Kourtney and Khloe Take Miami

Äntligen, snart är tjejerna tillbaka i Tv. Nu har vi äntligen någon att följa på Tv igen! Jag är överlycklig nu när man har tittat sönder The City ( på inte tala om The Hills, fyfan! )!!!



promo 1



promo 2

musikvideoinspelning för artisten Sharam Jay



Det blir snart över en månad sen jag spelade in en reklamfilm med MTV. För några veckor sen gjorde jag en pilot som jag i augusti kommer få veta om den blir köpt ( svårt att förklara ). Denna sommaren har jag inte vågat lämna Uppsala/sthlm ifall det skulle dyka upp något statist/reklam/Tv jobb.



Idag ringde telefonen och jag blev både glad occh förvånad när jag fick förfrågan om att vara med i Sharam Jay feat. Cornelia Dahlgrens nya musikvideo som ska spelas in på måndag på SpyBar! Eftersom jag inte hade något bättre för mig på måndag tackade jag så klart ja.



Självklart ska det bli skönt att kliva in i en "studio" och medverka i en musikvideo, det är sånt som jag är bra på.
Men vi vet alla vad jag längtar efter, och i Augusti hoppas jag på att få ett svar som kommer säga - Ja!

- önska mig lycka till!


Audrina Patridge


Audrina Patridge Comments On Heidi Montag's Music Video

tack för igår


Igår var årets efterfest
HERREGUD vilken dag det var igår. Johanna hade min mobil telefon tills vi träffades 18:00. Fick 100sms av folk som skulle till bryggan (vilket jag också skulle så klart).  Folk brukar alltid skriva på sina tråkiga bloggar om vad dom har på sig för kläder, vem fan bryr sig. Men till saken är så tänkte jag skriva vad jag åt igår!!! Lyssna nu, nudlar och godis! Så när addan började dricka igår vid 19:00 slog det till på minuten. Jag blev cp full på ingen tid alls.

Vi kommer till bryggan och vad kommer jag på då?Jo att passet för att komma in är hemma.Cyklar hem fort som fan och kommer tillbaka as sent tycker jag. När jag väl kommer in ger jag mig på baren utav helvete, ingen rolig syn för den som var där kan jag lova. Pinsamt var ordet för hur jag var igår men samtidigt roligt. Jag hade ganska kul igår, fick lite nya vänner som vanligt.

Men bäst av allt var efterfesten, gud vad kul den var. Alla kom förbi och hade en underbar stund med varandra. Jag somnade 04:00 men tydligen höll folk på tills 05:30.....kul för dom!

Ni vet vad jag hoppas på...


Filip Benko, Addan, Jonas Bane (Andra Avenyn SVT)

Det är inte alltid rättvist tycker inte Addan. Det finns några killar som redan syns på SVT och sen finns det andra som kommer få vänta tills nästa år för att få synas lite på Tv. Det är tydligen inte alltid som man vinner på att vara skit snyggast....

Men ni vet vad jag hoppas på och vad jag väntar på framför allt ;) i Augusti hoppas jag på ett svar och då på ett jävligt bra svar. Vad händer annars? Joo min hösten kommer att bli rätt vanlig,ointressant och grå....precis som alla andras!

Det blir i alla fall ingen grå tisdag för ikväll ska jag och mina vän Johanna till Bryggan för att dansa,mingla,supa och ragga! Addan är pank så han undrar - vem betalar min fylla?

- Jag älskar er alla! LOVE ME!

Chelsea Handler


Interviews Mike McDonald (So Funny!)

varför så nere?


Addan ogillar söndagar

Visst är söndagar vidriga! Man vaknar upp och kommer på hur vidrig man var under lördagkvällen. Till min fördel har jag en underbar vän/granne som heter Josefine, henne kan jag alltid gå över till och dela med mig av min söndags ångest.Vad skulle jag göra utan Josefine?

Imorgon är det måndag vilken gör mig väldigt glad, det är så skönt med måndagar. Jag brukar alltid säga till mig själv på måndagar - addan den här veckan ska bli lugn! Sen vet vi alla hur det går, men i alla fall. Det är skönt att kunna försöka be sig själv om att lugna ner sig.

- Någon som ska till Bryggan på tisdag? LOVE ME!

Vilken trevlig lördag!



