Emmy Awards last night!

Emmy galan var här om kvällen. Gud vad många underbara kändisar vi kunde se. Självklart var alla super snygga. Här har ni några som jag tyckte var värda att visa upp i min blogg!




Stephanie Pratt. Det alltid lika rattfulla The Hills stjärnan, gillar henne.




Kim Kardashian. Självklart!





Kathy Griffin. Älskar henne och hennes show!





Maria Menounos. Jättevacker!





Tony Parker & Eva Longoria. Alltid lika vackra ihop!


Relationsexperten talar




Nu har jag och ***** träffats till och från i snart 1år. Det är nu under den senaste tiden som jag börjar märka att du är väldigt trevlig. Du är skit snygg. trots att du lever upp till alla mina krav så lär det aldrig bli vi. Visst är det konstigt hur ja aldrig blir riktigt nöjd!? Fast jag klagar inte för de är en spännande relation. Sen passar jag rätt bra som singel :)







oplanerat men underbart

Vi söp ner oss stenhårt (så som bara vi kan). Drog till BJ. En kille kastar sin drink över hela mig. Lenita slänger ut honom. BRA jobbat. Mycket folk på Bj. Lenita hade svårt att komma fram. Hon knuffar undan en kille och säger - MEN FLYTTA PÅ DIG DIN JÄVLA TJOCKIS! Dirty,sexy,fun! Jag hade en strålande kväll!wööööw

































spelkväll hos hjärner

Igårkväll blev jag och några vänner till Maria bjudna på spelkväll. Det är alltid ett säkert kort på att de blir galet hemma hos henne. Jag hade jättetrevligt. Frågan är när vi ska göra de igen? Det får inte gå för lång tid till nästa gång!



















puss och tack för igår!


Jerseylicious




Om det är någon realityshow ja följer nu så är det Jerseylicious. Är ganska trött på The hills, The city mfl. Jersey Shore var rätt roligt men nu vill ja följa Jerseylicious.


Serien handlar om ett gäng brudar som jobbar på en skönhetssalong i Green Brook, N.J. Somliga av tjejerna är mer "tappade i asfalten" en va andra är. Vilket gör serien väldigt rolig att titta på :)


Att tacka nej är lätt


Foto: titta vad jag hittade från en fest 2007 i jkpg.


Shit va med töntiga sms som ja har fått idag. Tänk om ja hade fått 100kr för varje sms. Medelanderna kommer ifrån en nolla som vill dejta mig i helgen. Addan dejtar inte "andrahands sorteringen". Det är inte kul att göra sig fin för någon som har en ful kropp och är uppväxt i nån förort/landet.




födelsedagsfirande i mars 2011.




Det är 27veckor kvar till Vecka.9 men jag blev redan sugen på att börja planera min födelsedag. I alla fall dela med mig av hur jag vill att mitt firande ska se ut :)


1. I år hade jag en fest och vi blev 50p. Nästa år vill jag bli firad två kvällar. Några blir bjudna på fredagen och några på lördagen. Jag vet exakt hur jag ska dela upp folk.


2. temat för firandet ska gå i samma anda som tvserien "My sweet 16", haha ni ska få se.

3. Vi behöver en tårta med ett foto på mig. Plan B är en Pinata. Plan C är Pizza från Liljebaren :P

4. Vi borde hyra in någon! En manlig nudist på 60+ som ollar alla gäster? Ett elakt barn med down syndrom? Eller så hyr vi bara in en Dj? Vi får fundera lite mer på det hela.... 




Fika med Dansdrottningen




Vilken tur att vi tog en fika på UN!CO där Lenita jobbar. Tycker de var väldigt fint där inne. Fikan med Lisa var efterlängtad. Just nu är hon aktuell med Uppsala Krönikespel. Lisa har alltid så mycket på G! Därför jag älskar henne.



mysig kvällsfika

Senare idag gick ja och Lenita ner för att fika. Tyvärr fick vi inte med oss Sabine. Får jag som ja vill kommer Lenita att börja hänga mycket mer hemma hos mig i höst. Fram med vinflaskan. Snart behöver vi en hård utgång som bjuder på lika mycket fylla som mitt Garden Party gjorde!












vilken bright tisdag



Jag hade jättegärna varit på Snerikes tisdagsklubb och festat ikväll. Tyvärr så jobbar jag varje dag denna veckan. Festerna får vänta helt enkelt.


