Victoria's Secret fashion showSnart är det vinter, och alla vet vad som kommer med vintern! Snart öppnar Victoria's Secret upp dörrarna för deras årliga fashion show som hela världen väntar på att få se. Att Victoria's Secret fashion show är världens största modevisning råder det inget tvivel om, visningen blir allt mer populärare.


spice girls 2007

Vi kommer alla ihåg Spice girls Comeback på förra årets visning. Victoria's Secret vill inte bara bjuda på sexiga underkläder utan även på enorma artister. Vem som ska uppträda detta året vet jag inte, men jag är väldigt nyfiken.


tack och hejdå?

Det var förra året som Heidi klum sa tack och hej för sig, och tur var väl det för jag tycker den bruden är för mycket. Och hennes man behöver väl inte "alltid" vara med? Bättre dom går hem och tar hand om alla sina barn. Det kommer inte bli svårt att hitta någon modell som ska ta Heidis plats...Och till er tjejer finns nu även parfymen Pink ifrån Victoria's Secret.
den har som underkläderna blivit riktigt populär i USA!

KINANu är allas våran Terre "husmor" i kina för första gången med sin pojkvän Simon. Jag hoppas att ni har en bra resa och att allt går som det ska. Det kommer bli roligt att träffa dig när du kommer hem. Jag är så nyfiken på hur du har det vännen. jag älskar verkligen dig.

Gunnar H

om att ta en gunnar h
Maggie & addan våren 2007

I veckan när jag hade som tråkigast ringde jag upp min vän Maggie. Jag och Maggie gick i samma klass under gymnasiet, med henne har man aldrig tråkigt. Maggie och jag har haft mycket kul ihop men roligast hade vi när vi fick tid med våran "hemliga vän" Gunnar H.

när man ska njuta av livet
En nöjd maggie ska snart börja dricka sin öl

När det var ca 2månader kvar till studenten brukade jag och Maggie på onsdagar (på Lunch rasten) gå och ta oss en öl på Amor. Jag tycker alla borde ta sig en öl på onsdags lunchen, det är så underbart. Fast det var lite pinsamt den gången jag kom tillbaka småfull till skolan, men så kan det gå ibland och det är ingenting man ska skämas över.


ni vet att jag är svag för öl

men vem är han?

Men vem är nu Gunnar H? Det är såhär att det fanns en liten städbil som åkte runt i Jönköping och på den stod det Gunnar H. För oss är namnet Gunnar ett kod ord för att - "smyga iväg och ta en öl på onsdags lunchen". Jag kan förstå om folk trodde att jag och Maggie hade börjat umgås med en gubbe när vi sprang iväg och sa att vi hade en tid med Gunnar H.

Potential Breakup

addan addan addan

Är det nu jag ska bryta ihop?

1.
Ikväll 19:30 om jag nu ska vara exakt fick jag reda på att jag inte kommer få vara kvar på jobbet något mer, utan fick sparken. Måsste säga att jag blev både besviken och förvånad.

2. för den som inte vet har jag bara 10dagar på mig att skaffa ett nytt jobb här i Uppsala. Om inte blir jag tvungen att flytta hem till min kära mamma & pappa nere i Jönköping. Och det kan jag inte säga att jag är sugen på.

3. Och på tala om ingenting hade jag en hemsk helg, där jag fick stå ut med en as dålig dejt.

4. Att få någon hjälp med att hitta lägenhet till nästa år går också åt helvete

5. mitt hår blev åt helvete när jag skulle färga det igår, det blev rögult/gult?

någon som vill hjälpa mig med livet?Grattis

hon är allt en rolig typ
Kimberly Noel Kardashian

visst är hon underbar allas våran Kim Kardashion. Varför jag har valt att skriva om henne idag är för att hon imorgon (21 oktober) fyller 28år. Det ska bli intressant att läsa med vilka och vart hon firade sin 28års dag.

Här i Sverige är hon inte lika känd som hemma i USA. Men ni kanske känner igen henne ifrån hennes reality show "Keeping up with the Kardashians" som går på E! channel just nu. Eller ifrån hennes hemma gjorda sexfilm som kom ut på internet världen över förra året. Det var inte bara hennes sexfilm som kom ut på dvd, utan även hennes workout film.fler tv program där kim medverkat

 • The Simple Life (2 episodes, 2006)
 • Beyond the Break (1 episode, 2006)
 • Sunset Tan (1 episode, 2007)
 • Más vale tarde (1 episode, 2007)
 • Keeping Up with the Kardashians (2007-present)
 • WWE Raw (1 episode, 2008)
 • WrestleMania XXIV (2008)
 • Celebrity Family Feud (1 episode, 2008)
 • Dancing with the Stars (U.S. season 7) (3 episodes, 2008)


 • Kim har även varit med i tidningen Playboy

  Ska jag vara helt ärlig så tycker jag faktiskt att hennes omslagsbild för playboy var ganska tråkigt. Hon kunde ha tagit av sig kläderna och fixat till sig lite mer. Om man ska vara på omslaget för playboy så tycker jag faktiskt att man bör porra till sig ordentligt, och det har inte kim haft problem med tidigare (att porra sig) så varför gör hon det inte för playboy?

  Grattis i alla fall gumman!

  A som i addan

  här kommer addan

  10:00 vaknar upp av att jag fick ett sms av Anvah där det står - vaken? Och självklart var jag det. Efter att ha snackat lite skit med henne i telefonen kom jag på att jag inget liv har. Måste ta tag i min vardag som just nu inte alls är så rolig.

  Men snart är det helg igen, och jag hoppas att den här helgen kommer bli extra rolig. Addan ska nämligen få finbesök om man säger så, fast mer kan jag inte berätta i fall fel person skulle gå in och läsa min blogg.
  Rebecca och Nathalie målar på varandra.

