afton med muslimer och fylla
















Oplanerat



Om jag hade varit ihop med någon hade jag absolut varit hemma igår. Men är man singel så är man. Blev trött på att sitta hemma. Träffade upp vännerna 22:00 för en trevlig utgång. Roligt när det blir oplanerat. Nu dagen efter är jag sliten och förstörd. Ska försöka göra min lägenhet redo för morgondagens fest :)


2dagar kvar!



Tänk vad roligt. Nu är det inte många dagar kvar till nyår. Måste säga att jag tycker 2011 var ett bra år. Ska bli spännande att se vad 2012 kommer bjuda på. På lördag kommer i allafall jag bjuda på fest :) Det är väldigt oplanerat så vi får se hur det slutar. Tror det kan bli riktigt trevligt!


// puss på er!


Tiden går fort när man har roligt



Tycker faktiskt det ska bli tråkigt att åka hem idag. Har haft så roligt här i Jkpg. Veckan gick för fort! Kommer sakna min kära familj. Tusen tack till alla vänner som har haft möjlighet att umgås under veckan. Det har varit så roligt att träffa er. Men jag kommer tillbaka snart igen! Puss


Juldagen i Jkpg=Lovely!



Twin City, Amor, Karlssons! Vi var lite överallt jag och mina vänner. Juldagen var väldigt oplanerad men blev fantastisk! Är så glad att vi fick tid till att ses! Hoppas det blir snart igen. Vågade aldrig hoppas att juldagen skulle bli så bra som den blev :) Kommer leva länge på den kvällen!


16:30 SVT1 idag



Idag går Skönheten och Odjuret på tv. Kommer inte ihåg senaste gången jag såg den filmen. Ska bli roligt att se den igen. Har ni inget att göra borde ni slå på Svt1 idag 16:30!


Juldagen



Det tråkiga är att jag har inte med mig några partykläder. Men det kommer bli utgång på juldagen i allafall.
Ska träffa några barndomskompisar. Vi har inte hängt på 9år. Känns som vi kommer ha ganska mycket att prata om. Synd bara att jag kommer sitta där med mina fula kläder :D

// vi ses!


God Jul!



Dagen alla barn har väntat på är här. Tänk vad roligt vi tyckte det var med jul när vi var små. Det känns som att jag har varit snäll i år. Något fint borde jag väl få!? Ska i allafall bli trevligt att vara med familjen. Vi har haft en mysig vecka ihop :)


Då ses vi igen


Från när vi var i Italien 2008

Sist vi träffades var i Juni 2010. Ska bli roligt att träffa min gamla kursare igen. Känner på mig att hon har mycket roligt att berätta. Jag lovar att jag ska komma och hälsa på dig i London nästa år :)


// vi ses snart!


Lunch med Barndomsvän




Älskar Pallas Atena, klassisk mat från Grekland. Var där idag med min kära barndomsvän. Vi hade mycket att prata om. Det ska bli spännande att se vad som kommer hända på juldagen. Hoppas vännerna hemma i Uppsala klarar sig utan Mr. Partyprins ;)


Snart kommer helgen




Vaknade upp 09:00, fortfarande rastlös. Är otroligt sugen på Sushi och öl. Hoppas få tag på någon som vill luncha med mig denna torsdag :) Sen har vi julklappar som måste köpas!


Underbart Magiskt!



Tack mamma för att du bjöd med mig på Magisk December. Vilket jobb alla ni från kulturskolan har gjort. Jätteroligt att se. Men blir man förvånad när man vet att ni är bäst!? Tycker synd om alla som missade Magisk December!


Rastlös andreas


Det var tider!

Ska jag va ärlig är jag lite rastlös. Är ensam ikväll. Har ingen att prata med. Det finns inte så mycket att göra. Vart är min bror? Skulle va roligt ifall han ville vara med mig. Vi får hoppas det går något bra på tv denna onsdagkväll. // puss på er!


Tusen tack!

