Ricky Martin kom äntligen ut!




Bättre sent en aldrig? Aja nu kom han i alla fall ut. Fast vi visste ju hela tiden att han var gay. Ska bli roligt att se vem som blir hans pojkvän nu när han vågar träffa killar!?


Här är min lista på andra kändisar som borde komma ut nu!


1. Cristiano Ronaldo
den lilla smygbögen på fotbollsplan!


2. Ryan Seacrest tv och radio profil i USA


3. zac efron Disneystjärna


4. Chace Crawford ifrån Gossip Girl, fast alla killarna från den serien borde komma ut...


5. Sen tycker jag att alla tre killarna ifrån popgruppen E.M.D borde komma ut!



Någon mer som ni tycker borde vara med på listan?


Too much of anything can make you sick




Nu på lördag ska Jag, Anvah, Ida, Maggie till 8glas. Alla som känner mig vet att jag hatar att festa i jönköping. Men ska jag va ärlig så tror jag att denhär kvällen kommer bli riktigt bra! Kommer i alla fall ha med mig tre underbara brudar ut :)


Det bästa med denhär kvällen är att om jag gör bort mig så kommer jag i vilket fall sitta i bilen till uppsala dagen efter. Jag ska till Lidköping på dagen och shoppa. Min plan är att vara snyggast på 8glas. Ska bli intressant att se vad för typ av folk man kommer springa på under kvällen. Det var 3månader sen jag besökte staden sist.



Dj kommer vara Calle schulman.


Det ska bli kul att höra vad Calle Schulman kommer spela för musik. Jag undrar ifall han tycker det är tråkigt att se ut som han gör? Man vill väl vara vacker och snygg eller hur!? Jag skulle inte vilja se ut som honom. Undrar ifall någon tjej har varit kär i honom....?


Mussle och dussle


Rebecca & Addan

I Lördagskväll var jag och Rebecca hemma hos Emelie. Tack Emelie för en rolig förfest. Senare på kvällen tog vi oss till Bj (igen) för att titta på en modevisning. Tyvärr så kom vi lite sent så den var typ slut när vi kom. I övrigt tycker jag att kvällen var bra. Alltid lika kul å gå ut med Beccan. Och det är inte ofta man får med sig henne till Bj. Men den här kvällen stod vi faktiskt på listan.


- Puss och kram till rebecca :)


I övermorgon kommer jag!


Här bor min mamma och pappa!


Gud vilken lång och jobbig måndag det har varit. På tisdag går jag i skolan 10:00 till 16:00. Det ska bli riktigt skönt att åka bort Onsdag till Söndag. På fredag ska jag till Gränna över dagen med mina föräldrar. Och på lördag ska vi åka till Lidköping över dagen och hälsa på Farmor. Annars så kommer det bli att jag träffar mina vänner.


Tur att det bara kommer bli en utgång denna veckan. Förra veckan blev det tre utekvällar, jobbigt. Nu på lördag ska jag och Anvah till en bar som heter 8Glas. Tydligen är det nån snubbe som har klubb där och temat för kvällen kommer vara HOLLYWOOD. För att vara jönköping tror jag att det kommer bli en bra kväll!


- jag lovar att ta kort på allt som jag kommer göra!


vecka 13. för fiskarna!!

Fiskarna
Vecka 13 (29 mars - 4 april)

Kärlek i sin bästa tappning tycks vilja komma till dig nu. Blir det en ny uppvaktning så är den både spännande och rar. Tillfällig eller inte det avgör du själv. Det kan vara otryggt i arbetet nu. Men jag tror ändå att du kommer att ha ditt jobb kvar. Du kan känna dig nervös, men ändå frisk. Försök att ta mera egna beslut nu. Visst är det pengar du har i din börs. Det kan också vara så att du kommer att fördubbla innehållet genom ett spel på hästar. Nu ska lyckan vara din vän i spel.

en mysig lördagsfika




Under lördagen var jag ganska trött efter kvällen på Bj. Men självklart gick jag ner på stan för att träffa Johanna Bobban. Det var jätteroligt att träffa henne. Men mindre roligt att vara pank och gå och titta på kläder :(



Finaste killen i uppsala är jag


Addan och Lisa karm den snyggingen



Sötnosarna Helena och Sabina var också sugna på att se Lazee



Älskar att skåla med mina vänner, det är bättre en sex



Jag och Rebecca ( hon syns inte på bilden ) haha



Sabina, Slaven, Addan. mår vi bra?



