veckans kalasPå fredag ska Tiffany Salisbury äntligen ha sin födelsedagsfest. Kommer bli jätteroligt är jag övertygad om. Bra att det händer roliga saker på helgerna eftersom vardagarna är så mörka och gråa. Tisdagkvällen bjuder på vin och Desperate Housewives hemma hos mig :) mysigt!


There’s a spark in between us

Vill tacka alla mina vänner för igår. Det är ni som är bäst! Vad skulle jag göra utan er? Tack för att ni är så roliga. Och förlåt för att jag kanske fick ett glas för mycket ;) men så kan det bli när man har fest! Puss


att torsdagar kan vara så trevliga

Klart man ser fram emot dagen då man träffar någon. Men det är inget fel på mina singeldagar. Hade en väldigt trevlig torsdag med vännerna. Älskar att gå ut för att ta en öl och titta på folk. fler borde ta sig tid till att göra det.
det är underbart


Snart är sören här igen


torsdag. Om ni undrar vad jag tänker hittapå ikväll så ska jag dricka vin. Det kanske blir en tur ner till Oasia? Vi får helt se. Efter fyra dagar på jobbet är jag väldigt sugen på att få komma ut. jag vill träffa folk. Men den stora frågan är - Vart är sören nu? Önskar er alla en fin torsdagskväll.


christian louboutin

Ligger hemma och är kär i christian louboutin. Många tycker att hans skor är fula. Men det gör inte jag. Vill ha dom alla i Julklapp. Fast så snäll kanske jag inte har varit i år?min julfest!Eftersom jag hade en lyckad påskfest i år tänkte jag ge mig på en julfest. Den kommer att vara hemma hos mig nu på lördag. Vet inte hur stor den blir en. Det ser i allfall ut som att mina nära vänner kommer vara där. Tänkte redan imorgon börja ordna med allt som jag vill ha till festen.


// Puss!!


//V.47Fiskarna
Vecka 47 (21-27 november) från expressen.se

Inte ska du oroa dig för kärleken nu i veckan. Den måste bara vara rar. Där bör inte finnas mycket som ska gå dig emot. Så njut av raraste kärlek, det är du värd. Sakta, men säkert ska det gå med ditt arbete. Men några större förändringar tror jag inte på. Du tycks vara så nöjd med det mesta i veckan men akta dig för att bli kall.

Hemma hos Junior

kvällen började hos Junior där vi nästan rev ner hans lägenhet. Ursäkta oss. Sen blev det utgång. Vet inte vad det var för fel på folk igår, alla skulle dom ta på mig. Men det kanske är för att jag ser så trevlig ut!? Vill tacka er som var med för en grym kväll. Vi ses snart igen :)
vilket gäng

var ute med jossan, sören och grabbarna. Roligt att ingen mins något från igår! Känns som att det var en rolig kväll. Varför får skumpa mig att känna mig så vacker? Det roliga är att jag är inte så vacker utan sliten som fan.Torsdag på H&M

Alla modeintresserade var på H&M idag. Jag kom in prick 10:00 och var klar 10:04. Jag skojar inte. Är nöjd med hur mycket jag lyckades slita åt mig på den korta tiden. Det var inte lätt att ta sig fram. Tur hade jag som fick de jag önskat. det var många som inte fick något.
The Voice Sverige


Fuck Alby, haha! Jag och min vän Johanna Stuxgren var på The Voice i onsdags. Uggla har man blivit kär i. Fan vad rolig han är. Petter är också rätt skön tycker jag. Ska bli roligt att följa The Voice när det börjar på Tv4. Tror det blir i början av 2012!


tisdagsöl!I tisdags tog jag med mig Emelie på en ölrunda. Det var ett bra tag sen vi gjorde något ihop. Pinsamt hur full och trött jag blev kl 21:30. Tanken är allt att man bara ska ses för "att ta en öl"....


ny vecka


vart hittar jag dom?


Äntligen en helt ny vecka. Känner mig som en ny människa. Som vanligt tänkte jag planera in lite roliga saker (innan jag träffar den stora kärleken.)


Tisdag - After Work med Emelie Lag
Onsdag - Tv4 The Voice Sverige, med Johanna Stuxgren
Torsdag - Versace på H&M
Fredag - utgång
Lördag - utgång
Söndag - ångest och bakfull


hemma hos christian

Lördagen började hemma hos den bästa Christian jag känner. Sen vet jag inte riktigt vad som hände. Jag hade i allafall väldigt roligt. Kanske lite för roligt?Cilla bjuder till!Fredagkväll. Cilla bjöd med mig hem till sina vänner. Kvällsmat och vin! Roligt att jag bangar och går hem 22:40. Säger mycket om vilken kärring jag börjar bli. Får ge allt på lördag! Vill i allafall tacka tjejerna för den trevliga kvällen vi hade! // Hoppas ni hade roligt sen.


torsdags dejtI torsdag bjöd jag över min kompis Maria på kvällsmat. Klart jag fattade att det skulle bli trevligt, men vi hade verkligen kul. Funderar på att bjuda hem henne snart igen. Mycket roligare att laga mat när man vet att någon annan kommer äta det också. // kram


Roligt att veta(Vill ni läsa mer gå in på aftonbladet.se Tycker dom har mycket intressanta saker.)


ledig tisdag


Från Johanna stuxgren


Haha blev lite förvånad när jag fick "tyra mail" på facebook igår av johanna. Jag som trodde ja var lång nog för att bli modell! Jag hade tydligen fel. Och på tala om brev så ska jag posta på några idag. farsdag är på söndag, missa inte det. Nu ska jag göra mig fin för en lunch på stan! Önska er alla en trevlig tisdag!


alltid redo!

Fiskarna
Vecka 45 (7-13 november) från expressen.se

Nu gör du bäst i att tycka mest om dig själv. Visst har du det bra i kärleken. Någon ny romans verkar inte aktuell. Skäm bort dig med en litet kostsam gåva det gör dig glad. Ett erbjudande om en ny tjänst tycks kunna bli möjlig. Det kan betyda mer pengar, men även mera av ansvar

väntan på en ny helg!

Fiskarna
Vecka 44 (31 oktober-6 november) från expressen.se

Någon kan komma att visa dig sin stora förtjusning nu i veckan. Du måste bara vara en tillgång och ditt leende är stort. Ditt vänliga jag vinner framgång i veckan. Det kan bli tal om att du skulle motionera mera även under arbetstiden. Promenader under dagen bör göra dig gott.

 


Versace 17dagar kvar!

Versace for H&M som släpps den 17 november andas gammeldags design-glamour. Modehusets arkiv har inspirerat kollektionen som består av skinn, nitar och storblommiga mönster. Jag tänker vara där tidigt på morgonen. Vill ha allt som är för män!


önskelistan 2011

Snart är det julafton igen. Tiden går förfort. Jag brukar varje år i början av November köpa julklappar. Då brukar jag vara klar tills alla andra ska ut för att handla. Här är lite av vad jag önskar mig i år.1. En ny dammsugare. Råkade ta sönder den förra jag fick.2. tvättmaskin, hade en egen i min förra lägenhet. saknar den.3. Mixer, jag och en vän brukar mixa egna drinkar. jätteroligt!4. Mobil. Vill ha en ny nu. men ingen jättedyr
eftersom jag bara tappar bort mina mobiler.


RSS 2.0