what really grinds my gears!



what really grinds my gears!


Såg två töntar från jönköping idag när jag var på systemet. Säg inte att ni två ska börja plugga i uppsala? Ni är så jävla fula och jag tänker inte hälsa på er om ni tror det. Måste folk från jkpg flytta till min nya stad? Plugga i en annan stad förfan! Sen vill jag bara säga att sen jag slutade 9an har jag blivit jävligt mycket snyggare. men vad hände med er två? Ni såg jävligt tjocka och efterblivna ut...


mamma är tillbaka!

Det var 2månader sen jag träffade allas våran Kerstin. Vi åt mat hemma hos morfar. Sen åkte vi hem till mig. Jag fick 2 stora sjöhästar i guld av henne. Plus att hon tog med sig mina tavlor. På söndag ska vi till stockholm för lite shopping och mys.


Det bästa var innan mamma skulle gå...

Mamma - jag tog med mig en kondom till dig andreas, tänkte att du behöver en!

Addan - Ärligt talat har inte jag något sexliv, du kan spara den mamma.... :(





fest på forum




haha i Torsdags var jag på "VIP" fest inne på Forum. varför var jag där? Jag var skit full och visste inte riktigt vad jag handlade. Men vilken nyhet! Jag har ju druckit sen i tisdags! Inte konstigt att jag tycker alla är så tråkiga när jag är den som har roligast...


en tråkig onsdag

Det tråkiga med idag var att de är sista gången som jag träffar Rebecca för i år. På torsdag åker hon tillbaka till Norge. Hur ska jag klara mig utan min bästis? Du är min finaste vän. Det blev i alla fall lite shopping och några öl i stockholm. Du vet att jag redan saknar dig och att ingenting kommer vara lika kul utan dig.









allt är som det ska vara!

Tisdagkväll. Sören är på ingång med kvällens vin. Kan det bli bättre? Älskar mina tisdagar. Och ni vet väl att tisdag är det nya "lillördag"?











... fitta, då var det slut på det roliga!


kalas start på veckan!


Foto: måndagsfika med Lenita!


Måndag: Lunch och fika med nära vänner.

tisdag: jobb, klipptid på eftermiddagen, Vin med sören på kvällen.

onsdag: jobb, sthlm på eftermiddagen.

torsdag: jobb, VIP fest på förkvällen, senare blir det stockholms nation.

Fredag: jobb, eftermiddagen kommer mamma till uppsla :)

lördag: jobb, på kvällen - Venetian Masquerade!

söndag: Heldag i sthlm med mamma.


Jag känner på mig att vecka.43 kommer bli en väldigt rolig vecka. Alltid roligt att ha massa saker planerade! Party Party som vanligt.


min kravlösa fylla

Hampus tyckte att det var som nyårsafton igår? Gissar att han menade att kvällen var bra!? lördagen gick jättefort men här kommer några bilder från igår!
























why?


typ jag på bilden


fredagkväll. Addan ligger hemma. Ja ni läste rätt! Why? För att jag festade så hårt igår att ja idag bara vill dö. Fast imorgon blir det fest igen. Hör av er om ni vill komma förbi mig. Om någon kan skaffa mig en date till nästa vecka så hör av er. Känner att ja behöver nåt sånt ;)


vem betalar min fylla?

Hur kom jag hem igår? Hur tog jag mig hem igår? Hade jag kul? shit vad jag söp ner mig. Är helt förstörd idag. Men fan vad jag älskar sören och sanna. Vi är en skön trio ute på stan ;)















Vilken gosig dag




Onsdag och nu är Johanna Bobban här. Känns jättemysigt. Man vill bara ta hand om henne, laga mat och pyssla om henne. Min granne/vän Veronica var även här idag för att dricka te!


what really grinds my gears!
Jag brukar ofta säga "gud vad alla är tråkiga". Och ni är många som brukar fråga - Addan är det mig du tycker har blivit tråkig? Skit samma! Nu ska ni få höra - Ja tycker att jag har blivit tråkig!!


Den senaste tiden har jag isolerat mig i lägenheten. Vad gör jag här? Målar tavlor och dricker vin med min kompis sören. Det är vad jag har gjort under den senaste månaden ifall ni undrar! Addan börjar bli bekväm och tråkig. Jag lämnar bara lägenheten om ja ska på fest...







Sexiest Woman Alive by Esquire magazine for 2010




Okej här har ni tjejen alla pratar om just nu. Hon blev vald till - sexiest woman alive av tidningen Esquire Magazine. Minka Kelly är verkligen en tjej som jag gillar!




