Tur i repris (igen)


Måndag 1 Februari


Om det var någon som missade mig i torsdags så finns det en möjlighet till. Ni kan gå in på SVTPlay och titta på Flytta hemifrån del.2 där jag är med. Eller så kan ni slå på svt2 13:30 imorgon måndag. Kan min kära pappa sitta och kolla på mig på tv , dagarna innan han fyller år :)


slut på Januari!




Nu är det den sista dagen på den första månaden 2010. Januari har varit Guld. Nyår var trevlig. Det har också varit roligt att komma tillbaka till Universitetet. Och allt runt tv serien har varit underbart!


Ikväll är jag riktigt trött. Vaknade kl 10:00 av att min morbror kom till min lägenhet för att ta lite saker. Har gjort allt för att inte råka somna under dagen. Tänker gå och lägga mig tidigt ikväll. Min lägenhet blir allt mer finare och finare. Nu har jag varit här i en månad och jag börjar känna att det är mitt hem. Det är så fantastiskt att bo så centralt. Nära ner till stan vill jag alltid ha!



Ny bok


Fick veta att min idol Chelsea kommer ut med en ny bok i början av mars i USA. Vill så gärna ha hennes nya bok. Jag har redan två böcker av Chelsea och dom är underbara. Alla borde läsa hennes böcker för hon har så mycket humor.





En lugn söndag!


Addan och Nadia


Det har varit mycket som ska firas de senaste dagarna. Nästa helg blir det Nadia som ska ha sin "jag är hemma fest". Det är fullt upp i mitt liv just nu. Jag har otroligt mycket att tänka på. Jag är medveten att jag måste bli bättre på att uppdatera min blogg!



Foto: ifrån torsdagen


Titta vad fin jag var på min fest i torsdags. Det blev lite kallt på slutet måste jag säga. Men jag är otroligt nöjd med byxorna. Vi får se när jag tar fram dom igen!? // kramar


Dans på Platina

Det blev en fantastisk lördag. Johanna och Jossan hade sin inflyttningsfest. Vi var ett lagom stort gäng som hade otroligt kul ihop. Det blev mycket dans på Platina och idag har jag väldigt ont i fötterna. Tack Jossan och Johanna för den roliga lördagkvällen!











V.I.P festen alla älskade!

Tack till Louise Ögren som tog på sig rollen "kvällens fotograf". Det här är bara några av alla bilder som togs under kvällen. Fler bilder kommer. Men jag vet att ni är otåliga så jag ville ge er lite försmak :) Alla gäster ifrån kvällen är tyvärr inte med på kort. Men ni vet vilka ni är och ni vet att jag älskar er.



Tvstjärnan och vimmel fotografen Louise



Johanna vet hur man tar över en fest ;)



Linus hade jätteroligt underkvällen



Min festfixare Lisa och christian (som hjälpt mig flytta 100gånger)



en ny vän i gänget, Nicklas



Christian med "greta" det vill säga Natasha



väl ute på krogen Addan,Malin,Linus!


Tack för att ni gjorde kvällen så underbar!


Flytta hemifrån - Torsdagar på SVT2




Tack till alla fina vänner som hade möjlighet att komma hem till mig igårkväll. Tack för att ni är så fina. Jag blev väldigt glad för alla fina saker som ni gav mig. Tack vill jag också säga till alla som hört av sig via sms,tele,mail och önskat mig lycka till. Det är fint att se vilka som bryr sig om mig :)


Till er som missade showen är det bara att besöka svtPlay. Annars går en till repris på tv nu på måndag 13:30. Det är helt otroligt hur många det var som tittade igårkväll på svt. Tack även till Lisa Karm i klassen som tog sig tid att hjälpa mig göra fint till min lilla vip-fest :) Utan dig skulle det inte ha blivit så fint som det blev :) tack!


Inbjuden!




Jag skulle vilja säga att jag ALDRIG bloggar om svenska personer i nöjesvärlden. Kanske beror det på att alla svenska "kändisar" är så tråkiga. Men ni som känner mig vet att jag alltid har gillat Petra Mede och hennes sköna humor.


Därför blev jag glad när jag ikväll öppnade min mail. Är inbjuden att sitta med i publiken på Petra Medes show. Den kommer spelas in i Februari och gå på TV3 nu under våren. Självklart tackade jag ja! Jag älskar att titta på Talk Shower och gör det gärna IRL :) Tack för inbjudan vill jag säga till Jarowskij Enterprises AB. Det ska bli roligt att se Petras egna show!


- Nu ska jag sova för imorgon är det min show!


Insnöad i addan


Addan 3år.

Eftersom jag inte kan göra så mycket idag började jag gå runt i lägenheten och ta kort på kort. Och andra saker så klart. Här är en bild på mig ifrån när jag var 3år. Jag tycker ja ser rätt nasty ut på den bilden...



Addan 2år.


Titta noga på bilden. Visst är jag snygg i mitt guldbruna hår ( med blonda slingor )!! Önskar jag kunde få till det så igen. Varför skulle det bli så mörkt sen? I dalla fall så är denna bilden ifrån colombia, innan jag kom till sverige.



Lillebror ca 1år!


Adrian kanske inte blir så glad. Men jag ville i alla fall visa hur han såg ut. Det är svårt att tro att han om 8 månader fyller 18år.



Bästa boken!

Och om det är någon utav er läsare som har svårt att hitta en bra bok, läs då den här!



Lite kläder!!

Nu har jag lite mer att välja på inför imorgon! Vill nästan ut idag och leta efter fler kläder på stan. Men jag vet inte om jag orkar den här snöstormen...



städning i köket


ska städa lite i köket nu tänkte jag .....



You’ll find my footprints in the sand


Imorgon gäller det!!!


Vilken otur man kan ha. Idag hade jag planerat att åka upp till IKEA för att köpa saker till festen. Tänkte handla mat och shoppa lite kläder också. Nu har vi snöstorm i Uppsala. Det är svinkallt och man kan inte ta sig ut. Jag hoppas det blir lugnare imorgon så jag hinner ut. Nu när jag inte kan gå ut tänkte jag passa på att göra fint här hemma så i alla fall det är klart tills imorgon.


09:30 vaknade jag upp idag av att mamma skickade ett sms. Tydligen var jag med i Jönköpings-posten (igen). Hon är för söt min lilla mamma Kerstin. Det skulle va så roligt ifall Hon,pappa och Adrian kunde vara här imorgon. Ibland är det synd att man inte bor nära sin familj. Fast bo med dom skulle jag inte vilja göra igen ;)


- Nu ska jag försöka hitta något att äta :)




Said you were gonna lay me in the city of dreams


Flytta hemifrån 20:00 på torsdag!


Ett stort tack vill jag redan säga nu till alla som kommer på min V.I.P fest på torsdag! Jag kan lova er att det kommer bli en grym kväll. Efter vi har varit i min snygga lägenhet blir det utgång! Glöm inte bort att ta med er partyhumöret! Och till alla er som inte kommer är det bara att slå på SVT!


Sen vill jag bara passa på att berätta att jag är grym på min träning. Här gör jag allt för att få tillbaka den där super snygga kroppen mitt ex älskade. Och på lördag ska jag börja ta dans lektioner. Livet leker!


