan torsdag? Den här veckan gick verkligen fort och vi vet alla vad det är för dag som kommer imorgon. Det har varit en lugn vecka och mycket beror på att jag har haft feber. Gissar att min plånbok var glad över att jag var tvungen att vara hemma. Fast imorgon känner jag mig redo att göra stan igen. Ska ner på stan idag för att köpa sånt som man va bra att ha inför en fredagkväll.


Ett kort till min kära pappa Tommy måste jag köpa till honom. På söndag är det hans dag. Det är tråkigt att jag inte kan vara hos dig, men jag tror nog vi kommer ses snart igen pappa.


Det är farligt med msn.

Det gör mig förvånad hur många det är som addar mig på msn. Vart kan man hitta min msn? På bloggen? Genom vänner? Eller är det ifrån min Myspace sida? Det är i alla fall sjukt många som lägger till mig på msn, folk jag inte känner. Det roliga är att det bara är folk som har äckliga förslag till mig. Idag var det tre nya personer. Jag undrar hur många det kommer vara ikväll? Skulle jag träffa alla som vill träffa mig så skulle jag vara SÖNDERKNULLAD. Det stör mig inte när folk i min ålder skriver och är lite nasty. Det är bara och blocka. Jag kan förstå om man som 18 till 25 åring är överkåt och jävligt nyfiken på mig eftersom jag är så otroligt snygg. Men kom igen alla ni 50plus, så jävla äckligt. Skärp er och slå på en porrfilm. Tycker inte man addar små 21åringar och ger sexförslag när man är 50år. Men men, det är väl kul att få lite mail ibland....


- Nu ska jag ner på stan och shoppa!


The Show Must Go On!




God morgon bloggen. Nu är jag precis nyvaken, har sovit på saken. Eller jag menar att jag har sovit på gårdagens "pungspark". Igårkväll fick jag en liten nyhet om en person som jag inte hade räknat med. Ingen god nyhet måste jag säga. Varför blir det bara drama och skandal runt allt jag rör? Jag är så trött på allt löst folk som fortfarande lyckas ta sig in i mitt privatliv. Till nästa år måste jag bli bättre på att ta hand om mig själv! Under 2009 tror jag vi är uppe i  sex personer som jag nu hatar och skulle vilja be dra åt helvete....


Fast jag gillar inte att gnälla över saker som inte funkar. det är bara att resa sig upp occh se bra ut igen. Därför slog det mig att idag innan jag börjar skolan ska jag shoppa. Jo jag vet att jag gjorde det i Lördags, men det behöver jag göra idag också. Och till kvällen funderar jag på att lura med mig någon kompis ut på en drink. Det är ju faktiskt lillördag idag. Nu börjar min feber gå bort så jag känner att jag äntligen är redo för shopping och drinkar. Ett par nya skor skulle inte vara helt fel.





Den där Grannen!

Under mina ca två sista månader här i kåbo har jag inte så mycket kvar att syssla med. Kommer ligga hemma och plugga mycket nu i vinter tror jag. Fast sen är det den där nya grannen som gör att man orkar vara kvar ett tag till. Brukar se dig oftare i skolan nu. Eftersom jag känner på mig att november - december kommer va jävligt tråkiga, så tror jag nog att mycket i min blogg kommer handla om grannen. Tänk vad en snygg granne kan rädda dig i vintermörkret. Att ögongodis som aldrig kommer att bli något mer kan få dig att bli så glad? Det är helt otroligt, men även precis det som jag behöver nu. I den här stunden av mitt liv är ögongodis det jag vill ha. Jag har inte så stor lust att ge så mycket mer av mig själv. Nu ska jag bara ta reda på exakt vart du bor :P


jobbig kväll!




Hej bloggen. Snacka om vilken dålig början på den här veckan. Inte nog med att jag har feber och känner mig sjuk. Det går dåligt för mig i skolan känner jag. Fast det värsta kom ikväll måste jag säga.


Pratade med en vän i telefon under kvällen. Samtidigt som vi pratar får jag reda på en massa saker som jag inte visste om hos en person. Jag blev så jävla äcklad, besviken, ledsen att jag inte visste vad jag skulle göra. Nu vet jag vart jag har dig och vi kommer aldrig att vara vänner igen. Om vi nu kan kalla det vi hade för vänskap. Du är fan den sjukaste människan som jag har träffat. Förstår inte varför jag ville ha dig i mitt liv. Nu är det slut med det.


- hoppas jag i alla fall kan sova i natt!


Bounce with me




Sådär ja, nu var nästan min feber borta. Hela jävla måndagen låg jag i min säng helt ensam. Mamma tyckte att jag skulle förbli hemma hela dagen idag också. Tyvärr så lider jag lite av adhd tror jag, därför måste jag ut idag och träffa folk. Ska luncha med en vän nu vid 12.00. Det ska bli jättetrevligt och skönt att inte äta hemma.


