Dagdrömmar!


(foto: från midsommar)


Eftersom jag hade så otroligt mycket att göra igårkväll (Not). Började ja planera vad jag ska ha på mig vid nästa tvinspelning. Det skulle va pinsamt om jag hade på mig samma som förra gången! Tur att jag har shoppat så mycket nya kläder!


Idag är det i alla fall onsdag. 19:00 ikväll kommer johanna från Söderhamn till mig. Vi ska ut och ta en drink och spana in snyggingar. Tur man inte är nere hos föräldrarna i jkpg för där finns det inga snyggingar att titta på. Nya kläder och nya ragg är jag ute efter idag ;)


veckan för oss fiskar

Nu bör din möjlighet till ny spännande romantik vara stor. Du kan få varma leenden just för ditt så behagliga sätt så här finns någon som vill möta dig för romantik.Du ska ha det gott på ditt arbete och nu kan du få chans till att få det än bättre. Har du med ett servicearbete att göra så är det du som får det bäst. Frisk det bör du vara.Det kan vara i något med garner som du kan investera nu. Just något som du gör själv tycks vara det rätta nu, även ekonomiskt. Men med spel ska du helst avstå.


kommer bli en bra vecka


Mysig sommarsöndag!


Addan & Maria hjärner


Efter en ganska hård helg blev det i alla fall öl och fotboll på söndagskvällen. Idag är det måndag och det ska bli skönt att jobba denna helgen. Jag tror att den stora snackisen just nu är 9Juli. Då ska jag bjuda in lite vänner till mitt Garden Party.


Besök min klubb - The Official Fanclub of ADDAN, på Facebook och bli medlem.


Midsommardagen = Crazy,sexy,party!

Addan är på G. Igår var jag hemma hos Johanna stuxgren. Sen blev det en galen utgång. Mycket folk,Många drinkar och jävligt mycket dans. Efterfest till klockan 06:00. 12:00 vaknade jag upp skitfull i ett badkar. Så nu är frågan - vem är killen som alltid festar hårdast?


























Midsommar!

Bara så alla vet hade jag en underbar midsommar. Vi var ett gäng vänner på 18personer. Kerstin och Matte bjöd ut oss till dom. Det var så mysigt. Min Bästa midsommar! Tack så jättemycket vill jag säga till alla er som var där.



























Bästa veckan på länge!




Äntligen är det här. Nu har jag två vipkort. Idag fick jag ett ifrån Birgerjarl. Jag tackar så mycket för det. Inte för att någon tvivlade på att jag tillhörde Uppsalas A-liga, men nu kan jag bevisa det.





Det blev en underbar vinkväll i tisdags med Helena. Börjar undra om jag lever i en dröm eftersom min vardag är så skön.





Blev jävligt full i tisdags så jag fick ge upp kvällen redan 01:30. Det är väldigt tidigt för att vara mig. Men när man inte kan stå upp eller prata så tycker jag man ska gå hem.





Nu ser jag fram emot en härlig midsommar med mina vänner. Det kommer bli fint väder så jag tror att det kommer bli en fantastisk dag imorgon. Ni får se alla bilder på bloggen på lördag.


I can't be tamed




Nu är det klart! En ny underbar tvserie är på ingång. Men mig såklart. Super hemligt, så jag kan inte berätta något. Jag lovar att ni kommer älska det ni får se. För mig ska det bli underbart att få börja filma igen :) Om livet är en saga så är det jag som spelar Prinsen.


Ikväll ska vi fira :)


Ett viktigt möte




Året började bra med Tvserien Flytta hemifrån. Till er som inte vet har jag läst endel blivande tvserier. Jag har inte hittat något hittills som jag känner att jag vill tacka ja till. Det är många som har frågat mig när man får se addan på tv igen..


Igår fick jag ett intressant mail från Titan television. Efter ett långt telefonsamtal kom vi fram till ett möte imorgon. Jag får inte avslöja vad för typ av tvprogram det handlar om. Jag är i alla fall väldigt intresserad och tror att dethär är något som jag skulle vilja göra. Så vem vet, snart kanske vi börjar filma igen :)


Önska mig lycka till imorgon!


1månad kvar


Snart blir det London.


