Addan och Becca!

Torsdag med bästisen och nya glada ansikten!
 
I torsdags hade jag och Rebecca en sån jäkla skön pubrunda. Det finns ingen som kan få mig att skratta så mycket som Rebecca! Vi är ett sånt underbart radarpar. Kul att vi varit vänner i 6år nu. Tiden får fort när man har roligt! Idag är det lördag och jag väntar finbesök!
 

Bästa kvällen på länge :)

Darcys kära bror var självklart med :)
 
Med Karin och Jessica som var mina första vänner i uppsala! Saknar sommaren 2008.
 
Jag och Rakel började kvällen på Bio!
 
Småfirade älskade Darcy!
 
 
 
Kvällen började med bio, sen blev det utgång. Småfirade Darcy som fyllde år här om dagen. Sprang på mina älsklingar Karin och Jessica. Mina första girls här i Uppsala. Hur kvällen slutade tänker jag inte skriva här, ni får fråga mig ;)
 
 
 
 
 
 
 

från i lördags!

 
Haha trodde inte vi tog några bilder från i lördags men tydligen så gjorde vi det. Här är lilla Sören och en snubbe vid namn Ulf. Frågor på det? Vi får se hur denna lördagen kommer sluta!
 

Jag måste börja ligga i!

Från expressen.se
 
Fan att jag inte har något sexliv alls! Sex kan tydligen göra dig smart. Jag måste börja ligga i lite nu. Vem ska man ringa? Någon frivillig? ;)

ny vecka!

 
Två veckor kvar till gesäll delprov1. Är stressad! Men det ser ut att bli en bra vecka. På onsdag blir det bio. och på fredag blir det after work i sthlm med vännerna. lördag hittar ni mig på Bosses friserare! Senare på lördagkvällen kommer det nog bli sthlm! Vi får hoppas på lite sol!

min nya tattoo!

 
Såg denna bilden. Så gjorde en likadan idag!

en oplanerad kväll!

 
Blev en oplanerad lördag! Som vanligt gav jag det lilla extra! Klarar inte av längre att vara bakis nu på sommaren. Det är för varmt ute! Tips på hur man botar sin bakfylla?
 

Summering av veckan som gått!

 
I veckan hade jag och Daniella våran första morgon ihop på pendeltåget. Grattis Daniella till nya jobbet! Sen blev jag även av med mitt bankkort i söndags, vilket var ett minus. men i fredags kom det nya kortet. Sören fick försörja mig under veckan. Man kan lite säga att jag var hennes bitch!
 

Fortfarande trött efter torsdagen!

 
I torsdags blev det en aw 16:00 som slutade med en sen kväll på söder. Sov över och var rätt sliten dagen efter. Idag är det lördag och jag ska ut med lite vänner i sommarnatten! Men först väntar en arbetsdag på nya salongen :)

En helt ny addan!

Idag hade vi egen hårvård i skolan. Blev riktigt nöjd med mitt resultat. Kände att jag behövde göra något nytt. Tack snälla Angie för att du gjorde mig så fin!
 
 
 
 

Miriams fest!

 
 
 
 
 
 
 
Igår var jag bjuden hem till Miriam! Hade en jättetrevlig kväll. Det var så kul att få träffa hennes sambo och vänner. Jättefin lägenhet och fantastisk mat! Jag kommer gärna förbi igen! Sen blev det faktiskt en ovanligt lugn utgång med Sören!
 
 
 
 
 
 
 

Maleficent!

 
Handling

Från Disney kommer den hittills okända historien om Maleficent, Disneys mest ikoniska skurk från den klassiska ”Törnrosa”. En vacker och renhjärtad kvinna med spektakulära svarta vingar. Hon har en idyllisk uppväxt i ett fredligt skogsrike, tills en dag då en invaderande armé av människor hotar harmonin i landet. Maleficent förvandlas i och med detta till sitt lands mest skoningslösa beskyddare, men hon drabbas av ett hänsynslöst svek som förvandlar hennes rena hjärta till sten.

 

 
Den 28maj har filmen premiär i Sverige. Då kommer ni hitta mig på SF :)

 


Då var en ny lördag här!

Foto: Januari 2011, med Miriam längst till vänster!
 
