sommarfest hos Maria

Maria lyckas alltid när hon bjuder in till fest. Som ni förstår hade vi alla jätteroligt. Godmat och roliga lekar. Blev sen en kort utgång på krogen, sen var det tillbaka hem till Maria på efterfest.

alltid sören vid min sida

Torsdagen bjöd på öl på Meza. Även lite parkhäng. Vid min sida hade jag älskade Sören. Maria Hjärner måste vara världens bästa "lekmamma". Det ska bli spännande att se hur hennes fest kommer sluta på lördag :)en varm onsdag

Det blev egentid med Helena idag efter jobbet. Måste passa på eftersom hon flyttar efter sommaren. Inte roligt. Vem ska nu följa mig hem efter krogen och se till så ja kommer i säng? Blir svårt utan Helena.
QX Magazine ute NU
Ute nu! få tag på Qx och läs en helsida om bara mig. Blev jättenöjd. Roligt att få vara med i Augusti tidingen eftersom den är den största. Det går bättre och bättre för addan :)


tisdagsfikan!
Det bästa man kan göra efter jobbet är att fika med vännerna. Träffade upp Emelie och sprang sedan in i Lenita och Sabine :). Är riktigt sugen på vin ikväll, men får vänta tills på torsdagkväll när jag träffar min Sören!


Är laddad


Hoppas veckan går fort!!

Otroligt vad veckorna går fort. Denna veckans stora höjdpunkt måste vara Maria Hjärners sommarfest. Kan redan nu lova er massa nya bilder eftersom jag har en kamera. Äntligen! Söp bort den förra!


// puss på er!!


sommarpratarna!

Tack till sötnosen magda som bjöd in oss på en underbar kväll.  Vad ska man berätta? Maten var jättegod och vi hade supertrevligt. På måndag får jag en ny kamera så då kommer bloggen börja rulla på igen som vanligt.


En helt ny vecka
Utan en kamera har det varit svårt att blogga. Funderar på att köpa mig en ny imorgon. Nu på lördag ska Magdalen ha sin Arabiska afton. Ser fram emot det. Tror det kommer bli en rolig kväll. I övrigt bjuder denna veckan på Bio och mycket jobb. Plus att på Onsdag kommer man kunna läsa om mig i Qx magazine.


Fiskarna
Vecka 29 (18-24 juli)

Sköna kvällar med en god bok och din familj ger dig bästa avkopplingen. Du har bara vänliga ord att vänta. Det verkar vara så kärleksfullt och rart runt omkring dig. Nu kan du få chans till att börja med något nytt i ditt arbete.

tv3Fick ett kul mail idag där det stod


- TV3:s stora tv-satsning True Talent! Kom och var med i världens största jury och ta fram Sveriges nya talang!
På plats kommer coacherna Tommy Körberg, Pernilla Andersson och Danny Saucedo att finnas.
Goodiebags med en massa spännande saker kommer att delas ut till alla i juryn! Bered dig på en grym inspelning och varmt välkommen!


Tycker det låter roligt. Klart man åker till tv3 i Augusti. Tur att jag själv inte behöver sjunga eller något sånt :)


Famous Food


Heidi Montag tending bar? Jake Pavelka in trouble with the law?

So this is what happens when seven celebrities band together to open a restaurant. On the new VH1 series Famous Food, former Real Housewives of New Jersey star Danielle Staub, Ashley Dupr (aka Eliot Spitzer's ex-call girl), The Sopranos' Vincent Pastore, Three 6 Mafia, Montag (The Hills) and former Bachelor Pavelka must launch an eatery from scratch in just 28 days.

Måste börja följa!


Blev förvånadSaltkråkan går på Tv nu under sommar. Mysig serie. Pelle och Skrållan tycker jag är väldigt söta. Man vill nästan vara deras kompis. Men fan vilken ego bitch hon Tjorven är. Vill nästan boxa henne i magen. Gud vad den bruden stör mig. Orka henne skabbiga hund också. Nää jag klarar inte av den där fula Tjorven.


När blir det bra?
Måndag. Har fortfarande inte hittat min fula väska. saknar min mobil och alla nr. Kommer bli skit jobbigt att behöva ta ett nytt pass på fredag. Nästa gång jag går ut och festar tänker jag inte ta med mig något. Det är så jobbigt och förlora allt man älskade :( buhu


Fiskarna
Vecka 28 (11-17 juli)

Man tycker att du är en trevlig och fin vän och det gäller i såväl arbete som det privata. Du får också höra rara ord av kärlek så nu har du chans till rara kärleksmöten. Det är inte den bästa veckan för att investera i ett nytt arbete. Du tycks som om du får det bäst där du är.

synd om migI onsdags vet jag inte vad som hände med mig? Söp bort precis allt jag äger och behöver. Allt. Tor,fre,lör har varit tre jobbiga dagar. Nu har jag en ful extra mobil. Nästa vecka räknar jag få mitt nya kort mm.

Frågan är om man ska sluta dricka när man blir såhär skit full? folk frågar mig - Men vart var du? Jag svarar - Det vet jag inte....


hörde jag skål?Okej jag fick väldigt mycket att dricka. Lite jobbigt. Hatar att bli som en 12åring på fyllan. Mina vänner måste tycka att jag är jobbig. Sen kan man undra varför jag fortfarande är singel ;) det var i alla fall roligt att se på bilderna att man var fin igår..! Usch kan ingen gräva ner mig idag? Någon?


Grå start på veckan


Förra vecka bjöd på sol, när kommer den tillbaka?


Vill så gärna ha tillbaka den varma solen. Hade så mysigt förra veckan med vännerna. Frågan är hur mycket kul man vill hitta på en grå vecka som denna? Förutom intervjun med Qx så funderar jag på att gå på Bio. Någon som vet nån bra film?


Qx tidningen


Hejdå Anton och välkommen Addan


Förra veckan var det Total Blackout på Kanal5. Denna veckan blir det en stor fotografering/intervju för tidningen Qx. Jag är så glad över att bli förfrågad. Självklart tackar man inte nej. I Augusti kommer ni kunna läsa om mig i Qx. Totalt når varje utgåva av tidningen QX ca 105 000 läsare. Känns rätt bra!


sommar på Flustret


I Torsdag var det sommarkväll på Flustret.


Hela denna veckan har bjudit på underbara vinkvällar med vännerna. Inte ofta man sitter hemma och surar. Idag är det lördag så vi får se vad denna kvällen kommer att bjuda på.


// Glad sommarkväll på er läsare.


RSS 2.0