9 september


Köp tidningen OK! om du vill läsa mer om Britney

För första gången på 2år ger Britney en intervju. Hon berättar öppet i tidningen Ok! om hur det senaste året har varit för henne, nu är hon redo att verkligen ta tag i sin karriär. Hon är även nykär och kommer snart som så många andra kändisar i hollywood att göra en tv serie om hennes eget liv. Britney har mycket på gång och för första gången på många år så är det bra saker hon har på gång, hon är på rätt väg!

 
2007-09-10 hon invigde MTV-galan och gjorde bort sig.

När hon skulle göra comeback förra året gick det inte riktigt så bra. Planen var att hon skulle få öppna den stora Mtv galan, en plan som hade kunnat bli riktigt bra om nu inte Britney hade varit hög! Men allt blev fel och media dissade hennes uppträdande och menade att Britney var fet och otränad.....

Den 9 september får vi se Britney på Mtv Movie Award igen

I år kommer vi att få se Britney igen på Mtv galan, denhär gången tror media att Britney är redo.
Hon är super aktuell nu och tränar varje dag inför galan. Hennes nya album kommer även att komma ut senare i år.
Britney är redo att ta tag i sitt liv och musik karriär nu tror många. Lycka till Britney!

Vanessa Hudgens


nu är hon tillbaka med en ny skiva.

nu är hon tillbaka igen, med en ny film och ny skiva ska Vanessa ta världen med storm. Hon är fortfarande ihop med Zac, och hon är fortfarande en av dom största stjärnorna i USA. Men frågan är hur gullig kärleken till Zac är? Jag tror att deras kärlek bara är ett smart PR trick! För några veckor sen var i alla fall det söta paret på en lyxig resa, där dom fick tid till att sola och bada.


och hon är även med i en ny reklam film.

Det är ofta man får se Vanessa i nya reklam filmer, hennes namn säljer som smör i solen. Alla unga i USA vill bära prylarna som Vanessa gör reklam för. Är det något som gör mig nyfiken så är det hur mycket pengar hon får in för alla reklamjobb?


hon är alltid snyggast på röda mattan.

Vanessa är inte bara glödhet på film och skiva utan även på rödamattan i Hollywood. Hon är ofta på listan bland de bäst klädda. Självklart förstår jag alla unga tjejer som gör allt för att sno Vanessas snygga klädstil, det hade jag också gjort om jag var tjej.

Baby Here Iam


Älskar mina Uppsala vänner.

Nu har jag varit i Uppsala i över 2månader. Det har varit 2 fantastiska månader. Jag har lärt känna många nya personer, och nu har jag många nya fina vänner. Det känns otroligt bra.

Men den 22 augusti kommer jag göra ett besök i jönköping för att träffa mina gamla fina vänner. Jag längtar väldigt mycket och ni ska veta att jag har saknat er. Det kommer bli en bra helg.


Neger och Albino

På fredag ska jag träffa min barndomsvän Juliette-Amelie! Det kommer inte bara bli skvaller och E! channel. Nej nej, vi ska även färga varandras hår vilket verkligen behövs. mitt är så jävla skabbigt just nu. Vilket tur att vi ses snart.....Part of Your WorldIgår var det lillördag och som vanligt var jag ute med Jessica och Karin (karin blev för övrigt "kärlekens drottning") Grattis tjejen! Och på kvällen träffade jag "M" på Max, äntligen träffas vi. Och vi kommer ses igen om jag får välja.
Men förfesten var bäst, bara en massa Disney låtar.


The Little Mermaid - Part of Your World

bäst musik just nu


Linkin Park - Leave Out All The Rest

RSS 2.0