Verkligen alla kommer åka utomlands sommaren 2010. Min första resa som är planerad iår går till London. Det ska bli så roligt att få uppleva shoppa i London igen. Min vän Elin som bor där ska tipsa mig om trendiga nattklubbar som man bör besöka. Känner att mitt 3e Londonbesök kommer bli det absolut bästa!


Godmorgon på er!


Vecka.25 bjuder på...




En traditionell midsommar ser det ut att bli i år. För er som inte vet så är det midsommar på fredag. Jag tror det kommer bli en jättefin midsommar i år med vännerna. Förra året låg jag bara hemma skitfull i min säng. Ni ska bara veta vad som hände...


I år tänker jag gå in för att göra dethär till en fin kväll. Ska ner på stan i början av veckan för att hitta något nytt och snyggt som jag ska ha på mig :)


NO!



vafan, vaknade upp med ett stort munsår idag. Inte alls roligt! Eftersom jag vet att jag inte har hånglat med någon främling så är det någon av mina vänners fel.


Många av mina vänner brukar pussa mig på munnen när vi säger hej. Jag tänker fan sluta med det. Jag vet inte vilka ni har hånglar med. Så från och med nu får ni bara pussa mig på kinden när ni ska hälsa på mig. Det kommer bli en jobbig vecka dethär...


Have to get my way, 24 hours a day




Godmorgon. Igår kom jag hem från krogen 05:50. Fick ta hand om en vän som blev för full i slutet av kvällen. Vilken snäll kompis jag är som hjälper mina vänner hem. Sen tycker inte jag att det är äckligt när folk spyr. I övrigt var det en helg okej kväll. Ganska lugnt för mig :)





Are You Obsessed?

Personen som raggade upp mig i onsdags är nog besatt av mig. Shit vad med samtal och sms jag får. Börjar nästan bli lite jobbigt. Det är nu jag måste komma på vad jag ska önska mig av min beundrare. Det här är en person som jag vet skulle göra allt för att få träffa mig igen. Vad tycker ni läsare att jag ska säga till min beundrare att jag önskar mig?


Can't you see there's so much here to feel




Idag var jag uppe på FridayTV i Sthlm. Träffade kändisar som Björn Gustafsson, David Hellenius, Peter Magnusson (Hey Baberiba), Simon Romanus mfl. Simon Romanus berättade för mig om ett nytt tvprogram som ska börja spelas in i höst och gå på tv 2011. Den lär gå på Kanal5 kan jag säga.


Om jag hoppar på denhär tvgrejen får vi se. Klart som fan att dom behöver mig som är så snygg. Men behöver jag dom? En person sa till mig - gör det addan, det är bra om du syns i tv igen. Frågan är om man vill ställa upp på allt? Vi får se. Jag ska höra med min Manager-Mother Kerstin och se vad hon tror.


Livet är fullt av svåra val!


Nytt tvjobb på gång




Idag ringde Mattias Ljungqvist ifrån FridayTv. Han var väldigt sugen på att få träffa mig imorgon för att diskutera en pilot till ett nytt tvprogram. Så imorgon ska jag till Magasin7. Älskar magazin7, det är alltid så mycket kändisar där. Sist jag var där träffade jag Filip & Fredrik, alexander schulman, Peter Jihde mfl. Det ska bli spännande och höra vad Mattias har att berätta. Låter det som ett roligt Tvprogram så är jag gärna med :)


vi får se hur det går imorgon.



Emelie Lag 25år!!

Igår körde vi på stort när Emelie blev 25år. Vi alla hade en superbra kväll. Surt bara att dom hade äcklig mat på RiverSide. Min mat såg ut som en - sönderstampad hästballe!! Strunt samma, jag är inte killen som brukar äta mat i alla fall. Jag hoppas i alla fall att Emelie och dom andra från igår är lika bakfulla som jag...


























Emelie såg ut att ha en bra kväll :)


På väg hem från jobbet...


Såhär såg bilen ut som körde efter mig...


1.)
Tog en cigg med Jossan. Sen började jag sakta men säkert gå hem. Hade på mig svarta fula mjukisbyxor och en mjukiströja ifrån H&M. Jo jag såg rätt sliten och skabbig ut...


2.) Började gå ensam hem. Klockan var bara 15:00. Jag märker hur en bil kör sakta efter mig. Kanske 60m? Jag blir sur och stannar upp. Vänder mig om och undrar vad personen i den svarta bilen vill....