Det var bra musik igår tycker jag :)





Tack till alla fina vänner som var med mig ute igår. Som vanligt hade jag roligt och mycket beror på er. Ikväll är det lördag och vi får se hur det kommer sluta. Jag hoppas att det kommer bli lika roligt som igår.


addan är killen med ett fint a




Igår blev det stocken med vännerna. Jag hade en väldigt trevlig kväll. bra musik och mycket folk. Det var första gången på länge som jag gick ut och festade utan att känna alla andra som var där.





I slutet av kvällen kommer en kille i grön tröja fram till mig och säger såhär.


kille i grön tröja - Hej känner du igen mig?vi festade ihop en kväll. Min vän är lillebror till din vän...


Addan svara - Förlåt jag känner inte igen dig....


Addan tänker - Men din jävla nolla jag bryr mig så lite om ifall vi har träffats tidigare, gå och dö!





sen kan man undra varför folk ska ta på mina halsband hela tiden. Det är helt otroligt vad folk ska ta på mig hela tiden. Är det verkligen så intressant? Nej jag tror inte så.


mars 2009 - det var ett bra tag sen!


Foto: Mars 2009


Det är alltid roligt att se tillbaka vad man gjorde för 1år sen. Vilka man var med. vad man gjorde. Och framför allt hur man såg ut. Det kanske inte syns på korten, men nu när jag ser tillbaka så märker jag att nästan inget är som det var för 1år sen.



Österängen i jkpg (foto: mars 2009)


2010 har börjat riktigt bra. Snart är den 3e månaden slut och jag vet att det bara kommer bli bättre :) April tror jag kommer bjuda på många härliga fester på nationerna. den bästa kvällen kommer absolut att bli sista april.



saknar tisdags fika med Lo (foto: mars 2009)


Hittade ett mail idag som jag trodde jag hade raderat. Det var ifrån *******, mailet var exakt 1år. Blev så sugen på att höra av mig till dig. fast ska jag vara ärlig så är jag lite för feg för det. Är rädd att du ska dissa mig. Ibland är jag sugen på att ta reda på vart du bor. Men det kanske är lika bra att jag inte vet, haha! Jag kommer i alla fall alltid tycka att du är den finaste. Jag tror jag var kär i dig.


heads will roll


Snart en ny helg i Uppsala!


Imorgon är det bara onsdag men jag har redan helgen planerad. På torsdag blir det Stocken med några vänner ifrån klassen. Torsdagar är de nya lördagarna skulle jag vilja säga. Och på fredag ska jag på Lazee, han ska spela på Smålands-Nation. Till lördagen ser det ut att bli utgång i stockholm med Nadia!


Att göra livet till en fest borde fler tänka på. Livet ska vara roligt. Det som kommer bli ett helvete är att hitta kläder till de här tre kvällarna. Lovar att min blogg kommer vara full med partybilder innan veckan är slut.


- Det är sånt vi gillar att se!



I walk steady on my feet




Okej jag trodde aldrig jag skulle höra mig själv säga detta men, - min lägenhet är för stor. Det är så jobbigt att städa här hemma när allt är så stort. Den här lägenheten är för stor för bara en person. Nu börjar jag i alla fall få fint i gästrummet :)


Sen måste jag ju be alla att besöka min egna Klubb på Facebook som heter -The Official Fanclub of ADDAN ! Varför inte ta och bli medlem? Om man vill vara vän med mig på facebook får man se till att gå med i min klubb, annars åker man snart bort ifrån "vänner-listan" ska jag säga er!


http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=35225947857&ref=ts


...så var en galen kväll slut!





Ligger hemma och kollar på Jersey Shore på MTV. äntligen kom den till sverige. haha min nya idol är Paul Delvecchio, hur kan man trivas med att vara så sliskig? Imorgon blir det en ny vecka, tur det för jag hatar söndagar. hoppas att all snö är borta imorgon när jag vaknar.





- God natt!


