Att jag lyckades ta mig ut!?

 
 
 
 
 
 
 

Devyn Rose!

 
Coolaste tjejen just nu! Lyssna på Devyn Rose och låten - Who Am I? Riktigt bra. Hoppas det kommer fler bra låtar från Devyn Rose i sommar!
 
 
 
 
 

Det blev en lugn fredag!

 
 
 
Blev en lugn fredag framför min tv. Färgade även håret. Världens sötaste Sanna Edung kom förbi och gav mig ett nytt sjöhäst halsband! Tack så jättemycket, du är så otroligt snäll Sanna!

Det var inte igår!

 
Det var inte igår. Fast det var en bra bild på mina favorit tjejer!

sysslingträff!

 
Vi trodde alla att det skulle bli ett glas vin på stan. Blev inte riktigt så. Däckade inne på Max i Jossans knä! Idag mår jag inte jättebra. Fattar inte att det är fredag? Känns som en riktig söndag! Trevlig helg på er!

Ser fram emot Kolmården!

 
I sommar blir det kolmården med mina vänner! Har inte varit där sen jag var ett litet barn. Ser fram emot det. Vi pratar även om att bo på Kolmårdens vildmarkshotell! Lär bli bland det roligaste jag kommer göra under sommaren 2013 :)

Snart är det Valborg!

 
En vecka kvar tills det är valborg. Eller vad jag kallar det - "Julafton för vuxna"! Hoppas det inte kommer vara dåligt väder. Och att jag inte kommer vara förkyld som jag är idag. Är ganska säker på att jag och mina vänner kommer få en rolig dag!

Justin Bieber i Sverige!

 
Skulle också vilja va i sthlm och titta på Justin Bieber! Fast nu är dom som gör det 15år och inte 25. Men festa med Bieber kanske är kul!? Han verkar ju lite labil om man säger så. Synd att vi inte hade födelsedagsfest tillsammans eftersom vi båda fyller år 1mars!

Days of our lives

 
Älskar Days of our lives! Vad krävs för att jag ska få en liten roll? Behöver bara vara med i några avsnitt. Hångla lite med någon främling. Sen får gärna någon döda mig i serien!?
 
 
 
 
 
 
 

Utgång med min darling!

 
Grattis Daniella som lyckades få med mig ut. Var så trött och sliten igår. Fast det blev tillslut en rolig lördagkväll. Det är dom oplanerade kvällarna som blir dom roligaste!

Aw på Edenbergs!

 
Sovit 4timmar i natt. Bakfull! Men det blev en aw på Edenbergs med härliga vänner. Känns inte alls som en fredag. Ska lägga mig tidigt ikväll! Vi får se hur partysugen jag kommer vara imorgon! // kram!

Mtv cribs nästa?

 
Alla i MTV Cribs radar upp massa dricka i deras kylskåp. Det ville jag också göra. Visst blev det fint! Kanske avslöjar hur rastlös jag har varit den senaste tiden!

fikasugen!

 
Idag efter jobbet träffade jag min älskling Natasha Zedell över en fika. Går allt som planerat så ses vi igen på valborg. Det var i allafall roligt att träffa dig idag vänner! :)

Ledig måndag!

 
 
Veckan började med att Rakel och jag åt lunch. Sen kom Christina. Vi färgade hennes hår och tittade på film. En bra start på den nya veckan :)

Grattis hanna 21år!

 
 
 
 
 
 

inte nu igen!

 
Hittade denna vimmelbilden från i lördags. Vem är killen jag står med? Och varför är jag med på vimmelbild? igen! Till alla er som jag träffade efter klockan 01:00 vill jag bara säga - jag kommer inte alls ihåg er! Tack!

Spring 2013 - Carlos Campos

Killar ska ni ta studenten i år? Om ni inte vet vad ni ska ha på er så välj något ifrån Carlos Campos. Önskar jag själv kunde få ta studenten igen.
 
 
 
 
 
 
 
 

30års kalaset!

 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken underbar kväll vi hade i lördags! Det var lätt den roligaste kvällen i år. Blev riktigt full där på slutet, så ursäkta alla ni som träffade mig.
 
 

Det var en härlig onsdag!

 
Hade jättetrevligt med min kära vän Maria i onsdags. Att vi har varit vänner i 6år är svårt att tro. Tiden går fort när man har roligt. Pinsamt att jag blev full på en öl och ett glas vin. Börjar bli klen här!

Comeback i höst!

 
Imorgon ska jag filmas igen. Comeback i tv rutan med ett nytt program för svt. Kommer gå på tv lite senare i år. Liknar ingenting som jag tidigare har gjort. Ska bli roligt att se!
 
 

björn axén academy!

 
Det har varit en spännande tisdag!

Konstutställning i Enköping!

Efter att ha festat tor,fre,lör är det nu äntligen en ny vecka. Åkte till Enköping med Louise för att gå på Martinas utställning idag. Tycker den var väldigt rolig att se. Du är bäst Martina!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0