vad hände?

 
Fick besök av Fredriqa igår. Vad hände? Vet någon det? Tror aldrig jag har varit fullare. Så bakfull som jag är nu det finns inte. Hoppas inte filmen på mig från igår rullar runt på internet! haha

Lite snäll hade jag varit!

 
 
 
 
 
Lite snäll hade jag varit i år. Måste säga att min kakbok var fantastisk. När jag kommer hem till Uppsala ska jag börja baka massa kakor. Kommer bli en helt ny människa!
 
 

wööööw


Jönköping!

23 december bjöd på en dag med min bästis Anvah. Som vanligt blev det mycket skratt och skvaller. Tur att inget hör det vi pratar om. Tack för julklapparna vännen. Du är bäst!
 
 
 
 
 
 

Vin i Jönköping!

Lördag i Jönköping! Träffade min vän Maggie och drack vin med henne och hennes vänner. Trevligt var det. Hoppas det blir mer vin på juldagen :)
 
 
 
 

the real housewives of vancouver!

 
Började i veckan på tv3. Äntligen är mina vardagskvällar räddade. Älskar att följa rika "finalkisar" i deras vardag!
 
 
 
 
 
 

stackars barn!

 
Måste bara säga att jag tycker synd om alla som är barn till en mammabloggare. Säkert jättekul att vara mamma. Men måste man hora ut sina barn på internet? Jag kommer inte lägga ut bilder på mina barn på facebook/bloggen. Tycker det är lite smaklöst. Barnet kanske inte ens vill synas på internet. Så skaffa er ett husdjur som ni kan blogga om.

Höjden av förnedring!

 
Brukar titta på Cops som går på tv6. Höjden av förnedring måste ju vara att råka vara med där. Tur man inte bor i USA. Fast det hade varit roligt om man såg någon som man kände i Cops! Kan ni tänka er mig där?
 
 
 

Vem ska jag välja?

Delar du födelsedag med någon kändis? Jag delar med Justin Bieber och Kesha Sebert. Frågan är vem jag skulle vilja fira den med om jag fick välja. Kesha känns något slut i huvet. Och Justin lite tråkig. Får fundera vidare.
 
 
 
 

Comviq = Jobbigaste reklamfilmen.

 
Får panik av gubben i Comviqs nya reklamfilm. NEJ han är verkligen inte rolig. Hur länge kommer vi behöva stå ut med honom? Känns som han kommer vara med oss ett bra tag till! Han är INTE rolig!

Idag börjar vi!

 
Idag ska jag börja köpa alla julklappar. Är lite stressad måste jag säga. Oftast hittar jag bara saker som jag själv vill ha. Vi får se om jag kommer hem med något.

start 18Dec 19:00 Tv3


Vi försökte i allafall!

 
 
 
 
 
Blev inte så jättefina bullar, men vi försökte. Sören ville knappt smaka. Blev i allafall väldigt mycket vin till Sunes Jul!

Det går bra nu...

från Expressen.se

Lucia 2012

 
Äntligen Lucia. Nu är det inte många dagar kvar till Jul. Ikväll ska jag och några vänner ha Julmys hemma hos mig. Vi får se hur det slutar. Sist så däckade jag och Sören. Självklart kommer det bli mycket vin!

Borde jag ta körkort och köpa bil?

 
Hade det inte varit lite roligt att se mig köra runt i denna lilla rosa bil? Blir lite sugen på att ta körkort och skaffa bil.

Ny start!

 
Veckan började med en långpromenad med käraste Stuxgren. Skönt att få prata av sig om allt som hänt under helgen. Ikväll ska jag laga mat och titta på film med lilla Sören :)

vad jag önskar mig!

 
 
 
 
 
 

Vill ha cola!

 
Skulle kunna sälja min kropp för coca cola en kväll som denna, Är helt slut i kroppen. Tror ingen blir lika sliten som mig dagen efter en utekväll...

besök!

I lördags hade jag några vänner över. Sandra, Maja, Jaqueline och Petter. Sen blev det utgång. Mins ingenting typ. Tur att vännerna har återberättat vilken hemsk människa jag är! Underbart! Självklart har jag söndagsångest.
 
 
 

Britney!

 
Roligt att Will och Britney kom ut med en ny låt! Hoppas man får se mer av Britney till nästa år!

Äntligen hemma!

Björn Christiernsson.
 
Tror alla är rätt trötta på Äntligen hemma. Förstår inte varför jag själv tittar på det!? Eller jo det gör jag nog...

mysigt hos Petter!

 
Vill passa på och tacka för i söndags då jag, Maja, Johanna var bjuda hem till Petter. Alltid lika trevligt. Hoppas det blir fler kvällar hemma hos honom nu i vinter!

Grattis Tiffany!

Igår firade vi allas våran sötnos Tiffany. Tycker det var en riktigt rolig kväll. Jag hoppas att Tiffany själv var nöjd med allt! Idag mår jag kanske inte så bra, men det brukar ju va så på söndagar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0