The boy Who Can’t Be Moved

Ibland blir jag lite förvånad över vad jag orkar. I fredags hade jag feber och igår var jag ute i uppsala vimmel. Jag tycker inte om rödvin men tyvärr var det de jag drack under nästan hela kvällen. Kommer bli öl nästa helg kan jag säga er alla. Och varför ska jag alltid behöva stå ut med att folk ska pilla på mig? Det händer varje gång när jag är ute. sluta ta mig på rumpan!















The Price of Beauty




Egentligen tycker inte jag om Jessica Simpson alls. Men alla som är aktuella med något nytt i nöjesvärlden får synas i min blogg. Det vill säga sålänge det inte är något som är svenskt, för det orkar jag inte med.


Den nya realityserien med Jessica kommer att heta The Price of Beauty. I serien, som spelades in under den senare halvan av 2009, får man följa Jessica och hennes bästa vänner på en road trip runt jorden, där de tar reda på vad det är som folk tycker är skönhet och varför.

Simpson provade flera av de chockerande saker kvinnor runt om i världen gör för att göra sig vackra. Showen har premiär under 2010 i USA på kanalen VH1. När eller om den kommer sändas i Sverige är ännu oklart.


Kimora Lee Simmons


I vår kommer hon tillbaka på E! Entertainment Television.

Här har ni en stenrik subba som vet hur man drar in pengar. Kimora är kvinnan som äger och har exakt allt. Förutom Skönhet, pengar, tre söta barn har hon också varit gift med Russell Simmons. Senare i vår är hon tillbaka på E! med sin egna Reality show, den får ni inte missa!



Fabulosity: What It Is and How to Get It


Kimora har även skrivit boken Fabulosity: What It Is and How to Get It. Boken skulle man kunna kalla för en typisk må bra bok. Eller varför inte för en "lifestyle manual".  omslaget är i alla fall skit snyggt och gör mig sugen att köpa boken!





Som alla andra kändisar har även Kimora sig egna parfym. Hennes parfym heter Fabulosity. Den finns som ni kanske förstår inte att köpa i svenska butiker, utan på internet.





grattis Lady gaga




Enligt Posh24.com fyller idag Lady gaga år, Grattis får jag säga. Jag skulle bra gärna vilja veta hur hon kommer fira sin 24årsdag ikväll. Gissar att hon kommer ha en grym fest.


Detta kanske du inte visste om Lady gaga!


1. Singlarna Just Dance, Poker Face, Paparazzi och Bad Romance är alla skrivna och producerade av Lady Gaga och producenten & låtskrivaren RedOne.


2. Hennes debutalbum The Fame har sålt över 10 miljoner exemplar.


3. Lady Gagas singel Just Dance är bland de 20 mest säljande låtarna sedan 2000.


hemmakväll




Usch jag tycker verkligen inte om att vara sjuk. Känner mig tung i huvet och jävligt trött. Det blir en fredag hemma framför min tv. Hoppas att jag är frisk imorgon eftersom vi ska ut och fira att Hanna är tillbaka i Uppsala!


- Godnatt!



Alice i Underlandet: 3D




I tisdags bjöd Rebecca mig på Bio. Vi såg filmen alla pratar om just nu. Ska jag vara ärlig var inte filmen så rolig. Inte riktigt min typ av film. Och jag tycker inte 3D var så coolt som alla säger att det är. Tur att vi gick och tog en öl innan filmen.





Det bästa under hela filmen måste ha varit under filmen då jag och Rebecca skulle på toa. När vi kommer in igen så råkar vi sätta oss på helt fel platser, haha! Jag tror folk började undra vad vi höll på med!! Tack rebecca för att du bjöd med mig, jag hade jättetrevligt. Det är alltid så roligt att hitta på saker med dig. Du är min bästavän!


en vanlig dag i Up-town

Älskade onsdagar. Blev en tur på stan med Nadia &:co. Senare var det dansträning och 19:00 kvällsmat hos Emelie. Ibland blir jag förvånad när jag tänker på hur lätt mitt liv är. Varje dag tycker jag är ganska soft. Men som jag också förstår så har jag mycket att plugga nu veckorna framöver. Så det kommer inte bara bli softa dagar på stan framöver!



nu var det kanske inte jag som letade efter en BH, haha



Om det där är en uggla kanske jag ska köpa den till Terre?