Lördag kväll, jag och Rebecca började kvällen med att färga våra hår. Rebecca fick en jättesnygg brun hårfärg.Och vad jag fick får ni se en annan dag. Vi drack lite vin och spanade in grannarna som hade en stor tält fest nere på gården, vi var sugna på att bjuda in oss själva.

Lite senare gick vi ner till Carl Philips och tog en drink, efter en stund kom Sophie och Cristian plus Johanna &:co. Vi drog till Salt där vi tyvärr träffade en person som vi hatar. Kvällen blev inte sen, vi lämnade krogen vid 01:30.



Nästa vecka!

Hur kommer nästa vecka att se ut? Det är slutet på Juli så jag hoppas verkligen att det kan bli lite fest framöver. Jag kommer ta till vara på Augusti som fan, längtar inte alls till hösten.

Den senaste tiden har jag börjat tänka på ******** vilket kanske inte är så bra. Saker är som det är och det går inte att göra något åt.

Nepp nu ska jag åka till morfar, jag var dum nog igår att lova honom att jag skulle komma förbi och köpa mat/ laga mat. Så går det när addan försöker vara snäll, ska sluta med det framöver!

// ses på stan!

så här snygg är jag ute i vimmlet






Katherine Heigl - en vacker kvinna!




Katherine Marie Heigl som hon då heter är född 24 november 1978 i Washington DC, USA.Hon är en amerikansk skådespelare och fotomodell.

Hon är mest känd för sina roller i TV-serierna Roswell och Grey's Anatomy. I Grey's Anatomy spelar hon Isobel Stevens. Heigl hade 2008 huvudrollen i den romantiska komedin 27.
 



Filmografi

  • 2008 - 27 Dresses
  • 2007 - På smällen
  • 2005-2008 - Grey's Anatomy (TV-serie)
  • 2005 - The Ringer
  • 2003 - Descendant
  • 2001 - Valentine
  • 2000 - 100 Girls
  • 1999-2002 - Roswell (TV-serie)
  • 1998 - Bride of Chucky
  • 1997 - Prins Valiant
  • 1995 - Under belägring 2
  • 1994 - Farsa på låtsas

Forget


Hur ska jag orka vara snygg ikväll igen?

Vaknade upp 12:30 och ville bara dö, igår var det min 3e utekväll den här veckan. Jag var en riktig barhora igår men vad gör man inte för att få supa sig snygg? Rebecca fyllde 22år som många säkert vet, hon var jättefin igår kväll!

Vi började kvällen nere på salt vilket var jättemysigt efter en stund när jag pratar med Petra,Oliver,Alva så märker jag att Rebecca var helt borta. Det går en stund men efter ett tag ringer jag Rebecca och då säger hon att hon var på Flustret?Det börjar spöregna men jag springer iväg från Salt på väg till Flustret. När jag väl är där märker jag att inte Rebecca är kvar? Sån tur var sprang jag på Jocke,Andrea,Erika så min kväll blev mer än räddad, jag hade jätteroligt!

Sista timmen drar vi till Bullit, jag ska inte nämna några namn men jag börjar bli trött på Bullit. Kommer nog börja va mer på Bryggan än på Bullit sista delen som är kvar utav sommaren.

Ska jag va helt ärlig så fattar jag inte hur jag kom hem i natt? Jag tycker faktiskt det är lite läskigt när det går så långt att man inte fattar vart man är eller vart man är på väg.

Men skit samma.....

GRATTIS REBECCA 22ÅR



Idag fyller en av mina bästa vänner år. Det är Rebecca, min bästa vän här i Uppsala. 22år idag GRATTIS!!!Ikväll får vi se till att styra upp något roligt för din skull, synd bara att solen inte är här. puss

dagens låt


SOPHIA SOMAJO "I-rony"

dagens låt


SOPHIA SOMAJO "I-rony"

dagens låt


I believe my heart - Duncan James

det här är dagens låt, den är så fin och den får mig att tänka på ******

Ikväll ska jag festa!


Äntligen tillbaka på Nationerna!

Det är snart 1år sen jag blev av med mitt förra fejk kårleg, men idag skaffade jag mig ett nytt och den här gången var det ett riktigt (inget fejk med andra ord). Ikväll blir det Bryggan med vännerna, det ska bli otroligt kul.

