Moland och Montoya!

 
Inte alls ofta som det blir av, men idag fick jag en fika med Christina! Underbart när man kan träffa vännerna i mitten av veckan. Ikväll blir det Shushi med konsttjejerna! Kram på er :)
 

wöööw!

 

Hoppas ingen missade bästa filmen i söndags!

 

Jag måste gå!

 
Jag måste gå! Det bara är så. Vad kommer dom bästa platserna att kosta? Och vill någon följa med annars går jag själv! Älskar Miley!
 
 
 
 
 

Utgång med Sören!

 
Jag blev full på ett glas, men slutade inte dricka. Tog med mig vin i väskan in på krogen. Spyr på toan. Jag och Sören sätter oss under ett bort på Saluhallen och dricker. Folk går förbi och undrar vad vi har för oss. Tokiga! Det var min kväll!
 
 
 
 
 

Vilken fredag!

 
Kom till Uppsala 20:00, blev festsugen så jag går på Rakels brors förfest 20:45. Hade inte ätit på 8 timmar. Började dricka så hård. Blev as full! Jag som bara skulle titta förbi förfesten och säga hej. Shit vad ont jag har i skallen idag! Livet är inte lätt om man är Addan!
 

wöööw!

 

Tack Sören!

I torsdags jobbade vi bort Sörens mörka tråkiga hår!
 
Se så ljus och fin hon blev. I vår kommer hon tillbaka för ett gratispass ;)
 
Sen blev det tre glas vin efter en heldag på salongen!
 
 
 

Hatar vimmelfotografer!

 
Fick denna vimmelbild av Johanna idag. hahaha orka att jag ställer upp på kort! Måste vimmelfotografer gå fram till mig när jag är som fullast? Förlåt alla som träffade mig i lördags! Ångesten är hög!

Ångest hos addan!

 
Igår hade jag Darcy, Christina, Johanna, Diana och hennes kille över på lite förhäng. Sen blev det utgång. Känner att jag gjorde bort mig som fan på slutet. Har ångest idag (igen). Varför har jag aldrig några gränser. Addan är allt bra tokig ibland!
 

Shakira är tillbaka :)

 
 
I veckan kom hon ut med en ny låt. Äntligen är shakira tillbaka! Vi får hoppas att hon kommer till Sverige snart för jag måste gå! Fattar inte varför jag inte gjorde det förra gången!?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Då var vi där igen!

 
Provfilmade för en roll i en reklamfilm i onsdags. Det står mellan mig och tre andra killar om vem som får rollen. 10000kr i lön. Inte illa! Jag behöver pengarna. Får jag inte rollen ska jag hälsa Stenmarks att sluta maila mig om roller som jag inte har sökt!
 

Kan det inte bli vår snart?

 
Måste säga att jag är riktigt trött på min vinterjacka. Kan det inte bara bli vår snart!? Jag har så mycket fina vårkläder som jag bara vill börja använda snart!

Bra start på lördagen!

 
Vaknade och gick upp för att slå på Barnkanalen. Att börja dagen med att titta på Bumbibjörnanrna var riktigt kul. Svårt att tro att jag snart blir 26år. Snacka om lättroad och barnslig kille!

Så kan det gå!

 

Ragga på lärare!

 
Vet inte senast som jag var på studentnation. På lördag blir det i allafall av. Då ska jag festa med Sandra och alla andra lärare på Norrlands. Ska bli kul eftersom jag inte känner någon. Hoppas man hittar någon söt!! Bilder kommer!!! :)

Då kör vi!


telefonen ringde idag! Det var från Eyeworks! Den 20e januari vill dom att jag kommer. Då ska jag stylas/ filmas /intervjuas till pilotavsnittet för det vi alla hoppas kommer bli en ny tvserie!  Ska bli så otroligt roligt! Önska mig lycka till! :)

2014 för Addan!

 
Fiskarna 19/2-20/3
In med det nya och ut med det gamla borde vara ditt motto för detta år. Du är redo för något nytt, både nya relationer och nya skor. Din intuition kommer vara stark i år och du kommer vara redo att lyssna på din inre röst. Under 2014 kommer du vara på rätt plats och det kommer leda till kärlek, hopp och en hel del optimism.

Du kommer också få bättre ekonomi. Igen, lita på din intiution. Du kommer lära känna dig själv på riktigt det här året och hitta en hel del styrka. Människor kommer komma och gå i ditt liv under 2014 och somliga kommer stanna och bli en del av ditt liv. Bli inte kär i kärleken utan bli kär utan vara öppen för den sanna kärleken. Var redo för ett karriärsbyte eller en flytt i slutet av året!

Termin 2 är här!

 

Såhär såg jag ut!

Sméagol!
 
Om någon undrade hur jag såg ut dagen efter nyår så här är bilden. Sméagol kanske har lite mindre hår på huvudet. Men annars så tycker jag att vi var väldigt lika varandra igår!

Äntligen!

Östersund!
 
På lördag åker jag till Östersund för att träffa min Gudmor. Hennes underbara familj. Och min lilla guddotter! Ska bli så otroligt roligt! Är bara rädd för all snö. Hur ska det här gå!? :) Önska mig lycka till!
 

Gott Nytt år!

Hade nog lite för kul. Därför det inte blev så många kort tagna. Tack Fredriqa för att vi fick vara hos dina föräldrar. Och tack alla som hade gjort den goda maten. Är riktigt nöjd med nyårsafton!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0