En ledig tisdag

Äntligen en ledig dag. Blev lite shopping på stan. Vi avslutade allting med en öl på Meza. Jättetrevligt. På kvällen blev det vin till en trevlig film.
en kalas kväll

Kvällen började hos Evelin. Tycker hon är så snäll och fin den tjejen. Sen drog vi oss ner till stan och gick på Susannas fest. Kom hem tidigt. Vaknade upp blodig i hela ansiktet. Men som många vet kan jag börja blöda näsblod för ingenting. Så ingen fara med mig. Såg bara jävligt äcklig ut.afterwork

Igår blev det en afterwork med jossan. Först tog vi rockbaren Bullit, sen blev det Oasia. Tycker det var väldigt många snyggingar ute igårkväll. Synd att jag var tvungen att gå hem 01:00.
om du har det jobbigt...Unga mödrar får mig att må jättebra! Behöver bara titta på skiten i 10min för att förstå hur bra jag har det. Stackars de unga mammorna som måste stå ut med bajsblöjor och bidrag. Och vart är barnens pappor? Någon som vet? Serien är i allafall bra och får mig att må bättre :)


Versace Autumn/Winter Collection 2011/2012

Det har varit mycket jobb den senaste tiden. Under sen eftermiddagarna försöker jag få inspiration till hur jag vill se ut i höst. Versace gav mig många nya bra tankar kring hur jag vill se ut! Vi får se hur det slutar.


Kim Kardashian’s engagement ring $2 million dollar!!

en kväll hos addan

Vilken glad och trevlig kväll vi hade igår. Tror att alla som var hemma hos mig hade roligt. Massa popcorn, trevliga vänner och bra musik. Kan man önska sig mer? Idag är det kanske inte lika roligt! Vem ska städa upp den här skiten? Vill bara spy på min lägenhet just nu. Eller kanske är det de som jag redan har gjort?


lugna gatan!Hyrde in en målare från "sörens målarhus AB". Blev även lite folköl och naturprogram. Lugna gatan med andra ord! Vi får se hur lugnt det blir på lördag. Idag fick jag även lära mig nåt i stil med - En stor kuk är en klen tröst i en fattig familj....! Okej, bra då vet vi det.


dålig tisdag!Jag var ganska sjuk igår. Men stark som jag är tog jag mig till stockholm/ Svt på eftermiddagen. Planen inför castingen för den nya serien var att självklart sälja in mig. Men med tanke på hur ont i halsen jag hade blev det inte mycket sagt. Är övertygad om att jobbet inte går till mig. Men jag förstår dom för jag var fan inte på G.

- Hoppas helgen blir roligare :)


Premiär på fredagOm filmen.
Efter att som barn ha sett sina föräldrar mördas i Bogota, växer en ung kvinna upp till en iskall lönnmördare. Utöver sitt "jobb" som yrkesmördare åt sin farbror, tillbringar hon all övrig tid till att hitta den som är ansvarig för hennes föräldrars död.

 


oj vad hände?

Vaknade upp med sören i min säng. Kan dagen börja bättre? Har haft en stressig vecka,därför jag inte bloggat. Igår var jag ute med vännerna. Blev kanske lite för mycket drinkar. Jag vill be om ursäkt till alla som råkade va med mig.
Något nytt!


Keri,Emelie,Josefin,Addan - Tack för en trevlig helg!


Fiskarna
Vecka 36 (från expressen.se) 

Tycker du att veckan verkar jobbig och litet enformig? Då ska du veta att du bör ha fin och rar kärlek på väg för i kärlek ska du raraste kärlekslycka. Nu kan det vara lönsamt att framföra de önskningar du har om ditt arbete. Önskningar är bra att ha, men det mesta fortsätter i rutiner. Du har ett hälsosamt och sunt sätt. Genom ett spel med siffror så tror jag att du nu kan komma att vinna slantar. Du har den rätta turen nu och bör få fina pengar.

snyggast på vma 2011


Britney Spears i en byxdress från Moschino.


Selena Gomez i en klänning från Julien Macdonald.


Victoria Justice i en klänning från märket Thayer.


klarar inte av justin, men älskar hans kläder!


vad är det för typ av kväll?

jag vet inte vad jag och jossan höll på med. Först försökte vi leka att det var midsommar, sen var vi över till nyår. riktigt löjligt. Men vi hade som vanligt trevligt. Jossans nya drink heter - Jossan go black.


RSS 2.0