Jag tror att det kommer bli mer kvällar på Nationer framöver, Kommer inte va på Bullit och Bj lika ofta som tidigare. Jag är väldigt nyfiken på att se hur kvällen på Bryggan kommer att se ut. Som jag skrev tidigare så var det nästan 1år sen jag besökte Bryggan. Hoppas det är lika många snygga människor där i år som det var förra.

I övrigt tycker jag att den här veckan ser rätt lugn ut. Alla är borta från stan och jag själv orkar inte lämna stan. Ett bio besök skulle inte vara fel nu när det går massa bra filmer på bio.

// nu ska jag ge mig på att laga mat!

vakna nu addan



Tisdag morgon 09:00 vaknade jag idag. Det blir en tisdag full med saker som jag måste göra. Post som jag måste skriva på och skicka i väg mm. Kommer träffa upp Tove 11:00 utanför studentkåren för att fixa kårleg till mig. Jag hoppas verkligen att jag kommer få ett idag, eller i alla fall snart för jag vill börja springa på nationer igen.

Det är mycket billigare och snällare för ekonomin att gå på nationer. Och att kunna hänga på Bryggan i sommar skulle verkligen göra mina tisdagkvällar roligare. Hela sommaren 2008 var jag på Bryggan, jag saknar faktiskt det.

Eftersom det inte verkar bli något Gotland denna veckan så blir höjdpunkten Rebeccas 22års dag. Det hade varit roligt att ta med sig Rebecca till Gotland och fira av hennes födelsedag där.
// vi ses om en stund!

Är du kär i Jimmy Choo?

Jimmy Choo är född 1961 i Penang, han är en
modedesigner och är mest känd för sina skor och accessoarer. Jimmy Choo startade tillsammans med Tamara Mellon år 1996 ett företag som marknadsför produkter designade av Jimmy Choo.






Den 14 november 2009 lanserar Hennes & Mauritz en samarbetskollektion med Jimmy Choo. Så till alla er som tycker om Jimmy Choo är det bara att besöka H&M i vinter för att se vad han har att bjuda på. Och på tala om skor så skulle jag behöva gå ut och gå en stund idag, börjar bli trött av att ligga framför min dator och lyssna på Mtv.



Emma Watson är populärast just nu



Idag när man ser bilder på Emma är det svårt att tro att hon är den där töntiga tjejen ifrån Harry potter filmerna. Idag är hon en av dom populäraste tjejerna ifrån storbrittanien, Emma är verkligen på väg upp!

2009 är ett bra år för Emma, hon är nämligen aktuell i två olika filmer. Den första filmen är Harry Potter och Halvblodsprinsen som hade premiär här i Sverige förra veckan. Tyvärr kunde jag inte gå vilket hade varit roligt, ska försöka ta mig till bion denna veckan.



Den andra filmen som hon är aktuell med i år är Napolen and Betsy, i filmen spelar Emma Betsy balcombe. Jag tror absolut att Emma kommer att klara sig efter att Harry potter filmerna slutas spela in. Hon har talang och snygg stil. Emma är absolut en person som jag vill se mer utav!

Grattis Adriana



Adriana Lima är sedan den 12 juni 2008 förlovad med den serbiske basketspelaren Marko Jarić.
Men det är inte därför som jag vill säga grattis. Jag vill säga grattis till Adriana eftersom hon nu väntar barn med Marko.
Jag hoppas verkligen att vi kommer få se henne på VS modevisning i vinter i alla fall. Vad skulle visningen vara utan henne? Lycka till Adriana, jag vet att du kommer bli en jättebra mamma!

All up in the blogs


But you in LA and I'm out at Jermaine's

Eftersom det inte är någon rolig söndag kanske jag borde berätta något otippat. Lilla Addan ska till hösten börja studera Konstvetenskap på Uppsala universitet, de ni! Jag ser verkligen fram emot att börja studera, Jag gissar att det kommer bli väldigt roligt. Om man har turen kommer man kanske hamna i en "klass" där det finns lite ögongodis?

Frågan är vad jag ska göra om jag kommer in på Skönhet/hälsa i Sthlm? Inte för att jag tror att jag kommer in men i alla fall!? Det är viktigt för mig att hösten blir bra med tanke på hur mycket jag ogillar vinter och mörker. Sommaren är snart slut och det börjar redan stressa mig. Jag tänker se till att festa stenhårt under augusti månad.

