societets prinsessan till spanien.


Kommer sakna dig så otroligt mycket.

 

Inte nog med att Anna & Maria Rakic flyttade till Miami. Nu drar nästa snygga pingla ut i världen. Jag talar självklart om Uppsalas egna prinsessa Nadia som på måndag flyttar till Spanien. Hon kommer i nästan ett halvår jobba på ett lyxigt spa. Imorgon är sista dagen som vi ses, ska bli riktigt tråkigt. Och hur kommer Uppsalas uteliv klara sig utan en tjej som du?


Det känns som att alla bra människor är dom som lämnar sverige för att pröva på något annat. Alla som jag älskar mest är dom som under det senaste året har vågat sig på att lämna allt för något nytt. Vad säger då det här mig? Det säger mig att jag är för ung för att sitta hemma i Uppsala, jag borde också ta mig någonstans. Nästa år hoppas jag på att det är jag som ger mig av i världen. Förstår mig inte på folk i min ålder som nöjer sig med att sitta hemma och inte göra något? Hur pinsamt är inte det, man måste våga! Jag måste fan göra något nytt snart. Det behövs annars kommer jag äcklas av mig själv. Jag är i alla fall glad att jag tog mig ett litet kliv och lämnade Jönköping för Uppsala, det var en bra början.


Det värsta skulle va ifall man råkar bli kär och fast i stan, fyfan säger jag bara. Jag älskar Uppsala absolut, men nu har jag varit här i 1år och jag tror jag behöver miljöombyte för ett tag. Efter det kommer jag gärna hem till stan igen. Imorgon ska jag i alla fall ta min sista fika med min älskling Nadia.


- Love you darling!


Underbar tisdag!


Behöver lite storstad.


Godmorgon, Självklart älskar jag Uppsala mer än någon annan stad i Sverige. Men en dag som denna är det perfekt att bo nära Stockholm. Vilken fantastisk höst dag vi har, därför passar det utmärkt att jag ska åka ner till huvudstaden lite senare idag. Om turen finns med mig kommer jag springa på något snyggt. Shopping sugen är något som addan verkligen är idag. En gång i veckan försöker jag vara i sthlm. Men jag har lovat min vän Maria Bertling att vi två ska gå ut och festa nästa gång jag kommer till henne för det har jag varit dålig på. Jag kanske alltid borde festa i sthlm när jag är partysugen, för i uppsala är man redan ökänd.


I övermorgon blir det där emot inte storstadsliv, utan småstadsliv. Då ska jag ner till småland som många redan vet. Ska bli mysigt att få lite småstadsliv också. Jönköping är en sån stad där alla känner alla, mysigt att veta om så länge man inte bor där!! Något som är bra med att jag ska ner till småland i helgen är att den här helgen blir vit. Det är nog min plånbok och lever tacksam för, och även mina föräldrar. Det är rätt synd att jkpg inte har några bra nattklubbar, och varför alla hänger på Olerys förstår jag inte?


Min mobil ska jag stänga av i helgen. Tänker inte låta helgen bli förstörd av att Nadia eller Rebecca ringer ifrån Uppsala och berättar vilka roliga fester som jag missar. Nej nej jag vill faktiskt kommer tillbaka till Uppsala och vara glad. Vill inte komma tillbaka  och tänka - varför var jag så jävla dum och lämnade stan?


Terre fixar!

I slutet av veckan kommer min blogg va som helt ny igen. Terre ska fixa till den och ge den en helt ny stil. Jag är så glad för att du hjälper mig med bloggen terre, du är en HERO!! Jag har redan en massa planer på hur jag tänker mig att den nya bloggen ska se ut. Det ska bli roligt och se vad du tycker skulle kunna bli bra.


puss och hej!

 


Angela Simmons - tjejen som är på väg upp!
Från en början tyckte jag varken om Angela eller hennes syster Vanessa. Jag tyckte dom försökte va lite för mycket som kourtney och khloe kardashian. Fast det finns en likhet mellan Simmons systrarna och Kardashians systerna och det är att båda driver egna butiker. Kardashians har sin klädbutik och Simmons har en skobutik. Jag undrar vilka det kommer gå bäst för i framtiden.

Det som jag fastnar för hos Angela är att hon inte är självklar. Hon är inte jättesnygg och hon har inte jättesnygg kropp. Det hon har är pengar,stil och väldigt mycket fina kläder som räddar henne. Hon är en smart tjej som jag tror kommer komma långt. Än så länge har vi inte blivit trötta på henne!Angela och hennes syster Vanessa på modevisning.


Angela har MTV och familjens egna reality show Run's House att tacka för, utan den serien skulle hon inte blivit känd. Hennes pappa är som vi alla kanske förstår Joseph Simmons a.k.a. Rev Run. Dom är sju barn i syskon skaran men den yngsta dottern Miley Justine Simmons är adopterad. Miley kom till familjen i september 2007.Vanessa och Angela på Grammy 2009


Nu har Angela med sin syster en egen reality show på MTV som heter Daddys Girls. Den handlar om när tjejerna flyttar till LA för att öppna butiken. Humm är det bara jag som tycker att det känns lite som E! channels tv serie där systrarna kardashians åker till Miami för att öppna en butik? Lite tråkigt tycker jag att man tar efter andra tv serier så jävla hårt, men vad ska tv folket göra när det är slut på fantasi?


Khloé KardashianKommer hon gifta sig snart?

Khloé Alexandra Kardashian (född 27 juni, 1984)


Reality-stjärnan och arvtagerskan khloe kardashian har bara dejtat basketstjärnan Lamar Odom i en månad men har redan bestämnt sig för att gifta sig. Om man ska tro ryktet alltså. De är tydligen galet kära och tydligen jätte sugna på ett bröllop så det är bara att gratulera. Annars hade vi väl trott att Khloes gravida storasyster Koutney Kardashian skulle hinna först nerför altargången! Det ska bli spännande att få se bilderna ifrån bröllopet om det nu blir av. I People kunde vi i veckan läsa att Khloe inte vill ha den där typiska vanliga bröllopet utan att det skulle vara lite annorlunda. Självklart ska även mitt bröllop en dag också vara annorlunda.


I Want You To Want MeSöndag eftermiddag.


Igår kväll var vi ute och firade Jasmine, vi var på en ny jättefin restaurang på övre slotts. Ett bra tips vill jag lova, dom hade underbart god mat. Hoppas inte det dröjer länge tills jag besöker den restaurangen igen. Det blir ett plus i kanten till mig eftersom jag var helt nykter igår! Tog inte ett glass om jag ska vara ärlig. Fan vad synd att det inte var igår som jag var på dejt, det var en sån perfekt kväll.

