statsparkshoran


addan - en vanlig dag i parken.

smaskigt

addan

11:00 vaknade upp hos någon jag inte visste vem det var (igen)? Pinsamt, får gå hem och det känns som alla på stan tänkte - den där killen fick knulla igår kväll. Det fick jag faktiskt inte och jag förstår inte varför?

12:00 till 17:00 låg jag med alexandra i statsparken och solade. Jag känner mig brun som en riktig husneger nu. Jag älskar att ligga i parken och kolla in en massa snyggingar. Jag förstår om inte någon ville kolla in sunk addan idag.

Senare idag skulle det inte vara fel att träffa min älskling Rebecca. Vad är jag utan henne och vad är roligt om inte hon är med? Hoppas min darling har lust att styra upp någon så att även den här kvällen kan bli lika galen som alla andra kvällar.

Snart är det Juni


Husmor och Addan - sommaren 2007

Den här våren har varit fantastisk tycker jag, men den gick väldigt fort måste jag säga. Snart är det Juni och då är sommaren här. Jag undrar vad sommaren 2009 kommer ha att erbjuda mig. Jag trivs så otroligt bra med livet just nu.



Dom säger att det ska bli sol till helgen så jag hoppas verkligen någon kan bjuda mig på grillfest! Är det någon som jag skulle vilja grilla med och sen sova över hos så är det ******* för dig saknar jag så otroligt mycket. Du har lätt den snyggaste kroppen och det vackraste smilet. Blir galen när jag tittar på korten du gav mig.



Eftersom jag inte har någon mat hemma ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Imorgon hoppas jag att min feber är över så jag kan bli människa igen. Hoppas den här helgen blir lika rolig som den förra blev.

// vi ses ute!

Gillar läget



Livet är rätt perfekt när jag tänker efter!

Visst jag ligger här hemma med lite feber, men när jag tänker efter en stund så förstår jag hur perfekt mitt liv är.
Jag trivs så bra med livet just nu och med alla människor jag har runt mig.

Vännerna älskar jag mest av allt, idag vet jag verkligen vilka som jag kan lita på och vilka som jag inte behöver mer. För mig är det extra viktigt att bara röra mig bland folk som är bra för mig, så var det inte innan. Jag är trött på att lägga ner tid på att bry mig om dom som inte tycker om mig. Nu lägger jag ner all min tid på dom som gillar mig.

familjen saknar jag väldigt mycket, jag önskar att ni var här i Uppsala med mig. Jag tänker på min sjuka pappa varje dag och på min mamma som gör allt för att det ska gå bra för pappa och min lillebror. Jag är så glad att jag kommer ifrån en bra familj, och det ska bli så roligt att träffa er på söndag.

Kärleken tänker jag inte så mycket på nu. Jag tror inte jag vill ha ett förhållande om jag ska vara ärlig. Man vet aldrig och det är ingen hemlighet att jag är ganska uppvaktad. Vi vet alla att söta pojkar aldrig blir kvar själva.



maj 2008

Idag hade jag ingenting att göra, vi vet alla hur tråkiga torsdagar är.
Jag är jävligt sliten efter igårkväll.Vem fan är så dum så man går ut och festar en onsdagkväll när man har feber?I alla fall så tittade jag på bilder idag från maj 2008, alltid kul att se tillbaka på vad man gjorde för ett år sen.




(foto 1) För ett år sen var jag ute med allas våran Maggie och blev skitfull på Piren i Jönköping. Jag hatar Jönköping "uteliv" men med maggie var det alltid roligt att gå ut. Hon är rolig och galen precis som mig. Hoppas vi kommer gå ut ihop nån mer gång, kanske i Uppsala?



(foto 2) Jag brukade förra våren hänga på Club Caj på torsdagar. Visst hade jag kul då men nu när man ser tillbaka undrar man varför man tyckte det var så roligt? Det var liksom inga sköna människor där och absolut ingen bra musik. Jag tycker verkligen att mitt uteliv idag är 1000gånger roligare.



(foto 3) Jag kom på en as bra Ide för 1år sen. Varför inte skita i Jönköping och flytta till Uppsala? 23maj 2008 sa jag upp min studentlägenhet, flyttade hem till mamma och pappa för att fixa inför min flytt till Uppsala....


CHELSEA LATELY driver på!



CHELSEA LATELY KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

sån underbar parodi på den tv serien jag älskar mest!