Fem bra saker med söndagar

1. Du behöver inte träffa någon, inte ens lämna huset.

2. Du har god tid på dig att planera nästa vecka.

3. Du kan snoka runt på facebook hela dagen.

4. Du kan äta Pizza för det får man göra på söndagar tycker jag.

5. Det går ofta väldigt många bra filmer på söndags kvällarna.

// hej på en stund!




styr upp vardagen


en vild vecka!

Jag borde vara väldigt glad som kan se tillbaka på en toppen vecka. Det har bara varit fester och sena kvällar vilket vi alla älskar, i alla fall addan. Bästa kvällen måste nästan ha varit i torsdags när jag,anvah,rebecca skulle ut på stan. Inte ofta man får åka gratis taxi ner till stan.

städa upp mig själv

Veckan som kommer i morgon ska absolut inte se ut som den som har varit nu. Det ska bli ändring på vardagen. Hade tänkt att köra lite lugnare och inte gå på så hårt med fem utgångar eller vad det kan vara. Tror jag kommer dra in mycket pengar på att hålla mig borta ifrån krogen.

Rebecca 22år

Under veckan som kommer fyller min bästa kompis Rebecca 22år, självklart ska det firas stort. Det roligaste jag vet är när någon fyller år och det bästa är ifall det är mig som folk ska fira.

// och bara så ni vet, jag hatar söndagar!

shakira - comeback!



Shakiras kommande skiva ges ut i oktober 2009.Hon samarbetar med den spanska gruppen Calle 13 och Pharrel Williams. Det kommer att komma två skivor, först ett i engelska och senare ett i spanska. Den nya singeln kommer att vara ute i juni 2009, sa Shakiras fästman, Antonio de la Rúa i en intervju den åttonde maj 2009.Den nya låten kommer att heta "She Wolf", och Shakira håller på att filma videon till den med Jake Nava, som är en amerikansk musikvideoreggisör.Den spanska versionen av "She Wolf", "Loba", hade premiär på spansk radio den 29 juni. Den engelska låten släpptes den 14 juli.


jag saknar dig

Jag vet inte varför jag saknar dig? Tycker nästan det är lite pinsamt att berätta för mina vänner hur mycket jag saknar dig. Det är ofta jag tänker på dig, jag är nyfiken på hur du mår och vad du gör om dagarna. Vi hade det så bra och jag har aldrig tyckt om någon lika mycket som jag tyckte om dig, jag blev kär i dig.

Du fick mig men du behöll mig inte, tråkigt.

Juli börjar ta slut


en vanlig dag!

Nu fick jag lite panik när jag vaknade, det slog mig att juli månad snart är slut! Om ni frågar mig tycker jag verkligen att den här våren och sommaren gick för fort! Jag klarar inte av den gråa hösten och den kalla vintern, jag hatar den tiden så mycket att jag nästan blir rädd.


Tack till Anvah


välkommen tillbaka!

Nej nu har hon åkt hem till Jönköping igen, du är redan saknad vännen. Det har varit fantastiskt att ha dig på besök i Uppsala. Jag hoppas Buss resan hem inte blir allt för tråkig. Vad skulle man göra utan en vän som dig?

// puss och kram

predator


Catch a little person predator


Britney Spears Idag!



vi ses i Globen!

I Love veckan 29



Nästa vecka kommer verkligen att vara en toppen vecka!kanske nästan den bästa veckan på detta året?Jag ser verkligen fram emot nästa vecka för jag tror att det kommer bli riktigt roligt!

Måndag: Blir det en heldag i underbara Stockholm, tänkte gå på stan och shoppa lite och sen kanske gå till något trevligt fik. På kvällen blir det Britney Spears i Globen,Det ska verkligen bli fantastiskt. Jag hoppas Britney bjuder på en riktigt bra show!Det kan bli årets kväll!

tisdag: Hemligt, men jag kan säga som så att det har med Tv att göra, and I love it! Tror att tisdagen faktiskt kan slå måndagen om jag tänker efter!Jag har höga förväntningar.

Onsdag: Efter över ett halvår är äntligen min Anvah tillbaka till Uppsala på besök. Det går inte att förklara hur roligt jag och Anvah kommer ha det. Eftersom det är onsdag kommer det absolut att bli Bullit på kväll, träffas oss där!