Sen vet jag att en av er läsare frågade mig om jag dejtar någon just nu. Svaret är - Nej! Det slog mig att jag kommer inte ha tid att göra det i vår. Finns mycket som måste gå före just nu. Jag är faktiskt inte sugen att träffa någon alls. Finns liksom ingen här för mig i alla fall. Mina krav är jävligt höga om jag ska vara ärlig. Och det stör mig inte att vara singel. Framför allt inte när jag har så otroligt fina vänner här i Uppsala :)


- Puss och kram!


vänner med humor

Mina vänner är bäst på att göra mig glad. Dom är bra på att ge mig fina saker! Jag älskar att få saker. Vem gör inte det liksom? Men mina vänner har humor! Det är därför jag älskar er!



Denna fick jag av Nadia!


Och denna fick jag också av Nadia!


Från Nadia!


Alla vet att jag älskar sjöhästar, denna fick jag av Anvah!


en as snygg öppnar, från Anvah


haha denna fick jag av Jasmine!godis!


En vanlig tisdag




Hittade de här otroligt snygga guldbyxorna idag när jag var på stan och shoppade med nadia. Ni förstår inte hur snygg jag är i dom. Får en riktigt tajt snygg rumpa! Funderar på att kanske ha på mig dom på torsdag?




Och under min måndags shopping hittade jag de här byxorna. Ska vänta med att ha på mig dom. Men till våren ska jag ta fram dom! Även i dom här byxorna fick jag en riktigt snygg röv. Visst är det underart!





Hittade även de här jeansen i måndags. Så nu har jag lite fler byxor! Något som jag vill hitta tills på torsdag skulle vara ett par nya skor. Annars så börjar jag tycka att jag har allt man kan önska sig. Fast saknar många kläder som tyvärr är kvar nere i jönköping...




Någon som vill komma hem till mig och titta på Desperate Housewives?någon?


Grattis Alicia Keys




Idag fyller den alltid lika vackra Alicia år. Jag har alltid tyckt att hon är skit snygg. Och det skulle va kul om hon kom till Globen nån gång under 2010, för henne vill jag se. Hon kom ut med ett nytt album innan nyår. Ni får inte missa hennes senaste låt - "Put It In A Love Song" med Beyoncé.





Hennes nya album som kom ut i slutet av 2009 heter - The Element Of Freedom. Hon har sålt 30miljoner album världen över. Hon har även gjort många filmer vilket många kanske inte vet. Hennes senaste film som kom 2008 var The Secret Life of Bees. Tyvärr var det inga storfilmer så därför blev dom inte så kända i Europa.





Det är inte bara musik och film som jag tycker Alicia gör bra. Även kläder har hon näsa för. Jag tycker alltid hon är snygg. Det spelar absolut ingen roll vad hon tar på sig, hon blir alltid snyggast! Grattis på födelsedagen vill jag säga till Alicia!


Flytta hemifrån - Torsdagar på SVT2


Flytta hemifrån Trailer finns på http://www.ur.se


Visst är fotot på mig och Tilde Fröling snyggt. Hur det går för mig får ni se i del.2 av Flytta hemifrån. Det är roligt att se hur mina läsare har ökat den senaste månaden. Och så säger folk att dom aldrig läser bloggar?


Många av er kanske vet att jag nu bor i en fin 3a mitt i city. helt ensam! Men som det ser ut nu kommer jag flytta till Spanien i slutet av maj. Addan blir då aldrig nöjt. Men mina föräldrar tycker att det ska bli jätteroligt att jag ger mig ut för att prova på något nytt.


vecka 4 kommer bjuda på en hel del roliga saker. Imorgon kommer jag träffa en vän som jag länge har saknat. På torsdag kommer jag ha min VIP-fest inför tv serien. Och på lördag ska jag på en grym inflyttningsfest. De andra dagarna kommer jag vara på Universitetet. Men det kommer även bli mycket shopping.


- God natt!


Lördags dejt!




Att äta god mat är något som jag tyvärr inte gör ofta. I lördags fick jag äta otroligt god mat. Jag bjöd hem min vän Jasmine. Vi ( eller bara jasmine ) lagade en jättegod lax. Det var så mysigt. Något i den stilen vill jag göra på alla hjärtans dag den 14e februari. Fast det kommer nog sluta med att jag ligger ensam hemma :(





Här har ni tjejen som tog över köket under kvällen. Det är svårt att tro att Jasmine är singel. Vilken kille vill inte ha en snygg tjej som är en stjärna i köket? Mysigt också att du sov över hos mig efter att vi tittade på skräckfilmen. Alla vet att Addan inte kan vara ensam hemma efter en skräckfilm. Fegis...





Var tvungen att lägga upp den här trött bilden på mig. Jag förstår inte vad som va mitt problem? Varför såg jag så sliten ut? Så här får det inte vara. från och med nu får bara snygga bilder tas på mig. Och jag ska sluta lägga upp trötta foton på mig själv, haha! Men det här var i alla fall min lugna, mysiga lördagskväll.


4 dagar kvar till the show!





Det är inte många dagar kvar till kvällen alla pratar om. Jag är uppe i festplaneringen till min kväll. Det ser ut som många fina vänner har möjlighet att vara med. Det här kommer bli en grym kväll. Jag är väldigt upptagen just nu. Det är mycket att göra de närmaste dagarna som kommer. Fast jag är en sån person som gillar när det händer mycket. Det är då jag har som roligast!


Grattis Doutzen Kroes 25år idag!




Den här lördagen fyller Doutzen 25år och jag hoppas du får en fin dag med vänner och familj. Hon har prytt omslagen på Time, Vogue, Harper's Bazaar, Seventeen och Numéro. Hon förekommer ofta i Victoria's Secrets katalog och har gått på catwalken vid Victoria's Secrets modeshower 2005, 2006 och 2008, 2009.



Doutzen och hennes vän Adriana Lima


Hon har jobbat med Gucci, Tommy Hilfiger, Escada, Dolce & Gabbana, Valentino, Versace och Neiman Marcus. Hon är den 14e rikaste modellen vilket inte är helt fel. Tillsammans med bland andra Agyness Deyn, Lily Donaldson, Gemma Ward och Maggie Cheung var hon med i Pirelli-kalendern 2008.






Veckans kändis!




Tidigare tyckte inte jag om Heidi Montag. Men nu börjar hon verkligen spåra ut. I nästan alla skvaller tidningar syns hon nu. Jag hoppas att The Hills kommer tillbaka senare 2010 för det skulle va så kul å se hur de andra tar henne.







2008 VS slutet på 2009


Hon genomgick tio plastikoperationer under en och samma dag! Hon lyfte ögonbrynen, fixade öronen, injicerade botox i pannan, sprutade in fett i läppar och kinder, förminskade hakan, förstorade rumpan, fettsög hals, mage, höfter och lår, samt korrigerade tidigare näs- och bröstoperationer.




inspark


Addan, Rasmus, Anna, Natasha


I torsdagskväll hade vi på Konstvetenskap inspark. Det var en trevlig kväll. Roligt att vi blev så många. Självklart var det roligt att träffa de nya personerna. Men det vat roligare att få träffa vännerna igen. Har inte pratat med alla sen vi kom tillbaka i måndags. Det här kommer bli en rolig termin gissar jag på.