Hon är född 24 juni 1980 i Los Angeles. Hon är en amerikansk skådespelare, mest känd för rollen som Lyla Garrity i NBC serien Friday Night Lights. Hon är även dotter till gitarristen Rick Dufay.



I ÅR KAN VI SE HENNE I FÖLJANDE FILMER/TV-SERIER...

2010 Parenthood (2010 TV series) Gaby NBC
2010 Entourage Herself season finale
2010 Mad Love TBA CBS pilot/recast



Vecka.42 bjuder på...




Varning Uppsala. I veckan kommer allas våran Johanna Bobban tillbaka till Uppsala. Vem ska hon bo hos hela veckan? MIG!! Denna veckan kommer allt bara handla om Bobban. Känner på mig att vi två kommer ha jättekul. Har saknat din humor och vänskap sen du flyttade i början av maj. Men nu ses vi igen!


Stuxgren bjuder till fest

Självklart förstod jag att kvällen skulle bli grym. Man var ju bjuden till Johanna Stuxgren. Detta blev min 3e utgång i veckan. Tro mig, fredagen i sthlm var vild. Men lördagen blev mycket galnare. Men ni som var där såg ju själva. Ni andra kommer aldrig riktigt få veta...






























Ugglan heter Gullan och hon blev riktigt populär


fredag på stureplan

Har aldrig haft det roligare. Var ute igår med systrarna Rakic och min bästis Rebecca. Vi var på Ambassadör och Solidaritet. Ja har saknat att festa med er tre. Ni är alltid så jävla snygga, roliga och galna! Synd att Rebecca missade när jag tog över strippstången på Solidaritet. DRAMA!!






























that kiss and being alone

Jag står i baren. Bredvid mig har jag dig. Du började prata med mig. Jag tyckte du var väldigt fin. Du verkade smart, omtänksam och rolig. Tyckte om att kyssas och kramas med dig. Du gjorde verkligen min kväll. 23:45 tappade jag bort dig. Jag fick aldrig veta ditt namn. Och du fick aldrig mitt nr! Hoppas jag har tur att träffa dig igen. Du var sån fin person!


utgång med sören!

Sören är veckans kompis utan tvekan. Shit va hon har lyckats supa ner mig! Sånt älskar jag. Igår var det humor. Jag var så jävla party. Jag borde festa lite oftare. Tycker det är pinsamt när jag märker hur tråkig ja kan bli ibland.




















Bara hemma hos addan

Vad är kärlek för dig? Vad får igång dig till att bli riktigt kåt? Jag behöver inte mycket. Nästan varje dag kommer sara "sören" hem till mig med vinflaskor. Dag efter dag hinkar bruden i sig flaska efter flaska. Och MTV står på hela dagen. Det är kärlek. Sören gör mig så trygg. Alla flaskor vi dricker gör mig så snygg. Jag går verkligen igång på det. Nu har jag slutat leta efter kärleken.


Sören är redo, med sin vän sanna



missa inte sören, måndagar till söndagar. Bara hos addan



underbar måndag

En bra start på veckan börjar med Sara "Sören"! Jag vet inte hur jag ska klara mig utan henne. Ikväll drack vi massor av vin (igen). Vi börjar veckan som om att det var Lördag. Visst är det underart!?


















vecka.41 är här!




Denna veckan säger mitt horoskop - "Romantiken tycks som allra bäst här och får du post med kärt innehåll, så bli glad även om det inte bara gäller kärleken".


Nu vill jag ha massa kärleksbrev. Något annat som är konstigt är att jag har varit asfull varje söndag den senaste tiden?? Min vän Sara "sören" är alltid hos mig på söndagar. Konstigt nog blir det alltid väldigt många glas vin...


orka börja veckan med att vara bakfull!


dirty,sexy,fun

Du kan inte beskriva en kväll med Anna Rakic "shorty". Den är Crazy! Älskar att vår vänskap är tillbaka! Saknade dig under året du var i Miami! Jag har inte många vänner som är lika party som du är. Därför är det tur att du är tillbaka!






































Då gör ni mig obekväm!




Kanske är osmart av mig att berätta.
 Men nu ska ni få veta 5 situationer där addan alltid blir obekväm!


1. Ta i hand och hälsa på folk. När ytligt bekanta ska kramas. Jag föredrar att vinka :)

2. När folk frågar om min ålder. Tro mig, jag vill fortfarande svara 18år.

3. När invalida "mellanösternfolk" ska prata med mig på krogen. När fick vi något gemensamt?

4. Blir även obekväm av att vakna upp hos andra.

5. När folk ska smaka av de jag äter/dricker.


Visst är jag löjlig...


what really grinds my gears!




what really grinds my gears!


