Venetian Masquerade


Venetian Masquerade


I slutet av oktober är addan bjuden på Venetian Masquerade. Tänk vad många fina masker det finns att välja mellan. Undrar vilken ja kommer köpa? Ser fram emot festen jättemycket. Sen är det alltid hög klass på Marta Kardach, Christian Sjöströms fester!!





Om ja inte hittar någon vacker mask kanske jag travar in på festen med denna? Fast tror inte jag får hångla om jag ser ut som en gris från filmen The Grudge...? eller?

 


tänker på din rumpa




Kan inte nämna några namn. Men vill berätta om tre tjejer jag känner. Det alla tre har gemensamt är deras platta rumpor! Jag tycker små som stora bröst är lika kvinnligt. Men en platt röv på en brud! Är det kvinnligt tycker ni? En tjej med en platt röv behöver inte vara rädd för att killen ska ta henne i 2an i alla fall!


Ni märker kanske att jag har haft mycket att tänka på idag!?


T som i tisdag

Äntligen blev det en dag på stan med Alexandra. Älskar att det bara är tisdag och att ja redan har hela veckan planerad :) Det är då ja mår som bäst.












Måndag på IKEA

Idag åkte Jag, Lenita, Sabine till IKEA för att se ifall vi skulle hitta något snyggt. Köpte lite oviktiga saker men vad gör det när man hade en trevlig dag med vännerna.






Grattis Jasmine 25år!

Shit va FULL addan blev igår! världens bästa kväll. Jag var galen, snygg och lite porrig. Hur kom jag hem? Varför vaknade jag upp ensam? Bästa var när jag somnade på Bj och vakten säger - Men där ska väl inte du sova? Addan svarar - Men gud det har du rätt i....


















































vem var fullast igår?


Mitt Horskåp....



Fiskarna
Vecka 38
(20 september - 26 september)

Nu kan du få uppleva lyckan av att vara populär i andras ögon och gäller det ett val så kan det vara du som kommer ifråga. Våga tro på dig själv så vinner du i kärlek.


Shit vem är människan som skriver mitt horoskop? Klart jag vinner i kärlek när det är jag som avbokade min date i måndags! haha! Och populär? när var jag det? Hur mycket får man i lön för att skriva horoskop för expressen? Någon som vet?

How did you spend your Friday afternoon?




Lindsay Lohan som testade positivt för både kokain och adderall anlände till domstolen i fredags. Nu kan hon tvingas sitta i fängelse tills hennes nästa domstolsförhandling 22 oktober då hon får sin dom!


Jag som tyckte att min fredag var väldigt tråkig och rastlös. Jag kanske inte borde klaga nu när jag märker att andra hade det lite jobbigare....



Mel B: It's a Scary World




Idag efter jobbet låg jag bara hemma och tittade på Mel.B nya Tv-serie som faktiskt är riktigt rolig. Svårt att tro men hon är mycket snyggare idag en vad hon var under Spice girls tiden. Plus att hon har världens skönaste ungar!



Tycker hennes stylist gör ett riktigt bra jobb. Nu har hon alltid snygga kläder!



Jag älskar hennes yngsta dotter Angel Iris, sån liten cool tjej!





När addans kök vaknar till liv!

Utan helena skulle det inte ha blivit några bullar! tack för en underbar onsdag. Roligt att Lenita och Christian tittade förbi! I höst tycker jag vi ska mysa mer hemma hos mig och göra roliga saker :)






























det vanliga










Blev en dyr fika på UN!CO idag med Sabine. Men vad gör man inte för att spana in Lenita på jobbet? Någon som har hittat en ny date till mig? Jag kanske har bränt mina chanser? I alla fall supit bort dom fick jag höra av en person. Och på tala om att supa! På lördag får ni se mig i utelivet igen! Var 3 veckor sen jag festade! Snart blir det Comeback!



scones på en måndag












På onsdag ska Helena lära mig hur man bakar. Fast idag ville jag smygprova göra scones. Rätt kul! Underbart att ha Jasmine över! Visst är jag snygg i köket!


Godnatt!


Bra start på veckan!






Vilken trevlig start på veckan. Fika med Lenita! Kan jag ha det bättre? Som ni kanske fattar så struntade jag i min date. Hade ingen lust! Skulle vilja uppmuntra er läsare om att skaffa en ny date till mig. Tror ni att ni har någon till mig så hör av er.