Dagens fundering
Folk verkar ha så lätt för att bli kära nuförtiden. Jag tycker inte det verkar vara så svårt att hitta någon som är snygg, trevlig, omtänksam. Mitt problem är att hitta någon som har humor. Det är få personer som lyckas få mig skratta så jag dör. Synd att folk tror att humor är något som inte behövs...


en bra start på en ny vecka

Blev en måndagsfika med Anna Gustavsson som jag läste konstvetenskap ihop med. Efter fikan blev det fönstershopping. Jag blev jätteglad att du ringde mig. Hoppas vi kan gå ut snart och festa ihop!








Vi får se vad som händer mer under veckan som är här!


Baby loves to dance in the dark




Igår tog jag mig till Helenas 30års kalas. Fortfarande småsjuk men jag ville så gärna vara me. Farligt blev det eftersom de var gratis i baren. Blev riktigt jävla full. men tur nog såg jag vad klockan var. Tyvärr gick jag hem tidigt eftersom ja skulle jobba. Jag undrar när jag ska göra Comeback igen. Tycker inte det har varit så mycket partybilder på min blogg den senaste tiden. Det gör mig rätt sur.


vecka.33



HISSAR.

1.
Min kropp! Jävlar vilka snygga ben! Fin mage och tight rumpa ja har. Hur lyckas jag? jag tränar aldrig på gym. Äter nyttigt gör jag aldrig. Jag har nog bara tur. Ni borde ligga med mig!?


2. Min bästa kompis Anvah för att hon alltid ställer upp för mig och skickar fina sms. Alla borde ha en själsfrände. Ser upp till henne. Vill va som du.


3. Min mobil. skönt att du håller på att dö. Tycker inte om att prata i telefon. sms funkar bra :)


DISSAR.

1.
En person. Egentligen tycker jag att du är ful. Nej jag menar skitful. Fast här om dagen började ja tycka du var fulsöt. Lite som barn med downs syndrom....


2. En intervju? ALLTID när jag träffar nya människor, eller vänners vänner händer samma sak. Folk ska alltid ställa 1000frågor till mig. Oftast personliga frågor som dom egentligen bara ska skita i. Varför blir det alltid en intervju? Låt mig vara eller börja googla på svaren till era töntiga frågor.


3. opålitliga blatteförsäljare. Alltid när jag går på stan ser jag blattar som arbetar som försäljare. Why? Ni ser opålitliga ut och svenskar tänker - nej den där tänker säkert lura mig på pengar. Visste ni att när jag skrev på ett mobilabonnemang i höstas var jag faktiskt skitfull. Säljaren brydde sig inte. Tror ni han var svensk?



Barnvakt på Gröna Lund




Lördag. Fortfarande småsjuk men tog mig till Gröna Lund för att vara barnvakt till min älskade guddotter och hennes bror. Eftersom min blogg är barnförbjuden väljer jag att inte lägga upp kort på ungarna. Barn ska få vara barn. I allafall så hade vi en underbar dag. jag kände mig som en lycklig Britney Spears! Om ni förstår vad jag menar. Älskar Gabriel & Hanna, ni är finast i världen!

Det konstiga är att alla andras barn på gröna lund var as fula. Det kan ju inte vara kul? Som ni vet så är jag inte barnkär. Jag ljuger alltid när jag säger - "åh vad söt din unge är". Jag står för att ja inte tycker att vita barn är fina. Om ni undrar så är min guddotter och hennes bror svensk/asiater. brunt hår, mörkbruna ögon och jättefin hudfärg. I love it! det är så man ska se ut.


