1 månad kvar till årets fest!

 
Nu är det 1månad kvar till Valborg! Dom som inte har firat Valborg i Uppsala har verkligen missat något. Hoppas alla fattar redan nu att jag kommer ta ledigt från skolan för att fira valborg! Ska bli så roligt! Lite som julafton för oss vuxna!
 

kan det bli helg nu?

 wöööw!
 
Har inte haft ett liv under mars månad! Är så less på min beiga vardag. Kan det inte bli helg nu så jag kan gå ut med mina vänner och köra "ALL IN"!! Det behövs för att Addan ska bli trevlig!
 
 
 

Uppsala levererar!

 
Idag var jag på en jättemysig salong i Uppsala och träffade världens coolaste salongschef! Riktigt skön brud. Kommer i april börja ha praktikdagar hos henne. Sen får vi se om det leder till mer i framtiden. Är i allafall väldigt glad.
 

Partaj!

 
Mina vänner är dom coolaste! I söndags firade vi allas våran Johanna Stuxgren. Hon praktiserar just nu som kostymansvarig för partaj på kanal5. Det var premiär igår! Så har ni inget att göra på söndagar, börja titta på Partaj!
 

Måste jag också bli en porris nu?

från expressen.se
 

Bästa dagen på länge!

Glad kille ikväll :)
 
18:45 ikväll fick jag väldens bästa telefonsamtal! Var tidigare besviken att jag inte fick min Trainee på Björn Axén. Efter ikväll kunde jag inte bry mig mindre om det! Är så lycklig över det som väntas komma senare i år. Blir svårt att hålla detta hemligt för alla!

Moland och Montoya!

 
 
Idag hade vi fotografering på Björn Axén Academy. Christina var åter igen min modell. Jag är så nöjd med dagen. Det är så roligt att jobba tillsammans med Christina. Ska bli spännande och se hur bilderna blir! Tack vännen för att du ville vara med igen! Kram!
 
 

Vecka.13 för oss fiskar!

 
FISKARNA vecka 13 (från Expressen.se)
Ju närmare du kommer fredag - lördag så nalkas också en spännande kärleksuppvaktning. Jag undrar om du inte redan anar vem det är. Veckan är full av kärlekslycka. I affärer ska du kunna ha tur nu. Det är här i veckan som du gör lyckade affärer för du verkar stråla som en sol av glädje. Hälsan din strålar även den av bästa hälsa. Ekonomin bör vara bra för dig och en sparad slant verkar öka även om det går sakta. Ett bankkonto kan ge dig en glad överraskning.

Kalas för johanna!

Igår firade vi av Johanna som tydligen har blivit ett år äldre!? Konstigt vad fort tider går. Men trevligt hade vi som vanligt :) Ska bli roligt och höra allt som jag missade. Tråkiga Addan vek av vid 00:15
 
 
 
 
 
 
 

Är nog fler som gör det!

 

Bra för mig att veta :)

 

Jamie Lynn Spears är gift!

 
 
Förstår inte varför Britney lillasyster som typ är 22år ska gifta sig nu? Men skulle gärna vilja se Britney gifta sig igen. Blir i såfall 3e gången de! Och jag saknar Britneys blonda hår, synd hon färgade det mörkt!
 
 

Spännande vecka!

 
FISKARNA vecka 12. Från expressen.se
Nu borde du unna dig mera vila och ge dig själv en gåva. Det är du värd så pigga nu upp dig själv. Även en överraskande invit om kärlek kan komma, men du måste bjuda till själv. Får du chans till en utbildning genom ditt arbetes försorg så kan det vara en fin chans för dig. Du har glädje av de dina och arbetskollegor i arbetet nu. Det sunda dominerar dig. Pengar i börsen bör man ha. Du kan komma att höra till dem som nu har lyckan att vinna en extra slant, bästa vinstchans ska vara genom spel på hästar eller hundar.

Fick det inte!

 
Fick inte min traineeplats på Björn Axén. Fick inte ens komma och provjobba. Blev förvånad för jag trodde jag skulle få det. Men känns samtidigt rätt skönt. Kommer söka mig till en salong här i Uppsala. Ska bli skönt att slippa pendla i 10månader! Grattis till er som ska provjobba!
 

Vad som stör mig!