Flytta hemifrån!




God morgon bloggen. Idag hade jag tänkt att gå ner på stan och shoppa lite. Känner att jag behöver massa nya kläder. Och på MQ har dom just nu mycket snyggt. Det är så otroligt skönt och bo mitt i city. Jag tänkte på det igår att jag skulle aldrig klara av att behöva åka buss.


Idag ska jag börja planera min fest som är nästa vecka. Det blir en liten VIP kväll för jag bjöd bara de finaste personerna i mitt liv. Man kanske borde bjuda över sin as snygga granne? Nya kläder till festen måste jag i alla fall hitta. Och nya skor vill jag också ha. Jag får ta mig ner på stan nu.


- kyss och smek!


Trailer




Det finns en trailer ute nu på internet. Leta upp den om ni vill se. Annars går den på SVT hela tiden. Jag tycker trailern var helt fatastiskt. Mycket drama bjuder vi på. Men det är ju bara härligt. Tilde Fröling är som vanligt skit snygg i tv, men jag är ju snyggare ;)


Tv serien alla pratar om!




Ikväll är det premiär för del 1. Tyvärr kommer jag att vara på inspark med Konstvetenskap B. Men kommer självklart titta på reprisen. Får just nu mycket mail och telefonsamtal ifrån vänner och bekanta som undrar om serien.
Men ni får titta själva och se, jag vet inte vad jag kan berätta!


- Nu ska jag ner på stan :)


8 dagar kvar till The Show!


Addan är redo för filminspelning!


På SVT kan man nu se reklamen för The reality show! Det är en snygg trailer med mycket drama. Det är 8 dagar kvar till det är min tur att bjuda på lite drama. Serien kommer att följas av många svenskar. Det ska bli spännande att se vad alla kommer att tycka!



Tilde fröling!


Som många redan vet kommer vi att få se Tilde fröling i serien ( och många andra kändisar ). Den 28 jan kommer jag också att ha en liten fest hemma hos mig. 10nära vänner är bjudna hem till mig. Jag hoppas alla har möjlighet att komma. För det kommer bli en jävligt rolig kväll :)


Det finns tre datum att kolla in min tv serie!


Till er som inte har möjlighet att se mig 28jan 20:00 så behöver ni inte vara oroliga. Tre olika datum finns det att titta in mig. Januari kommer säkert att vara den bästa månaden 2010!! Det händer så mycket just nu i mitt liv och det gör mig så glad. Men jag gissar att hela 2010 kommer bjuda på roliga stunder :)


kär vän på besök!




Blev lite sur på mig själv när jag vaknade upp 12:00 idag. Inte konstigt eftersom jag gick och la mig 03:00 i natt. Ska försöka att inte slarva så mycket med min sömn. Det har varit en trevlig onsdag i alla fall!


Fick besök av min kära vän alexandra. Det var väldigt längesen jag träffade henne. Kul att du hade tid att ses idag. Hoppas vi kommer träffas oftare nu. Jag skulle vara snäll och bjuda Alexandra på mat. Tyvärr så tror jag att alla gillar as stark mat. Gjort för stark mat så Alexandra fick inte i sig den. Nästa gång ska jag ta det lite lugnare när jag kryddar till maten. Vilken tur att jag hade glass hemma att bjuda på.

Ville bara säga att den bästa sidan är www.Blocket.com!! Sökte på lite allt möjligt. Folk säljer ju verkligen allt. Hittade massa söta Birma kattungar som jag så gärna skulle vilja ha. Men även många hundar ville folk bli av med. Gud vad skönt om man fick lägga upp sina jobbiga barn på blocket!! "anna" 3år söker ny familj. haha de hade väl varit något. Eller - man 45år trött på sin fru "eva 44år" , vem vill ha eva?

- Nu ska jag äta upp all glass!



2010 Golden Globes Red Carpet Photos

I Söndags natt här i Sverige var det Golden Globe i Hollywood. Här är några som jag tyckte var snyggast på galan. Visst är det tråkigt att svenskar inte klär upp sig såhär fint på svenska filmgalor. Det är synd att vi svenskar inte riktigt kan klä upp oss när det verkligen är fest. Men vilken tur att vi i alla fall kan spana in stjärnorna i Hollywood.













väntar på att våren ska komma.


snart snart snart är det på med vårkläderna!


Det var inte lätt för mig att behöva gå upp 08:30 idag. Att vara på plats i skolan 10:15 är inte min grej. Andra dagen var helt okej. Det ska bli intressant att se om jag kommer klara Konstvetenskap B! Jag tänker lägga ner mycket tid på att bli en toppen student. Festerna får vänta en stund. Ikväll lämnade jag in mitt moment 1 från konstvetenskap A. Jag hoppas min lärare Thomas blir nöjd och tycker att jag gjorde ett bra arbete. Personligen är jag själv nöjd. Jag kan om jag bara vill.


- Nu blir det en tvkväll!






får ont av att skriva



Jag tror att många av mina vänner tycker att jag är slarvig, glömsk och dålig på att planera. I alla fall tycker jag att ja är det. När jag kom hem från skolan idag fick jag ett mail ifrån min lärare att min tenta 1 från i början av förra terminen saknades. Hade jag lämnat in den? Tydligen inte. Fick jag skriva om det ikväll? tyvärr så fick jag det. Har jobbat sen 18:00 med att skriva om moment 1. Min plan är att jag ska bli klar i natt så att Thomas har den i sin mail imorgon när han kommer till jobbet.




fast jag måste säga att jag är helt otrolig. det är inte många som kan jobba så bra i sista minuten som jag. Skriver på nu och känner att det här kommer gå bra. Ibland är jag rätt duktig. Men nu när jag ska börja läsa Konstvetenskap B tänker jag inte lämna in saker i sista sekund mer. Jag känner att jag får ont av att skriva.
Imorgon börjar jag skolan 10:00. Kommer behöva gå upp 08:00 vilket jag inte har gjort på 1000år tror jag.


- vi får se hur det går!


Nya tider!

Ny vecka, Och nu började äntligen konstvetenskap B. Det var roligt att träffa folket i klassen. Många verkade haft det bra sen sist vi sågs. Vi får se om jag går på någon inspark denna veckan. Målet idag när jag kom hem ifrån skolan var att städa och slänga allt skräp i köket. Har en plan i huvet hur jag vill att det ska se ut här hemma.