Sabina gick runt och såg lite lurig ut



oj oj oj, porrigt...



Jönköping här kommer jag!


foto: Jönköping (småland)


Imorgon är det två veckor kvar. Jag har inte varit i Jönköping på 3månader. Tänkte åka ner sista mars och hälsa på min älskade familj. Saknar min bror och pappa jättemycket. Mamma träffade jag för inte så längesen.


Så nu vet alla som saknar mig (hatar mig) att jag kommer ner till småstaden. Tänkte redan nu planera ett försök till en utgång i jkpg. Extra roligt att Anvah kommer vara där när jag kommer ner.


- vi ses snart jkpg :)


sol och fika med vännerna




Vad mycket härligare det är att gå ner på stan och träffa vännerna nu när solen är här. Träffade Jasmine och Sabine utanför Åhlans idag för en lunch och fika. Tittade på min vårjacka idag när jag gick hemifrån! Var så sugen på att ta på mig den, men jag vet att det är förtidigt.





Min lilla mamma är ju allt för gullig. Idag fick jag ett brev utan henne med 100kr, hihi! Jag tackar så mycket för pengen. Hon är för söt min lilla mamma!






Addan & Lisa


allas våran Lisa Karm


Vilken slö måndag det blev. Jag och Lisa var i skolan från 10:00 till 17:00. Gissa om vi var trötta efter dagen i skolan? 18:00 tog Lisa och hennes vän Helena med mig på bio. Vi gick på den "nya" "harry potter", det vill säga Percy jackson. Filmen var helt okej.



En trött addan på Waynes!


Under veckan
som är kvar kommer det bli en onsdagsfika med Nadia och gänget. På torsdag ska jag till stockholm igen. Känns som jag är där hela tiden, men så är det inte. Helgen hoppas jag blir lugn. Den här fina tisdagen kommer jag luncha med Jasmine. Önskar er alla en trevlig dag! puss och kram


addans nya vecka blir...

Fiskarna
Vecka 11 (15 mars - 21 mars)

En tid av strålande fin kärlek är nu på väg in i ditt tecken. Det kan vara en arbetsam vecka för dig, men du bör klara den elegant i alla fall och mest genom ditt så positivt lättsamma trivsamma sätt. Använd dina egna lyckotal, det kan ge chans till vinst på Lotto. Stjärnorna ler mot dig och vinstlyckan finns där, hoppas du får tag i den.

One night only you’ll be the only one

Lördagkväll var Nadias kväll. Jag är övertygad om att vi alla hade en jätterolig kväll. Det viktigaste är att Nadia var nöjd med sin födelsedagsfest. Idag känner jag mig lite sjuk. Tror jag hade på mig lite för lite kläder igår!? Det blir en söndag framför min Tv och dricka Te. Tittar på alla bilderna ifrån helgen och skrattar :)
























Födelsedagsfest för addan ikväll




Äntligen är det fredagkväll. Jag är så tacksam för att alla mina vänner kommer vara med och fira mig ikväll. Det kommer bli en as rolig kväll.


Eftersom min 21årsdag förra året hemma i Jönköping hos föräldrarna var as tråkig har det i år blivit viktigt att göra denna 22årsfesten lyckad. Hur firade jag mig förra året liksom? Men de är sant, är man i jönköping så kan man inte få upp någon partynivå. Lite synd tycker jag.


Nu ska jag i alla fall ner på stan och shoppa. Tänker ha på mig något jävligt snyggt ikväll. Mina gäster måste följa kvällens tema som är Black and White, men det måste inte jag.


- Vi ses i Uppsalas uteliv!


välkommen till turksala

Nu är snart våren här. Fick ett par jättefina skor av min mamma idag som jag bara väntar på att få ha på mig. Jag tror att jag måste ha världens bästa föräldrar. Hoppas på att få träffa dom snart igen. Börjar sakna er.


Folkdans på storatorget



Hobby-blatten Nadia sprang runt på stan




varför tror ni jag är blå om läpparna för?


smaskigt, det bor en tjockis i addan som gillar sötsaker...



riktigt fin bild på Sabina!


it’s clear that you’re upset with me

12 röda rosor ( från blombud )

dyr Choklad

flera mms, sms

telefonsamtal

du önskar dig en dejt

du sexfantiserar om mig



it’s clear that you’re upset with me....