// Tack Helena & Magnus för att ni bjöd med mig, vi ses snart igen :)


Är det inte fredag?




Den bästa dagen på veckan är här. Vad gör jag? Jo ja är fortfarande lika småsjuk som ja varit under de senaste dagarna. Ser ut att bli en lugn helg. Nästa vecka jobbar jag varje dag. Frågan är när vi kommer få se mig festa igen? Jag saknar den riktiga addan!


lugna gatan

helt otroligt. Det blev ingen utgång ikväll som planerat. Addan orkade inte riktigt, HAHA! Eller fick lite oväntat besök om vi säger så. Det blev i alla fall en dag på stan med Lenita. Vi saknade Sabine.

















en dag med Lenita blir alltid en riktigt bra dag :)


Waynes Coffee



Godmorgon. Det första Addan måste göra idag är att hitta presenter till sin guddotter hanna, 3år och hennes bror Gabriel, 5år. Ska träffa dom i helgen och vill inte komma tomhänt.


12:00 Blir det en lunch med mina älsklingar på Waynes. Ikväll är det smygpremiär för Stockholms Nations Torsdagsklubb. Det är även HipHop/R&B kväll på Flustret. Frågan är vad jag ska gå på? Och om jag orkar eftersom ja fortfarande är sjuk...


onsdag eftermiddag




15:30 Standard fika med musketörerna Sabine & Lenita. Som vanligt färskt skvaller och skitsnack. Imorgon ska vi byta tillbaka till Waynes Coffee vid St:per till er som undrar :)





Det är otroligt vilka underbara affärsidéer vi tre har. Våra planer har då inga gränser. Roligt är ju det!


frukostbesök 10:00

När alexandra hade slutat jobba kom hon förbi på frukost. Hade världens mysigaste morgon. Det var så kul att få morgonbesök. Hoppas vi två kan göra det snart igen. Tack för en fin start på dagen vännen.












Jag vet, och jag älskar det ;) hehe


Look How I'm Doing




smart av mig att tatuera mig när ja är sjuk. Smart att jag ville fylla i med kopparfärger, vilket är den färgen som är minst bra för kroppen. Varför ville jag ha min sjöhäst på ryggraden, helvete va ont jag har. kan knappt gå eller resa mig upp. Konstigt nog vill jag ha fler sjöhästar, men frågan är vart?


Nu ska jag försöka ta mig ur den här stolen och ta mig till köket!


cupcakes,bakelser,tårtor mm.




Tisdag och klockan är inte ens tolv. Eftersom jag inte åt något i måndags har jag natten till idag bara drömt om bakelser mm. senare idag ska jag förverkliga min dröm och fika med Lenita & Sabine. Min feber är kvar men jag har ingen lust med det. 16:00 ska jag tatuera mig.


Ta hand om er kära läsare!


saker som får tiden att gå!


Blir mycket varmt vatten idag!


Här är min lista på saker som verkligen kan rädda min dag.
Speciellt om man råkar vara lite småsjuk som ja är nu.


1. http://kimkardashian.celebuzz.com/blog/ Den absolut bästa bloggen i världen. Älskar att läsa om vad Kim har för sig.


2. Facebook. När jag är sjuk tar jag alltid fram min skolkatalog och söker efter folk på FB. Jag är nyfiken och tycker det är roligt att se hur folk man gick i skolan med ser ut idag. Det är kul om man vill ta dö på tiden :)


3. smsa en gammal flört. Det är något som ja alltid gör när jag är sjuk. Vet inte varför. bekräftelsebehov. Igårkväll låg jag och smsade med ett ragg från sommaren 2009. Visst är jag töntig.


4. http://www.people.com/people/ ,  http://www.eonline.com/ , http://www.posh24.com/  Tre bra sidor som verkligen kan hjälpa dig att ta död på tiden.


Det var väl allt från mig idag! ses på tisdag :)


All The Best of the Teen Choice Awards!

Jag älskar att kolla på alla award shows som finns. Här om dagen var det teen choice awards. Många kändisar men jag tog fram dom som ja tycker var snyggast från kvällen.