Idag är det en såndär trög söndag som man inte vet vart man ska göra av den. Jag är pank och har supit bort min cykel, så idag tänkte jag gå ner på stan och leta efter min cykel. Tur att mamma inte vet vad det är som jag håller på med. Nästa vecka ska jag ta tag i mitt liv innan jag åker ner till Jönköping.Vissa "parasiter" genomgår komplicerade livscykler där de parasiterar på olika värddjur i olika stadier av sitt liv. Bland djuren dominerar maskar, insekter, kräftdjur. Parasiten lever normalt av kroppssafter från värddjuret, antingen genom att suga blod eller genom att leva i matsmältningsorganen. En parasit som alltid dödar sitt värddjur (mycket vanligt inom insektsvärlden), kallas vanligtvis parasitoid.


.....På tala om en vän till mig som jag är rätt trött på.


REPORT NO LIMITS


"Putting on the Ritz"


Inte för att jag handlar kläder på Lindex. Men jag måste säga att Lindex har skaffat sig en riktigt bra reklam film till hösten 2009. Snygg modell, snygg video och bra musik! Tror många tjejer kommer gå till Lindex. I övrigt så hoppas jag på att hitta något snyggt till hösten. Men jag är väldigt kräsen, gillar inte höst kläder om jag ska va ärlig. Ibland är det inte lätt...

The You Know Who - Puttin on the Ritz


upp och ner
Usch vad jag slösade pengar igår, vad fan tänkte jag på kan man fråga sig? Idag började allt så upp och ner. Kom precis hem efter att ha sovit över hos Bobban vilket alltid är mysigt. Försöker styra upp mitt liv vilket inte går så bra. Men vad ska man göra? Vill bara att ni ska veta att jag hade väldigt roligt igår.


Igår tog Christian med mig på en Modevisning. Det var nog bara jag som var full i publiken, alla andra tittade på modellerna men addan tittade på baren. Det jag tänkte på när jag var där va att svenska killar inte har någon stil! Har inte ni tänkt på det också? Det är något med den svenska mannen. Det spelar ingen roll hur dyra eller fina kläder vi tar på den svenska mannen, han kommer alltid att se ut som skit. Många av killarna igår ( inte modellerna ) bar inte upp sina "dyra", "fina" kläder....


Ikväll fyller min vän Jasmine 24år, GRATTIS!! Vi ska ut och äta 20:00 på Kho Phangan som ligger vid Övre slotts. Jag tror det kommer bli en väldigt fin lördag kväll, nu ska jag bara hitta något att klä på mig.
1 oktober gästar addan jönköping.


Sist jag var nere i Jönköping, det var 5juni. Nu är mamma as sur och tycker att jag har lämnat dom? Vad gör man inte för att göra familjen lycklig, joo jag ser till att komma ner. Ska jag va ärlig vet jag att det inte kommer bli roligt. Jag orkar för det första inte åka buss i 5timmer. När jag kommer fram kommer man hämntas upp utav en sur mamma. Efter en stund kommer vi börja bråka i bilen vilket kommer få mig att vilja hoppa på bussen igen och åka hem. När vi väl är uppe på stensholm kommer jag störa mig på deras fula,äckliga,skabbiga katt som dom har. Hon är så jävla ful, kan inte den katten dö så vi kan köpa en fin katt?


Sen kommer säkert (tyvärr) pappa vara för trött för att orka prata. Han kommer säkert ligga och vila i sängen. Min bror Adrian kommer som vanligt vara elak,otrevlig,spydig och allt annat som man inte vill se. Det roliga är att om jag säger något fult då blir mamma jätte arg, men Adrian får gärna gå runt och häva ur sig dom mest vidrigaste sakerna.


den här gången var jag i alla fall smart att jag inte köpte en biljett tillbaka till uppsala. Tänkte nämligen att jag vill inte vara bunden till att stanna i 4 dagar. Utan om folk är dumma i huvet så går jag ner och köper mig en resa hem när jag vill. Ska bli spännande och se hur trevligt jag kommer ha det i Jönköping. Och kan nån svara på vad jag ska göra under den helgen?Det finns ju förfan ingen nattklubb i den staden????Verkar som att addan kommer få en vit helg, helt otroligt...


Rumors


Terre och jag hösten 2006.


Gogmorgon igår var jag på middag hemma hos Sanna och Jossan. Det bjöds på otroligt god mat, men så är det alltid eftersom Sanna är fantastisk på mat. Tack så jättemycket snygging, jag hoppas vi gör om det igen.


21:00 Ner till stan för att träffa upp klassen på en utav alla uppsalas nationer. Kvällen var väldigt lugn för mig. Drack bara två öl och under tiden tittade jag på mina klasskompisar som också bara drack två öl. Jag förstår inte poängen men det jag vet nu är att jag alltid när jag går ut med klassen ska förbli nykter. Varför har jag supit ner mig stenhårt dom två tidigare gångerna när ingen annan gör det? Dom är trevliga folket i klassen, absolut! Fast det är inte de folket du går ut med om du vill svina ner dig en kväll ( det är mig och Rebecca du ringer om du vill svina ner dig en kväll ). Vill inte nämna några namn, men det fanns några som trodde dom var " as fulla ", men man såg hur mycket dom gjorde till sig hahaha! Kan i alla fall gå till skolan idag utan att känna - nej jag har gjort bort mig inför klassen igen.


Oh gud det glömde jag nästan bort! Under den lugna utgången igår med klassen träffade jag och Sophie två as roliga snubbar. Dom var ifrån Gävle men skulle va här i Uppsala under helgen. Jag hoppas man springer på dom snart igen för fyfan vad roligt jag hade med er två. Ni gjorde verkligen hela min kväll. Love you Boys!


Desperate Housewives Season 6


Desperate Housewives Season 6 trailer!


Nu är mina tisdagar räddade igen!


Miss Universe 2009


Stefania Fernandez


Miss Universum 2009 är en skönhetstävling som gick av stapeln på Bahamas den 23 Augusti då den nya Miss Universum kröntes. Miss Universum 2008 vinnaren Dayana Mendoza krönte sin efterföljare Stefaniá Fernandez (Venezuela). Sverige representerades av vinnaren av Miss Universe Sweden, Renate Cerljen från Staffanstorp, som hammnade bland de 15 främsta.


