Calvin Harris 2013!

 
Vill tillbaka till sista kvällen på Malta när jag ser bilderna! Hade en underbar vecka och skulle gärna göra om den igen. Kanske blir det till nästa sommar!?
 
 
 

Malta sommaren 2013!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Austin Mahone = nya Justin Bieber!

Austin är utan tvekan den nya Justin.
 
 
 
 

Austin Mahone är född 4 april 1996 i San Antonio, Texas. Han började lägga ut videor på Youtube där han snabbt fick mycket uppmärksamhet. Han lade ut en cover på låten "Mistletoe" som i original är Justin Biebers låt. I september 2011 kom Austin på plats 38 på listan Billboard Social 50, där han var den yngste någonsin. Ingen tvekan att han är den nya Justin Bieber. Älskar låten - what about love med Austin Mahone!


Snart drar jag igång!

 
Igår kom boken! Nu känner jag att det inte är långt kvar. Äntligen ska jag börja på Björn Axén Academy. Så om du bor i sthlm, kom in och klipp dig hos mig på skolan!
 

Visby vecka 29!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det blev party!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flustret med mina sötnosar!

Igår blev det en liten utgång med mina vänner. Jag hade en jättetrevlig kväll. trist bara att mina nya skor gick sönder första gången jag hade dom. Kunde knappt gå hem, hahaha!
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag kan tänka mig att gifta mig med...

Här är min top3 lista på vilka jag skulle vilja gifta mig med. Ni får gärna skriva eran egen lista till mig. Tror inte vi kommer ha samma smak ;)
 
1. Ricky Marin
 
2. Enrique Iglesias
 
2. Christiano Ronaldo
 
 
 
 
 

addan är på G!

 
 
Träffade David Druid igår. känt från bland annat Tv serien kontoret på tv4 och morgonpasset i P3. Han var jättegullig och rolig att prata med. Plus att han hade en söt kompis. Visste inte att han var från Uppsala!? Hoppas vi ses igen! Ja tyckte i allafall att jag gjorde ett bestående intryck ;) wöööw!
 
 

Who am I.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varmt och skönt!

 
 
Idag har jag bland annat legat ute i solen med Rebecka och Rakel. Vilka underbara "relations experter" vi tre är. Det är helt otroligt. Hoppas inte folk hör hur vi pratar med varandra!!! Älskar er tjejer!
 
 

Älskar Britney!

 
Tänkte visa lite nya bilder på min stora idol. Roligt att hon är så snygg igen allas våran Britney. Önskar även att hon kan komma ut med ett nytt album senare i år! Hoppas!
 
Tidningen Shape juni 2013. Snygg Britney är tillbaka! :) Redo för stranden 2013!
 
 

Ett till par Boots!

 
Köpte ett till par Boots i helgen på weekday. Vet inte vad jag tycker om jag ska va ärlig. Men tur att dom var billiga. Är ju bara till att kasta skiten om det inte skulle funka! Puss på er!
 

Bra bakis söndag!

 
Bästa söndagen på länge. Jag, Rakel, Christian tog oss ut till solen. Blev en härlig eftermiddag i statsparken. Mycket roligare att vara bakis när man är bland vänner!
 

Solig Lördag!

 
I lördags var vi ett gäng som förfestade hemma hos Christian. Sen blev det utgång. Saluhallen och Edenbergs. Sen efterfest vilket är ovanligt för mig! Brukar aldrig orka! Tack alla för i Lördags!
 

Första kvällen på Bryggan!

Tack alla vänner för en fin kväll på bryggan igår. Jag hade jätteroligt. Idag har man såklart lite ont i skallen. Förstår inte riktigt varför?
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

marc jacobs sweatshirt!

 
 
 
 
Tycker ni att den är fin? Såg den på stan och funderar på att köpa den. Tycker inte det är ofta som jag hittar tröjor. kanske köper den på lördag, vi får se!
 
 
 
 

Lillördag!

Tack alla underbara vänner för en härlig onsdag. Hade trevligt hemma hos Fredriqa och roligt ute på krogen med tjejerna! Idag har jag ont i huvet och tvättar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shopping med Addan!

Man får passa på när det är REA. Det blev tre par kostymskor, ett par skit boots, en väska och två par finbyxor. Tack Tiffany för en trevlig onsdag på stan! Snart ska vi till Malta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fint folk på besök :)

I tisdags hade jag min kära vän Maria här på besök. Alltid lika trevligt att träffa henne. Tänk att vi var 19år när vi gick på folkhögskolan tillsammans!? Förstår inte att tiden går så fort? Hoppas vi ses snart igen vännen!
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag på stan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vad addan vill ha!

 
 
 
 
 
 
 
 

Björn Axén Academy!

 
Nu är det en månad kvar tills jag börjar studera till frisör. Det ska bli kul men jag är även rädd för att det kommer bli tufft. Undrar om jag har kvar någon inlärningsförmåga? Lite ångrar jag att ja inte kom på att jag ville bli frisör tidigare!!!

RSS 2.0