Torsdag: Anvah är kvar i stan, på dagen blir det att vi går på stan och tittar i butiker, kanske går och fikar. Kvällen blir det Bio för vi vill se Harry Potter. Efter bion tycker i alla fall jag att vi ska gå vidare och ta oss en drink.

Fredag: Idag åker tyvärr Anvah hem, men gissar att vi kommer se till att göra något trevligt ihop på fredagen innan hon åker. Senare på fredagen får jag besök utav min nya kompis Danny. självklart blir det utgång!

Lördag: jag kommer vakna upp helt trasig i min säng och undra varför jag söp så hårt igår. Vet inte hur länge danny kommer vara i Uppsala men kan jag gissa så tror jag att addan kommer gå ut lördagkväll med sin granne.

Söndag: addan vaknar upp med huvet i sin toa?

god morgon världen



helvete vaknade helt i onödan idag för att jag trodde jag hade en tid att passa,men tydligen inte. Det kanske är tur att jag är uppe så här tidigt idag för jag har faktiskt mycket att göra. Den här dagen får inte bli som torsdagen, det vill säga att jag ligger hemma i min säng i 12 timmar och gör inte ett skit.

Jag bryr mig inte att det ärr fredag, skulle kunna vara söndag eller måndag för min del. Vi märker senare på dagen om Addan kommer fixa till sig och dra ut, eller om han helt ska vänta med att gå ut tills imorgon då Josefine kommer!?

Detta ska jag göra under fredagen

1. Hämnta min cykel som gick sönder borta vid kvargärdet.

2. diska,tvätta,städa ( igen jag vet ).

3. hjälpa mammas gudmor på 94år.

4. handla mat ( igen jag vet ).

// hej på en stund!

andra besöket från Jkpg!



Välkommen till Uppsala Josefine!

Utav mina vänner nere i Jönköping var det bara Anvah som kom till Uppsala och hälsade på förra året. Hon kom 5gånger på 6månader, inte illa! Anvah kommer tillbaka på besök till Uppsala snart, det vet jag eftersom hon är en riktig vän. Jag älskar henne så otroligt mycket och det kommer göra så ont när hon åker tillbaka till USA igen.


du är en underbar tjej!

Jag blev jätteglad när min frisör/vän Josefine ringde mig för ett tag sen och sa att hon jättegärna ville komma till Uppsala. Självklart är du välkommen sa jag och på lördag kommer hon. Du förstår inte hur glad och tacksam jag är över att du tar dig tid och lust att åka upp. Jag kommer se till att vi får en rolig helg så du har massor att berätta när du kommer hem. Josefine är den 2a personen ifrån jönköping som kommer upp till mig!

// älskar er

Chelsea Handler


Kid Blind Date

Hej bloggen idag ligger jag hemma och är bakfull efter en galen utekväll. Hade jätteroligt igår med mina underbara vänner. I slutet av kvällen blev jag jävligt sne på en ful blond brud, hatar svenne brudar, dom är så jävla fula och tror att dom är snygga. Och vart tog Rebecca vägen?någon som såg henne?


vill ha den här boken!

Snälla jag måste få tag på den här boken, vill ha något bra att läsa i sommar när jag ligger ute och solar!

// hejdå!

gud vad han ringer!


addan med sina underbara brudar!

Visst är det roligt med nya vänner! Jag är ofta (alltid) ute på krogen och träffar nya människor. Det är inte alla som jag vill bli vän med, fast det finns alltid några.

Jag och Rebecca fick en ny vän förra veckan tror jag det var. Nu ska vi inte lämna ut honom eftersom många i Uppsala verkar veta vem han är. Till saken hör att han ringer mig hela tiden och det börjar faktiskt bli jobbigt.

Vad ska jag göra? snubben är snäll, men jag klarar bara av honom när jag själv är skitfull.

Ikväll händer det



16:00 och är hemma. hela min lägenhet luktar skit och det beror på att addan försökte laga mat. Alla som känner mig vet att jag inte är en stjärna i köket, men en stjärna på fest. Och det är just fest vi ska prata om nu!



Ikväll kommer jag och min granne bjuda över lite folk till våran utegård och dricka öl och spela kubb. Solen måste komma fram för annars är min kväll helt förstörd. Vad bör man ha på sig en kväll som denna? Planen var att gå ner till stan och shoppa men jag orkar faktiskt inte. Får bli att jag tar fram någon jag inte burit på länge.