Personligen förstår jag inte hur sverige kom så bra till? Herregud vilken ful jävla ödla vi skickade till Bahamas, varför tänker vi oss aldrig för? Jag förstår att Stefania tog hem priset! Venezuela vinner hela tiden, men det är inte konstigt eftersom alla snygga människor kommer ifrån Sydamerika. Inte ofta man hör att snygga människor kommer ifrån Sverige i alla fall. Jag skulle inte kunna ha sex med en svensk...
- nu ska jag på bio!

at 2009 PRIMETIME EMMY AWARDS September 20, 2009


Kim Kardashian and Kourtney Kardashian


Academy of Television Arts and Sciences är ett amerikanskt pris som delas ut till TV-produktioner. Emmy kan ses som TV-världens motsvarighet till biofilmernas Oscar. Priserna delas ut av Academy of Television Arts & Sciences, National Academy of Television Arts & Sciences och International Academy of Television Arts & Sciences.

Emmy Award är egentligen en mängd priser som delas ut på flera galor i USA. Det äldsta och mest glamorösa priset är Primetime Emmy Award som delats ut sedan 1949 till program som sänds under kvällstid. Sedan 1974 finns ett särskilt Daytime Emmy Award för program som sänds på dagtid, som talkshows, såpoperor, barnprogram etcetera. Utöver dessa finns särskilda Emmy-galor för sportrelaterade program, tekniker, internationella program och flera regionala galor.


I'm gonna do it my way

addan
ingen mer sommar för mig i år...

Shit idag är det verkligen höst, nu blir det ingen mer sommar för mig i år. Jag kan redan säga nu att hösten kommer bli tråkig,jobbig och ointressant hos Addan. Vad finns det nu att blogga om? Min blogg handlar om mitt underbara liv. Nu under hösten har jag inget liv mer. Tycker inte om att gå ut och festa när det ser ut som det gör ute. Jag tror det kommer bli i alla fall 5 månader av filmkvällar för min del. Det kanske är den här tiden på året som jag borde bli ihop med någon? Tills mars kommer och det börjar bli vår, då kan jag göra slut eller se till att jag blir dumpat vilket jag är en pärla på att bli.


Det är nu som jag tycker något roligt kunde få hända mig. Vinna pengar?Träffa kärleken?Bli bjuden på en resa?jag har faktiskt varit väldigt snäll i år därför är jag värd något utav det jag tog upp. Fick höra att en tjej ifrån min klass när jag gick i skolan ska bli mamma. Och att en annan hade gift sig. När kommer min "stora grej" som får alla andra ifrån förra klassen att säga - shit har ni hört vad Addan har gjort!?Förra veckan var lugn.


Alla Addans Mail


Det roligaste jag vet är att titta vad jag får för mail på min Hotmail. Efter jag startade min Twitter så får jag mail hela tiden av alla möjliga människor. Folk är verkligen äckliga ibland tycker jag. Läs här! Det här är vad folk skriver till mig och sen har jag även mina svar till dom.


mail nr 1. - du har inte lust att ha en liten show i camen för mig??=) svar: - Nej

Mail nr 2. - tycker du är söt kom till kristinehamn en helg! svar: - när det snöar i helvetet


Mail nr 3. - skulle du vilja knulla mig? svar: - Nej tack jag står nog över


Mail nr 4. - sugen på att kanske träffas och få bli runkad och avsugen av mej? svar: - gissa tre gånger...


Nu tänker ni där hemma - Eller hur att addan får den typen av mail. Tyvärr kan jag säga att jo det får jag och det känns väl inte helt okej, hahaha! Men vad fan ska jag göra när jag är så perfekt och populär??


 


I've gotta say respectfully
Tisdag morgon vaknar jag upp i fyllecellen, eller jaa ni vet mitt studentrum som luktar piss och rök. Kanske för att jag röker i min "säng" men i alla fall. Klockan var 11:00 på morgonen och jag hade hela dagen framför mig.


Det är inte många dagar kvar tills jag kommer ner till småland igen. Terre,Maggie,Juliette-Amelie är tre namn som jag vet att ja kommer träffa. Nu får inte mina vänner i uppsala ha värsta festen i stan när jag är borta. Mamma är helt överlycklig över att sin favourit sån kommer hem. Mamma älskar mig mest det vet vi ju alla. Fast pappa är den som gör att jag vill komma hem. Jag tror inte folk förstår hur ofta jag tänker på dig. Du skulle aldrig ha blivit sjuk, det skulle någon annan kan man tycka.


Till den jag saknar mest!

Det är svårt att förklara den kärleken som jag har för dig. Det finns ingen som jag har lika mycket respekt för som jag har för dig. Det är bara när du är med mig som jag är 100% lycklig,trygg och glad. Du har gjort allt för mig och jag vet att du kommer göra så mycket mer för mig. Jag kommer alltid vara ärlig,lojal till dig. Utan dig i livet skulle jag ha det svårt. Det är du som får upp mig när jag inte vill stå. Du vet vem du är älskling.VMA hela dagen


Lady Gaga's VMA Performance 2009


VMA går på tv hela dagarna, jaja strunt samma när man kan se Lady gaga. Tycker hon var jävligt bra på vma. Det som inte var bra tycker jag var att britney spears inte var där alls :( hade velat se henne framträda.söndags öl och singelSöndagar brukar som vi alla vet vara rätt jobbiga dagar. Ibland är man trött men ofta väldigt bakfull efter en galen helg. Igår var det en rätt så lugn utgång för mig, därför blev den här söndagen riktigt trevlig.


15:00 träffade jag Rebecca nere på stan. Vi solade lite och fikade, efter en stund gick vi och tog en öl i söndags solen. Hon ska till Italien på sin storebrors bröllop i veckan som kommer. Gissa om man vill följa med! Du kommer ha jätteroligt Rebecca!Kommer bli roligt att få se bilderna ifrån bröllopet. Kommer sakna dig under veckan som du är borta, men när du kommer hem bjuder jag på öl igen! Tycker du och jag borde gå ut nån kväll som vi gjorde förr. Allt blir mycket mer roligare om man gör en kväll med dig, så är det bara :)


Idag pratade även jag och min ex sambo Johanna om varför just vi är singlar? Eller det är inte bara vi som är singlar utan även alla våra vänner. Varför har det blivit så? Alla som jag umgås med och ser som mina vänner är singlar?Pappa säger att om inte jag skulle festa så hårt och ofta som jag gör skulle jag inte vara singel?Kan det va så tror ni?Skulle fest livet jag lever förstöra mina möjligheter att träffa någon bra person? I så fall tror jag att jag kommer ha mer tur i höst att träffa någon. Eftersom jag inte går ut och festar lika ofta på hösten som under sommartiderna. Sen kan vi ställa oss frågan - vill jag verkligen vara upptagen?