3.) Blir helt oväntat uppraggad. Bjuden på middag. Fick även frågan ifall jag var trött på att betala mina utekvällar själv (som om att jag gör det). Efter över 1år som singel har jag ganska lätt för att läsa av vad människor vill med mig. Det här var en egen företagare i byggbranschen. Jag såg att det fanns pengar...




to be continued...





shopping day!

jag vet inte hur andra människor blir. Det är i alla fall vanligt att jag går och shoppar efter jobbet. Kanske för att ge mig själv belön för en lång dag? Med tanke på hur ofta jag är på fester så är det ganska viktigt att jag har mycket kläder.




Visst är dom söta. Ska ha på mig dom imorgon när vi firar Emelie. Weekday är bäst. Kommer besöka er nästa vecka igen. Ni har alltid så mycket snygga kläder!





Nej jag vet. vita jeans med vita lappar på. Kanske inte låter så snyggt. Allt klär en skönhet. Jävlar vad snygg jag är i dom. Fick en riktigt sexig röv. Kan nog funka bra i sommar ska ni se :)





Älskar Lila, jag klär så bra i det. Funderar på att ta denna imorgon när vi ska ut och äta. Lagom onsdagsfin tycker jag att den är.



2år i Uppsala


Juni 2008 i Uppsala, första sommaren.

Igår var det exakt 2år sen jag flyttade till Uppsala. Det har varit två fantastiska år. Jag är så tacksam för att jag lämnade hålan jönköping. Jag hade varit väldigt besviken på mig själv om jag hade blivit kvar.


Två år gick fort. Förstår inte hur jag har lyckats uppleva så mycket på så kort tid. Alla fester, människor och olika typer av reklam och Tvinspelningar som man har fått uppleva. Alla fina vänner man har här i Uppsala. jag har svårt att se mig bo i annan stad i Sverige.



Jean-Paul Gaultier




Jag har länge tyckt att Jean-Paul Gaultier är en duktig och rolig modeskapare. Det coola är att han inte har någon formell utbildning, utan lyckades ta sig från i alla fall. Här har ni några klänningar som jag tycker var roliga :)












Ogillar söndagar!


(Foto) från Johanna Bobban.


Den här bilden är inte ifrån idag. Men man skulle kunna tro det. För det är såhär jag mår idag. Kul att Johanna Bobban la upp den bilden på facebook en dag som denna!


Vecka.24 bjuder på..


Förutom en massa jobb så kommer nästa vecka bjuda på lite andra saker. På onsdagen ska vi ut och fira älsklingen Emelie Lag som fyller 25år. Känner på mig att det kommer bli en trevlig kväll. Jag ska även till stockholm och träffa min vän Sofia Wettergård. Vi får se vad vi kommer göra. Blir även en lunch på fredag med min Gudmor helena som kommer ifrån östersund till uppsala :)


va är det lördag?


det har varit en hård vecka i Uppsala


Eftersom jag redan har festat tis,ons,tor denna veckan så blev jag förvånad när jag idag kom på att det är lördag. Trodde det var måndag och en ny start på veckan.


Här om dagen slog det mig och Helena att vi kommer festa i London ihop i juli. Kommer bli jävligt roligt att ta Londons coola uteliv ihop med helena för en kväll. Men idag är det bara lördag i uppsala och vi ska ner till Bryggan.


- Nu blir det jobba.


Inredningskillen addan










Jag förstår mig inte på mina vänner som fortfarande bor hemma? Sen jag var 19år och flyttade hemifrån har jag alltid tyckt om att inreda mitt egna hem. Den här gången är jag ute efter jättestora tavlor. Jag vill ha tre nya tavlor då motivet ska vara sexiga foton på mig. Det skulle göra sig väldigt fint här i lägenheten.


Jag funderar även på att balla ur och köpa för många speglar. Skulle va så mysigt att gå runt och se sig själv hela tiden. Jag tänkte höra med några vänner om vad dom tycker. Till alla som ringer till min hemtelefon vill jag bara säga - sluta ring för jag orkar inte svara. Och jag orkar inte ta bort den heller.