Selena Gomez



Victoria Justice



Nina Dobrev



Ashley Benson



Nästan hela familjen :)


Tyst om mig?




Godmorgon! Det är inte de att jag inte mår bra. Det svider i halsen när jag försöker prata och jag kan inte svälja när jag dricker vatten. hostar gör jag hela tiden. Det är rätt tyst om mig. Jag som gillar att höra min egna röst :( !! För att ta dö på denhär måndagen tänkte jag STORSTÄDA och titta på Desperate Housewives resten av dagen.


Prata på ni som kan!!


inte min söndag




Efter ingen sömn alls i natt vaknade jag konstigt nog upp i tid till jobbet. blev sex långa timmar på jobbet. Min röst är helt förstörd så jag har inte hört av mig till många under dagen. Hoppas jag blir friskare imorgon eftersom jag är rätt dålig på att vara sjuk. godnatt


Något som jag vill ta upp!




Vill ta upp lite saker som jag har legat och tänkt på den senaste tiden!!!


1. Förlåt men det är så jävla bögit när killar dricker rosévin, jag vet att vi alla tycker det. Ärligt, kan inte alla som vill vara lite manliga dricka öl eller sprit?


2. Varför blir alltid folk sura när man inte kommer ihåg dom? Det är väl inte så farligt? Jag skulle inte bli ledsen.


3. Jag hör inte vad jag själv säga. Jag pratar alltid sluddrigt och otydligt. Fyfan för mig.


4. Varför ska alla dricka mojito på sommaren. Är jävligt trött på den drinken.


5. jag kom på att jag bara vill ha 333vänner på FB. Därför tar jag alltid bort någon när jag lägger till en ny. Varför har jag börjat tänka så? lite larvigt av mig!


Vad addan vill ha

Lördag och jag har slutat jobba. Ligger hemma och mår illa. Kom på lite parfymer som jag gärna vill ha. Om någon vill vara lite extra snäll så vet ni vilka parfymer som ni ska ge mig.









De tre musketörerna

Idag var jag ute i solen och fikade med mina älsklingar Lenita & Sabine. Nästa vecka ska vi faktiskt byta fik, de ni! Något jag inte kan förstå är hur Sabine kan få mig att dö av skratt! Och jag kan inte förstå att hon vill följa med mig ner till Jönköping i höst! Hahaha men tror vi två skulle ha roligt där.














Lenita var inte på humör för kort ifall ni undrar vart hon var!


Vecka.33 bjuder på..


Sist jag var på gröna lund var 1999.


Jag älskar att ha roliga saker planerat!
Nästa vecka ser ut att bara bjuda på roliga dagar.


I början av veckan ska jag tatuera mig, är lite nervös men det kommer gå bra. Till helgen blir det sthlm igen. Heldag på Gröna Lund. Ska bli riktigt roligt. Shopping är ett måste innan jag åker tillbaka till Uppsala. Helena ska även ha sin stora 30års fest! Gissar att även den kommer bli grym. Och Johanna Bobban fyller 20år :)



puss och kram!


Inte utan plogen

Äntligen fick jag träffa Plogen! Det var ett tag sen vi sågs. Självklart hade hon många galna historier att berätta, och som vanligt äger hon upp mig! Torsdagar på flurran är faktiskt riktigt bra! Önskar Johanna stuxgren lyckatill nu när hon flyttar till trollhättan! Kommer sakna dig.


















I always get the 10s


Mins inte när detta kortet togs, haha!