- god natt!Life is a flower
God morgon Bloggen idag är det söndag! Vaknade upp hemma hos Johanna idag efter att vi kom hem från Vdala igår. Varför funkar ingenting som man vill? Vi tänkte kolla på Disneyfilmer men våran video vill inte? Det är faktiskt min söndags grej att slå på någon mysig disney film. Nu får vi tänka om :(

Den här veckan har faktiskt varit konstigt lugn, jag blir nästan lite förvånad om jag ska vara ärlig. Även igår på Vdala var det lugnt. Var där med Johanna &:co och tog en öl. Blev rätt tidig hemgång för min del. Jag har fortfarande ont i mitt knä. Förstår inte hur jag kunde flyga av min cykel så jävla hårt?

Gissar att nästa vecka kommer bli rolig! På måndag ska jag till SVT/UR och filma en sista gång. Frågan är vad man ska ha på sig? Känner mig inte så redo eftersom mitt knä är helt sabbat, men jag får göra det bästa utav det.Även mitt högra öga är lite svullet så jag hoppas det blir bättre tills imorgon. Kommer bli tråkigt att detta är sista gången som vi filmar till Reality serien. Ska jag vara ärlig är jag väldigt nervös över hur jag kommer framstå i tv. Jag vet att det finns folk som tror att jag är helt dum i huvet. Och det beror på hur jag har valt att skriva om mig själv i bloggen. Ta mig med en nypa salt kära läsare. 


Sen fyller min kompis Jasmine 24år nästa vecka. Skulle va kul att gå ut och fira dig. Älskar när folk fyller år, då blir det alltid extra roligt. Men det börjar bli jobbigt nära min födelsedag tycker jag....


A = Addan


Vad ska jag ha på mig ikväll?

Aj vad ont jag har i mitt knä efter att jag trillade av min cykel igår. Vågade knappt cykla hem idag, vad var det för cp cykel som Tilde fröling gav till mig? Jag kommer ta det väldigt lugnt i trafiken fram över.


Pratade med min älskade pappa Tommy idag i telefon. Vi har inte pratat med varandra på över 14 dagar nu eftersom han har varit på sjukhus :( Jag kommer ner till jönköping vecka 40 ( början på oktober). Jag saknar dig så otroligt mycket pappa. Jag skäms över att jag inte bor nära dig så jag kan hjälpa dig med allt du behöver. Du har gjort så otroligt mycket för mig så säg till vad jag ska göra för dig. Jag vet att du är orolig för mig och att du är rädd för hur mycket jag dricker. Jag dricker för att jag inte orkar tänka på hur du mår. Jag vill inte förstå hur sjuk du är, visst är jag feg. När jag kommer ner till dig får vi två hitta på något som du tycker är kul. Jag vet att du älskar James Bond, så du får ta fram den filmen du tycker är bäst :)

Är det någon som jag tänker på varje dag som går är det Anvah. Du är den finaste kompisen jag har haft. Det finns faktiskt ingen annan som är så bra som du. Du lever upp till allt som en kompis ska "leva upp till". Det gör mig glad att du faktiskt frågar mig hur pappa mår, så jag får lätta mitt hjärta. Det gör mig glad att du kommer på besök i uppsala, så jag får visa mitt liv. Det gör mig glad att du tar mig för den jag är, för det är det inte många som gör. Har vi tur så kommer jag till Atlanta sent i vinter.

snart är det party!

Nu är jag hemma i mitt studentrum/ fyllecell för att hitta kläder tills ikväll. Ska med mitt cp knä försöka ta mig hem till Johanna igen. Vi ska ner på förfest till Christian 19:00 om allt går som det var planerat. Senare på kvällen blir det Vdala / Velvet. Jag hoppas på en bra kväll. Tro det eller ej men jag har faktiskt inte varit ute och festat denna veckan. En lugn vecka för addan, ni är många som klagar på att jag är ute ofta.


Jag hoppas att min sötnos Rebecca hör av sig idag för det var så längesen hon och jag gick ut. Vi behöver festa ihop du och jag. Tycker det kan va som förr när vi två gick ut å gjorde stan. Om inte ska jag se till att ha en trevlig kväll på Vdala! Frågan är vad man ska ha på sig, hittar liksom inget snyggt. 

 
Och sen vecka 40 när jag är ner i småland skulle det verkligen vara roligt att gå ut. Får ta och ringa Terre och tvinga med henne på en "utgång". Inte för att man kan festa och ha roligt när man går ut i Jönköping. Fast man kan göra en grej utav det smaklösa utelivet och alla bönder. Kan inte något av er ifrån Up-town följa med ner till jkpg? Jag lovar att jag kan betala resan, bara ni följer med ner. hahaha fatta vad roligt det skulle kunna bli då.


- nepp nu ska jag i väg. Love!


inte utan min cykel
Planen var att träffa christian ikväll, tänkte komma till honom 19:00. När jag skulle cykla ner för slottet sladdar min cykel till och jag flyger iväg ut över gatan. Fyfan vilken smärta jag har ikväll, önskar att ***** hade denna smärtan i röven varje dag den lilla horan. Men i alla fall så blev jag sugen på öl, så jag hoppar in lite små blodig på systemet. Förstår varför alla tittade på mig och det bjuder jag på. Nu är klockan bara 22:30 denna fredagkväll. Sitter hemma hos Johanna och undrar hur min kväll skulle ha slutat om jag inte hade skadat mig på min cykel?


Johanna ligger och sover, jag tror hon somnade vid 22:00. Hon ligger där inne som ett litet barn, tror aldrig hon har somnat 22:00 förut. Det här fredagen har bara varit helt onödig, jag hoppas lördagen kommer bli mycket roligare. Imorgon ska jag och vännerna till V-Dala :) tror det kommer bli rätt mycket folk där. Tänkte ta mig friheten att shoppa imorgon! Nu tänker ni där hemma - men addan du är väl rätt pank nu?


besöka lilla småland?