Snackade med en vän igår om hur patetiskt det är med små brudar som helt plötsligt flyttar in till sina pojkvänner. Jag har en sån vän som sakta men säkert flyttade in till sin pojkvän. Var det bara för att hon inte ville bo hemma hos föräldrarna? Jo jag tror nog det. Fast jag tycker det är jävligt billigt gjort. Orka bo in sig hos någon som han inte ens har varit ihop med i 2år. Och varför vill man bo ihop med någon när man är så ung? Det har man ju gjort sen man var liten? Verkar som att folk har svårt för att leva själva. Men det verkar också som att folk har svårt för att "fixa ett eget liv". Man hoppar gärna in i någon annans liv. Eller så bor man fortfarande hemma. Förstår inte hur min kompis Danny som blir 22år nästa år fortfarande bor hemma? Okej alla behöver inte flytta hemifrån när dom är 19år ( bara för att jag var så smart och gjorde det ). Men jag förstår inte hur man som snart 22åring inte har tagit sig i röven och rest sig upp? Tror många som är födda 88a har haft svårt för att växa upp och ge sig iväg.



Nej nu har ju jag en fantastisk lunch som väntar mig! puss på er!


Britney




Hej igen! Jo jag vet vad du tänker. Att nu har det blivit mycket britney i bloggen igen. Fast hon är ju på G med så mycket nya saker nu. Det bara blir att man måste skriva om henne. Senast var det hennes nya musikvideo till hennes nya album. Skönt att se att tjejen är driven nu förtiden! :)





Men det här är hennes senaste parfym. Nu kan hon skratta sig lycklig med hela sju egna britney parfymer. Den nyaste finns inte i dom svenska butikerna än. Men jag skulle gissa att den kommer till sverige lagom till jul. Smart drag av britney att ge ut något nytt till jul. Detta är den 4e parfymen ifrån hennes tema "fantasy"!! Jag undrar om nästa parfym också kommer vara någon ny "fantasy" eller ifall den får ett helt nytt namn?


På tapeten just nu..




på tapeten just nu


1. shit folk börjar redan nu planera nyår. Och visst är det en viktig kväll så jag borde väl också skriva upp det på tapeten. Plus kläder till nyår är minst lika viktigt.


2. Ny bostad? funderar på att börja titta mig efter något nytt tills nästa år. Känner att jag behöver något annat. Nu återstår det bara att se vad jag ska välja för något?


3. Det ser faktiskt ut som att addan kommer bli bjuden på en date imon kort. Det skulle vara roligt tycker jag. Det var längesen jag träffade någon och jag känner mig redo att göra det.


4. träna rumpan. såg en as cool "träna rumpan" övning som jag ska börja med.


5. Julklappar. ska börja köpa redan nu så man är klar innan alla andra börjar. smart av mig!

 

 


Feber,ont i halsen, ångest!




Det här blev ju ingen bra start på den nya veckan. Har lite feber känner jag och min hals är väl inte den bästa. Men tänkte gå till ICA snart för att köpa på mig lite som kan va bra att ha hemma. Det vill säga mat, för det har jag inte ätit mig något idag. Idag har jag bara ätit en bulle. Tror det kan va som så att jag har svårast för att vara sjuk. Alla andra verkar kunna gilla läget av att vara tvungen till att sitta hemma. Fast jag har för mycket adhd i kroppen för att kunna vara hemma en hel dag. Jag måste ut ut ut.





Fredagen den 6 November ska jag till en nattklubb där Timbuktu kommer att gästa som dj. Jag tror att det kan bli en jättetrevlig kväll. Kommer jobba stenhårt på att bli frisk tills på fredag. Jag har inte tid att vara sjuk för jag tänkte vara duktig denna veckan. Den här veckan ska jag arbeta med allt som jag ligger efter med. Varför blir jag sjuk när jag äntligen skulle vara duktig? Jag har i alla fall lovat mig själv att jag bara ska gå ut tre gånger denna veckan. Är väldigt bio sugen och sugen på hemma kväll!





Ett plus att det redan är November. Jag hatar hösten och jag blev förvånad när jag fattade hur fort september och oktober gick. Må November,December gå lika fort så att det snart kan bli januari. Vill få slut på det här tråkiga året, jag hoppas på 2010.



Britney Spears 3 Three Official Music Video World Premiere


Britney Spears 3 Three Official Music Video World Premiere


Äntligen kom musik videon till Britneys nya singel. Jag försöker fortfarande lära mig att tycka om hennes nya låt. Det går lite sådär faktiskt. Låten är helt ok, men jag tycker hon har haft bättre låtar som senaste två åren.


November är här




Bra start på veckan. Måndag morgon och jag är på gång att få feber känner jag på mig. Jag som hade planerat att vara kreativ den här veckan i skolan. Ogillar att vara sjuk eftersom man bara förblir hemma i sängen. Det gör mig otroligt rastlös att gå runt hemma, och vila är ingenting som jag är bra på. Kanske börjar min kropp säga ifrån efter helgens festande? Det kanske är som så att jag borde göra något lugnt under den här veckan. Det känns verkligen att november är här. Tur har vi i alla fall ingen snö i Uppsala än. Fast det lär inte ta så många veckor innan den är här tror jag.



Fiskarna
Vecka 45 (2 november - 8 november)

KÄRLEK Romantiken tycks som allra bäst här och får du post med kärt innehåll, så bli glad även om det inte bara gäller kärleken. Kärleken befinner sig på en neutral nivå. ARBETE/HÄLSA Jag tror att du kan komma att erbjudas en post i en förening eftersom du är omtyckt och duktig. En tillgång i deras föreningsarbete sägs du bli. Du är frisk med sunda vanor. EKONOMI Nu kan något som har med värdepapper att göra både ge och kosta dig pengar. Du verkar ha lycka med värdepapper. Var i alla fall försiktig med de insatser du gör i spel.

RSS 2.0