Nu är det vinter!

 
Nu är säkert alla barn glada, men inte jag. Det är fint med snö men jag orkar inte frysa. Kommer bli många vinkvällar hos mig framöver. Och mycket taxi! Tänker inte lämna min lägenhet i onödan!

middag hos mig!

Johanna kom hem till mig och lagade kvällsmat. Lyx att bara behöva tittapå. Blev inte bara godmat utan även disneyfilmer. Tycker det var en riktigt trevlig onsdag! :)
 
 
 
 
 

vad tycker vi?

 
Råkar nästan varje dag hamna framför 7th Heaven. Tycker inte den serien är så bra. Förstår inte hur hela familjen kan vara så töntigt duktiga!? Skulle va mycket roligare om någon kunde "balla ur". Typ om någon av killarna blev gay. Eller om någon av tjejerna blev värsta knarkar-flatan!? Jag vet inte, bara en tanke!

Jag jobbar på det!

 
Idag började jag köpa lite saker till julen. Förra året gjorde jag inte julfint i min lägenhet, men tänkte försöka i år. På söndag får ni se hur fint det blev! Tänkte göra min lägenhet julfinast i Uppsala!

Måndag i Uppsala!


vilken lördag!

Hade lite vänner över i lördags! Riktigt trevligt. Tror det är första gången på flera månader som jag och Sören går ut ihop. Jag brukar alltid tappa bort henne känns det som! Men inte i lördags :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tack mamma!

 
Tack mamma! Älskar dig! Älskar Acne! Du är så snäll mamma!

November 2004!

 
haha varför hittade jag denna bild!? Såhär såg jag ut November 2004 om någon undrar. Vill inte veta vad som hände under denna kvällen! Skönt att man blev snyggare med åren!

då kör vi igen!

Kvällen börjar med bio och slutar på krogen! Tack alla killar som bjöd mig på dricka! Ni är så otroligt snälla! Sen vill jag tacka alla fina vänner som jag var med under lördagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maison Martin Margiela!

Tog mig till H&M efter jobbet!
 
 

Lycklig onsdag!

En ledig och fin dag med min älskade Sören. Vi har druckit vin sen 12:30 och bara ätit popcorn och kladdkaka! Känns nästan som en fredag skulle jag vilja säga!
 
 
 

Ny härlig vecka!

Underbar start på veckan! Sovmorgon. Sen blev det en långpromenad med käraste Stuxgren. Efter det gick jag hem och lekte Rachael Ray i köket, blev rätt lyckat!
 
 
 
 
 
 

Twilight!

 
På onsdag kommer sista filmen ut. Jag och konsttjejerna ska försöka gå och se den ihop! Borde kanske plugga på dom tidigare filmerna en sista gång. Hänger inte riktigt med i hela Twilight grejen!? Men vill gärna se filmen alla kommer prata om!

MTV EMAs 2012 Red Carpet

 
 
 
 
 
 

härliga tjejer!

Igår var mina sötnosar Lisa, Natasha, Martina över på lite förfest. Hade en jättetrevlig kväll. Kul att vi hade så mycket att prata om att vi aldrig lyckades ta oss ut. Blev max mat men inget mer! Älskar er!
 
 
 
 
 
 

mys på en fredag!

 
Hade en jättetrevlig fredagkväll med Johanna och Maja. Vi var och såg filmen Möhippan. Alla borde se den. En riktigt skön komedi. Härligt med bio nu på hösten. Inte ofta jag får vara med om en lugn fredagkväll. Godnatt!

Äntligen. Nästa vecka!


snyggt!


Ute på nation!

 
 
 
 
 
 
 
 

När vi vandrar!

Måste säga att jag och Tiffany var duktiga idag som var ute så länge och vandrade! Helt otroligt att jag rör på mig, inte ofta man får se det.
 
 
 
 
 
 
 

trevlig tisdag!

 

Stockholm idag!


en kväll för mia!


den är tillbaka!


RSS 2.0