Något som jag förstod idag var att vårterminen kommer bli otroligt pluggig på Uppsala universitet. Det kommer bli svårt för mig. Men jag tänker se till att fixa det. Så länge det kommer vara snö och kallt ute kommer jag inte vara sugen på att gå ut med vännerna. Har planerat att förvandla mig till en riktig plugghäst. Ni kommer att få se en helt ny andreas. Frågan är om ni kommer gilla honom :)


Fiskarna

Vecka 3 (18 januari - 24 januari)

Du verkar få romantiska brev som gör dig glad och nästan generat lycklig. Det kan vara en enkät av något slag som du nu svarar på. Den kan gälla trivsel i arbete. Du tycks trivas och din hälsa tycks bra. Ett meddelande från en myndighet kommer att göra dig glad eftersom det gäller pengar. En lottsedel kan ge fin vinst.
Lyckotal: 2, 10, 22, 23, 26, 38, 46
Bästa lyckotal: 46

en fin lördag


foto från Flustret 16jan


Igår var jag på Flustret och Bj med mina vänner. Det var en riktigt rolig kväll. Vilken tur man hade som kom in gratis. Det tycker vi om. Det är tråkigt när roliga lördagkvällar ska ta slut och en trist söndag väntar.


- Hoppas kunna sova snart!


The real housewives of new jersey


Teresa at the Last Supper


shit det här är drama på hög nivå. så jäva roligt. ni måste kolla in detta!


Let's Dance


Linda Sundblad - Let's Dance


Var det någon som såg på lets dance? Inte gjorde jag det i alla fall. Var det någon som undrade vem som gjorde reklamsången till tvserien? det gjorde jag i alla fall. Och det var tydligen Linda Sundblad som gjorde låten. Rätt skön låt. Den kommer nog funka ett tag framöver, Grattis Linda!


Some think it's complicated




Efter 2veckor i min stora 3a börjar jag trivas ( Bor mitt i CITY ). Visst är det ensamt men jag försöker se till att ha vännerna över så ofta som möjligt. Det bästa med lägenheten är att köket är så stort. Äntligen kan jag börja lära mig laga mat. Det är på tiden. Ska bjuda över er på Colombiansk mat en dag.


Lördag är snart här och då blir det fest. Har köpt massa nya kläder så nu har jag att välja på. Under veckan har jag även färgat håret och klippt mig. Min träning går också riktigt bra. Vad gör man inte för att försöka se så bra ut som möjligt. Det är pinsamt hur sliten jag såg ut i höstas. Såg ut som en hemlös liten pojke.


Nästa vecka ser det ut som partylivet drar igång igen. Då är många av mina vänner tillbaka i stan. Fick en inbjudan igår till Klubb Diod som jag inte tänker tacka nej till. Nu återstår det bara att dra ihop ett skönt gäng. Gissar att 2010 kommer bli ett riktigt soft år med mycket fester!!


- Tack för mig :)


www.youporn.com




Har du någon gång besökt Youtube? Vilken dum fråga, för det är något som jag tror verkligen alla har gjort. Men den senaste tiden tycker jag de har varit mycket snack om en liknande sida. Nu får jag även mail om att besöka sidan. Jag snackar självklart om youporn "kusinen" till youtube. Gratis Porr för hela familjen skulle man kunna kalla den sidan.
Sidan är gratis och man kan hitta nästan all typ av porr. Men gissar att många av er läsare redan besökt youporn. För under 2009 blev youporn den 47e mest besökta sidan på internet!!!!! Och så säger folk - nej jag ser aldrig på porr.
 Om det är någon av er läsare som är otroligt rastlös på kvällarna och inte kan sova så vet ni vilken sida ni kan besöka!


- onsdagstipset ifrån Addan :)


Friends Request




Det finns mycket som är bra med FB. Jag står för att jag fortfarande är en FB nörd som kollar min mail varje morgon och kväll. Det är kul att man kan ha kontakt med vänner som man tyvärr inte träffar så ofta.


Jag förstår inte hur folk hittar mig på facebook? Jag heter Carlos Andreas Johnsson men kommer senare i år att byta tillbaka till Carlos Andres Montoya ( vilket jag redan heter på facebook ). Just nu har jag 306 "vänner" på FB. Pinsamt eftersom man inte har så många vänner. Många på listan är ytligt bekanta. Men så är det med FB.


Något som är 10gånger pinsammare är när folk du ALDRIG har träffat skickar dig ett friends request!? Idag hände det mig för kanske 20e gången. det var två killar ( ger inte ut deras namn ) Jag har aldrig träffat dom och vet inte ens vilka dom är eller vart dom kommer ifrån. Varför skickar de mig då en förfrågan om att bli deras vän? Varför skulle jag vilja det? Det roliga är att en av killarna har jag redan nekat två gånger tidigare då han skickade mig en förfrågan. Men vad vet jag? Det kanske finns folk som godtar alla kompisförfrågningar de får in? I alla fall är inte jag en av dom. Nej tack till att bli vän med någon jag aldrig har träffat, och aldrig kommer att träffa.


- puss på er!


Vi ser spöken

Blir det inte lite pinsamt när det finns två tv serier som har samma handling? Jag tycker det är pinsamt när två olika program NÄSTAN har samma handling. Måste alla som jobbar med tv vara så fatasilösa. Eller sno något som redan finns? Men det spelar ingen roll om det handlar om tv,film,musik,mode. Det kommer alltid finnas folk med dålig fantasi. Och folk som tar efter något som redan är skapat. Men kolla bara denna likheten...



Visas på TV4

producerad av Touchstone Television, och premiärsändes i USA 2005. Handlingen kretsar kring nygifta Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) som har kontakt med de döda. Det finns totalt 4 inspelade säsonger av serien och en femte säsong är bekräftad. En av personerna bakom serien är det kända amerikanska mediumet James Van Praagh han arbetar som medproducent och fungerar som rådgivare.





Medium är ett amerikansk drama/TV-serie om en kvinna (spelad av Patricia Arquette) som arbetar som researcher i kraft av sina förmågor som medium för distriktsåklagaren i Phoenix, Arizona. Serien är baserad på verklighetens Allison DuBois, som säger sig ha arbetat med kriminalfall tillsammans med polisen. Serien är nu inne på sin sjätte säsong.



pulling


Pulling går på TV4+


Tv kanalen BBC England gav oss denna fantastiska komedi serie. Den handlar om tre singelbrudar ( 30+ ) som bor i London. Det är ingen Reality show men det känns som att det skulle kunna vara på riktigt. Tjejerna har problem med sig själva, killar och spriten. En jävligt bra serie som nu TV4+ visar på kvällarna.





Man kan säga att Pulling är Englands svar på Mia & Klara som gick på SVT. Fast Pulling tycker jag är mycket roligare. De här Londonbrudarna är mer destruktiva, spårade och roligare. Jag vet inte hur många säsonger det finns av Pulling, men när jag vet ska jag köpa dom alla.

- tack för mig!!!


onsdagen den 13e





Jag vet att det bara är starten på nya året. Men jag vill ha vår redan nu. Är trött på att gå runt och frysa. Det spelar ingen roll hur bra jag klär mig, det är kallt i alla fall. Jag är grymt sugen på att få börja använda mina snygga vårkläder. Solglasögon måste jag köpa nya. Och tänk när man kan ta fram sina nya vårskor! Det är en underbar tid som väntar oss!


Att göra under onsdagen!!


Idag ska jag ta mig till Elgiganten med Emelie. Tänkte redan nu titta ut saker som jag kan önska mig till min 22års dag! Behöver självklart en ny tv. Hahaha ni ska se den Tvn som jag har nu, den är helt otrolig.