  Det var synd att Nathalie åkte till Norge för att arbeta, det skulle varit trevligt ifall hon också var kvar i stan och kunde leka mer med mig och Rebecca. Rebecca (till vänster i filmen) har på kort tid blivit en av mina bästa vänner här i uppsala. Men henne blir det aldrig tråkigt, vilken tur jag har som träffat så många underbara vänner.

  Desperate Housewives tillbaka

  äntligen tillbaka

  Teri hatcher, Felicity huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan är nu tillbaka med en helt ny säsong av min favorit tv-serie desperate housewives.  Nu är äntligen säsong 5 av Desperate Housewives här. i Sverige visar man fortfarande avsnitt från säsong 4. Det som är viktigt att förstå nu när man ska hoppa in i säsong 5 är att man har hoppat fram 5år i serien. Mycket har hänt och nästan inget är som det var tidigare.

  Den nya trailern för säsong 5 är självklart här.

  It boy


  Addan och Rebecca

  Det är faktiskt ganska synd att man inte får skriva exakt vad man vill. För just nu är det så många personer runt mig som jag bara vill ta livet av. Eller som rebecca brukar säga till folk på stan - Gå och dö bitch, jag hade inte saknat dig.

  Fast jag tycker nog att jag får lugna mig själv, jag måste sluta tänka på alla som jag vill se döda. Nästa vecka ska jag börja med att tänka på saker som gör mig glad och alla mina fina vänner (ni vet vilka ni är) som gör min vardag roligare.

  så ser en perfekt dag ut

  1.
  pengar på kortet såklart
  2. dom roligaste vännerna hos sig
  3. en jävligt rolig utekväll, då något betalar för mig
  4. lite skandaler/drama/bråk
  5. kanske en taxi hem?

  - följ aldrig med någon hem från krogen!!!!

  Vem betalar för mig?


  Ge mig något så jag inte vaknar upp imorgon....

  Att jag snart kommer vara pankast i Uppsala är snart ingen hemlighet, Jag behöver komma på hur jag ska få ihop snabba pengar (mycket pengar) för som alla vet så gillar inte jag att arbeta. Jag skulle inte ha några problem med att vinna 100miljoner och sen bara sitta på min feta röv (jag har ingen fet röv) tills den dag jag dör.


  Anvah,Addan,Becca på Bullit.

  Okej jag kan stå för att mitt liv kanske inte är så roligt just nu. Fast vem fan har roligt i Oktober månad? Målet i alla fall är att 2009 ska bli det bästa året i mitt liv. Jag ska göra allt för att komma åt så mycket pengar att jag och Anvah kan roa oss i USA sommaren 09. Om allt blir av vet jag att det kommer bli den bästa resan i hela mitt liv.

  3 bra saker just nu!
  1.
  Jag har en helt ny dator
  2. en brud jag hatar är helt ur vägen nu. wooow
  3. jag har blivit vän med en kändis (får inte nämna honom)


  ALESSANDRA AMBROSIO

  image167
  ALESSANDRA AMBROSIO

  Hon är en av världens största fotomodeller men endå är det inte många som känner till hennes namn.
  Alessandra är tjejen som tog sig ifrån Sydamerika ut i vida världen för att bli modell!
  Alessandra är född 11 april 1981 i Erechim, Rio Grande do Sul, Brasilien.

  image168
  Med victorias secret fick Alessandra ta emot en Walk of fame!

  Varför jag tycker om Alessandra så mycket är inte bara för att hon är otroligt snygg, utan för att hon verkar vara en sund och smart tjej som vet vad hon vill göra med framtiden. För henne är det viktigt att leva nyttigt och ta hand om sin kropp vilket inte är så vanligt bland andra fotomodeller idag......

  image171
  Walk of fame 2007

  Med victoria's secret fick Alessandra ta del av det finaste priset man kan få, en Walk of fame.
  Det var inte bara Alessandra som var på plats utan självklart dom andra änglarn.
  på bilderna ifrån Walk of fame ser ni bland annat Marissa miller, Adriana Lima, Selita Ebanks mfl.

  image170
  Bara godis!


  Christina Aguilera


  Christina Aguilera är tjejen som har allt. En man, ett barn, en framgångsrik karriär och framförallt en massa pengar. Men en sak är säker och det är att Christina aldrig kommer bli större en sin barndomsvän Britney Spears. Självklart tycker jag att Christina har gjort bra låtar men hon är långt ifrån lika bra som Britney och det tror jag många tycker.


  Från albumet Keeps Getting Better - A Decade of Hits

  I höst är christina precis som Britney Spears redo att ge ut en ny skiva. Det var på Årets Vma i hollywood som Christina framförde sin nya singel för första gången och publiken gillade det dom fick se och höra. 

  Alla hennes album
 • 1999 - Christina Aguilera (8 gånger platina, 13 miljoner sålda exemplar)
 • 2002 - Stripped (4 gånger platina, 10 miljoner sålda exemplar)
 • 2006 - Back to Basics (1 gånger platina, 4 miljoner sålda exemplar)
 • 2008 - Keeps Getting Better - A Decade of Hits (Släpps 11 november)

 • 2001: Nobody Wants to Be Lonely (med Ricky Martin)
 • 2001: What's Going On (Artister mot AIDS)
 • 2001: En Ultimos Adios (Artister mot AIDS)
 • 2001: Lady Marmalade (med Lil' Kim, Mya och Pink)
 • 2004: Car Wash (featuring Missy Elliott)
 • 2004: Tilt Ya Head Back (med Nelly)
 • 2005: A Song For You (med Herbie Hancock)
 • 2006: Somos Novios (med Andrea Bocelli)
 • 2006: Tell Me (med P Diddy)

 • RSS 2.0