Min lillebror Adrian fyller 17år veckan.40 och mamma vill att jag ska komma ner och hälsa på. Jag åker inte ner till Jönköping för att min bror fyller 17år ifall någon trodde det! Otrevligare lillebror får man leta efter. Visst saknar jag mamma men jag kommer inte ner för att träffa henne. Hon ringer mig varje dag liksom. Det är min underbara pappa tommy som får mig att vilja sätta mig på swebuss i 5timmar. Nu har han legat på sjukhus i över 10 dagar. Jag vill inte att det ska behöva vara så här. Jag hoppas ingen annan ska behöva få se sin pappa lika sjuk som min. Det ska bli roligt att komma ner och träffa dig, du gör mig alltid så glad pappa.


godnatt

New Moon Official Trailer


NEW official Trailer #3


Alla väntar, men jag tror att den andra filmen inte kommer va lika bra som den första. Fast man vet aldrig så jag tänker i alla fall se den på bio. Jag är faktiskt rätt nyfiken på att se den när den kommer ut.

The View - Kim Kardashian


The View - Kim Kardashian


Älskar att börja morgonen med att titta på The View. Alltid massa härliga personer med i the View. Vem slår på svt och tittar på godmorgon sverige liksom? Inte jag i alla fall, haha!Kondylom

Kondylom är ofarliga könsvårtor som orsakas av ett humant papillomvirus, HPV. Viruset smittar vid sexuella kontakter och kondylom är en av de vanligaste könssjukdomarna. Du kan vara smittad och smittsam utan att veta om det. Vårtorna går med tiden över av sig själva, men flera behandlingsmetoder finns. Kontakta vården om du får besvär.

Kondylomviruset liknar de virus som ger vårtor i händer och på fötter. Vanliga kondylomvirus leder inte till livmoderhalscancer. Denna cancer orsakas av andra HPV-typer.

Idag finns ett vaccin som, om det ges före sexdebuten, skyddar både mot de virusinfektioner som orsakar kondylom och de vanligaste virustyperna som orsakar livmoderhalscancer.

Kondylom är ingen anmälningspliktig könssjukdom. Men om du har kondylom bör din partner undersökas av läkare om han eller hon har symtom eller är orolig. Läkare som upptäcker könsvårtor hos barn är också skyldiga att utreda orsaken, för att utesluta att det förekommit sexuella övergrepp.

Du kan se vårtorna och känna dem med fingrarna. De liknar små knottror: lätt upphöjda och rundade eller blomkålsliknande, rodnande eller hudfärgade.


I am anyone you want me to be
God morgon bloggen. Idag vaknade jag upp hemma hos Johanna, helt ensam. Johanna var ute med några vänner igår på Bullit. Jag hoppas dom hade jätteroligt, själv är man aldrig mer välkommen till Bullit. Frågan är vad som händer till kvällen? Det är faktiskt fredag idag, men ska jag vara ärlig så är jag inte alls lika party sugen som jag brukar vara. Ett bio besök skulle inte vara helt fel, men frågan är vilken film man ska välja?


Ligger och tänker på att snart är faktiskt 2009 slut! Som många av mina vänner vet så tycker jag att 2009 har varit ett ointressant år. Vet inte hur många ointressanta människor och dagar som jag har träffat på under det här året. För mig är det viktigt att nästa år blir roligt, jag hoppas och tror på det i alla fall. Det bästa skulle vara att fira nyårs afton i Miami med mina underbara tvillingar Maria & Anna Rakic! Ni två är saknade i Uppsala ska ni veta. Och självklart skulle man vilja åka till Atlanta och träffa Anvah min bästa kompis!
Fem saker addan skulle behöva nu

Nu är det som så att mitt liv är ganska off just nu. Eller varför klagar jag för? Jag kan nämna över 20 bekanta som jag tycker lever ett ointressantare liv än vad jag själv gör. Till saken hör att här kommer min lista på saker som jag behöver nu, så jag hoppas mamma och pappa läser det här önskelistan.

1. Jag är trött på mitt studentrum ( fyllecellen ) så en fin liten 2a skulle inte vara fel!


2. En resa borde någon bjuda med mig på, vill åka långt bort.


3. En dejt? Har faktiskt inte varit på någon alls i år.


4. Jag är jävligt sugen på att gifta mig nästa vår.


5. körkort,en snygg sportbil!

 

 

 

 


The Hills Season 5


with The White Tie Affairsit don't have a price, ready for those flashing lights
God kväll bloggen, idag har det varit en rätt jobbig onsdagkväll. Jag vet inte vilken väg jag ska välja. Jag trivs med att umgås med ***** men jag tror inte det är bra för oss två att träffa varandra igen. Det är synd eftersom jag tycker om dig. Fast jag vet hur jag blir när jag umgås med folk som dig. Det stör mig att jag låter dig ta över mig så som du gör. fast samtidigt gillar jag det, men jag är ovan. Det är ingen som kan få mig till att gå med på exakt allt, fast tydligen lyckas du med det. jag gillar inte att du vet att jag behöver dig. Jag vill tro att du behöver mig, men ska jag tänka klart så vet jag att du klarar dig utan mig.

Sen har vi ****** som jag inte kan läsa av. Varför lyckas jag bara träffa personer som jag aldrig klarar av att läsa av?Det känns som att dom personer som jag intresseras av alltid lyckas ta över mig. Varför blir det alltid så?Jag är ingen kille som vanligtvis låter mig bli överkörd. Fast på något sätt ser jag till att bli det inför personer som ***** och ***** ??? ibland är jag rätt knepig och dum emot mig själv....If your in it for real Go ahead put it on me
Missnöjd är vad man kan kalla adda för. Fyfan vad ointressant jag känner mig nu förtiden. Jag bor i en fyllecell skulle jag vilja kalla studentrummet för. Mina grannar är massa skabbiga människor som ser ut som skit. Alla glor på mig bara för att jag är så otroligt vacker och snygg. Jag passar inte in här. Varför får inte jag bo lika fint som alla mina vänner. Börjar bli trött på mitt liv. Allt är så off, inget roligt händer hos mig vill jag lova.


Sen finns det två personer som jag är så trött på. En utav dom har jag "gjort mig av med". Kommer va skönt att inte behöva ha ett skit med dig att göra. Nu är det nog mellan oss och det fick stå både dig och mig dyrt. Den andra personer orkar jag inte nämna eller beskriva alls, tyvärr är inte allt som det var innan...tror inte så....


En svensk "artist" ville se mig söka till körslaget idag. Som alla vet nämner jag absolut INTE svenska "kändisar" i min blogg, varför skulle jag göra det liksom? Förstår inte ens varför jag tog med den här bilden i min blogg. Eller jag gjorde det så ni skulle se vilket tv program jag kommer prata om. Eller varför skulle ni veta vilket program det här är? Ingen tittar väl på körslaget??