Juliette-Amelie Prytz


Juliette-Amelie - sommaren 2008

Ikväll saknar jag verkligen juliette, tittade på filmer med henne och mig ifrån förra sommaren ikväll.
Och på kort från när jag ligger naken i hennes lekplats. vilken underbar kväll det var!

Gulliga ihop!


Jimmy Dahlström
and 

Rebecca Öhrstedt



Kylie Minogue



Sångfågeln Kylie Minogue och hennes pojkvän, den spanska toppmodellen Andres Velencoso, såg vi i hans hemstad i närheten av Barcelona på hus-jakt! Vi har också hört att de gör sig redo för sitt bröllop! Kylie kunde nämligen inte hålla



igen när de var i Cannes och hon bekräftade även att hon lär sig spanska så att hon kan tala med Andres familj. Kylie säger att hon är lyckligare än hon någonsin har varit och vi är så glada att hon äntligen har tur i kärlek! Grattis!

Marcia Cross - kanal5 21:00



För rollen som Bree i tv-serien Desperate Housewives har hon blivit både Emmy- och Golden Globe-nominerad.

Under 1990-talet var Cross mest känd för sin roll som den elaka Kimberly i TV-serien Melrose Place.

Tisdagen den 20 februari 2007 födde hon tvillingflickorna Eden och Savannah på ett sjukhus i Los Angeles. Marcia hade varit sängliggande sedan januari 2007 i väntan på flickornas födelse. pappan heter Tom Mahoney.



visste du att..

Marc Cherry, manusförfattaren för Desperate Housewives, tvingades ändra manuset när Marcia blev gravid.

Hon är född 25 mars 1962 i Marlborough, Massachusetts.

Ikväll kan vi i alla fall se henne på kanal5 21:00


Feber



Tisdag vaknar jag upp hemma hos en vän, har sjukt ont i huvet. Går genom hela staden occh ser bara äcklig och sliten ut (snälla kunde ingen försöka ta livet av mig)? Kommer i alla fall hem vid 11:00 och måste då träffa ***** som jag planerar att börja "träffa", jaa ni fattar vad jag menar. Vi träffar varandra och känner att vi ska ses igen. Jag kommer hem och vill sova. Nej då ringer dom från arbetsförmedlingen och vill att jag ska komma ner och fixa ett mail...

nu är klockan bara 14:40 och jag känner att jag måste sova. mår så jävla illa.
Jag undrar om det är något jag har ätit?höll på att spy idag på stan, haha!

"Losing You"


Dead by April "Losing You" music video!

hejsan, det här är dagens låt. Fråga mig inte varför?
Jag orkar inte bry mig, ligger här hemma med feber tror jag.
Snälla kan inte någon komma och ge mig sprit?

Addan and Rebecca Öhrstedt


Addan and Rebecca Öhrstedt

sista dagen på veckan


Addan - En helt vanlig utekväll i Uppsala

Vilken underbar helg det blev.Från början hade jag ingenting planerat. Träffade Karin &:Co på Gillet (jag vet, varför var jag på Gillet för?). Efter att spelningen var slut drog vi vidare. Tack vill jag säga till ****** som betalade min utgång i fredags. Inte en gång rörde jag mitt trötta bankkort,haha! Drinkar,Max mat bla bla bla blev jag bjuden på.


Addan med sina härliga vänner

Lördagen var nog roligare än vad fredagen var. Igår var jag ute med Rebecca, vi drog på förfest hos lilla söta kim och sen vidare. Det blev en galen kväll som alltid och jag älskar det. Vi saknade Anvah för med henne blir allt mycket roligare.

// LOve U

Silly Boy


Lady Gaga ft rihanna - Silly Boy


Ikki Twins



Erica Mongeon (Rikki) och Mongeon Victoria (Vikki) är våra självutnämda hjältinnor The Ikki Twins. De är 27 år och innan de gick med I A Double Shot at Love jobbade båda två som modeller.



Tvillingarna föddes I Pennsylvania, men de fann sig inom kort I soliga Kalifornien. Där jobbade de båda två som servitriser på Hooters innan deras värld vändes upp och ner. De insåg också att vara bisexuell och modeller kan betyda en hel del pengar.