Life in the Fab Lane , del2


Addan och Nadia


Först vill jag säga! Grattis till Nadia som idag fyller 23 underbara år. Hoppas din torsdag blir mysig med familjen för imorgon börjar vi festa! Att fira ihop med Nadia kommer bli Guld. Helgen kommer spåra!


Imorgon fredag börjar festen som inte kommer ta slut förrän det blir söndag morgon. Vi har bjudit många vänner. Men det är mycket löst folk som vill komma!? Det finns två typer av människor som jag aldrig vill ha på mina fester.


1. Dom tysta typerna som inte säger ett skit, eller bjuder på sig själv. Dom personerna kallar jag för platsdödare = de tar plats som de bara dödar och inte gör något med. Är du på mina fester ska du bjuda på dig själv och vara pratglad.


2. Ett opartyface = Om man går till en fest måste man fan se party ut. Det spelar ingen roll om du bara ska komma förbi för att säga "hej". kommer man till en fest ska man se ut som att man är på en fest. Annars tycker jag inte man behöver titta förbi alls.



- Imorgon kör vi snyggingar, jag älskar er!


Love ain’t no walk in the park





Just know that you’re not in this thing alone
There’s always a place in me that you can call home
Whenever you feel like we’re growing apart
Let’s just go back back back back back to the start


Life in the Fab Lane


Life in the Fab Lane


Tack Rebecca och Nadia för en underbar söndag i Stockholm. Vad skulle vi göra om vi inte hade varandra? Jag tycker att vi är en stark trio. Det är härligt att veta.


Förra veckan fick jag dyr choklad av en person. Sitter och äter chokladen nu undertiden som jag bloggar. Att få saker utav någon som man tycker är snygg är extra roligt. Jag vet inte hur jag ska förklara så ni förstår? Min plan var att spara chokladen tills när vi ses. Det ser ut som att den kommer va slut innan vi ses. Men eftersom du gav mig godis så kan jag avslöja att jag har något i godis till dig.....


du kommer inte tro dina ögon!


Helgen kommer snart!


Rebecca och addan!


Idag har jag haft finbesök från Jönköping. fast ikväll var också min sötnos Rebecca över på middag. Jag älskar att bjuda vänner på mat. Är faktiskt riktigt grym och snygg när jag står i köket. Det måste ni alla få se!


Helgen kommer snart och det ska faktiskt bli riktigt kul. På fredag ska vi ut och fira att jag blev 22år förra veckan. Och dagen efter på lördagen ska vi ut och fira att Nadia den snyggingen blir 23år. Två stora kvällar på samma helg. Gissar att det kommer bli en galen helg. Nu återstår det för addan att hitta nya kläder. På fredagen är det extra viktigt att det är jag som är den snyggaste. Ut på stan och leta imorgon!!


god natt mina vänner!


Idag fyller hon 28år



Grattis vill jag säga till Kat Von D som idag fyller 28år. Jag tror att vi är många som har tänkt - vad coolt det skulle vara att bli tatuerad av Kat Von D! Vid 4-års ålder flyttade hennes familj till Colton i Kalifornien. Kats far har rötter från Tyskland och hennes mor från Chile, men båda hennes föräldrar är födda i Argentina. Kat talar därför både spanska och engelska flytande.





Kat gjorde sin första tatuering när hon var 14 år. Tatueringen föreställde en logo av The Misfits. 1998 började hon sin första professionella anställning som tatuerare, på Sin City Tattoo. 14 december 2007 satte hon världsrekord genom att göra 400 tatueringar på 24 timmar.





I mars 2009 gav Kat ut livsskildringen "High Voltage Tattoo". Boken gick direkt in på plats 5 på NY Times bestseller list. I september 2009 släpps boken High Voltage Tattoo på svenska.


Oscars 2010 Oscar Stars' Wild Night of Parties














Dricker Te framför min tv


Foto: från förra måndagen


Tydligen går alla runt och är lite småsjuka just nu. Därför ligger jag hemma ikväll och dricker te framför min Tv. Den här veckan blir fantastisk. Imorgon kommer min bästa kompis på besök. Och i helgen ska jag och Nadia ha fest.