Det jag ville säga var i alla fall att nej jag sökte inte till körslaget. Så kåt är jag inte på att vara med i tv, men gissar att jag i alla fall kommer synas lite i körslaget tyvärr efter som dom filmade mig igår när jag fikade med mina vänner. Pinsamt men jag får väl bjuda på den sönder knullade kakan....


Ikväll ska jag göra det jag är bäst på, dricka öl och snacka skit! LOVE ME!


JUDGE LATELY


CHELSEA LATELY

haha Great. "Say it in a cholo accent"lol


Rädda mig


Addan och Xtina!

 

Hahahaha jag dör, det här är inte sant. Måndagen börjar helt åt helvete. Jag drar till banken två gånger tyvärr för jag hade så otroligt mycket att fixa där. Bara det var ett helvete skulle jag vilja säga. Äter ingen mat men när klockan blir 13:00 fick jag i mig lite. Ni ska vara glada som inte träffade mig innan 13:00 för jävlar vad sur jag var.

Lite senare på dagen åker jag till min studentlägenhet eller studentrum säger man. Fast jag vill kalla den för 3e världen. Studentrummet ligger i fina Kåbo, inte alls fel om jag ska va ärlig. Men snälla kom igen, huset ser ut som om vi är i Ryssland. Jag skäms över mitt lilla äckliga rum. Nu återstår att se om jag kan rädda det som går för att göra det lite fint? Jag kan bo här i max 3 månader, sen måste jag få en fin 1a igen. Varför får inte jag bo fint för när alla andra gör det?

Jag är i alla fall glad över tiden hos Johanna. Gud vad glad jag är över att jag fick bo hos dig, det är tråkigt att inte göra det mer. Fast å andra sidan kommer vi två ses igen :)

- god natt!


Kanye West Interrupts Taylor Swift's Speech VMAs 2009


Em off the showroom floor, not the used car lotBritney Spears & Russell Brand 2009 VMAs Commercial

Nu är något fel här hemma. Johanna och hennes vänner gick nyss ut på krogen. Och Addan ville vara kvar hemma ensam ikväll? Hur ofta händer det att jag av alla människor säger nej till en utgång? Det här är inte bra för mig, men vad ska jag göra. Var helt död när jag vaknade idag. Sen vill jag inte gå ut med tanke på hur mycket jag gjorde bort mig igår.

Men imorgon blir det en jätterolig lördag tror jag på. Först ska jag träffa min kära vän Jasmine som har varit i norige i tre månad, längtar så efter dig. Till kvällen kommer Danny och då ska alla vi dra till salt för att supa sönder oss där en sista gång denna sensommar.


porr.sprit.gräs
Det finns tre saken som jag tror alla killar är svaga för och det är porr.sprit.gräs eller har jag fel? Tänkte på det idag när jag åkte hem ifrån sthlm. Alla människor gillar porr, så är det bara! Det är synd att det är få som vågar stå för det. fast jag måste säga att sprit är bättre en porr. Jag älskar sprit och tycker inte det är fel och dricka så ofta som möjligt. Där emot har jag svårt att tro att folk tycker gräs är bättre en sprit och porr. Gräs blir man bara off utav, i alla fall jag. sprit och porr gör att jag blir på G, är inte det undrbart?

 

- godnatt kära vänner!


En bild säger mer en tusen ord

God morgon bloggen!

Som många vet var det igår jag var ute med min klass (konstvetenskap). Min plan var att dricka lite för att inte bli för full. Tyvärr drack jag en liter vin hemma så redan när jag kom ner till stan 19:00 var jag full. Jag kommer inte ihåg mycket ifrån igår men det som jag kommer ihåg tänkte jag berätta för er.

1. Det dröjer inte länge tills jag spyr inför hela klassen på gatan utanför bryggan. samtidigt ser jag ****** som jag hade på gång med förra sommaren, pinsamt pinsamt. Jag tror inte vi två kommer få något ihop.

2. Nån brud i klassen tar kort på mig när jag trillar och jag blir skit sur. Vem fan tar kort på någon som behöver hjälp? Aja, jag får väl bjuda på den. Men jag hoppas inte bilden kommer upp på facebook....

3. Jag är ganska elak emot ***** i min klass. Varför vet jag inte, men det är något som gör att jag stör mig på ***** när jag blir full. Jag får säga förlåt (igen) på måndag gissar jag. Kan förstå om du hatar mig för jag är inte så trevlig.

4. Ett stort plus till smillan för att du är min vän. Hade inte vi varit vänner skulle jag hoppat av konstvetenskap. Visst är dom andra helt ok men det är du som festar lika hårt som mig. Jag gillar att vi har samma stil och kör lika hårt.

5. Och tack till herman i klassen, jag trodde du hete viktor. Men i alla fall. tack för att du såg till att jag fick en taxi och kom hem. trodde aldrig jag skulle kunna ta mig hem. du hjälpte verkligen mig.

Sen undrar jag varför ingen annan i klassen blev lika full som mig. Vad är ni för pussy? Kom igen, till nästa klassfest hoppas jag att det är fler som spyr och gör bort sig. vill inte vara själv....

 

 


The Today Show


Al Roker Ripps Heidi & Spencer To Pieces on The Today Show

hahaha asså ni alla måste titta på det här, de är faktiskt as roligt. Jag tycker dom två är så roliga!


Kourtney Kardashian reveals baby's fatherhahaha är det bara jag som vet vem pappan är? Jag gillar inte ens honom. stackars unge. Kan inte vara lätt att komma ut i den här världen med en sån nolla till pappa. Lycka till!


The Hills (Season 5) | New Episodes Trailer


New Episodes Trailer

Okej här kommer min fråga till alla er som läser. Vad tycker du om nya the hills. Eller kanske mer, hur tror du att nya the hills kommer att vara? Personligen vet jag inte om jag kommer orka följa the hills igen. Det finns redan så många andra bra Reality serier nu förtiden....


5,2 vol%Onsdag = Lillördag och ni kommer inte få se mig ute ikväll igen.

Jag orkar verkligen inte ta tag i livet idag. Har ingen lust att gå till skolan och jag orkar inte hämnta nycklarna till min nya lägenhet. Hoppas det går något bra på tv ikväll för det är hemma som jag kommer vara denna lillördag.Imorgon har jag stora planer på gång ska ni veta. Eller nu kanske jag överdrev. Jag hade tänkt att gå till skolan imorgon och vara snygg efter det planerar jag att dra med mig smillan när jag ska hämnta dom där jävla nycklarna. Vet även vad jag ska ha på mig på torsdag när vi ska ut med klassen, jag kommer va jävligt snygg vill jag säga.