Vilken rolig lördag vi fick. Synd att jag inte har fler kort att visa er. I slutet av kvällen gick jag och blev kär. Tog mig lång tid att våga fråga vad du heter, med efter en lång stund så gjorde jag det. Hoppas vi ses igen :)










bjud mig på bio

Någon som vill bjuda mig på bio? Många filmer är på ingång som jag är sugen på att se. Lär bli många besök på filmstaden för mig. Valde ut fyra filmen som jag är extra nyfiken på att se :) Någon ni vill se?








tänk om



Det är nog bara jag som förstår hur roligt det skulle vara med en glassmaskin. Tänk vad alla gråa dagar skulle bli ljusa. Funderar på att försöka hitta mig en egen maskin. Sen lovar jag att bjuda alla mina vänner på glass. Frågan är om man kan göra sina egna smaker?


nya tider



Fiskarna
Vecka 50 (12-18 november), från expressen.se

Nu ska du ha det romantiskt tryggt igen. Du gläder andra med ditt fina sätt. Man kan kalla dig för en glädjespridare och det riktigt lyser av vänlighet runt omkring dig. Nu fungerar allt som det ska vad det gäller arbete. Du bör också vara frisk och pigg, det riktigt lyser av arbetsglädje runt om dig. Andra blir glada i ditt sällskap. Här kan du komma att köpa nytt till ditt hem. Nu kan du även få gåvor. Glädjen verkar stor och du kan nu ha lyckan att få vinst vid spel med Lotto.

Ute efter julklappar

Idag åt jag lunch med Louise. Sen tog vi oss ut för att köpa julklappar. Min bror kommer älska mig när han får se allt fint han ska få utav mig. Jag måste säga att jag är bra på att vara en snäll bror.






födelsedagskalas!

I Lördags var vi på Evelins födelsedagskalas. Hon hade gjort så fint. Och Hon bjöd på så mycket goda saker. Kvällen var fantastisk. Hon borde fylla år oftare.


en helt ny helg


Bio på fredag

Veckan gick som vanligt fort. Nu är det helg igen. Fredagen kommer bjuda på Bio och vin med min älskling José.Vi får se om den nya Twilight är så bra som alla säger.



kalas på lördag

På lördag ska Evelin firas. Tror det blir den sista födelsedagsfesten för 2011! Känner på mig att det kommer bli jätteroligt. Brukar bli det när man festar med Evelin och dom andra brudarna!


// Hörde jag skål?


Onsdag hos Lisa



Lisa bjöd på kvällsmat i onsdags. Sen tog hon fram sina spåkort och vi tog reda på hur mitt kärleksliv 2012 kommer att se ut. Det var spännande. Vi får se hur mycket som kommer hände. Kanske lite larvigt men jag tycker det var roligt med spåkorten :) Fler borde prova!


Kourtney And Kim Take New York 2




Äntligen är tjejerna tillbaka i NY!


addan börjar lära sig





Om jag får säga det själv är jag riktigt bra i köket. Det fick sören smaka på i tisdagskväll. Och visst vill hon ha mat hos mig snart igen! härligt att man börjar bli en kung i köket!


min nya grej



Har sen två månader tillbaka börjat äta citroner nästa varje dag. Oftast vid 10:00 på morgonen. Jag vet inte varför jag har ett sug efter citroner? En sak jag har märkt är att det har gjort mig mindre röksugen. Jag röker knappt ingenting på vardagarna längre. väldigt bra! Fler borde äta citroner!


Victoria's Secret Fashion Show 2011

från November 30, 2011














sliten söndag

Låg hemma hela söndagen och gjorde ingenting. Orkade knappt gå ut till köket för att laga mat. Pelle svanslös räddade hela min dag. Lätt den bästa julkalendern.


kalas hos petter

I Lördags var jag och Tiffany på Petters födelsedagskalas!








en kväll för tjejerna

Tiffany och Elin hade sin stora födelsedagsfest. Det var verkligen en lyckad kväll. Om jag inte hade jobbat dagen efter skulle jag hängt på ut. Hoppas ni hade en rolig kväll tjejer.














Grattis Britney spears 30år

Idag blir hon 30år. Britney Spears! Stort grattis till henne! Du var bäst i Globen! Hoppas du får en bra dag och att du besöker sverige snart igen!








besök Classique



www.salongclassique.se

Förra helgen var jag och stylade mig hos Sofia Gustafsson. Har aldrig blivit så nöjd förut. Sofia är bäst på att klippa/färga. Tycker alla i Uppsala ska besöka Classique som ligger på sysslomansgatan 8. Jag lovar att ni kommer bli nöjda. Sofia och de andra tjejerna på salongen är underbara! Boka tid NU!


// Sofia vi ses snart igen ;)


Vart finns alla julklappar?

Nu har jag börjat leta efter julklappar. Går inte så bra. Hittar ingenting. Var på stan idag för att leta efter något till mamma Kerstin. Man kanske skulle börja göra som när man gick i skolan, göra sina julklappar!?




RSS 2.0