Det hela började med att tvillingarna poserade för biltidningar och allt eftersom efterfrågan spridit sig som en vild eld så tog det inte lång tid innan Playboy knackade på dörren. Med sina karriärer säkrade så var kärleken nästa steg, och vart kan man bättre hitta den än på en av MTVs realityserier?

Nicollette Sheridan - desperate housewives



Nicollette Sheridan dog i tisdagens program av Desperate Housewives. Jag blev inte förvånad eftersom jag hade läst att Nicollette ville sluta i serien.Tråkigt i alla fall, man kommer sakna henne i serien, framför allt hennes elaka humor och ärlighet.Nicole är född 21 november 1963 i Worthing, West Sussex, Storbritannien, Hon är en brittisk skådespelare som 1990 var med på People Magazines lista över de 50 vackraste i världen.



Säsong 5 på kanal5

Säsong 5 utspelar sig fem år efter säsong 4. Bree är en framgångsrik kokboksförfattare och driver en catering tillsammans med Katherine och Orson. Lynette och Tom är tonårsföräldrar till fyra barn. Gabrielle och Carlos försöker få sina överviktiga döttrar Juanita och Celia att motionera. Susan och Mike är skilda och deras son Maynard bor varannan vecka. Edie är tillbaka på Wisteria Lane som en gift kvinna. Mrs McCluskey gillar inte hennes nya make och försöker luska fram otrevliga sanningar om honom.


lugna lillördagen


Addan - del 2

Jag vet visst är det lite konstig! Addan är hemma 21:20 på en onsdag "lillördag". Förra veckan var jag i full gång med att festa vid den här tiden. Efter att festat fyra kvällar förra veckan känner jag att den här kommer bli mycket lugnare.

Min bästa kompis Rebecca ligger hemma och är sjuk. Om inte hon kan gå ut så förblir jag hemma. Vad är en utekväll utan min underbara Rebecca? Vi alla får hoppas att hon blir frisk till helgen så det kan bli lite party igen.

Ikväll ska jag bara ligga hemma framför MTV och äta allt jag kan hitta i köket. Det bor en liten fet snubbe i mig som bara vill ut. Nu väger jag 55kilo och jag känner att vart fan är jag på väg? Jag som var en så vacker 53kilos kille :(

underbart


Addan - ibland blir det bara så bra!

Alexander Rybak


Alexander Rybak är namnet på killen som hela europa blev kär i under lördagskvällen! Snacka om att vara helt okänd och över en natt bli en stor stjärna. Aalexander skrev verkligen över en natt sig egen saga! Alexander är född 13 maj 1986 i Minsk, Vitryska SSR, Sovjetunionen, men är nu en norsk musiker, kompositör och skådespelare. Han är sedan fyra års ålder bosatt i Nesodden, utanför Oslo i Norge.




Han vann som vi alla vet Norsk Melodi Grand Prix 2009 och representerade Norge i Eurovision Song Contest 2009 med låten Fairytale,en låt som kom att vinna tävlingen.Bidraget vann en rekordseger med 387 poäng, tvåan Island fick 218.
Jag står för att jag tyckte att England skulle vinna med Jade Ewen. Men Grattis vill jag säga till Norige!

Roligt är att Sverige varje jävla år tror att vi ska vinna, vilket vi aldrig gör. Vårat bidrag i år var ju bara så jävla pinsamt.
orka tro att en sönderblonderad kärring ska dra hem skiten?



ALEXANDER RYBAK - FAIRYTALE

Jag förstår faktiskt inte varför alla tycker att han är söt.
Och jag förstår inte varför jag tycker låten är bra?
Men det är något som gör att man bara gillar skiten man ser och vad
det är vet faktiskt inte jag? Kan något berätta det för mig........

Eurovision Song Contest 2009


Jade Ewen - It's My Time

Skit i Norige för en stund. Jag vill säga Grattis till United Kingdom och Jade Ewen som kom på plats nr5!!!
Jag tycker att England skulle ha vunnit hela skiten, för det hade varit så roligt om tävlingen skulle visats ifrån London 2010. Då hade England säkert kunnat krydda på så att tävlingen blev dyrare än vad Ryssland lyckades göra den.



älskar maj månad






dagens låt kommer ifrån...


Top of the World

Det är lördag, så vem vill inte komma igång till en party låt?
Här har ni dagens låt enligt mig då! Lycka till ikväll kära vänner.