Senare idag kommer min goda vän Danny till Uppsala. Eftersom jag har blivit en kung i köket tänkte jag bjuda honom på något. Frågan är vad man ska hitta på. Det är alltid svårt att laga mat till någon annan. Blir så jobbigt att ta reda på vad folk gillar och inte gillar. Jag ska nog bara laga mat till folk som äter exakt det som jag själv gör. Allt blir så mycket mer lättare då för mig.




the real housewives of new jersey


21:00 på Kanal5 ikväll är det the real housewives of new jersey. Jag tycker att det är bland de bästa kanal5 visar. Det är en underbar tv serie som har exakt allt. Bäst är Dina. Hon är den största bitchen som inte tycker om någon annan. Det ska bli roligt att se vad som händer fruarna i Jersey ikväll!


Milkshakes




Bjud på en spännande milkshake som dessert! Här är tre förslag, men använd gärna din fantasi och skapa egna glassdrinkar. Lättast gör du dem i mixer, men även elvisp går bra.



Antal portioner: 4

Chokladdrink:
1/2 1/2 dl vatten
2 2 msk kakao
3 3 msk strösocker
5 5 dl mjölk
1/4 1/4 l glass vanilj/choklad
isbitar
1 1 dl vispgrädde
chokladströssel
Banandrink:
2 2 bananer
2 2 msk socker
1 1 klyfta citron
3 3 dl mjölk
isbitar
1/4 1/4 l vaniljglass
1 1 dl vispgrädde
Persikodrink:
1 1 liten burk persikohalvor
5 5 dl mjölk
isbitar
1/4 1/4 l vanilj- eller apelsinglass
1/2 1/2 dl vispgrädde



Gör så här

1. Chokladdrink: Slå vattnet kokande över kakaon i en vispskål. Tillsätt socker och mjölk och vispa kraftigt. Slå chokladmjölken i glas med isbitar i botten, fördela glassen och toppa med vispad grädde och strössel.

2. Banandrink: Mosa 1 1/2 banan, pressa citron över och tillsätt mjölken. Vispa med elvisp eller i mixer tills mjölken skummar. Fördela i glas med is. Toppa med glass och vispad grädde. Garnera med bananskivor.

3. Persikodrink: Dela persikorna i bitar, mixa dem med lite lag från burken. Fyll på med mjölk och isbitar och vispa skummigt. Fördela i glas, toppa med glass och vispad grädde.


For the love of Ray J



När vi trodde att det skulle va slut på alla dejting tv serier så börjar det en ny. Tila Tequila, the ikki twins är dom senaste vi följt dejta på Tv. Nu är det Ray Js tur en gång till. Han drog precis innan jul igång med sin show - For the Love of Ray J säsong 2. Ska han hitta sin drömtjej den här gången?





Förra säsongen knullade han en av tjejerna. skönt tänker ni. Tyvärr inte eftersom hon blev med barn. Kanske inte var vad Ray J hade planerat. Men så kan det gå när man inte tänker sig för. Vi får hoppas att han inte gör fler tjejer med barn nu under säsong 2. Kan ju bli rätt jobbigt för snubben!



Ray J med syster Brandy

Det är helt otroligt att B kändisen Ray J är syskon till R&B stjärnan Brandy. Hans syster har vunnit en Grammy och sålt över 25 miljoner album världen över. Det han själv är bra på är tv och att knullapå massa brudar....



foto ifrån hans privata filmkamera.


Får några år sen spelade han in en porrfilm med Kim kardashian. Det var aldrig tänkt att filmen skulle komma ut. Men självklart gjorde den det. Kim fick 5miljoner för filmen vilket jag tror gjorde henne lite glad. Och ray J själv fick synas lite i media vilket jag tror gjorde han glad?!


The Jersey Shore


The Jersey Shore


När vi trodde att Tv hade slut på roliga tvprogram kommer MTV tillbaka med något nytt. The Jersey Shore har jag tyvärr inte skrivit om tidigare. Lovar att det inte är försent att fånga upp denna nya Reality show. Till senare i år kommer säkert den komma till Svenska MTV. Här kan vi verkligen snacka om att det utlovas drama, tårar och falska dryga människor. Jag älskar den redan och tycker att alla borde följa den!





Och på tala om dålig tv. Vem tittar på svenska Paradise Hotel på tv6? Såg reklam för den skiten på tv här om dagen. Jag undrar vem som orkar se det? Alla vet att ett gäng "svensson svenssons" inte kan utlova bra tv på en ö i Mexico. Det blir bara så B när svennar ska "fest",knulla och bråka. Ingen humor alls. Ta bort skiten och försök aldrig er på att göra något liknande igen tv6.




Namn på deltagarna


Jenni Farley
Michael Sorrentino
Nicole Polizzi
Paul DelVecchio
Ronnie Magro
Sammi Giancola
Vinny Guadagnino
Angelina Pivarnick






Tara Reid




När vi trodde att vi hade blivit av med henne så dyker hon upp igen. Den här gången i januari nr av tidningen PLAYBOY. Tara Reid ger inte upp, utan gör allt för att hålla sig kvar i rampljuset. Självklart är omslaget helt okej. Men ser hon inte lite trött ut? Och om det är något som jag kom å tänka på så var det hennes bröst. Ser dom inte helt okej ut nu. Tidigare var dom ju helt förstörda.





Hon slog igenom i American Pie som Victoria. Och efter den filmen tog det egentligen slut. Men jag har alltid gillat Tara, hon känns rätt skön endå. Jag gillar att hon festar så otroligt hårt som hon faktiskt gör. Dom tre senaste filmerna hon gjorde var 7-10 Split - som Lindsay/Lil Reno, Clean Break - som Julia McKay och Land of Canaan - då hon spelar Amy.





Nu i år kommer hon ut med sin nya film Last Call. Och redan nästa år kan vi se henne igen i filmen The Fields. Vem vet, det kanske börjar gå bättre på Tara nu. Vi får i alla fall hoppas det. Just nu gör hon reklam för mobil telefoner i USA. Jag hoppas att vi får se henne på fler vimmelbilder under 2010.

// hej på er!



Vad addan vill ha

Att ligga hemma och ta det lugnt hela helgen kan vara skönt. Har tittat runt på internet efter skor som jag absolut inte skulle kunna tacka nej till. Älskar Gucci skor. Den dagen jag drar in massa pengar tänker jag köpa alla skor som finns. Tills vidare tycker jag det är otroligt roligt att bara titta runt.










vad vi killar vill ha




Jag är otroligt trött på Björn Borg. Tycker inte han gör fina underkläder till män. Vilken tur för mig att jag har Frank. Älskar alla hans underkläder och försöker köpa på mig så många som möjligt. Hans hemsida är också bra. Där kan man gå in och fynda sånt man inte ser i butiker. Bara så ni vet killar!










Hemma fredag



Är jag trött idag? Vaknade 12:00 och ligger efter fyra timmar fortfarande kvar i sängen. Kommer bli en lugn fredag hemma hos Addan. Har ingen lust att gå ut och träffa folk ikväll. Idag ska jag vara smart och ligga hemma och plugga, tänker också fortsätta städningen i min nya lägenhet. På söndag kl. 12:00 ska Tentan vara inlämnad, och tro mig! Jag har mycket kvar att skriva. Så fort det börjar bli varmare tänker jag visa mig mer ute. Här i Uppsala är det så kallt att man inte ens orkar gå ut och ta en cigg.


