östersund. dag 1

 
Idag kom jag till vackra Östersund. Kommer vara här tills på torsdag. Hälsar på min älskade Gudmor, hennes sambo och två barn. dottern är min söta lilla guddotter. Har lekt med barnen hela dagen. Det otäcka är att dom är smartare en mig. Men det kanske inte är så svårt?

en helt vanlig dag

Någon liten kille som sommarjobbar inne på min gård...kul?
 
Började veckan med en Corona!
 
Jossan var med mig. Och Sören och Maria!
 
Vad händer här då??
 
4 poliser. Kan säga att fiskarna inte var populära!
Och där försöker den svarta killen springa ifrån polisen...

Inte alla hästar hemma

 
Vilken jobbig söndag jag hade. Råkade på min fylla i lördags ta ut 2000kr! Why? Råkade även ta sönder min telefon lite. Och göra illa min fot. Känner att jag behöver lugna ner mig lite.

Mys hos Maria

 

Shopping!!!

Emilio från MQ
 
Saints från SOLO
 
Acne från SOLO

Torsdag/Grillkväll hos Stuxgren!

 

Måndag

Idag blev det en fika med Jossan och Emelie. Har inte träffat dom på flera veckor. Jättekul att äntligen få träffas igen. Självklart blev det lite shopping också :)
 
 

sommarkrysset 2012

 

Öl med sofia

Äntligen fick jag träffa min sötnos Sofia. Det var för längesen nu. Därför var det extra roligt att idag få ta en öl och skvallra. Vi ses snart igen :)
 

Furuvik 2012

Tack Sören,Sanna,Johanna,Fredriqa,Petter för en jätterolig heldag på furuvik. Det var vi plus 1000 barnfamiljer! Tur med vädret hade vi. Vi får se till att hittapå något liknande snart igen! Kram på er!!
 
 
 
 
 
 

lingon

 

Torsdags fika med Lisa Togo

 

hahaha why?

 
hahahaha asså varför? Kraftigt berusade! Fatta ångesten man skulle ha dagen efter. Den kan inte ha varit rolig. Förstår mig inte på folk. Varför ha oralex helt öppet? Inte så smart!

Lite vin med addan!

 
 

finbesök!


Allsång på Skansen 2012

Tiff, Maria, Anneli jag hade jätteroligt med er på skansen. Vilken tur vi hade med vädret. Och vad roligt det var att se Loreen live! Sen när jag kom tillbaka till Uppsala hade jag en trevlig utgång på Bryggan!
 
 
 
 
 

En helt ny vecka

 
Tillbaka från Jönköping. Den nya veckan bjöd på vin/grillning med Maria Hjärner och hennes härliga vänner. Hoppas på fler mysiga grillkvällar från sommaren 2012.

Britney Spears Cleans Up Her Act for X Factor

 
 
 
 
 
 

Apprentice

Äntligen, ser fram emot torsdagskvällarna 21:00 på tv8 i sommar.
 
 

Lördag,regn,bio

 
Blev en väldigt lugn lördag för mig här i Jönköping. Bio med min sötnos Anvah. Ice ace4, vad ska man säga? Söt film den var faktiskt bra. Men se den inte på svenska som vi fick göra ;)

Vin hemma hos Ida

Tog mig hem till kompisen Ida wetter för lite vin ikväll. Mysigt att få sitta och skvallra med en god vän.
 

Lite Gucci till mig

 
 
Tycker inte riktig om min rosa Dior halsduk. Har inte ens rört den. Tur att jag igår hittade denna fina Gucci halsduk. Blev kär i den och känner på mig att jag kommer bära den ofta! Borde jag köpa en till?
 

Sommar i småland

 
 
Min bästis och ögonsten i Jönköping Anvah tog emot mig i torsdags. Blev en tur på stan och fika. Alla i Jönköping älskar att gå och fika!? Jag förstår inte. Det var jätteroligt att träffa Anvah. På lördag ska vi på Bio! Men varför det är dåligt väder här nere fattar jag inte? I Uppsala har vi alltid sol ;)

Statsparken!


shakira + Gerard = finaste paret!

 
 

blev man förvånad?

 
Klart man visste att det skulle ta slut mellan dom två! Och ärligt talat men är inte Tom bög? Eller i allafall bi? Eller är det bara jag som tror det?

när kan man bada?

 
Årets badbyxor blev med små sjöhästar. 100kr som hittat. Frågan är när det kommer bli badväder? Känns som det aldrig kommer bli riktgit varmt denna sommaren :(

Lördag hemma hos cia

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0