En härlig stund med Louise!

 
 
Idag träffade jag min kära Louise. Vi tog ett glas (jag tog Fanta) på Pub19. Lämnade även över en liten present till Louise som fyller år på söndag. Hoppas vi ses snart igen! :)
 
 
 

Kvällsmat!

 
Härlig start på veckan! Fröken Stuxgren var här på kvällsmat. Bjöd på lax. Mycket roligare att laga mat om man har någon att bjuda den på! Till helgen blir det Jönköping, ser fram emot det :)

Stockholm-Uppsala!

Kvällen började i sthlm med Annas födelsedagsfest! Jättetrevligt, mycket folk och goda drinkar. Sen åkte jag tillbaka till Uppsala för att träffa upp lite andra vänner. Tack alla för en rolig lördag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilket spring!!!

Igår var jag och tjejerna på studenternas för att heja när Johanna och Fredriqa skulle springa. Självklart drack jag vin och spanade in massa snyggingar också. Hade en jättetrevlig onsdag! Tjejer ni var bäst!
 
 
 
 
 

eurovision song contest 2013!

Igår var jag, Sören, Daniella, Linda hemma hos Johanna. Vi tittade på Esc och åt massa smaskiga saker! Blev efter det en trevlig utgång! Tack tjejer för en klockren kväll! Ni är bäst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag för Martina!

Igår åkte jag och Lisa ut till Wik för att se på Martinas fina tavlor. Det var en jättetrevlig dag! Martina du är bäst! Jag är så glad att jag har en vän som dig :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag tempererar lite!

 
Efter en lång arbetsdag tog jag mig en runda för att hitta något fint till Sören. Min älskling blir nämligen 23år på söndag. Senare på kvällen blev det ett glas med Johanna och Linda. Första kvällen vi kunde sitta ute till 21.30 utan att frysa!

Eurovision Song Contest 2013!

 
På Lördag hejar vi på Irland med Ryan Dolan. Låten han tävlar med heter Only Love Survives och är riktigt bra. Tycker Ryan är så söt, lite Jersey shore sliskig kanske!? Hoppas han tar hem det på lördag!
 
 
 
 

Trodde inte det var på riktigt!

Från Expressen.se

Bra start på en ny vecka!

 
Efter jobbet bjöd måndagen på en tur i stadsparken med Stuxgren. Alltid lika skönt att få prata av sig med henne. På kvällen bokade jag och Sören resa till Jönköping, så nu får ni se upp!

New!


Vimmelbild från igår!

 
Hahaha jag orkar inte! För det första har jag svårt för alla som ska synas på vimmelbilder. För det andra fattar jag inte varför jag ställer upp på bild!? Och hur ser vi ut på bilden? Sånt trött gäng!

Bakis söndag!

 
Fint väder ute, men ligger inne och har ganska ont i huvudet och kroppen. Har ni inte kollat på filmen möhippan så borde ni göra det, skön film! Passa utmärkt på en söndag!

Ute på äventyr!

Igår åkte jag och Natasha ut till Bålsta för att hälsa på våran vän Anna. Hade en jättetrevlig kväll hemma hos henne! Roligt att det äntligen blev av att vi kom ut till henne. Kul också att taxichauffören körde hem mig gratis från stan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack snälla Emelie!

 
Var hemma hos Emelie Lag i måndags på Lunch! Fick två jättefina sjöhästar utav henne. Tack så jättemycket. Jag blev så glad! Roligt att vännerna hittar fina sjöhästar till mig! Det bästa Addan vet!

The Red Carpet Pics From The Met Gala!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Great Gatsby!

 
Biopremiär den 17maj. en roman av F. Scott Fitzgerald som publicerades 10 april 1925. Boken hamnade på andra plats när Modern Library publicerade sin lista över 1900-talets främsta romaner.
 
 
 

Beyoncé på H&M!

 
 
 
Tjejer ni får passa på att besöka H&M nu när Beyoncé har gjort en klädkollektion! Fina klänningar och baddräkter! Kan va bra att köpa nu när sommaren snart är här!

shoppat!

 
Fyndade på H&M igår. Alltid lika trevligt! Frågan är bara när jag ska ha på mig denna?

Parken i söndags!

 
 
Söndagen bjöd på första dagen i parken. Hoppas det blir fler utav dom dagarna i sommar. Fast kanske inte just parken på söndagar, brukar ha rätt ont i huvet dom dagarna!

Den blyga violen!

 
 
 
Tack alla sötnosar som kom förbi igår! Som vanligt är förfesten roligare en själva utgången! Det stör mig att det alltid är fint väder på söndagar! Är för trött för att gå ut i solen!

Hugo!

 
Måste bara berätta att jag har världens roligaste spel på mobilen. Någon som kommer ihåg Hugo? Går att ladda ner gratis till mobilen. Jättekul att fördriva tiden med när man har tråkigt.

Änligen lördag!


Alesha Dixon är tillbaka!

Äntligen är Englands snyggaste tjej tillbaka! Nu kan vi se henne som domare i Britain's Got Talent. Det är svårt att tro att Alesha är 34år, tycker hon ser mycket yngre ut! Älskar även hennes stil!
 
 
 
 
 
 
 

Tack Anna!

 
Vill tacka min kära vän Anna Gustavsson för denna fina sjöhäst! Blev jätteglad för den. Du är underbar! Hoppas vi ses snart igen! Puss

1 Maj i Jönköping!

 
Från Jnytt.se
 
Är så glad att jag inte bor kvar i den trötta hålan Jönköping. Trevligare hade vi som firade 1 maj i Uppsala.
 
 
 

Valborg 2013!

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0