Torsdag eftermiddag kom Rebecca hem till mig. Jag bjöd henne på mat,fika,godis mm. !! Vi hade en jättemysig dag ihop. Det är roligare att ha vänner över på besök en att gå ut och festa tycker jag. Hoppas fler vänner kommer förbi nästa vecka så bjuder jag på fika :)


Tiger Woods




Jag har alltid älskat tidningen VanityFair. Jag har aldrig älskat Tiger Woods. Nu älskar jag Vanity och Tiger jättemycket. På bara några månader gick Tiger ifrån att varit en tråkig präktig golfare, till att bli en dirrty dog! Jag förstår inte varför alla rika sportmän går till billiga strippor och porrstjärnor. Det är ju som att dom ber om att få bli smittade. Varför går dom inte till de vackra supermodellerna?





Det ska bli spännande att se hur den här Tiger skandalen slutar. Kommer hans fru ta pengarna och barnen ifrån honom? Folk gillar skanaler och drama och det verkar som att woods har blivit mer populärare bland folk efter att skandalen om otrohet kom ut. I alla fall säljer hans namn mycket mer nu en tidigare.


Marc Jacobs - Designer Clothes for Men










Jag tror på våren 2010 när jag ser alla snygga kläder som är på ingång! Jag är sjukt trött på alla mörka tråkiga vinterkläder. Men jag känner att snart så kommer solen.


christian siriano


Christian med Kim Kardashian


Det finns nog ingen tjej som har missat Christian Siriano. Han är född 18 November 1985. Men har redan lyckats bli en riktigt populär fashion designer. Han var vinnaren av fjärde säsongen av tv serien Project Runaway. Vilket förändrade hans liv! Jag gillar verkligen hans skor. Förstår inte vart han får allt ifrån. Tycker Christian känns som en rätt skön kille. Det är inte konstigt att han är så populär i Hollywood! Och jag förstår varför alla tjejer vill ha hans skor!













7 veckor kvar!




Den 11e Januari är det exakt 7 veckor kvar tills jag fyller år. Fortfarande vet jag inte hur jag ska firas, men vi jobbar på saken. Vad jag vet är att min höst trötta kropp måste bort. Tyvärr blev det för mycket fester och skräpmat vintern 2009.


Nu ska addan börja träna och ändra om i köket. Kommer även dra ner på cigg och öl så att min hy blir friskare och piggare. Jag tänker jobba stenhårt för att vara så snygg som möjligt på min 22års dag. Jag vill inte se ut som att jag fyller 22år, folk får gärna tro att jag fyller 18år. Det är bra att jag börjar redan nu, för snart är det tid för stranden 2010. Tänkte höra av mig till min nya vän Li Högberg som är Personlig tränare och se ifall inte hon kan hjälpa mig.


- Puss på er!






Det handlar om att ta det lugnt

Idag tyckte jag i alla fall att min feber började lugna ner sig. Tog mig ner på stan men när jag förstod att det var 24 minus grader förstod jag att jag inte kunde ha mina vårskor på mig. Jag hatar vinterskor men tur nog hittade jag ett par för 149kr. Skulle inte lägga ut mer pengar på något som aldrig kan bli snyggt.


Efter en stund gick jag på stan för att shoppa. Jag hittade tre as snygga jackor som jag kommer va ensam om i Uppsala att bära! Grymt snygga alla tre och nu vill jag bara att det ska bli vår! Ska redan nu börja titta mig om efter snygga solglasögon. Köpte ett par Bobbie Burns skor för några dagar sen som jag vet kommer passa till alla jackor. Det tråkiga med vinter är inte att det är kallt, utan att man som kille inte kan klä sig snyggt. Trivs absolut inte i vinterkläder. Men om vi har tur kommer våren till uppsala i Mars. Vi får hoppas!




Jacka från Winterset



Jacka från J.Gallery



Jacka från Lavon


Lugna tider


Lika lugnt här hemma som nere i småland.


Det verkar som att det nya året har gjort mig lugnare som person. Dom senaste dagarna har jag mest fixat i lägenheten och bara varit hemma. 60m är det till Konsum, längre har jag inte varit. Tänkte köpa mig ett träningskort någon dag. Nu när jag har ett stort kök skulle jag vilja bli bättre på att laga mat. Om det är någon utav er läsare som vill hjälpa mig är det bara att höra av sig. Jag är sjukt nyfiken på vilka mina grannar är. Jag har hört dom men vet inte hur de ser ut.


DET HÄR VISSTE INGEN OM ADDAN!

1. Det kliar på min tunga när jag äter Kiwi

2. Jag tycker Lakrits är äckligt

3. När jag var liten var jag rädd för E.T

4. Jag dricker inte mjölk

5. Jag har aldrig kört en moped

6. De första åren i sverige sov jag med öppna ögon


Olivia Palermo




Om det är någon som vet hur man gör bra Tv så är det Olivia. Hon är smart, kaxig, elak men med humor. Den här tjejen har något som jag gillar. Men för att förstå henne måste man veta hur hon växte upp. Henne föräldrar är Douglas Palermo och Lynn Hutchings. Som många kanske märker är Olivia ifrån Upper East Side, New York.




12.000 dollar får hon för varje episode av The City. Det är inte bara mode som intresserar Olivia. Hennes dröm är att bli en filmstjärna nån gång i framtiden. Hon är född 28 Februari 1986 vilket jag hade svårt att tro. Trodde inte hon var så ung med tanke på hur många fina skolor som hon redan har studerat på.





Ni som följer tv serien Gossip Girl på kanal5 känner nog igen tjejen till höger. Det är Leighton Meester. Leighton spelar en tjej som heter Blair Waldorf i serien Gossip Girl. Hennes rollfigur är faktiskt baserad på ingen mindre en Olivia Palermo. Så nu vet ni det!




Det är alltid lika roligt att se vad Olivia har på sig. Tycker hon är en av dom som klär sig snyggast just nu. På söndag 18.00 får vi se henne på MTV. Det ska bli roligt att se vad hon säger och gör den här gången. Det blir alltid så mycket drama så fort olivia är med. Och självklart gillar vi det när vi tittar på tv.


vad gör killarna idag?

1900-talet var pojkbandens storhetstid men så fort det blev år 2000 började tiden gå ut och fler pojkband började dö ut. Den dog snabbt ut och idag är det inte många utav pojkbands killarna som syns kvar i media. Jag blev lite nyfiken på vad dom gör nu förtiden? Och hur dom egentligen såg ut. Man kom ihåg killarna som rätt coola. Men nu när jag ser tillbaka på dom kan jag inte förstå varför man tyckte dom var så coola!??



bild 1.

Att det gick bra för Justin vet vi alla. Men kan någon förklara för mig vad dom andra killarna gör nu förtiden? Och var det inte någon här som senare kom ut som bög? Vilket sen inte ens media la ner tid på eftersom ingen bryr sig.haha



bild 2.