THE CITY



The City är en MTV reality tv-serie och spin-off på MTV serien The Hills. Serien handlar om livet då Whitney Port flyttar till New York City för att jobba före modeskaparen Diane von Fürstenberg. Programmet hade premiär den 29 december 2008.






Whitney Eve Port, född 4 mars 1985. Whitney är känd för att medverka i den kända MTV reality-serien The Hills och sin egna serie, The City. Hon är en föredetta mode-medarbetare på Teen Vogue.






Missa inte the City på MTV, den är mycket bättre en The Hills måste jag faktiskt säga.
Whitney tycker jag känns som en riktigt trevlig och bra tjej. Jag tycker om att se hur det går för henne i livet!

jag kommer aldrig sluta hata dig!



Jag var ute igår och skulle fira Anna och Maria Rakic. Planen var att kvällen skulle bli rolig.
Deras fest var trevlig, absolut. Det var trevliga gäster och väldigt bra musik. Felet med kvällen kom senare.

När festen var över skulle nästan alla vidare till Birger Jarl och jag skulle gå själv till Oasia för att säga hej till min nya kompis Jasmine. Det skulle bli en snabbis på Oasia för jag ville bara önska Jasmine lycka till med hennes resa.

du är feg, du är ful och jag kommer aldrig sluta hata dig!

När jag har som trevligast med jasmine, tror ni inte att det kommer fram någon dryg bondig kille till mig och börjar kaxa sig? Han drog upp en sak som hände i November ( ni vet när jag började bråka med en liten hora i Nov ). Den kvällen drog han upp och sa att person som jag bråkade med i November var också på Oasia den kvällen och bla bla bla ville ha en ursäkt.

Jag orkade inte med att bråka med den personen igen så jag gick till baren. Då kommer det fram en annan kille ifrån samma gäng och började kaxa sig och var skit dryg. Vad gör man då liksom? jag lämnade klubben för jag ville inte va där bland allt löst folk.

Orka gå fram till mig och störa, jag är så jävla snygg! Till alla er som hatar mig vill jag bara säga - kom inte fram till mig på krogen, låt mig vara full med mina vänner. det spelar ingen roll vad ni säger till mig för jag orkar inte ta till mig det.


// hejdå!

T.I



Clifford Joseph Harris Jr., född 25 september 1980,bättre känd vid sitt artistnamn T.I., och även vid sitt alter ego T.I.P., är en amerikansk rappare, låtskrivare, musikproducent, skådespelare och VD för Grand Hustle Records.T.I. har haft nio låtar på tio-toppen på Billboardlistans "Hot 100" och tre av dem har nått förstaplatsen: "My Love" med Justin Timberlake, "Whatever You Like" och "Live Your Life" med Rihanna.




T.I. kommer från Bankhead, Atlanta, Georgia och växte upp hos sina morföräldrar. Som tonåring var han en knarklangare.T.I. förklarade varifrån hans smeknamn Rubber Band Man kom, och sade: "Vi brukade bära gummiband fr att antyda hur mycket pengar och hur mycket kokain vi hade."Han fick smeknamnet "Tip" efter sin gammelfarfar.Efter att ha skrivit kontrakt med Arista Records dotterbolag LaFace Records år 2001 förkortade han sitt namn till T.I. av respekt för kamraten Q-Tip på samma skivbolag.


T.I. Ft. Justin Timberlake - Dead and Gone

Matthew Williamson



Den 14 maj släpps den brittiska designern Matthew Williamsons ANDRA kollektion för modejätten H&M.




I samband med att kollektionen släpps, så lanseras även en TV-reklam, och i rollerna: Matthew Williamson him self och modellen Daria Werbowy.



Redan halv nio på morgonen är stämningen på topp utanför H&Ms flaggskeppsbutik på Hamngatan i Stockholm. När det börjar bli dags för öppning ringlar sig kön en bra bit längs gatan av modeintresserade tjejer och killar. De flesta är fokuserade och vet redan exakt vad de är ute efter. Så fort dörrarna öppnas väller folkmassan in och det råder fullt krig om de åtråvärda plaggen.

Raij raij


jag och min nya kompis Alexandra

Idag ska jag träffa min nya kompis alexandra, och lite senare på dagen börjar festen för Maria och Anna Rakic.
Jag är sliten i kroppen efter att ha varit ute tisdag,onsdag,torsdag den här veckan. Undrar hur mycket jag kommer orka med i kväll?