- love u


Jag kan inte sluta tänka på er två
Hahaha när ska allt ta slut undrar jag? Shit vilken vecka det har varit och nu är det bara onsdag. Jag vet verkligen hur man ska göra för att låta livet förbli en fantastisk fest. Jag är otroligt sliten i kroppen idag, men jag vill tacka snubben som körde hem mig igår. Han var så snäll!Sen vill jag be vakten på Bryggan som slängde ut mig att dra åt helvete. Varför ska alltid nån förstöra min kväll?

Jag har en lista i huvet på folk som jag gjorde bort mig för igår. Man kanske borde kontakta alla under dagen och säga som det är - förlåt för att jag var fullare än dig. Det är i dom här bakis dagarna som jag behöver min bästa kompis Rebecca, med henne på höger sida kan inget gå fel.

Jag blev lite glad igår när jag fick höra att ***** inte verkade må så bra. Rätt åt dig vill jag bara säga. Väntade på att den här dagen skulle komma. Jag mår bra av att veta att du mår dåligt.Älskar min sambo Johanna!

Och jag måste säga att jag älskar varje dag som jag har ihop med min underbara sambo johanna. Vi har så otroligt roligt ihop. Det finns inga gränser för vad vi inte kan göra. Och våran lilla vän sören är också en pärla i vardagen. Imorgon ska min "klass" ha fest på smålands nation, jag tror det blir många ifrån klassen som kommer. Jag tänker i alla fall ta med mig johanna så hon får se alla människor som jag har snackat skit om under veckan. Tror att torsdagen kommer gå helt åt helvete om jag ska va ärlig. Det brukar slå så fel när addan dricker sprit. Jag tror bara det är mina nära vänner som har kul när dom festar med mig. Alla andra tycker att jag dricker för mycket sprit och säger för hemska saker.

Ps. Jag är nyklippt och är as sexig!
Tack och förlåtdu är ett plus i livet

Du är en riktig kompis. Jag är så glad över att du ställer upp för mig så mycket som du gör. Trodde inte att du skulle göra det om jag ska vara ärlig. Jag funderar varje dag på hur jag ska göra för att visa dig hur tacksam jag är. Önskar alla hade lika tur som jag att få ha en vän som dig.

du är ett minus i livet

Jag orkar inte bråka eller vara elak. Så därför låter jag dig tro att jag tycker om dig. Fast ska jag vara ärlig så tycker jag att du är patetisk och du äcklar mig. När folk pratar om dig blir jag bara så trött.

den där ****** ;)

Jag vet inte vad folk tror om mig. Eller okej klart man kan gå på stan och se massa snyggingar. Men det är inte ofta som jag börjar dagdrömma om personer i min vardag. Det stör mig lite att du gör mig intresserad för jag vill inte att det ska bli något "vi". Du ser jättebra ut och du är verkligen någon som jag skulle kunna bli ihop med. Fast ska jag va ärlig så har jag inte tid med sånt nu, det får vänta. Jag hoppas inte vi kommer ses på ett bra tag. Måste ta död på intresset som jag har för dig.en hora utan mål?


God morgon eller vad fan man ska säga. Idag är det söndag och jag är inte ens bakfull. Jag skulle varit ute och festat igår, så var i alla fall planen. Men helt oplanerat fick jag ett förslag som jag tror inte många skulle säga nej till. Eftersom Johanna var hemma slutade det med att jag var i en bil större delen av kvällen. Och efter min så kallade "biltur" var jag inte så sugen på att gå ut på krogen, förblev hemma hela kvällen.


"at least when i go drinking, I get a ride home from the cops!!"Äntligen, okej att jag har börjat klaga men det är för att det inte händer något i mitt liv. Jag må vara skit snygg och är en pärla på att supa skallen av mig. I oktober lutar det åt att jag går in i tv studion för att medverka i ett nytt program som ska gå på tv4 redan till hösten.

Mer vet jag inte om jag får berätta, men jag blev glad när telefonen ringde. Jag är för snygg för att inte synas i tv vet jag att många tycker. Förutom det här tv4 jobbet som jag kanske ska göra har jag lite andra tv jobb på G. Det är inte lätt men man måste ligga i. Frågan är vem man ska ligga med för att det ska verkligen gå? Jag är öppen för allt, lite sex skadar inte för att få ett bra tv jobb.

- bye bye


kanske borde tänka om?Folk börjar undra, mina föräldrar börjar undra och även min lillebror. Hur mycket dricker addan? Tydligen så brukar jag vara full ( ute på krogen ) minst tre gånger i veckan, men vanligast är det fem dagar i veckan.

Under åren har spriten gjort att jag har förlorat allt ifrån Vänner,pengar,bostäder,jobb. Jag var nykter och helt vit under januari,februari,mars, halva april det här året men under sommaren har allt börjat rulla på lika hårt som det gjorde under hösten 08.

vad ska jag göra?


Party is wherever i am


Johanna och Addan, bor ihop och är nästan kära.

Det är fint väder och jag är ensam hemma. Har inte ätit någon mat idag och klockan är snart 14:30. Tyvärr så är jag på dåligt humör idag och jag vet inte riktigt varför?

Igårkväll blev jag bjuden hem till Nadia. Det var en trevlig förfest med en massa god mat. Jag gillar verkligen att Nadia är en sån tjej som fixar mycket. Vi sa det igår att Nadia är lite som en lekmamma. Hon ser till att alla har det kul och mår bra, det är en bra sida hos en vän. Tur att vi stod på listan på Bj också, tack för det Nadia. Fast å andra sidan trodde jag att ja skulle dö när jag kom in på BJ. Snälla, det var som att hela Knivsta ( alla bönder ) hade familjefest. Jag hade verkligen inte kul när jag tittade mig runt. Min bästa vän för kvällen fick bli spriten.

Det har varit en Rebecca fri vecka vilket jag inte tycker om. Jag saknar min bästa kompis väldigt mycket. Det var synd att vi inte träffades i torsdag när jag också var i stockholm. Hoppas vi ses snart darling.

Och tidigare idag blev jag så jävla sur när jag såg en person bland mina vänner på Facebook. Ni vet en sån person som man bara äcklas av och inte förstår varför man har den på sin lista. Jag vet inte hur jag ska beskriva dig. Men du är ointressant och jag förstår mig inte på dig.Hoppas aldrig vi träffas.