Five har jag för mig att jag endå tyckte var rätt coola. Dom hade lite mer coolare pop en vad dom andra pojkbandet hade. Fast jag förstår inte hur alla tjejer kunde vara så kär i pojkbands killarna? Dom ser ju så gay ut. Eller tänkte inte ni tjejer på det?


bild 3.

Gruppen A1 kom ifrån Finland kommer jag ihåg. Och det tycker jag nästan man kan se på dom. Kommer bara ihåg att dom hade en låt. Sen tror jag nog inte dom var större en så. Tycker det blir så tråkigt när det bara är en av fyra killar som ser bra ut i gruppen. stackars de andra tre...


bild 4.

Blue hade rätt skön musik kom jag ihåg. Och Duncan James (till höger) går det fortfarande bra för i skillnad från dom andra killarna. Han jobbar nu med Brittisk tv och syns då och då i tv. Senast han kom ut med ett album var 2006. Nu gör han mycket musikalroller. I sommar kom han också ut som Bi. Och i December 2009 kunde vi för första gången se honom som 'Warner Huntington III' i West End production av Legally Blonde.


Alexandra Burke



Vi är bara fem dagar in på det nya året men jag kan redan se vem MTV har börjat spela sönder. Glöm artister som Kelly Rowland, Ciara, Jordin Sparks. Alexandra Burke kommer bli en av dom största artisterna 2010. I alla fall om man ska tro Simon Cowell.




Det många kanske inte visste var att Alexandra är vinnare av X-factor 2008 i England. Det var då som hon fick skivkontrakt hos Simon Cowells skivbolag SYCO. Hennes första singel som heter Halleluja kom på förstaplatsen på Englands singellista. Vilket å andra sidan är rätt vanligt för vinnare av X-factor och Idol.



Jag hade också rätt svårt att tro att Alexandra var född 24 augusti 1988. Jag trodde inte vi hade samma ålder. Nu i alla fall spelas hennes nya super hit "Bad Boys" feat. Flo Rida. Slå på MTV eller kolla in henne på youtube för hennes nya singel är en riktigt skön partylåt som snart kommer spelas sönder på alla nattklubbar!


Det här är humor




Jag kan inte vara arg. Jag är ingen arg människa. Men jag måste säga att det här är elak humor. Man gör inte så här. Och det är de som är så underbart att Julia och Terre gjorde så. Detta händer bara på film, eller med addan! Filmen är ifrån våren 2007. Kolla in den ni som inte har gjort det. Den här filmen gör mig fortfarande arg, rädd och glad :) haha


fullt upp




Okej nu ska vi se här. Addan ligger hemma i sin lägenhet och tittar på tv. Klockan är nu 20:30. Jag har fortfarande inget samtal eller sms ifrån ******* som jag var på dejt med igår. Hade jag varit en osäker liten pojke hade jag nu gissat att jag blivit dissad. Men jag är rätt säker på att jag inte är dissat. Det jag tror är att ******* också tänker köra på " tre dagars regeln ". Känner alla till den? Om ni går på dejt på en fredag måste ni vänta tills måndagen innan ni hör av er. Jätte töntigt men tyvärr så älskar jag att köra den.( fråga mig inte varför )





Det där med långa fina förhållanden känner jag inte till. Dejting är jag en kung på och gillar. Det är roligt att dejta. En bra grej inför andra dejten det är att göra sig 10gånger snyggare än vad man var på den första. Sen inför dejt nr3 kan man alltid jobba upp sin personlighet om man nu tycker det är viktigt.


Nu ska inte jag nämna några namn eftersom det inte är snällt. Men en person fick höra att jag har börjat dejta igen. Så den här personen skickade mig ett sms idag och undrade ifall inte vi kunde börja ses. Jag förstår inte varför du vaknade nu? Eller gillar du att "tävla"? Jag går gärna ut och äter med dig, fast inte nu. Det finns ingen ork hos addan att dejta två på en gång!


- god natt


The City


MTV The City Promo New Episodes


Åh jag kan inte vänta mer. Det ska bli så jävla roligt att följa the city igen!! Snart börjar det på MTV igen. Och jag kommer sitta hemma och följa det stenhårt!



Måndag 4 januari




Godmorgon! Låg uppe till 03.00 i natt och pratade med Nadia och maggie på msn. Är väldigt trött idag men förstår att det finns massa saker som måste göras. Ska upp till Kåbo och städa klart min fyllecell. Ska också lämna in nycklarna. Efter det måste jag hem och plugga. Tror det får bli en tråkig måndag med plugg hela dagen.


Fiskarna
Vecka 1 (4 januari - 10 januari)

KÄRLEK Ny romantik tycks nu komma i din väg. Du kan bli litet osäker på dig själv hur du ska göra? Men det är ditt val och stjärnorna tror på att ditt hjärta säger ja. ARBETE/HÄLSA Det kan komma att bli svårt för dig att behålla det arbetet du har om du inte skapar nya idéer. Det verkar bistert så var alert. Hälsa klarar du på en bra nivå så våga vara idéstark. EKONOMI Dyrt och kostsamt verkar det bli för dig nu, så var försiktig och spara om du kan. Vinst i spel tror jag inte att du får nu. Här gäller det att spara spelinsatsen.


Ljust för 2010

2010 blir din nya vändning. Ett år av misstag och sorg har du lämnat bakom dig och gud kommer att ge dig en ny början med glädje och kärlek. Du kommer få dig gott både ekonomiskt och kärleksfullt. Ta vara på denna chans och se inte tillbaks på förra året!


- vi ses ikväll!


Britney bäst i ELLE


Britney i ELLE januari 2010









De var sommaren 05. snart kommer 10

Blev lite nyfiken idag på att titta tillbaka på sommaren 2005. Jag är förvånad att det var 5år sen nu. När jag ser på bilderna tycker ag att dom känns som 10år. Vad liten man var som 17år. Kommer ihåg att jag tyckte ja var jättestor. Men så fel man hade. Känner mig inte ens vuxen idag. Sommaren 2005 var rätt rolig. Här är bara några bilder ifrån en kväll nere på stranden!




Jag och min "sommar kompis" jonte



En kyss mellan Terre och Addan



addan och maggie. förstår inte varför vi tyckte vi var stora?



Terre var så söt



På den tiden min pappa var frisk och pigg!


Söndags dejten...


Till en början var jag jätte nervös! Varför var jag det? Inte som så att jag aldrig varit på dejt förut. Och att prata med nya människor har jag inte svårt för. Men efter att vi träffat varandra så dog nervösheten i mig. ******* var precis som jag hade tänkt mig. Riktigt trevlig, jordnära och rolig. Vi pratade exakt lika mycket vilket jag tyckte var skönt. Det blir så pinsamt när jag märker att det bara är jag som pratar.

Innan vi sa hejdå frågade jag ******* ifall vi kommer ses igen. Och det kommer vi. Jag längtar faktiskt till dejt nr2. Det var så längesen jag träffade någon som var så fin och trevlig. Och jag kan säga utan att låta kaxig att ******* tycker om mig också. Sen får vi väl se vad det blir för "titel" på våran relation. Personligen gillar jag inte alla titlar som finns. De där med Pojkvän/flickvän, KK, one night stand, älskare mm. Orka ge ett namn. Kan man inte bara få träffa någon man trivs med utan att behöva sätta en så kallad titel på relationen?