Jag undrar vad man ska ha på sig till kvällen? Känns som jag inte har ett skit, som vanligt!




The Movie


En sång till Anna & Maria Rakic

Här kommer en liten film på barnen som blev 23år igår. det var jättetrevligt igår och jag ser fram emot fredagen.
Jag är övertygad om att det kommer bli en extra rolig kväll för oss alla på fredag.



Kvällens stjärna Maria Hjärner

Och jag vet att vi alla är medvetna om att Maria Hjärner är en stjärna.
Du är tjejen som verkligen gör att en kväll blir till en fest! Vi skulle aldrig klara oss utan
din vänskap och humor, du är fantastsik.

// och glöm inte bort, addan är snyggast ;)

saknar henne



När får jag se dig igen? Jag saknar dig! Du är min bästa kompis ever och jag förstår inte hur jag har klarat mig utan dig?
Hör av dig när du kommer hem ifrån USA, vi måste ses snart. Det spelar ingen roll om det blir i Jönköping eller i Uppsala. Jag behöver din humor och kärlek nu för att klara av den här tråkiga vardagen!
LOVE

Grattis Anna och Maria Rakic 23år


systrarna börjar bli stora!

Äntligen är det några som fyller år. Det är Uppsalas egna systrarna Rakic som idag fyller 23år.
Och på fredag ska systrarna ha sin stora fest som alla vill komma på ( addan kommer ).
Hoppas ni får en underbar dag tjejer.

Anna rakic är en sportig,rolig och galen tjej. Jag fick bo hos Anna under inspelnings dagarna av min reality show.
Anna är så otroligt omtänksam och man blir så glad av hennes närhet!

Maria rakic är även hon en rolig och underbar tjej. Hemma hos henne och alex känner man sig alltid välkommen.
Maria vet verkligen hur man bjuder till fest. Vill ha hennes vackra näsa ;) ge mig den NU!

Ni är båda otroliga och man kan inte sluta älska er!

Måndag - dagens låt


Usher - What's your name

Här ligger jag i sängen och känner att jag inte orkar med ett skit idag.
men bra musik orkar jag lyssna på i alla fall!

Första dagen på veckan



god morgon världen idag är det en seg måndag hemma hos Addan. Jag har inte lust att göra något alls idag.Men lite senare idag tänkte jag träffa min bästa vän Rebecca. Och min kamera behöver jag hämnta hemma hos Tove!!

Annars så tror jag att den här veckan kommer bli rätt rolig. Jag ska till Stockholm på torsdag och träffa en ny kompis.
På fredag morgon ska jag vara med i inspelningen till "Livet i Fagervik" som är en svensk drama serie på SVT!

fredag Blir det 23års kalas för då ska systrarna Rakic firas. Gissar att det kommer bli en jätterolig kväll med massa sköna människor och bra musik.


Helt slut!



Igår var jag på fest hemma hos Tove, och det var lika trevligt som det brukar vara på hennes fester.
Idag är jag så jävla slö, har inte lust med ett skit om jag ska va ärlig.

Ikväll har Maria Hjärner sin grillfest och efter det ska jag på en stor 30års fest för min kompis Lina.
Det ska bli spännande att se hur pank jag är lite senare idag? Och snälla kan någon säga mig vad jag ska laga mig för mat? Min inspiration är inte på hög nivå idag och jag undrar hur denhär lördagkvällen kommer att sluta?


Akon Beautiful ft. Colby O'Donis and Kardinal Offishal

och här kommer dagens låt!

Brandy


Brandy - Right Here

Jag tänker på min kompis som dog förra året varje gång jag hör den här fina låten.
Jag saknar dig och är tacksam för att vi två blev vänner.


Vi ses i Globen Britney Spears



13 juli kommer Britney spears till sverige/ Globen!
Vem mer än jag kommer gå och titta på henne?
Det ska bli så jävla roligt och jag vet att det kommer bli en kul kväll!
Vi ses i globen Britney ;) puss puss

Dressup


Kim Kardashian

fan vad roligt, skulle också vilja prova massa porriga
maskerad kläder till någon fest!

tack UR


Tilde Fröling Och Addan

Nu är inspelningen av min Reality SHOW klar. Jag vill tacka Elsa,Alf,Sony,Lil och framför allt Tilde Fröling!
Det har varit fantastiskt att göra det här Tv programet med er och det är inte sista gången som jag kommer göra TV.