Måste ju lägga upp kort på blommorna som jag fick av Nadia förra veckan. Undrar ifall man kommer få några blommor denna veckan? Vem vet jag kanske får några blommor på fredag.


- Nu ska jag lägga mig i sängen!


But when I become a star we'll be living so large


Lisa Karm och Addan


Först vill jag säga TACK Sofia Gustafsson som har gjort mig så fin i håret. Igår var jag och Lisa på förfest hemma hos Deo. Efter förfesten blev det utgång till Bj där vi festade med John, Alexander och Slaven. Det var en grymt rolig kväll som var oplanerad.



Alexander "smirre" och Addan


Det bästa igår tror jag var efterfesten som höll på till 06:00. Tidigare var jag ingen efterfest kille, men nu börjar jag vakna. Saknade Rebecca & Nadia igår. Det är alltid så kul när dom två är med. Det blir liksom det lilla extra. Men imorgon ska jag och tjejerna till stockholm!


- Nu ska jag dö en stund.


hemlig beundrare

Du är min hemliga beundrare sen 2månader tillbaka. Ingen vet om våran kontakt. Jag blev glad och förvånad när ett blombud ringde på hos mig 10:30 idag. 12 stora vackra röda rosor gav du mig och fin choklad. Vilket fint brev du skrev till mig också. Jag hoppas du kan ses på söndag för det skulle göra mig så glad.



12 Röda rosor = Du är mitt allt!

Tack så jättemycket















Cougar Town - kanal5

Cougar Town - 1.02 Sneak Peek


The Vampire Diaries




The Vampire Diaries är en amerikansk TV-serie (baserad på böckerna The Vampire Diaries av L.J. Smith) som hade premiär på CWTV den 10 september 2009. Serien har premiär på svenska TV6 den 11 februari 2010.





2010 tilldelades serien People's Choice Award för "Favourite New TV Drama"



legend of the seeker




Legend of the Seeker
är en amerikansk TV-serie i genren fantasy som baseras på Sanningens svärd, en bokserie skriven av Terry Goodkind. Tv-serien är skapad av Sam Raimi som också producerat Hercules och Xena - Krigarprinsessan. Den började visas på amerikansk TV i november 2008, och hade premiär i Sverige den 5 februari 2010 klockan 20.00 på TV6.



Craig Horner spelar huvudrollen Richard Cypher.











nu är man 22år


alltid roligt att fylla år!


Tack till alla mina vänner,familj,bekanta som skickade grattis medelanden till mig igår. Blev så glad att ni var så många som hörde av er. Roligt när folk kommer ihåg att säga grattis.


Nu är man då 22år. Känns helt okej, och jag tycker att jag har gjort väldigt mycket för att bara vara 22år. Men det finns självklart mycket kvar som jag inte har gjort. Fler vänner har jag som fyller år nu under mars månad. Det ska bli roligt att fira er andra. Alltid roligt med kalas och det ser ut som att mars kommer bli en riktig kalasmånad.



4-ever tattoo

Igår firade addan sin 22års dag. Tyvärr var inte min familj i jönköping här och firade mig. Men Rebecca,Nadia, och Jasmine var här under dagen och firade mig. Jag gjorde min sjöhäst som jag har velat göra sen jag fyllde 18år. Det är svårt att se på bilden hur den blev. Men jag är vädligt nöjd!









Jennifer Lopez gör comeback!




Senast hon gav ut en skiva var 2007. Efter tre år är allas våran J.Lo äntligen tillbaka med en ny skiva som heter LOVE. Skivan kommer ut i butikerna i april. Tre nya låtar ifrån skivan är the back-up plan, the Governess och Dead Serious. Hon har redan sålt 48miljoner album världen över.



Februari nr 2010


Förra månaden fick vi även se Jennifer i tidningen ELLE. Det är svårt att tro att hon är 40år. Hon är fortfarande lika snygg som när det begav sig på 90-talet. Lycka till under 2010 önskar jag J.Lo




Desperate Housewives 21:00 kanal5




Ikväll är fruarna tillbaka på kanal5 21:00. Det ska faktiskt bli lite roligt att se hur det ska gå den här gången. Tisdagar kommer alltid att vara mina desperate housewives kvällar då jag alltid stänger av min mobil.


RSS 2.0