Watch The Real Housewives of Beverly Hills



Här hittar vi bland annat Paris Hiltons båda mediakåta mostrar Kyle, 41 och Kim , 45. Camille Grammer, 41 – Kelsey ”Frasier” Grammers minst sagt pengakåta exfru (former Playboy model). Alla fruarna från Beverly hills har verkligen pengar!Här snackar vi LYX!Nu på tv3.




Man märker snabbt när man tittar på fruarna från Beverly hills och jämför dom med svenska hollywoodfruar vilka av dem som har pengar. Det är inte svenska fruarna som är rikast och lever lyxigast om man säger så. Tycker tv3 ska sluta visa svenska Hollywoodfruar. Kvinnorna från Beverly är rikare,snyggare och mer drama!


Måndagar 21:00 tv3


en kort lördag

Mig är det nog fel på. Söp ner mig så hårt att jag inte kunde ta mig ut på krogen. Vet knappt hur jag kom hem. Blev en kort lördagkväll. Vi får hoppas nästa helg gör sig bättre.















en kort fredag

Sören trillar och slår sig. Vi blir för fulla och går hem redan 23:00. Kvällen började på Bj. Det var väl en helt ok kväll. Hoppas att det blir mer röj ikväll :)











Första Snerikes 2011

Nu är sommaren här! Vi var på Bryggan igår. Usch vad folk var kåta. Blev nästan lite rädd, haha! Mina vänner var dom bästa. Älskar deras galna humor. Dethär kommer bli en farlig sommar ;)



























Ny bra vecka

Fiskarna
Vecka 21 (23 - 29 maj)

Här kan du bli uppvaktad med en kärleksfullt given gåva. Du måste vara väl omtyckt och nu verkar romantiken som allra bäst. Kärleken blomstrar för dig i veckan. Muta eller inte det kan jag inte säga, men du kan få en gåva nu och det är för att man tror sig få en förmån av dig. Nu utstrålar du sund och god hälsa. Veckan blir mycket trevlig och något spännande, överraskande kommer att hända dig nu. Du kan även vinna i spel så tro på dig själv så blir vinsten och glädjen din.

Jag bjuder på mig själv

Skulle ha varit i stockholm i lördags på min väns födelsedagsfest. Men efter en sliten maj månad fanns det inte så mycket pengar kvar på mitt konto. Blev en billig utgång i Uppsala - vem betalade min fylla?









































Grattis sören 21år

I fredags firade vi min lilla sören. Nu är hon 21år! Känns helt otroligt. Hoppas i alla fall hon blev nöjd med kvällen, det såg i alla fall ut som så :) puss och kram
































Alltid lika stilfull.


Hemma hos Magdalen



I torsdags var vi bjudna hem till Magda. Hon bjöd på jättegod mat och vi hade super trevligt. Jag bjuder gärna tillbaka nästa gång. Mysigt nu när man känner att sommaren är här :) Hoppas även ni som gick ut hade roligt. puss


en kväll med Johanna

Alltid lika roligt att gå ut med Johanna. I tisdags hade vi en trevlig kväll på Flustret bland många söta små 18åringar. Snart tar dom studenten, grattis :)
























strunt i vad som hände förra veckan




Fiskarna

Vecka 20 (16 - 22 maj)

Du kommer att vara så omtyckt i alla sammanhang. Dig vill många vara med, för man känner att det du gör är rart menat. Le åt den vän du vill ha det vinner du på. Är ditt arbete affärer så ska du se dig själv som en vinnare, för nu kan du lyckas med att sälja in exakt det du själv vill. Här i veckan ska du inte bli irriterad på andra utan bara le. Dina pengar bör räcka till det mesta nu och här kan det vara så att du köper dig något som är extra efterlängtat.

You say you're on it but you just don't know

Kommer aldrig kunna återberätta lördagen för vänner som inte var där. Är förvånad över hur spårat det blev tillslut. Frågan är om det ens var roligt? Ibland får jag faktiskt lugna ner mig.