Jag är nervös över att få se mig själv i Tv i höst, jag undrar hur folk kommer att ta mig?kanske bakifrån?
Jag har lärt mig väldigt mycket den senaste tiden och jag är glad att jag gjorde den här resan.

Jag kommer sakna mina telefon samtal med min "assistent" Elsa ;) vilken underbar tjej hon var.
Så söt och glad hela tiden, varför är inte jag det?

Framtiden...
Jag hoppas på att komma in på utbildningen TV-Produktion som jag har sökt till hösten i Sthlm.
Den 15maj ska jag göra ett statist jobb i tv serien Livet i fagervik som går på SVT. Det roligaste statist jobbet jag har gjort (av dom 1000 jag varit med i) måste ha varit i Andra Avenyn.

// önska mig lycka till !

Skandal


foto: ifrån Idol tv4

Skandal kan man lätt säga att onsdagen var. Jag och min bästa kompis Rebecca skulle gå ut och fira mig.
Vi blev utslängda ifrån en nattklubb som heter People!Varför blev vi det?Därför att vi smet in så klart, hahaha!
Lika fort som vi kom in, kom vi även ut! Den där vakten lär inte tycka om oss.

Vad hände mer igårkväll? Joo vi träffade som vanligt en massa vänner och ovänner under kvällen.
Jag drog till MAX i vanlig ordning och åt upp all mat, jag tror det bor en tjockis i mig?

Träffade en person som jag har varit ovän med sen December. Men vi ska ses lite senare idag och reda ut allt som
har varit. Det ska bli skönt faktiskt, men jag tänker fan inte be om ursäkt för jag har inte gjort något fel....

Den bästa låten!


Florida Right Round


kanske lite onödig info för dig, men det skiter jag i.
Det här är den låten som jag gärna skulle vilja ha sex till!
kan inte förklara varför men jag tror att jag skulle känna mig jävligt snygg naken till den här låten.
tror inte du det?

Kiss Me Thru The Phone



Soulja Boy Tell 'Em Feat. Sammie & Pitbull


dagens låt till er från mig!

dålig dag


dagens bild - kan någon rädda mig?

Hade svårt att sova i natt, sov kanske fyra timmar för jag vaknade klockan sex nu den här tisdagen.
Dålig sömn och en jävligt dålig gårdag. Förra veckan var verkligen perfekt, det var bara en massa raij raij med snygga människor och bra musik. Den här veckan började i alla fall inte lika bra.

Jag kan såklart inte nämna några namn, men det finns några personer runt mig som jag inte litar på eller tycker om längre. Det är väl dom som har gjort att jag haft problem att sova inatt, jag får ont i magen av att tänka på er.
Varför måste alltid jag få kontakt med personer som inte är bra för mig?

har noll inspiration i huvet för att göra något bra/rätt under den här tisdagen. Tycker att min framtid börjar se jävligt mörk och tråkig ut. Men efter regn kommer sol brukar ju alla säga så vi får vänta och se.

// nu ska jag gå och dö.

Aly and Aj



Aly & AJ är en amerikansk tonårspopduo som består av systrarna Alyson och Amanda Joy Michalka.

De har gett ut två cd-skivor: Into the Rush (2006) och Insomniatic (2007).




År 2005 gjorde de en cover på Walking On Sunshine till filmen Herbie: Fulltankad. Året därpå skrev de låten Chemicals React till det populära familjespelet Sims 2. Samma år spelade de in låten Rush och gjorde även en jullåt, Greatest Time Of Year, till filmen Nu är det jul igen 3. Den populäraste låten heter - potential breakup song , från 2007.


2008 gjorde systrarna en låt till en Disney Channel Original Movie: Minutemen som heter Like Whoa. De har gjort 2 covers. Förutom ovan nämnda Walking on Sunshine till Herbie: Fulltankad har de även spelat in en låt kallad Do you believe in magic. Aly har också vart med i Disneyserien Phil från framtiden där hon spelar Keely Teslow som är Phils bästa vän. Aly och AJ har vart med i filmerna Cow belles och Super Sweet 16: The Movie.