1. Folk som tar kort på sin mat varje dag? Tror ni själva att någon bryr sig om vad ni äter?
 
2. När folk "checkar in" på gymmet!? Varför? Söker ni duktighets poäng? Kan man "checka in" på systembolaget?
 
3. Hångelbilder. Behöver jag säga mer?
 
4. Att dom smyghöjer mitt favoritvin, sluta upp med det.
 
5. tiden. Fyfan vad roligt mitt liv var 2008-2009. Och se på det idag! Allt gick bara utför!
 
// Tack för mig!
 
 

Söndags underhållning!

 
Det är så töntigt så det blir bra! Älskar att avsluta veckan med The Bachelor. Jag undrar alltid ifall han provligger med alla tjejerna!? För hångla får man ju se att han gör!
 
 

Gå och se!

 
Handling.
När Walt Disneys döttrar bad honom göra en film grundad på deras favoritbok, P. L. Travers “Mary Poppins” gav han dem ett löfte – som han inte insåg att det skulle ta honom 20 år att införliva. I sin jakt på att komma över rättigheterna ställs Walt öga mot öga mot en helt kompromisslös författare som absolut inte har några som helst planer på att låta sin älskade magiska barnflicka misshandlas av Hollywoodmaskinen.
 
 
 

Bra slut på en jobbig dag!

 

Inte trodde jag att en sån jobbig dag kunde sluta så bra. Blev ett glas på Terassen med min sötnos Daniella. Efter det gick vi på bio! Tack för en härlig kväll vännen. Och tack för dom fina presenterna! Puss
 

Comeback för Cheryl Cole!

 
Älskar Cheryl Cole! I år kommer hon göra comeback i brittiska X factor. Hela 15 miljoner kr kommer hon få för att sitta med i juryn. Inte en dålig lön! Hoppas även hon kommer ut med nån ny låt i vår! Heja Cheryl!
 
 
 
 
 

Det blir jobbigt!

 
Imorgon kommer jag 07:45 söka trainee plats på Björn Axén. Samma dag som jag 11:00 ska vara på begravning. Vet inte hur jag känner. Det är och kommer bli jobbigt. Vi får se hur jag reagerar! Tack alla vänner som finns för mig just nu. Betyger så mycket för mig!
 

Sören på besök!

Såhär såg Sören ut när hon kom! Idag ska hon bli blond!
 
Det tog tid, men efter några timmar var vi klara!
 
Nu är Sören blond och snygg! Redo för våren! Hoppas du får kul i gbg!
 
 
 

Då var festivalen över!

 
Grattis Sanna! Och hoppas inte att Yohio, Oscar, Anton ställer upp igen. Är så trött på alla popkillar (smygbögar) som vill ta efter Eric Saade! Och om Yohio är "så stor i japan" varför vill han då vara med i melodifestivalen? Kan inte alla bara lugna ner sig? Rätt låt vann!
 

Shopping!

 
Äntligen börjar shopping addan kommer fram igen. Köpte nya byxor idag och ett nytt halsband,ring igår. Ska inviga allt ikväll tänkte jag. Blir utgång i vanlig ordning, vi kanske syns!? Kram!
 
 
 
 

Blond blir rödhårig!

Före och efter!
 
Blev en lugn fredag igår. Färgade Christinas hår rött! Hon kommer va snyggast på fotograferingen den 25mars. Sen blev det filmkväll med Sören! Och ikväll blir det utgång i vanlig ordning! Vi ses ute i vimmlet!

Snyggast!

 
Ett av dom senaste tidningsomslagen på Shakira. Älskar henne! Kan inte fatta att denna kvinna blev 37år i februari. Fatta att hon snart är 40år och fortfarande så sockersöt! Vill också!
 

Torsdag hos addan!

 
 
Imorgon är det helg! Ni alla vet att jag lever för helgerna. Det är då jag får vara med mina underbara vänner. Så tråkigt att man inte hinner träffa dom under vardagarna! Tur att dagarna går fort. Det borde vara lördag oftare!
 
 
 
 
 

Födelsedagsfesten!

En kille stal min mob. Jag tappar bort mina nycklar. Men annars var det en trevlig födelsedag! Tack alla som gratulerat mig.Och tack alla som kom för att fira mig och Daniella! Ni är underbara!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Firad av mina konsttjejer!

 
 
Som förra året blev jag kvällen innan min födelsedag firas av konsttjejerna! Tack för att ni är mina vänner. Jag tycker så mycket om er. Roligt att vi firar 5år som vänner! Louise du var saknad, hoppas du kryar på dig! Vi ses snart igen! Puss!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0