hemma hos hanna


marias 30års fest!!
VIP Shopping

H&M och SOLO bjöd båda på VIP shopping under onsdagskvällen. Trevligt, men roligt att det bjöds på gratis alkohol. Blev rätt full i slutet, men roligt att man kom hem med fina saker :)Bryr vi oss?förstår inte varför folk på Facebook ska ha som status att dom är och tränar? Vill något berätta det för mig? Ja menar, vem bryr sig? Folk får gärna träna men jag vill inte veta. Framför allt inte när jag ligger hemma och dricker vin. Så sluta ha det som status! Tack!


Kendall Nicole JennerTycker hon är supersöt. Född 3 November 1995 och redan en grym modell :) Det ska börjas tidigt. Pinsamt med alla 20+ brudar som tror att dom ska bli modeller. Heja Kendall!!
klarar inte av honomKlarar inte av tönten Anton. Orka bli "känd" bara för att man är bög och spelar fotboll. Vem bryr sig? Orkar inte se honom och jag hoppas aldrig jag kommer behöva springa på honom! Ta på dig kläderna lilla pojk och sluta stör mig!


suus


Knasig kväll

Söp bort mina nycklar som det heter på ren svenska. Det är ganska jobbigt att vara addan ibland. Kom även på att jag är "kär" i fel person. Vad gör man åt det?
Börjar det inte bli lite tråkigt?Shit vad mycket snack det har varit om plastikoperationer under veckan. Bröst och läppar är det som är populärast bland unga tjejer. Men är det inte lite sorgligt? Jag tycker att naturlig skönhet är finast! Är glad att jag inte har ändrat hur jag ser ut. Skulle aldrig vilja göra det. Man ska va glad för hur man ser ut :) Det måste vi lära våra barn!


Kan inte leva utan!Revlon Nutri Color Creame är en färgbehandling för hemmabruk, speciellt anpassad för färgat hår. Inpackningen kan användas för att fräscha upp, förstärka, tona eller neutralisera redan färgat hår. Samtidigt som Revlon Nutri Color Creame färgar håret vårdar den och resultatet blir ett livfullt, glansigt och friskt hår.


onsdag med edung

Det bästa man kan göra på en onsdag i Uppsala är att dricka vin med flickorna edung! Vi var på Nationen VG och kollade in massa snyggingar (jag kollade in snyggingar). Vi ses snart igen tjejer!


Bio på en måndagJag och Johanna Stuxgren började vecka med Bio. Söt film men det var inte lite bra som vi önskade att det skulle vara. Är ni sugna på att se den så vänta tills den kommer ut på dvd. Men att gå på bio med Stuxgren var självklart underbart :)


söndag

VIP-fest på Plock! Det bjöds på drinkar och lite mat. Alla som var där fick massa filmer att ta med sig hem! Det var en trevlig kväll. Tack Lisa för att du tog med mig! Lite trist att jag var så sliten!


drama!

Dom som var där såg vad som hände. Ni andra behöver inte veta! Känner själv att det blev väldigt mycket drama! Men jag mår bra! Vaknade upp hemma hos Petter & Johanna! Tack för en fin kväll :)

en kväll för Lisa
Maria på Kvällsmat!

Roligt att Maria hade tid att komma hem till mig på kvällsmat. Blev mycket skratt och skvaller. Alltid lika roligt att ha vännerna över under vardagarna. Och snart är det en ny helg här igen :)


Vilket kalas det kommer bli :)2012 har bjudit på många roliga födelsedagskalas! Idag kom det inbjudan till ett till. Nu ska underbara Maria Hjärner firas! Blev så glad över inbjudan! Ska köpa henne något riktigt fint! Är övertygad om att det kommer bli en grym fest :)


Fin start på en ny vecka

Ovanligt att jag fikar. Har inte gjort det på 100år. Tycker det är ganska trist att fika. Men idag drog Tiffany Salisbury igång porr när vi fikade :D Underbart!! Älskar när folk lyckas få mig att komma av mig!


Lördag i Jönköping


fredag i jönköping

Lugn fredag i Jönköping. Shopping och filmkväll bjöd dagen på. På lördag ska vi åka och titta på coola bilar, vi ska till Gränna och på kvällen blir det utgång! Hoppas Uppsala klarar sig utan mig denna helgen ;)


Is Britney Spears The Newest X-Factor Judge?Jag hoppas på Britney i X-Factor! Skulle va jätteroligt att se henne! Tror hon skulle göra sig bra i X-Factor utan tvekan :)


Våren 2012 är här

Vad roligt att det inte bara är jag som känner att våren är här! Härligt när folk börjar ta på sig sina sommarkläder! Måste hitta mina kortbyxor, jag ser att det är på tiden!


Inspiration på ikea

Min kära vän Tiffany Salisbury ska flytta in i en ny lägenhet snart. Därför var vi på IKEA för att få lite inspiration. Ser fram emot hennes inflyttningsfest, tror den kommer bli väldigt trevlig.
Till The World Ends

Alla sköna typer i Fålhagen festade ihop igår! Som vanligt drack vi kanske lite för mycket. Men som vanligt hade vi också sjukt kul ihop!! Tråkigt bara att alla sprang ifrån mig sista kvarten, haha!


RSS 2.0