Snart är klockan sju. Har sovit hela dagen och vaknade egentligen nu. Vet inte va jag gjorde uppe vid 10:00? Min hand svider från allt glas, haha! Kul att alla mina gäster från igår ligger hemma helt döda idag. Då är jag inte ensam! Får besök senare ikväll av min underbara vän Plogen :)


Tusen tack för igår!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

Jag hade faktiskt sen en månad tillbaka planerat den här dagen. Det är din födelsedag och jag hade planerat att vi två skulle ha det lite mysigt. Men nu var du upptagen. Addans present hade lätt varit den bästa! Det fula är att vi firar 1år i september. Våran relation är ju rätt knepig :P


Garden party 2

Vilken tur att vi fick fint väder igårkväll. Vi blev ett gäng på 25pers hemma hos mig som förfestade fram till tolv :) Jag är ganska sliten idag kan ja säga. Men ja hade as roligt igår. Det ja undrar är hur jag kom hem igår? Någon som såg? Frågan är om man ska ha ett Garden Party 3 innan sommaren är slut? :) Svårt att skriva när handen är helt uppriven av sår från när jag trillade in i glasbordet igår :P HAHAHA























































orkar inte lägga upp fler foton! puss på er och tack alla som var där igår ni är bäst!


8 saker ni inte visste om mig



Jag undrar hur mycket ni vet om mig...!


1. mamma har alltid kallat mig för Esha.
2. När jag var liten bad jag alltid bodnatt bön innan jag somnade (fyfan).
3. Jag sover alltid med huvudet på armen (använder aldrig en kudde under huvet).
4. jag började röka i 7an för att jag tyckte det passade min ålder.
5. gick i söndagsskola som liten..
6. Har bara varit kär en gång i hela mitt liv.
7. var mobbad i min konfirmationsgrupp. Ingen ville prata med mig.
8. Var nykter på min student.


Comeback




För 1550kr fick jag en ny as snygg frilla & hårfärg. Sofia är bäst! Köpte smycken senare på dagen. Tog en fika med min darling Lenita. Imorgon är mitt garden party. Det som stör mig är att de är sol ikväll! Slår vad om att det kommer regna imorgonkväll :P



Imorgon var det nästa 2veckor sen jag drack alkohol. Det klär inte mig att vara nykter. Jag bjöd mina gäster till 19:00. Eftersom jag känner mig själv bra så vet ja att jag kommer börja dricka vid 16:00. Om någon vill komma tidigare är det bara att slänga iväg ett sms :)


Puss och kram!


med mig själv



Oj va det regnar i Uppsala. Vad gör man då en ledig dag? Addan sprang ut i regnet för att shoppa. Blev en Made in the shade tröja från SOLO för 499kr. Sen köpte jag en Lyle&Scott tröja för 1199kr. Vilken tröja det blir på onsdag får vi se. Imorgon ska jag till Klippunkten för att färga och klippa mig. Undrar hur snygg jag kommer bli?


Nu ska jag titta på Desperate Housewives hela dagen som är kvar!


omg

Vem skickade mig blommor idag med ett brev där det stod - Hoppas jag får kyssa dig på onsdagkväll. Är det någon av mina gäster? Eller någon som läst på min blogg att ja ska ut på onsdag?






Hemma hos Maria Hjärner

Trodde jag skulle gå till min vän Maria på filmkväll. Har varit vän med henne i två år. Hur kunde jag va så dum att tro att tjejen skulle ha filmkväll en lördag? Hon är en av uppsalas Partydrottningar. Trevligt hade vi som vanligt. Men hur kul är det att tittapå när vännerna förfestar och man själv ska hem?














Hoppas ni hade en grym kväll tjejer :)


Garden party 2

Onsdag nästa vecka kommer jag ha "The Garden Party nr 2". Alltid roligt att bjuda hem vänner. Hoppas folk är lite mer party denhär gången. Sist var det bara addan som "rev av kvällen". Det är nu jag skulle behöva min darling Rebecca, för hon är uppsalas partyprinsessa! Miss U.





Ni förstår inte hur mysigt det är här!


va är det fredag?