AWESOME ! AMAZING ! FABULOUS !!


Addan - Gissa vem som är portad från Bullit?

Kan man vara kär i någon annan om man är kär i sig själv?

Tisdag
Blir jag och min sambo Johanna skit fulla i statsparken,redan 17:00 på dagen. Det slutar med att vi går hem 21:00 och sover vid 22:00. Varför det, jo för vi fattade inte hur lite klockan var. Vi trodde kanske att den var 00:30 eller lite mer? Haha det var rätt skadat måste jag säga.

onsdag Går jag ut med min nya vän/Kursare Smillan som jag kallar henne för. Tro mig här har vi en tjej som jag kommer hänga mycket med nu under hösten. Jag gillar dig stenhårt. Vi var på smålands nation och blir skit fulla inför alla våra nya Kursare/"klasskompisar". Även på onsdagen ballade jag ur och jag tror inte jag är så populär hos mina kursare mer. Fast å andra sidan bryr jag mig inte för jag studerar bara för att jag inte har något bättre för mig. sen tycker inte jag dom andra var så roliga (fanns väl några roliga).

torsdag Var jag ute och festade igen. Den här gången blev det stockholms nation med Johanna och Sophie. För det första tycker jag inte det var roligt att behöva stå i en kö i 70min. Sen tycker jag faktiskt att någon borde ha fixat in mig på listan. När jag tänker efter tycker jag inte att det var några roliga människor på stocken. Dålig musik och dålig öl. Jag somnade två gånger i trappan på stocken och en gång somnade jag i soffan. Då kom Johanna fram och slog till mig as hårt i ansiktet så jag skulle vakta, hahaha! Love U baby!


Fredag kväll kommer börja hemma hos Nadia. Jag har köpt nya kläder och ska strax börja göra mig snygg. Efter vi har varit hemma hos nadia kommer vi att åka till BJ. Jag gillar verkligen inte BJ men det är skönt att jag kommer in gratis för vem fan vill lägga ut 100kr på att vara där? Inte en normal människa skulle vilja göra det.

 

Hoppas jag blir jävligt full ikväll för jag orkar verkligen inte med mig själv när jag är nykter. Fast senaste gången jag var nykter var i måndags och det var många dagar sen. Hoppas min lever står ut lite till för det gör faktiskt jag. Tack för mig. vi hörs imorgon bloggen! pusspuss

 

 

 

 


Kristin Cavallari

Kristin Elizabeth Cavallari, född 5 januari 1987 i Denver, Colorado, USA, är en amerikansk fotomodell och dokusåpastjärna. Cavallari är mest känd för sin medverkan i MTV:s Laguna Beach: The Real Orange County.Hon har medverkat i musikvideon till Teddy Geigers debutlåt For You I Will (Confidence), där hon spelar en populär tjej som dumpar sin pojkvän och faller för en snygg musiker. Hon har även haft en liten roll i TV-serien Veronica Mars.
Kristin är en före detta klasskamrat till Lauren från Laguna Beach, där hon träffade Heidi. Efter high school, flyttade hon till Los Angeles för att utöva en skådespelarkarriär och sedan dess inte haft så mycket kontakt med Lauren. Vännerna återförenades, men bara med en rå ögonkontakt vid Heidis bröllop. Kristin kommer att synas i den pågående säsongen av The Hills.

 


Performance Miss Universe 2009


Body Language - Heidi Montag
Hon arbetar med att planera event på Bolthouse Productions, jobbar på en sångkarriär,
och har ett klädesmärke kallat Heidiwood.

Miss Universum konceptet ägs och drivs
av Mr Donald Trump och TV bolaget NBC.

Finalen i Miss Universum gick den 23e Augusti på
Paradise Island Hotel & Resort - som ligger på Bahamas.
Vinnare i Miss Universum 2009 - Miss Venezuela - Stefania Fernandez


fyllans vännerJag,Rebecca,Jossan hade fest i lördags. 19:00 började kvällen, nästan ingen var där. Inte ens Rebecca för hon var hemma och sov. Hahaha snyggt jobbat rebecca att inte dyka upp på din egna fest :P Men efter en stund kommer Rebecca fast då kanske klockan var 23:00. Och när Rebecca kommer så börjar det komma jättemycket folk. Vilken jävla fet fest!Alla som jag ville skulle vara där va på plats.

Addan i sin tur var jävligt besviken, vad var jag besviken på tror ni? Joo att jag inte var jävligt full. Så vad tror ni att jag gör? Jag börjar med sju öL och efter det så knullar jag min box med rödvin för att sen sno öl ifrån mina gäster. Efter en stund blir jag skit full och gör allt som man inte ska göra. Tror det var den värsta fyllan denna sommaren. Tur för oss att polisen inte kom för det var nära att dom gjorde det kan jag säga.

Men vem bryr sig? Nu är sommaren slut och festen vi hade var en jävligt bra "sista sommarfesten". Vi har inte hört så mycket ifrån gästerna. Ska jag vara ärlig tror jag att dom som hade roligast var Jag och Rebecca. Jag tror alla andra blev rätt trötta på oss hur sviniga vi var. Fast det är våran stil och vi hoppas att ni gillade den. Jag kanske inte är så stilfull när det kommer till fest, men jag kan rocka och äga upp alla på att supa ner mig. Till er som är oroliga kan jag säga - ta det lugnt jag kommer skärpa mig den dagen jag blir ihop med nån.

- godnatt!


Den där AddanGodkväll underbara bloggen ( eller den kanske inte är så underbar ). Ikväll fick jag bo hos en kompis vilket gjorde mig väldigt glad. Den här dagen har tro det eller ej varit bra. Började studera Konstvetenskap på Universitetet i stan idag. Det ska bli roligt att börja skolan med tanke på hur många snyggingar som går där. Älskar ögongodis. Jag och Rebecca kom fram till att en skön fylla är bättre en skönt sex, eller hur!

Imorgon är det September och det känns lite konstigt, nu är den här sommaren slut och kvar återstår en lång och jobbig höst. Det här första veckan in i september kommer i alla fall bli rolig. Jag har mycket skoj inplanerat vilket gör mig glad. frågan är vad som kommer hända sen?

Tyvärr kan jag inte planera allt för långt in på september, vet inte hur nästa dag kommer se ut. Just nu vet jag bara hur dom närmsta 7dagarna kommer att se ut. Det finns få personer som jag litar på och det finns många personer som jag inte vill ha någon relation till mer.

- bye bye!

RSS 2.0