Eurovision Song Contest 2011




Jag slår vad med mig själv ikväll. Om England vinner med pojkbandet Blue så flyttar jag till London nästa år. Har pratat om det sen 2009 men aldrig gjort något åt saken. Efter att min vän maria flyttade till London blev jag mer sugen. Vi får se hur det går för England ikväll :) Jag tycker i alla fall att Blue - I can , är den bästa låten ikväll.




Lycka till ikväll killar!



Grattis 25år


Idag blir Tvillingarna 25år GRATTIS!


Lördag 21maj ska jag ner till Stockholm på Anna Rakic 25års fest. Det ska bli så otroligt roligt. Med Anna vet man att det alltid blir galet på riktigt. Stör mig på folk som tror dom är så jävla galna sen så händer inget. Hos Anna vet man att det spårar ur ;) Frågan är vad man ska köpa till tjejen som har allt?


Stort grattis till Anna & Maria!


Torsdags trött!


Förstår inte? Imorgon är det helg igen...!


Dagens problem.
Älskar min nya lägenhet, säger inget annat. Men vart kom alla barn ifrån? Tycker det springer runt barn överallt ute på gården. Om dom inte lugnar ner sig kommer jag kasta mina ölburkar efter dom.


äntligen sommar!




Det blev en härlig tisdag ute i solen med min kompis Jasmine. Alltid roligt att ligga och kolla in alla snyggingar som börjar komma fram. Nu skulle jag vilja ha en sommar date.









dålig start på tisdagen


Måndags lunch med Helena.


Somnade 22:00 måndags natt. Inget fel med det. Men inte så roligt att vakna kl 04:00 tisdag morgon. Kan inte somna om. Gissar att hela dagen kommer bli konstig och seeg! Vi får se hur det går! Och varför har jag ingen mat hemma?


Lite bättre!



Igår söndag var jag och vännerna på Saluhallen under dagen. Väldigt skönt att fortsätta dricka på en söndag. Idag blir min måndag som en söndag, vilket känns mindre roligt. Är otroligt trött och vill bara ut i solen. Vi får se när Helena ringer mig :)


bara fint med mig!

























snorig fredag



Tur att det känns som att ingen ska ut ikväll. Jag är så jävla sjuk. Måste bli frisk tills imorgon. Ni vet att jag inte tycker om att ligga hemma en fredag. Ibland måste man det. Twilight går på SVT1, kan kvällen bli bättre? :P


Geordie shore


MTV UK announced “Geordie Shore” is based on the hit MTV show “Jersey Shore,”
but will be set in the UK city of Newcastle.


Tror det kan bli riktigt lyckat. Fast inte lika bra som Jersey. Jävligt dåligt var skiten som kanal5 visade i höstas? Orka massa fula svennar. Nej jag tror på det nya gänget i Newcastle ;)




Love Acne 2011














Lördag 7maj på BJ!




Är lite sugen på modevisningen. Frågan är vilken tid det kommer börja? Någon som vet? Det börjar alltid så tidigt på kvällen. Vem vill komma till Bj nykter? Kan dom inte ha visningen sista timmen?


ingen röst men ont i min hals!




Blää nu är det onsdag och jag har nog varit sjuk sen i söndags. Feber, saknar min röst och har ont i min hals. Är ganska dålig på att vara sjuk. Hatar att behöva sitta hemma och vila! Inte min grej. Vi får hoppas jag bli frisk tills på lördag! // puss på er.


En ny vecka för addan

Fiskarna
Vecka 18 (2 - 8 maj)

Blomster kan du komma att uppvaktas med och det verkar ganska så bra, fast det är ingen ny romantik som kommer till dig. Någon tycker i alla fall om Det som har med ideell verksamhet att göra kan komma att betyda framgång för dig nu. Du är snabb i att hjälpa till och det uppskattas väl. Du orkar det mesta. Inga större spelvinster verkar du få den här veckan. Men om du nu vill göra ett köp av obligationer så bör du bli väldigt nöjd. Värdepapper är veckans bästa val.

Valborg 2011



























Tack alla för en underbar dag!


RSS 2.0