Kul att det blir fint vänder idag. För mig blir det sista dagen på mitt extrajobb. Med min tur kommer jag säkert sluta sent. Ikväll är jag bjuden hem till Miriam. Ska bli så roligt att träffa henne. Nu återstår det bara att hitta något att ha på sig! // trevlig lördag på er!!!!
 

snart är det helg!

foto: Maj 2013!
 
Snart är det helg. Imorgon väntar ett prov i klippning. Börjar bli rätt trött på alla prov. På lördag är det min sista arbetsdag på mitt extra jobb. Sen kommer jag börja vara på Bosses friserare! Söndagen kommer bjuda på en dag i sthlm! När får man vila?
 
 

torsdag på Bosses friserare!

Måste plugga på Revlon!
 
Idag väntar en heldag på Bosses! Min chef har redan börjar boka in kunder till mig. Det kommer bli spännande. Skönt att det finns en till trainee på salongen så jag inte är ensam. Senare idag ska vi ta foton till hemsidan. Ser ut att bli en lång dag!

bröllop i Domkyrkan!

 
 
 
 
 
 
 
 Igår var det Daniel och Natashas bröllop i Domkyrkan. Natasha var så vacker, synd att jag inte gick något bild på henne. Även roligt att träffa Lisa, Martina, Anna. Inte så ofta vi allas lyckas ses! Stort Grattis till brudparet, roligt att få vara med och fira er :)
 
 
 
 
 
 

När är det min tur?


Gick med i postkodlotteriet för snart två veckor sen. Nu undrar jag bara när det är min tur att vinna? Börjar redan nu bli otålig. Känns som alla som går med vinner. Fast jag vill varken vinna en bil eller den där fula Abba boken man kan få. Skulle gå bra med 25 000kr i månaden i 50år.

vänner på besök!

 
Igår hade jag lite vänner på besök inne på Bosses! Fick göra lite provuppsättningar bland annat. Sen blev det en lunch på stan med Christina! Ska bli så skönt att börja jobba i Uppsala igen. Har saknat att kunna luncha med vännera! mer sånt snart!
 
 

Trainee platsen är nu klar :)

 
Under två dagar har jag fått provjobba på Matildas två salonger ( Bosses och Barber and Babes). Igår blev det bestämt att jag kommer få min trainee på Bosses! Är så otroligt glad :) Tack alla vänner som tagit sig tid att sitta modell då jag har provjobbat! Vill även tacka för alla fina gratulationer som jag fick igår :)

Extensionsdag 1

Sjukt rolig dag! Bra att vi får lära oss göra extensions på skolan. Imorgon väntar en lång dag, då ska vi arbeta på modell. Jag har inte ens träffat tjejen som jag ska göra på. Undrar hur det kommer att gå?
 
 
 
 

Kul vecka på G!

 
 
på tis blir det vin och ESC. Ons praktikdag. Fre är det inspirationsdag på Matrix. Och i helgen kommer min älskade mamma på besök :) Plus att det såklart blir bröllop och inflyttningsfest! Ser fram emot en bra vecka!
 

Födelsedagskalas :)

 
Igår var det stort firande på Koppar! Födelsedagskalas för allas våran Maja :) en riktigt lyckad kväll!
 
 
 
 
 

Provjobbat klart nu!

 
Tack alla killar som ställde upp som provmodeller igår på Barber and Babes. Jag varken sov eller åt bra igår. va så sliten! Men är nöjd med lördagen :)
 

Kan bli spännande!

från qx.se
 

Imorgon gäller det!

 
Imorgon ska jag provjobba på Bosses friserare för sista gången, sen får jag veta om jag får min trainee hos dom! Jag hoppas dom vill ha mig för det skulle va så skojigt att få vara där :)
 

Jag bjuder på det!

 
Har provat ut en frack till bröllopet jag ska på nästa vecka. Kom förbi då om ni vill skratta åt mig, eller med mig! Ser ut som en pingvin med ätstörningar i den! Men det kommer nog bli kul! Är lite rädd för att det kommer bli varmt i den!
 

1maj i Jönköping!

från Jnytt.se
 
Är glad att jag bor i Uppsala!
 

Fint besök!

 
Så roligt att ha tvillingarna här på besök igår. Det händer inte ofta! Får blir mer häng i sommar tycker jag :)
 

Valborg 2014!

Började dricka lite för tidigt på morgonen. Dagen är rätt oklar men hade kul det jag kommer ihåg!Tack alla vänner för ett trevligt firande. Idag mår man rätt illa kan jag säga! Och varför snöar det?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0