Otäck onsdag!

 
 
Sista gången som jag ser en skräckfilm på bio. Fyfan vilken läskig film. Gissa om jag sov dåligt i natt! Det var i allafall trevligt att träffa Rakel :)
 

Ledig onsdag :)

 
Riktigt nice att vara ledig på en onsdag. Idag kommer mamma till Uppsala på ett snabbt besök. Ska bli roligt att träffa henne. Senare ska jag och Rakel ses på stan. Ser fram emot festen som vi ska på i helgen :)
 

Bra start!

 Titta vad jag hittade! Rakel, Jag, Daniella i November 2013!
 
 
Grym start på veckan! Daniella kom in på salongen och slingade håret. Sen tog vi en lunch tillsammans! Blev mycket tid för skvaller! På kvällen kom Rakel hem till mig för lite tvmys! hoppas denna veckan går fort för på lördag ska jag ner till Jönköping!
 
 
 
 

Bästa kvällen på länge!

Kvällen började på Oyster bar med Josephine, Rosanna och Seike. Tack Josephine för att du bjöd oss på den underbara middagen. Du är så otroligt snäll! Senare på kvällen träffade jag upp Rakic tvillingarna. Självklart blev det mycket dans på stureplan ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bio fredag!

 
Fredagen blev jättelugn. Jag och Rakel var på bio och såg Dracula. Spännande film, snyggt gjord men ingen man vill se två gånger! Men den är värd att se på bio!
 

värmer upp inför helgen!

 
Ni vet väl hur jag är. Kan inte vänta till helgen! Därför drog jag med mig Petrus ut. Blev bara nationer. Orvars, Upplands och Stocken! Jag gillar torsdagar, tänker fortsätta gå ut då :)
 
 
 
 
 

Underbara emelie på besök!

Före.
 
Mitt i.
 
Efter.
 
Bästa som finns är när vänner tittar in på salongen. Idag hade jag besök utav underbara Emelie! Jättekul att träffa henne! Snart väntar en aw!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis på namnsdagen sören!

 
Grattis Sara "Sören" på namnsdagen. Hela torsdagen är din dag! Igår kan man säga att vi smygfirade den genom att dricka lite vin :)
 

Sugen på Bio?

 
Onsdag och det är riktigt tråkigt väder ute. Börjar bli biosugen vilket hör hösten till! Någon som vet en bra film och skulle vilja gå? :)
 

The Bachelor!


Så tragiskt att jag sitter och kollar på The Bachelor. Men han är ju så snygg Juan Pablo. Skäms faktiskt lite över att jag tycker det. Vad ska man säga, söndagsproblem hos addan!

Kul kväll!

 

Vilken härlig lördag. Kvällen började hos älskade Maria. Senare drog jag till Saluhallen för att träffa upp lite vänner och bekanta. Synd att jag inte hade fler bilder ifrån kvällen! Ser redan fram emot nästa helg :)
 
 
 

fredag = salsa

 
Tanken var bio men det slutar med att jag och Daniella hamnar på förfest. Sen blev det utgång! Bäst är kvällarna som bara blir oplanerade :) Vi får se vad som händer denna lördagkväll!
 

Stockholms nation!

20:30 fick jag nog av att sitta ensam och titta på tv som en annan pensionär. Blev en rolig kväll på stocken. Jag måste börja gå ut oftare på torsdagar, mycket roligare människor ute då. Tack och förlåt Stockholms nation!

fortsätter att rensa!

 
Har tagit bort massa folk från min "vännerlista" i höst. Kommer ta bort fler. Tar bort alla som jag inte tycker att jag känner eller har pratat med under det senaste året. Är väldigt trött på alla bekanta. Vill bara ha familj/ släkt, barndomsvänner, nära vänner, vänner, jobbarkompisar på min fb lista.
 

Nya sjöhäst prylar jag vill ha!

Ni vet att jag älskar sjöhästar. Nu har jag hittar nya sjöhäst prylar som jag vill ha. Synd att jag bor så litet! Måste skaffa mig ett större hem!
 
 
 
 
 
 
 

Dolce & Gabbana!

Ge mig alla kläderna ifrån catwalken.Dom är som gjorda för att bäras utav Addan! Jag vill ha dom NU!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det bästa med att börja jobba 10:00

The real housewives of O.C
 
Det bästa med att börja jobba 10:00 är allt bra man kan se på tv innan man måste gå. 08:20 går Real housewives på tv3. Och efter det lite annat skoj! Saknar inte tiden då jag pendlade till Sthlm och var tvungen att gå upp tidigt. Det passar mig väldigt bra att ha 3min till jobbet :)
 

Bästa höstlåten!


Är nog inte ensam om att älska Laleh - Tusen bitar! Bästa höstlåten. Den går varm här hemma i min lägenhet!

ny vecka!

 
Måndag! Veckan började med att mamma och världens bästa Pia kom förbi salongen. Är fortfarande förstörd från i lördags! Jag ska börja lugna ner mig lite! Allt behöver inte bli så galet hela tiden.
 

galet!

 
Hade fest i lördags. Kan säga att jag spårade rätt bra. Min söndagsångest har varit hård. Nästa helg ska jag försöka lugna ner mig lite!
 

Då var det helg igen :)

 
Äntligen är det helg. Jag och Sören ska köra en tvådagars. Igår drack vi vin för att fira att det är fredag idag! Ikväll blir det en pubrunda på stan och på lördag blir det Saluhallen. Min lilla mamma kommer också på besök så det ska bli jätteroligt att träffa henne :)
 

Så gullig!

 
Jag hade lätt kunnat ge upp mitt liv i Uppsala för den söta bonden Erik. Jag vet att jag är en tönt som följer bonde söker fru, men det hör hösten till! Ska bli spännande att se vilken tjej han väljer! :)

5 saker jag levde för!

Här har ni 5 saker som jag älskade som liten :) Det var faktiskt bättre förr. Skulle gärna vilja spola tillbaka tiden!
 
 
1. Kinder ägg
2. Pogs
3. tamagotchi
 
4. gameboy
5. Pokémon kort
 
 
 

titta vad jag hittade!

 
Har övertalat Sören att vi ska köra 2dagars utgång i helgen (ovanligt). Här hittade jag två bilder från sensommaren 2009. Vilka tider det var. Jag vill tillbaka! Helt otroligt att vi fortfarande orkar vara roliga!? Vart får vi våra krafter ifrån?
 

Nu kör vi!

'
 
Det kanske blev lite för galet igår, men vi hade kul! Tur att jag lyckades hitta hem i allafall! Vill tacka alla fina vänner som bidrog med en härlig kväll! Ni är bäst! Vi ses nästa helg igen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En lördag i Gävle!

 
Om några timmar åker jag och Christian till Gävle. Jag ska göra ett teoriprov så är ganska nervös. Eller mer trött! Vill bara få skiten överstökad. Hur det går idag får vi se. Jag kommer i allafall festa hårt ikväll, lita på det :) Puss!
 

skönt med en ledig torsdag!

Foto: Jag och Sofia!
 
 Träffade inte bara älskade Maria Rakic idag utan även Sofia ifrån Skolan! Trevligt att träffa dom båda eftersom vi inte har träffats på flera månader! Men det får vi se till att ändra på nu i höst!

sötnosen!

Fick denna bilden av Rakel igår!
 
 
Igår blev det en tur på stan med min älskling Rakel efter jobbet. Vi kom fram till att på lördag ska vi fira mig. För då kommer jag hem från Gävle efter att ha gjort ett prov. Vi får se om vi får fira mig eller trösta mig. Mycket alkohol kommer det att bli i allafall :)
 

RSS 2.0