- God natt kära vänner :)


Mina Grannar!




Lördag kväll 01.00 ligger jag hemma i min säng. Kan inte sovar. Slöar framför facebook och raderar lite bilder. Visst ville jag sova, men det gick liksom inte. Jag hatar när jag inte kan somna eftersom jag är så duktig på att göra det.


Då skriver Johanna stuxgren till mig. Hon är inte bara min vän nu. Utan även min nya granne. Vi bor kanske 15sek ifrån varandra. Hon undrade ifall jag ville komma över att ta en cigg. Självklart ville jag det. De som från en början bara skulle bli en "godnatt cigg" blev något mycket mer...





Hemma hos Johanna var hennes vän Cecilia. Vi tre drack rödvin och sprit ihop. Det blev en mycket rolig lördag kväll. Mycket sexsnack och svaller, sånt gillar vi. Efter en stund tog det slut på ciggen så vi tog en taxi för att köpa mer. Efter flera drinckar och massa prat kom Petter och hans vän. Kvällen blev lång. Kanske lite för lång. Klockan 05:30 gick jag till sängs. Tro mig, jag hade inte svårt att sova.

Men jag vill Tacka Johanna för en sån rolig kväll. Det är så roligt att vi kommer börja umgås mer igen. Jag ser fram emot att ha slöa söndagar med dig framför Tvn. Det har jag saknat nu, att inte ha en trevlig granne. Men nu har jag en underbar granne, och det är jag så tacksam för.


18 jan konstvetenskap B




Om några veckor får jag träffa konstvetenskaps gänget igen. Det ska bli roligt. Jag undrar hur många som kommer gå kvar och hur många som har slutat när vi ses igen. Skulle va roligt ifall det började nya ansiktet på kursen. Jag ska verkligen se till att va mer duktig i skolan under den här terminen.





Frågan är vad jag kommer fördriva tiden med fram tills den 18 januari. Självklart kommer det bli plugg och städning i nya lägenheten. Jag skulle gärna åka till Östersund för att träffa min älskade guddotter och hennes familj. Har inte träffat dom sen i sommar. Det är tråkigt att man inte träffar dom man tycker om oftare. Det är något som jag ska försöka bli bättre på i år. Att höra av mig till folk som jag tycker om.


Det spökar i mitt Galleri!

Tittade runt bland mina bilder på datorn. Blev ganska förvånad när en bild på ******* dök upp. Inte trodde jag att ja skulle ha någon bild på dig bland "mina mottagna filer"?? Lite skumt måste jag säga. Men jag har alltid tyckt att du har varit snygg så jag tackar för bilden. Frågan är om du förstod att det var mig du skickade den till?


Vad händer på söndag?


addan och käraste sofia!

Imorgon ska jag till min fyllecell och städa ur den. Blir sista gången jag är där och skönt är väl det. Min feber börjar redan gå över känner jag. Imorgon blir det inte bara städning. Utan jag hoppas även på en liten dejt.


Några av er kanske redan visste om det. Imorgon ska jag på dejt och det ser jag fram emot. Sist jag var på dejt var i September. Det är därför jag tycker det är på tiden. Kan man börja 2010 bättre? Vad vi ska hitta på imorgon vet vi inte. Jag skulle tycka det var rätt mysigt att laga lite mat ihop. Eller varför inte gå ut och äta? Att hyra en film tycker jag är mysigare en att gå på bio. Vi får se vad vi kommer hitta på. Det ska bara bli roligt att äntligen få träffa varandra. Sen får vi se vart dagen slutar. Jag hoppas bara att jag kommer se lite piggare ut imorgon.


Feber




Om det är nån gång som jag förvandlas till en liten 5åring så är det när jag har feber. Vaknade upp idag efter att ha sovit i 12timmar, vilket är mycket för mig. Vilken tur för mig att jag hade Jasmine hemma hos mig. Idag har vi lagat jättegod mat och legat och tittat på massa filmer. En normal människa vill vara ensam då den har feber. Men jag blir nästan sjukare av att vara med mig själv. Imorgon planerar jag att ha blivit frisk, har ingen lust att ligga sjuk en dag till.


Att flytta till en ny lägenhet kan vara jätteroligt. Jag trivs bra i min nya lya. Men just nu ser det ut som kriget hemma hos mig. Imorgon ska jag försöka göra det lite trevligt. Man vill ju kunna bjuda hem vänner nu när man har möjlighet. Tyvärr tror jag att det kommer krävas en tur till Ikea. Nu ser jag massa saker som jag behöver och saknar. En så länge har bara Danny och Jasmine varit på besök, Men jag hoppas fler vänner kommer titta förbi snart.

- nu ska jag lägga mig i sängen. puss


1 januari här kommer jag




Enligt mig är lyx att ligga i sin stora säng, dricka te och bara titta på tv. Jag är riktigt nöjd med gårdagen. Den kunde inte ha blivit bättre. Och allt beror på att Emelie är en sån fin vän, en riktig vän. Tråkigt att Danny var tvungen att åka hem till sig. Jag känner mig så otroligt ensam nu. Nu när jag bor så stort som jag gör vill jag ha folk hos mig.

Det känns skönt att 2009 är över. Nu får vi se vad 2010 har att erbjuda mig. I år ska jag försöka lära mig att planera bättre och inte vara så slarvig och glömsk. Tänker lägga ner mer tid för skolan. Efter hösten 09 början jag bli rätt trött på allt festande. Kan ni tänka er att det är fredag idag? Det känns som att det är söndag.

puss och kram


2010 är här




Efter 6timmar på swebuss kom jag äntligen hem till Uppsala. Efter att ha försökt göra lite fint hemma kom min vän Danny. Det var jätteroligt att träffa Danny igen, vi borde ses oftare tycker jag. Den 6 januari fyller han 22år så jag tänkte vara en snäll vän och köpa honom något fint!



Vet inte hur jag ska tacka Emelie. Jag blev så glad att jag blev bjuden på din nyårsfest. Det är alltid lika roligt hemma hos dig. Men igår var det extra roligt. Danny hälsar också att han gillade er och hade jättekul. Vilken fantastisk nyår det blev. Och på tolvslaget fick man sig sin kyss, de ni ;)



Även sofia (tjejen som fixar min frilla) var hemma hos Emelie. Jag har saknat er båda och det var kul att träffa er. Det bästa under kvällen tycker jag var tolvslaget. Det är något magiskt med det! Framför allt tycker jag det är viktigt att fira tolvslaget men folk man tycker om. Det gjorde jag verkligen!



Och sofias härliga pojkvän fick jag också träffa under kvällen. Jag vill önska alla som jag träffade under kvällen lycka till i år. Det var så kul å träffa alla er. Hoppas ni kom hem lika lugnt och fint som jag gjorde! Nu ska jag försöka städa. Varför är alltid 1 januari en sån seg och trist dag? puss och kram


RSS 2.0