Till den som gillar att grilla finns nu en ny bok med Morberg. Tänker köpa den till en kompis som jag tror kommer älska den! Det var allt för mig för idag! hej på er!





Addans sommar!



Godmorgon bloggen. Nu är det fredag men helgen blir lugn. Har redan festat tisdag,onsdag,torsdag. igår var det nog den bästa utgången under veckan.


Tanken slog mig att vi nu bara har 6månader kvar på 2010. Det här året gick väldigt fort, men det måste bero på hur roligt det har varit och hur mycket man har gjort. Nu hoppas jag på en grym midsommarfest. Jag hoppas även kunna få Christian till att ta en resa. london i juli är redan bokat. Och stockholmsveckan på Gotland med Anna Rakic skulle vara super mysigt. Tyvärr blir det inget jönköping förrän i september kanske.


puss och kram


If you can understand this, we can make some magic


Det blir alltid så rätt när jag är på G!


PARTY!! Igår var jag och vännerna på Riverside och partybåten. Fick ett klubbkort så nu får man billigare i baren på Riverside bara för att man är ett populärt krogansikte. Igår var kvällen som jag tog hem många komplimanger från olika folk. Alltid så roligt när människor vågar komma fram för att säga något snällt :)



Här ser ni Helenas galna syster :) underbar!


Om det är tre ord som jag alltid förmedlar så är det Sex, Skönhet och lycka :) det fick jag i alla fall höra igår. Helena och hennes syster gjorde kvällen extra trevlig igår. Tack till er!


Adebäck 22år


Alla som älskar jossan såg till att vara hemma hos henne för att fira :)


Vad fin hon var. Och vad fint hon hade gjort där hemma. Igår blev Jossan 22år och självklart var alla vi hennes nära vänner där. Det var en trevlig kväll med utgång och mycket dans. Jossan är en fantastisk tjej och jag hoppas hon blev nöjd med sin dag!


ps. världens skabbigaste bög sprang jag in i. Han var så jävla ful och äcklig. En sån person som man inte önskar ska få knulla. Om någon har haft sex med honom så vill jag veta. INGEN människa på denna jord skulle ens vilja kyssa honom. Fulheten hos honom var lika hög som addan va på valborg. ds.



wöööööw


Why are you late?




Vet inte vad som flög i mig idag. Blev sugen på att åka ner på stan och titta på en ny klocka. Det slutade med att jag kom hem med tre nya. Såg en till som jag tänker köpa imorgon. Fler speglar till lägenheten tänker jag också leta efter. Det är något magiskt med mig som kan slösa så mycket!





Efter att jag i lördags sprang in i Magnus Uggla i ett VIPrum så slog det mig att de är okej att vara kort. Jag är bara 173cm vilket är jävligt kort för att vara kille. Fast det funkar liksom nästan. Om jag var tjej skulle inte jag vilja att min man var 173cm, det är ganska omanligt. Fast det funkar.


En annan sak som funkar i Uppsala  är att festa på tisdagar. Det är vad jag ska göra nu. Äntligen får jag bli full. Vi kanske ses ute ikväll!? Puss och kram!


I even did my hair for you




Visst blir man kaxig när man äntligen får den man hela tiden ville ha att bli intresserad av en!? Jag har jobbat länge på det här. Nu verkar jag ha det. Jag tror vi kommer ses snart igen, vi sa i alla fall det :) Och jag märker att du gillar mig.


Inte nog med det. Nu är min tidigare "flört" som jag har träffat sen i höstas väldigt svartsjuk. Jag kan inte träffa två, så en av er kommer falla bort rätt snabbt. Som ni förstår trivs jag rätt bra. Livet är väldigt lätt om man heter Addan. Det är väldigt kul med sommarflörtarna som börjar komma nu.


Men jag kommer aldrig bli din pojkvän.


Were you watching the 2010 MTV Movie Awards last night?

Movie award gick på tv här om kvällen.
Här kommer min lista på dom kändisar som jag tyckte hade snyggast kläder! Vem tycker du var snyggast från Mtv galan? Svårt att säga eftersom många såg väldigt bra ut!




1. Victoria Justice

jag tycker hon är riktigt vacker. Hon är min absoluta favorit! Ni borde börja spana in Victoria.




2. Audrina Patridge

Väldigt mycket disco över hennes stil. älskar det. hon är otroligt fin.




