Love Edurne Ganem!


Följer Devious Maids och har blivit kär i sötnosen Edurne "Edy" Ganem! Hoppas vi kommer få se mer utav henne. Om ni vill se henne så går Devious Maids torsdagar 21:00 på Tv11.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bäst på tv just nu!

 
Ser fram emot söndag. Då kommer jag ligga i min säng bakfull och kolla på Real Housewives 19:00 på Tv11. Missa inte det om ni vill skratta! Drama på hög nivå!
 
 
 
 
 

Min lördag!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag vet vad jag vill ha!

 
 
 
 
 
 
 

Konsttjejerna på middag!

 
 
I fredagskväll bjöd jag över Louise, Natasha och Lisa på middag. Vi saknade Martina och Anna. Kvällen var trevlig och jag är så glad att vi hade möjlighet att ses! Hoppas vi ses snart igen, ni är bäst tjejer!

Fint besök idag igen!

Listan börjar bli lång på vänner som sitter modeller för mig! Idag hade jag allas våran Stuxgren på besök. Slingor blev det i hennes hår och visst blev hon fin! Älskar när vännerna kommer till skolan! Hoppas på mer besök framöver!
 
 
 
 
 

Nu är bilderna här!

Idag fick vi bilderna ifrån förra veckans fotografering. Christina vad min modell och det svåra är att alla bilder blev bra! Måste välja ut en som jag vill ha i min portfolio!
 
 

Underbara människor!

Igår hade jag några av mina underbara vänner på besök! Som vanligt blev det mycket vin och mycket popcorn. Är lycklig som har så sköna och galna vänner. Vad skulle jag göra utan dom?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christina på salongen!


Tack Christina för att du var min modell idag. Har varit så roligt att ha dig på skolan. Lär behöva din hjälp snart igen! kram på dig!
 
 
 
 
 
 

Vackert!

Kom igen nu tjejer! Våga klipp av er håret! Jag tycker det är så snyggt med korthåriga tjejer! Synd inte fler vågar klippa av sig sina längder!
 
 
 
 
 
 
 

Födelsedagskalas!

 
Igår va jag bjuden på Emmas födelsedagsfest! Sen blev det Norrlands nation till 04:00! Har så ont i huvet idag. Legat i soffan och knappt orkat ta mig ut till köket. Livet är inte lätt när man är en partykille!

Nu är det helg!

Efter en lång vecka ska det äntligen bli skönt med lite helg. Imorgon är jag bjuden på min kompis Emmas födelsedagsfest! Frågan är bara vad jag ska ha på mig? Man kanske borde köpa sig något nytt!?
 
 
 
 

Sötnos på besök!

 
Först var det Christina. Sen Daniella och i torsdags var det Annas tur att vara min modell. Älskar när vännerna kommer in till skolan! Extra roligt att få göra dom man tycker om fina! Hoppas på besök ifrån fler vänner i höst! :)
 

Snyggt!

Måste säga att jag tycker Justin Bieber har riktigt snygg frisyr. Nästan så jag funderar på att skaffa den själv. Hårfärgen är inte heller så dum. Inte nog med att vi fyller år samma dag, snart har vi kanske samma frisyr! haha!
 
 
 
 
 
 
 

Björn Axén – Birger Jarlsgatan 33!

 
Idag ska jag börja min första praktikdag på Björn Axén – Birger Jarlsgatan 33, så vi ses på Stureplan! Är så tacksam över att få ha min praktik på den salongen, det ska bli så otroligt roligt! Önska mig lycka till nu!
 
 
 
 

ny vecka på skolan!

 
 
 
 
 
 
 

Vilken vecka!

 
Denna veckan har jag gjort Sören och Daniella fina i håret. Om fler vill fixa sig så är det bara att höra av sig till mig! Alltid kul att få göra vännerna lite extra snygga. Den 22 oktober är det min tur. Ser fram emot det!
 
Klippte Sören i onsdags!
 
 

Daniella på Björn Axén Academy!

En liten för och efter bild!
 
Hon blev så fin i den nya färgen!
 
Snyggaste tjejen på salongen ;)
 
Har haft en super trevlig dag!
 
Lekte lite och vill prova på lockigt hår!
 
Allt klär en skönhet ;)
 
 
Tack Daniella för att du tog dig tid att vara modell för mig idag! har varit så otroligt roligt. Skönt man har dig i Uppsala! Vi ses snart igen snygging! Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Addan till Jönköping!

 
Det var typ 4månader sen jag var i Jönköping! Ska bli jättekul att åka ner i helgen för att träffa min familj. Hoppas även på nån form utav utgång! Kan redan nu säga - Tack och förlåt Jönköping!
 

RSS 2.0