Vad händer?

 
 
 
 
 
 
 

vilken torsdag!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunch med Tiffany!

 
 
 
 

klippt för addan!

 
 
 
 
Åter igen gick jag nöjd ifrån salong Classique. Tack Sofia! Det är alltid så roligt att träffa dig och du gör mig alltid så fin. Hoppas du får en trevlig helg så ses vi snart igen! Kram

Jonathan Saunders Spring/Summer 2013!

 
 
 

en helt vanlig dag med addan!

 
Tänkte bjuda på en helt vanlig bild från idag. Kan va skönt att ni får se vanliga händelser med mig. Inte bara bilder från fester. Eller när jag har trillat ut ur taxibilar. Jag handlar också mat som ni andra.

Det gör ont!

Trillar ut ur taxin igår! Var nog skitfull!? Hur kan små sår göra så jävla ont? Hade i allafall en jätterolig kväll! Hoppas inte dom andra är lika bakfulla som mig idag! min kropp orkar inte mer!
 
 
 
 

Johanna fyller år!

 
 
 
 
 
 
 

Addans fredag!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sugen på Bio?

 
Sugen på bio? Gå och se Oz. Jag och Christian var på den förra fredagen. Riktigt bra film. Nästan så att jag skulle kunna gå och se den igen! Sen är James Franco inte tråkig att titta på!
 
 

Torsdag med mor-Lisa!

 
Vin och mat bjöd torsdagen på. Hade en härlig eftermiddag på Stationshuset med Mor-Lisa! Känner att det har blivit väldigt mycket vin under veckan. Men vad ska jag göra när det är så tråkigt väder ute? Lika bra att man passar på!

Lillördag med Linus!

 
 
I onsdag träffade jag mitt lyckopiller Linus. Det blev en trevlig after work! Hoppas vi kan ses igen. Alltid lika roligt att träffa dig!

vin på en tisdag!

 
Vad ska man göra en tråkig tisdag? Jag sören tänkte att det var lika bra att börja dricka vin. Tänk vad trevligare en helt vanlig dag kan bli av lite vin.
 

What?

 
Var så full igår att jag inte tog några kort. Kommer inte ihåg att jag var med på vimmelbild. Tack Dr.Helena för att du ringde och berättade det för mig. Annars så var kvällen med Maria jättetrevlig! Tur man lyckades ta sig hem!

en dag med thorell

Torsdagen bjöd på en heldag med Jossan Thorell. Först var vi på stan, sen gick vi hem till mig och drack vin. Svårt att göra en torsdag trevligare! Och även lilla Sören tittade förbi!
 
 
 

Butch flata?

Robin Stjernberg.
 
Tycker inte Robin Stjernberg var något att ha. Han kommer aldrig vinna ESC. Sören säger att han ser ut som en flata. Det får mig bara att se honom som en butch flata. Men man ska inte vara elak. Han är säkert snäll.

Söndag med Helena!

 
 
Vill tacka Helena Gaseb för en trevlig lunch i söndags. Alltid lika trevligt att träffa dig. Roligt att vi kommer ses snart igen! Kram till dig!

Comeback!

Problem i bloggen men nu är jag tillbaka! Lördagen bjöd på utgång med vännerna. Blev väl kanske lite för full men vem blev inte det?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0