3. Stephanie Pratt

Inte ofta som jag tycker hon lyckas. Men denna gången gjorde hon det. Bra jobbat. snyggt!




4. Lindsay Lohan

Hon ser ut som en riktig discotjej. Jättefin. Roligt att hon inte alltid ser ut som en nerknarkad superflata.




The Jersey Shore ladies

Kände inte igen tjejerna först. Nu var dom as snygga. I tv serien ser dom alltid så horiga och skabbiga ut. Men på mtv galan var dom riktigt sexiga och fina!





Nu börjar vecka .23




Igår när jag kom hem ifrån stockholm så hände det någon oplanerat. Jag hamnade på en dejt!? Det var absolut ingen främling, men jag blev väldigt förvånad och glad när vi träffades. Det känns bra och nästa gång vi ses ska vi hitta på något roligt :)


Imorgon blir det kalas när min vän Josefine Adebäck fyller 22år. Vad köper man för fint till en tjej som redan har allt? Någon som kan hjälpa mig?


Sthlm stureplan

I lördags åkte jag till sthlm för att träffa Maria Bertling. Hon blir 22år på måndag så vi tänkte fira henne några dagar tidigare. Som vanligt ville maria att vi skulle gå ut på stureplan och självklart blev det så :) Det var en nice kväll. Gratis inträden och i VIP rummet på Berns spelade dom riktigt bra musik! Det här får vi ta och göra om snart igen!



Här har ni mig, var jag inte snygg?



Maria såg lite sliten ut :P



Blev förvånad att min kavaj var vit hela kvällen




tack maria för en trevlig kväll och vi ses snart igen



V.I.P fest med massa smycken!



Fredagen blev jättebra! Var på Silverssons smyckefest. Sen blev det gratis utgång för alla gästerna till Flustret. Gratisdrinkar var överallt :) Lisa Karm var där och dansade. Annars träffade jag inte på något folk som jag kände!


Hon är tillbaka




Efter nästan ett år så är hon äntligen tillbaka. I fredags träffade jag Anna Rakic som under de senaste månaderna har varit i Miami. Det var jättekul att träffa Anna och höra om allt som har hänt. Jag förstår att hon vill tillbaka snart igen. Det är roligt att ha vänner som hittar på roliga saker. Nu väntar jag bara på Annas underbara syster Maria för hon är inte hemma i sverige en. Jag hoppas vi ses snart!


Grattis Louise ögren 21år

Vilken underbar onsdag det var i stadsparken igår. Louise den lilla sötnosen blev 21år. Jag gissar att hon blev nöjd med sin dag. Jag hade grymt roligt. Hennes vänner hade jag aldrig träffat förut, men hela högen var jättetrevliga. Ett bra partygäng som jag hoppas få festa med snart igen!


här har ni tjejen som blev 21år idag :)



Här har ni Louise härliga pojkvän!


Veronica och addan :)



en av lollos alla söta vänner



nästan hela gänget :P



Nu skulle vi gå till Partybåten :)



Här hittade jag tjejen som ska ta Rebeccas plats ;)






1 juni = Marilyn Monroes födelsedag




Norma Jeane gjorde sin karriär som Marilyn Monroe, som en skapelse av filmindustrin. Norma Jeanes karriär började med att fotografen David Conover upptäckte henne, och den 26 augusti 1946 skrev hon sitt första kontrakt med Twentieth Century Fox. Hon tjänade 125$ i veckan och färgade sitt hår blont och ändrade sitt namn till Marilyn Monroe


sista maj

Shit nu är redan maj månad slut. Nu är det verkligen sommar. Ikväll flyttar min älskling Rebecca. Det kommer inte bli en sommar i Uppsala utan henne. För övrigt är jag sjuk och har ont i halsen idag. känns som någon har knullat mig i käften hela natten. Kan inte prata så tänker inte svara när det ringer.



















Rädda henne någon!!!


Här har ni tjejen som sviker sina vänner en mysig måndagkväll för att åka och träffa killen som hon sover hos varje jävla natt. Vad tycker vi om tjejer som blir tråkiga så fort de träffa en kille? Men eftersom jag är addan ska jag rädda jossan ur dethär. Jag ska ta fram hennes partysidor och göra henne normal igen ;)


RSS 2.0