Alla tror att jag är killen som älskar att shoppa. Visste är det roligt men jag hittar aldrig någon som passar min grymt smala och snygga kropp. Nu är jag nere på 55kilo men jag skulle så gärna vilja förlora lite till.

// puss och kram till er som älskar mig!

Chuy's House Party


Chelsea Lately - Chuy's House Party

god dag. idag är det tisdag och jag kan inte hjälpa att jag känner mig trasig.Rebecca vet varför, haha!

CHELSEA LATELY



det är inte lätt att vara en tjockis.....

Heidi Montag


Heidi Montag - Look How I'm Doing

Vad ska vi säga?Ska vi tycka om henne eller ska vi tycka att hon bara är för mycket?
Här är i alla fall hennes första singel som hon hoppas kunna göra henne ännu kändare!

CHELSEA LATELY


REAL HOUSEWIVES OF NEW JERSEY REUNION

hahaha jag dör av skratt, ni måste kolla in detta!

Usher What's your name


addan och Johanna

Idag vaknade addan upp och förstod inte att han var hemma hos sig själv, smart kille eller vad tycker ni? Jag har inte ätit något under hela dagen, jag gillar inte söndagar och söndagar gillar inte mig.

17:00 kom Rebecca förbi mig och sa hej en snabbis, varför är hon vacker på söndagar när vi andra ser ut som skit?Imorgon hoppas jag och Rebecca på att bli bjudna på nån typ av grillfest, bra start på veckan.



vecka 28 kommer bjuda på!

1.
Besök ifrån Jönköping, det tackar vi för.

2. grillfest om vi alla har tur.

3. ett jobbigt besök till banken.

4. träffa min Jobbcoach.

5. städa,diska,tvätta.

6. göra vuxna saker och ta tag i livet.

7. festa


Will the real addan please step up?



16:30 vad har jag gjort idag? Inte ett jävla skit, gick till systembolaget och sen iväg för att köpa cigg. Har legat framför Facebook under hela dagen, ingen nytta har jag gjort. Addan är en dålig människa.

Igårkväll kom Danny till Uppsala vilket var jätteroligt. Hoppas vi ses snart igen. Tyvärr var det dåligt väder i Uppsala igår kväll vilket förstörde kvällen lite. Rebecca var självklart med ute igår, lika vacker som alltid.Rebecca,Danny och jag gick till Salt vilket vi brukar göra ( inte danny då).

Vart slutade kvällen? Jo på MAX så klart, jag och Rebecca behövde lite mat i magen tyckte vi. Jag förstår mig inte på mig själv. Max,Burger king,Mc donalds är bara skit men när man är ute och festar så duger det alltid?

// vi ses!!

Denise Richards: It's Complicated Season 2


Denise Richards: It's Complicated Season 2


MC är tillbaka i år igen!


Mariah Carey - Obsessed

Mariah arbetar nu på sitt tolfte studio album som hon meddelat via internetsidan Twitter. Hon har även där avslöjat att det kommer att kallas "Memoirs of an imperfect angel" Första singeln "obsessed" släpptes den 16 Juni i Usa.



hon slog Elvis Presleys tidigare rekord på 17 listettor och hamnar nu på andraplats över flest listettor i världen
(endast The Beatles har fler, 20 st.).

At LA Fashion Week


Underbara människa!


Kendra Wilkinson Spotted on Robertson Blvd

Livet är underbart



Vilken underbar dag det var på stranden idag. Jag och Alexandra låg och spanade in många snyggingar. Det kommer absolut bli mer sol och bad under veckan som är kvar. Någon sa att det skulle bli dåligare väder nästa vecka så vi får allt passa på.




Lite senare ikväll ska jag och min nya granne/nya vän dra ihop lite förfest. Vi har bjudit lite folk för att komma över till våran fantastiska gård och spela kubb. Vi vet alla att Addan inte är den bästa på att spela kubb, men jag är en jävel på att bara stå vid sidan och vara snygg.



Imorgon ska jag till Stockholm, vad som händer där talar jag om en annan dag beroende på hur det gick.
Till alla er som inte har någon planerat ikväll vill jag bara säga - kom till BJ ikväll, för jag kommer vara där!


// Puss och kram

RSS 2.0