Tove och Addan

en galen kväll på bryggan
snart kommer jag och tove ha en Nokia 3310 ihop :P haha

Tove är en av mina nya vänner här i Uppsala. Med henne har man alltid roligt, hon är guld värd. En riktig kompis helt klart. Jag kommer alltid stå bakom dig tjejen det hoppas jag att du förstår. Och jag hoppas du tar emot mig när jag trillar (på fyllan) för det kan verkligen behövas. Önskar oss båda fler härliga kvällar på Bryggan i sommar.

Premiär 23juli

premiär
Addans nya liv börjar 23juli

För att vara så snäll som möjligt kommer jag nästa vecka att lägga upp min egna video dagbok där du som vill kan få följa mig i min egna nya lilla vardag. Jag kommer att bjuda på allt ifrån galna utekvällar och efterfester med mina nya vänner i uppsala. Men jag kommer även bjuda på djupa diskutioner på söndagar när man är som slitnast efter en lång vecka kantat av många fester.

Fem saker som ni kommer få ta del av ifrån min video dagbok

1.
Uppsalas uteliv och privatfester
2. Nya vänner och nya ovänner
3. Min vanlig vardag
4. Galna upptåg
5. humor,skvaller och framför allt NÖJE!


....jag är övertygad om att vi kommer ses!

Kram


Undrar hur många man kramar på en utekväll?

Alla har vi någon person som vi vill krama extra mycket.
Att kramas kan faktiskt vara bättre en att ha sex.
En liten kram kan verkligen rädda ens dag.
Men det är inte alltid som en kram betyder något.Kramis - Kramsången

Vimmel


Karin Waller och Addan

Jag älskar att vara ny i staden Uppsala, jag har bara träffat trevliga människor. Och en av dom bästa är framför allt min galna kompis Karin waller, på kort tid gör hon och jag allt ihop. vad är jag utan henne här i Uppsala?


Andreas, Kristina, addan

att gå ut 3gånger i veckan är något som alla gör här i Uppsala. jag älskar uppsalas uteliv och det är alltid roligt att hamna på massa vimmel foton. jag önskar att mina vänner ifrån Jönköping kommer och hälsar på snart.


Afasi & Filthy - Jobb

RSS 2.0