OBS. jag vill inte gå på date med någon hyena som lider av incest....


käranån




ursäkta men hur röstade folk? Sverigedemokraterna? Hallå! Gud vad glad jag är att ja inte är svensk. När SD kör ner sverige i skiten känns det skönt att veta att de inte är mitt fosterland. Förstår inte dom som fortfarande är stolta över att bo här.


Playboy's Cyber Girl of the year 2010




reality show Pretty Wild ( 19:00 tv3 söndagar)  med Tess och hennes systrar Alexis och Gabby Neiers.


Tess 20år blev som ni kanske vet "Playboy's Cyber Girl of the year 2010"!! Jag tycker hon är så jävla klockren. Lite efterbliven, jobbig, fjortis men ganska söt. Hon är i alla fall rolig att titta på. Vi tycker nästan lite synd om henne. Säga va man vill om henne men tjejen gör bra tv.


älskar mina söndagar!


you ain’t gonna get what you think you can



Jag ska ställa in min date på måndag. Kom på det idag. Nu undrar ni kanske varför? Därför att jag är ledig från jobbet på måndag. Vill shoppa, fika och umgås med vännerna. Kanske gå ut och ta ett glas vin? Göra sånt som är roligt. Orkar inte sitta ner med någon mager jävla apa bara för att ja råkade lova det....


omg


från expressen.se


jag undrar va ni läsare gillar bäst! Marathonsex VS. en snabbis



can’t, can’t, can’t, can’t touch it




Nu står det klart för vad vecka.38 kommer bjuda på. Bullar! Helena ska på onsdag lära mig baka egna bullar. Olika typer av bullar! Varför? Jag vill kunna allt. Tänk va roligt när vänner kommer hem till mig och så luktar det nybakat! Då blir man nästan lite småkåt tror jag?! I alla fall hoppas jag att detta ska göra mig mer populär.


fler baktips uppmuntras tills på onsdag kära läsare.


it's a date




På måndag 14:00 är det planerat att jag ska på Date. Ni tänker - med varför ska addan på date? Klart att ni är nyfikna. Jag gick ofta på date under sommaren 08. Älskar att klä upp mig för att äta på restaurang.


Redan nu känner jag att min date är en jävla nolla. Fast inte lika smaklös som den tidigare. Nu tänker ni - men varför ska du gå på date om du känner så!? Det kan ja förklara! Allt handlar om status. Addan vill visa upp sig. Visa att ja fortfarande är eftertraktad på marknaden. ha lite roligt. Ge falska förhoppningar.


Va inte rädda! Efter att ha varit nere i jönköping en vecka är jag INTE sugen på förhållande. Förstår mig inte på budget förhållanden. Jag kör solo tills ja hittar någon som älskar mig lika mycket som jag älskar migsjälv.



art is my therapy

Av: Carlos Andres Montoya









Inte en galen fredag

Egentligen är jag sjuk idag. Men det blev en kort Tvkväll hemma hos Sabine. Lenita var också där. Nu är klockan 22:00 och jag kommer lägga mig nu. Tänk att det är fredag! Jag som alltid brukar vara asfull vid den här tiden...





















inte utan min bror




tror inte många av mina vänner har träffat min bror. Han är en härlig kille. Men vi ser ju vem som är stjärnan i familjen! När adrian fyller 18år i oktober ska jag bjuda upp honom till Uppsala för en galen helg!


vem vill vara med?


Sista dagen i jönköping




Har haft en mysig "mini weekend" i jkpg. Något som är lite tråkigt är att det inte finns något partyliv i jkpg på vardagar. Här kan man bara klubba fre,lör. Ja som var sugen på en klassisk lillördag. Åker hem till Uppsala på torsdag 16:00.


Shit va många 22åringar som ja har pluggat med som har blivit "vuxna" nu. Två personer har gift sig. En hade förlovat sig. 1000 har flyttat in hos sin Pojkvän/flickvän. Och en kille har blivit pappa, hahaha! stackars unge som fick den nollan till pappa. Jag spyr på den "vuxenvärld" mina tidigare klasskompisar lever....


en drogad Apa har mer stil och glamour i sitt liv en vad ni har!



Grattis Heidi Montag 24år




Det är ganska många som fyller år nu i september. En av alla är ju allas våran Heidi som blir 24år idag. Undrar hur hon kommer ha det idag? Hon har ju inga vänner så det kanske inte blir världens bästa dag för henne!?


the VMA Red Carpet!