Det är väldigt jobbigt när folk säger - Jag såg dig i helgen. Eller - kommer inte du ihåg att vi träffades? Vad svarar man på det utan att låta otrevlig? Förlåt men min alkoholhalt ligger oftast på tre promille, så bli inte sur om jag inte ser dig! Sen är det jobbigt när folk ska berätta för mig vad jag sa eller gjorde! Bryr jag mig?


J.Lo är ute från American Idol & Mariah vill in!



Dramat fortsätter på American Idol! Som tidigare sagt så var det Jennifer Lopez som var den hetaste kandidaten att ersätta Ellen Degeneres i domarpanelen. Det verkar som om ryktena att J.Lo är en första klass diva är sanna för förhandlingarna ledde ingenstans och hon är nu ute!

Nu har istället en annan berömd diva, Mariah Carey sagt att hon skulle tycka det var jätte kul att få chansen att medverka i domarpanelen! Vi får se vem det blir.



Mysig onsdagskväll




efter en hård helg/vecka blev det i alla fall en lugn onsdag. Jasmine kom över och bjöd på sig själv. Även en massa godis. Min fråga är - Hur ska vi styra upp denna helgen som kommer? Eftersom jag och Rebecca var underbara i lördags måste vi se till att göra denna lika bra. Så frågan är hur? Ska jag fixa en ny förfest?


puss och kram


Keep Forgetting


(foto: oktober 2009. "sören",Bobban,addan)


tänk va tiden går fort om man ser tillbaka på vad som hände för 1år sen. Idag är det tisdag och tyvärr har jag inte blivit mig själv än efter lördagens vilda utgång! En dröm skulle va ifall ja och Becca kör lika hårt denna helgen som kommer. Om ingen bjuder in mig på fest så styr jag upp min egen. brukar bli bäst så ;)


ps. Någon mailade mig dehär som ni kan läsa nedanför...

Hej..... ;-)

Vill du ha mkt kul o ha spänning redan idag......? Jag(30 år) o min polare(45 år-mörk) skulle vilja ha dej ikvll......
Adda mej
[email protected]
Ring/smsa mej till 070-0213549
Andy ;-D
Hör av dej Raring.... ;-*


.....fyfan säger jag bara :P


Desperate Housewives season 7




Åh ikväll är dom tillbaka igen på Kanal5. Äntligen är mina tisdagar räddade igen. Tack kanal5 för att ni inte bara visar skit på eran kanal!


GRATTIS lillebror 18år idag

Svårt att tro. Idag blir min bror Adrian 18år! Han är den första 18åringen ja känner som fortfarande verkar vilja vara 14år!?? Nu får du ta och skaffa dig ett jobb kära bror, eller börja plugga igen! Sen vill jag bara passa på att berätta - helvete va snygg jag var som 18åring! shit asså!



Lördagsfesten!

Var helt död i huvet i söndags. Tack för en lyckad lördagsfest. Mina gäster var rätt galna. Min fylla var inte att leka med. Och med Rebecca vid min sida blev kvällen riktigt crazy ;) Men vi älskar ju det!

















Suprice party!



På lördag hade jag tänkt ha ett "Suprice party" för Rebecca min bästavän som har varit i Norge i sommar. Ikväll 23:20 gjorde hon min kväll till ett Suprice party! Hon kom till Uppsala utan att säga något! Hon gjorde min kväll magisk!


Den enda riktiga party-prinsessan är tillbaka i Uppsala. Det finns ingen annan som kan få mig att skratta och festa lika hårt som Rebecca kan göra! Under våra 2år som vänner har vi ALDRIG  bråkat. Vi har aldrig blivit sura på varandra. Du är min själsfrände. Jag kan nu ärligt säga att jag under sommaren 2010 ALDRIG haft 100% kul när jag festat. Kanske bara 65% kul. Med Rebecca vid min sida blir det alltid i min ögon 110% humor & Party. INGEN annan kan ge mig det som jag får från dig!


störst kärlek till dig från mig!


" ett glas vin med sara "

Äntligen är min bitch sara "Sören" hemma igen! I tordags och ikväll har vi bara druckit massa vin. Kan livet bli mer underbart? Är så trött på alla torra jävlar som försöker vara lite roliga, därför är det tur att jag har min sören igen! I need you! Med dig blir det alltid självklar humor!





RSS 2.0