Eftersom jag jobbar hela helgen så känns det inte som en fredag. Varför är det fint väder när jag vill vara ute och festa? Kommer väl sluta med att ja blir hemma och tittar på Desperate Housewives. Jag är rädd att ja kommer förvandlas till en tråkig tönt. Säg till mig om jag gör det. Idag blev det i alla fall en fika på stan med min sötnos Alexandra karlsson.

















hoppas du får en fin helg Alexandra


den där vanliga torsdagen

Sol i Uppsala. det behöver vi. Efter jobbet kom underbara Lisa Karm hem till mig. Vi borde ses oftare tycker jag. Surt att jag jobbar hela helgen nu när det är festival i uppsala. Hade varit skönt och kunna vingla runt skitfull i vanlig ordning. tyvärr blir det en vit helg. Det klär inte mig.

















varför är jag singel? Jag ser ju så jävla gullig ut!


Fest för Johanna Stuxgren!

Min granne och vän Johanna ska snart flytta. Kommer va tråkigt att inte ha kvar dig här i Fålhagen. Men önskar dig all lycka till! Du är en underbar tjej och allt du rör vid blir till guld.























Hoppas ni fick världens bästa utgång :)


vi är som supermilfar

I sommar har jag snart tagit över 100 fikastunder med mina älsklingar Sabine & Lenita. Svårt att förklara för folk vilken underbar trio vi har blivit. Tror ingen annan skulle gilla våran sjuka humor :) Ni är bäst tjejer, det vet ni.





















sweet addan




Den bästa låten sen ca en månad tillbaka är absolut M.I.A med hennes nya singel XXXO. så jävla porrig och bra. Kan inte alla klubbar börja spela den snart? Är lite trött på Lady gaga nu. Och när kommer Britney tillbaka?



Tisdag hemma hos Addan.

min lediga tisdag. Idag ska jag ligga hemma. äta god mat. göra mig jävligt snygg. titta på desperate Housewives hela dagen. Vägen till lycka är 1. va egoistisk med dig själv. 2. köp sköna kuddar. 3. ha bara sex med 10poängare.


Festival i Uppsala




Förra året jobbade jag på festivalen. Denna gången ska jag försöka vara där någon dag. Får vi bara tur med vädret tror jag det kommer bli en trevlig vecka i Uppsala. Jag vet att det förväntas av mig att vara as hög, men ska jag va ärlig så orkar ja faktiskt inte va det. Kanske röker ner mig till nästa år!?


Desperat efter kärlek?



Den senaste tiden har jag önskat mig ett husdjur. Spelar egentligen inte någon roll va det är för djur. Jag vill bara ha något att leka med. Någon att krama och ge mat till.


Eftersom jag aldrig fick någon kanin när jag var liten kom jag på en sak igår. Jag tog med mig Sabine & Lenita till en djuraffär. Det fanns inte så många kaniner att välja mellan. Och ska jag va ärlig va alla rätt skabbiga. Jag vill i så fall ha en vit liten kanin som på bilden. Kanske var de lika bra att dom inte hade söta kaninungar. Om något vill bli av med ett djur så kan ni höra av er till mig :)


Lite för sliten för mitt egna bästa!




sommaren 2010 är slut om bara en månad. Om Rebecca varit kvar i Uppsala hade allt varit perfekt. Hon har allt en vän till mig ska ha. Det finns ingen annan som kan få mig att skratta så mycket som Rebecca. Vi har det som bäst när det bara är vi två. Saknar dig och våra felfria utgångar som alltid var perfekt.



Lite för sliten för mitt egna bästa!


Igår blev jag för full (igen). Om jag då hade vetat att ja idag skulle jobba 10 timmar, hade ja inte varit ute så sent. Shit va med ointressanta människor som skulle komma fram och prata med mig igår? Jag får sluta se så passiv ut. Vill någon komma hem till mig och städa upp min lägenhet? godnatt!


Addan tar över sthlm!

Åkte till sthlm med Johanna för att fira hennes 22årsdag. Vi var hemma hos Sara på Gärdet på fest. Sen blev det utgång på söder. När min mobil dör kommer jag på att dra från gänget på egen hand. Sätter mig i en svarttaxi och kör till stureplan. Åker till Berns. Kommer in gratis, först i kön på 30sek. springer runt där inne ensam och skitfull och har en av dom bästa kvällarna i mitt liv. hahaha!
































RSS 2.0