I söndags var det MTV Video music award.
Här är listan på dom som jag tycker var snyggast på red carpet!















I jönköping!




Sen jag kom ner till Jönköping i söndags eftermiddag har ja bara haft trevligt. Har inte bara haft mysigt med min familj, utan även träffat lite vänner. Det är otroligt vilken liten stad jönköping egentligen är. Fast det är fint. Till er som undrar är jag tillbaka i UpTown på torsdagkväll!


Puss och kram!


på tv i höst



PrettyWild är helt klart den nya reality serien som alla följer nu. Serien handlar om Tess Taylor, 20, Alexis Neiers, 18, och Gabby Neiers, 16. Den största stjärnan av tjejerna är Tess som i år blev Playboy's Cyber Girl of the year 2010. Men mest är tjejerna bara kända för att dom är kända!Det är mycket drama,skitsnack och åter drama.


På tv3 19:00 söndagar


En helt ny vecka!




Igår eftermiddag kom jag ner till Jönköping. Har inte varit här nere på fyra månader. Åker hem till Uppsala på torsdagkväll. Nu ska jag bara ha trevligt med min kära familj :)


allt blir bättre




älskade Anna och Natasha som ja läste konstvetenskap ihop med. Dom hade med sig lila/gula blommor till mig idag! Blir man inte glad över så fina vänner? Tack för att ni tog med mig ut på ett glas vin. Ni visste va jag behövde. förstår inte hur ni kan va så fina! Ni gjorde min onsdags underbar! Älskar er!


only 4u




Tack alla kära vänner som har hört av sig under de senaste dagarna. Jag mår bättre. Orkar inte berätta va det var som exakt hände. Vill tänka på andra saker och prata om andra saker. Så den som frågar får inte veta. Jag är snart på G för att hitta på något roligt igen.


Godnatt!


Det började så bra

Lördagen började bra. Jasmine är äntligen hemma från Norge. Vi var hemma hos mig, sen gick vi ner till Oasia för att ta ett glas :)















konstig måndag




tack Lenita för att du gjort allt du kunde. förlåt mamma och morfar för att jag gjorde er oroliga. min rygg gör ont. jag äter ingenting. Jag har så mycket funderingar i mitt huvud. Det är fint att se vilka som är riktiga kompisar. Mitt nya mobilnr finns ute på min facebook till dom som vill höra av sig.


112

kom hem från sjukhuset nyss 04:30. blev misshandlat inatt. polisen hittar mig medvetslös i min lägenhet. mobilen är stulen. min ryggrad, bröstkorg och nacke svider. vill inte att någon hör av sig till mig på ett tag. tack för mig. hejdå


Cause you tweeting me like tweety bird on your iPone

en bild säger mer en 1000 ord ;)










































tre musketörerna - på kvällsfika

Lenita, Sabine och jag hade inte träffats alla tre på fika under veckan. Tur att vi fick till det igårkväll. Min "musikkarriär" fick en start då jag skrev en låt till Lenita! Ibland är man otrolig...














Förutom Bamse så tycker jag man ska läsa http://drottmarks.blogg.se/ en jävligt grym blogg av Lenita Drottmark!



Bumpy Ride

Lunch 12:00 Stockholms Nation med Lisa Karm, Katta Öhlin, Martina Önell. Mycket sexsnack och skvaller. Som i sex and the city, haha! Tack tjejer för en bra start på torsdagen.















Bio

Onsdagkvällen blev det Bio med Emelie Lag. Vi såg filmen Inception med Leonardo dicaprio. Självklart blev det en öl i väntan på att filmen skulle börja! :)









Tack emelie för en trevlig kväll, vi ses snart igen !


the single is ready to mingle!




Hoppas inte många fattade att det var jag som kom bajsfull till Bryggan igår! Tydligen var vi inte där länge. Tydligen söp jag ner mig pinsamt hårt. Fattade inte riktigt vad som hände? Till er jag träffade igår vill jag säga - Nej jag kommer inte känna igen er på stan framöver.


Sen har en av mina snyggaste vänner blivit singel. Grattis! Äntligen kan vi bli vänner på riktigt ;) Jag har stora planer för våran fina vänskap..!


Lunch dejt

Blev en lunch med den alltid lika snygga Louise Ögren. Nästa vecka planerar hon och jag en utgång. Senare på dagen på Angelica över till mig på middag. Och på kvällen blev det en sjuk utgång med Maria Hjärner den partydrottningen!









RSS 2.0