Potential breakup song



Kourtney Kardashian - 944






Adriana Lima

kvinnan vi alla älskar

Adriana Francesca Lima, är född 12 juni 1981 i Salvador, Bahia, Brasilien, hon är  en brasiliansk supermodell.
Och faktiskt den 4e största modellen just nu. Hon lever i en dröm värld som jag gärna skulle vilja ha!
Alla älskar vi Adriana Lima och det är inte bara för att hon är så vacker, utan för att hon verkar vara en trevlig tjej.


söt som socker

Adriana Lima är sedan den 12 juni 2008 förlovad med den serbiske basketspelaren Marko Jaric.
Jag tycker dom är jättesöta ihop och det skulle va så roligt om det skulle bli ettt bröllop nu till sommaren 2009.
Marko borde verkligen kunna skratta sig lycklig med en sån snygg flickvän vid sin sida.



Hon upptäcktes när hon var 13 år. Ett år senare fick hon ett modellkontrakt med Elite Model Agency och flyttade då till New York. Hon slog igenom som modell för Victoria's Secret, och har även gjort reklam för bland andra Giorgio Armani, Victoria's Secret, Lancôme, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Gucci, Burberry, Stella McCartney, Versace, Fendi, Hermès, Maybelline, Givenchy, Karl Lagerfeld och Guess?. Adriana är cirka 1,78 lång och väger 51 kg.


Jade Ewen



Jade Ewen, hon är född 24 januari 1988 i London, Storbritannien. Jade är en engelsk sångare och skådespelare. Hon har bland annat haft roller i engelska TV-serier som The Bill och Casualty, hon hade också under några år en huvudroll i den australiska serien Out There. Hon har tidigare varit medlem i R&B gruppen Trinity Stone. 31 januari 2009 vann Jade Ewen den brittiska uttagningen till Eurovision Song Contest 2009 med bidraget My Time skrivet av Andrew Lloyd Webber.


Next week!



Söndag kväll och jag känner att nästa vecka kommer bli full av roliga saker!

1. Lina ska ha sin 30års fest på fredag. Jag måste hitta nya kläder till hennes fest, jag måste hitta något fint att ge henne. Och jag måste betala henne för att få komma på festen. Jag är jävligt nyfiken på vad hon har för vänner? Kommer det vara många snyggingar där?

2. jag måste få tag på min "chef" simona och planera in en massa saker för när jag ska börja sälja skönhets prylar mm.
måste börja plugga så att jag blir en duktig säljare och kan göra bra demon/event/skönhets fester.

3. jag ska ner och Jobba på Joels cafe i veckan också. Det ska bli nice, jag gillar verkligen Hanna ( chefen ). Hon är den sötaste colombianen jag känner.

4. Får jag min vilja igenom så ska jag även till sthlm nästa vecka för att träffa ******!!! wöööw jag kan inte berätta något mer. Men jag tänker på en person som jag är jävligt nyfiken på. Ni får veta mer en annan dag!


coola tvillingar!


The Veronicas Untouched Official Music Video

"Touch You Right Now"


vilka mysiga killar jag fångade på bild.

söndag 12:05
och jag har ingenting att göra. Känner att veckan har varit fantastisk med alla utgångar men vill hitta på något idag också, men jag orkar inte.

17:00 ska jag hem till Rebecca för att snacka lite skit och fika. Det är faktiskt med henne som jag verkligen har roligt när jag festar. Rebecca är min partygirl och ingen kan ta det ifrån henne.

du är så patetisk..
En person som jag sprang på under en av dom fyra party kvällarna blir jag så trött på. Att du inte ens kan komma fram och hälsa stör mig så jävla mycket. Och varför dissar du mig för? Jag skulle bra gärna vilja veta vad som är problemet med dig!

dagens låt blev...


Mario Vasquez - Gallery (Spanish)

jag vet att det inte är en ny låt.
Men jag tycker att den är jättefin så därför blev den dagens låt.

Kalas veckan


foto ifrån valborg

Fyfan vad roligt det har varit den här veckan, älskar när det blir mycket party party. Kvalborg,valborg,1maj,2maj var alla fyra galna party dagar. Men jag tror fan att jag hade roligast den 1maj när jag och Rebecca festade med ett gäng sköna killar uppe på ett hotell.

Det var roligt med en riktig kalas vecka. Det var längesen som jag festade så hårt fyra dagar i rad.
Nästa vecka blir mycket lugnare, Lina ska ha sin 30års fest på fredagen så det ska bli roligt.

Right here

1maj var jag och min bästa kompis Rebecca ute på lite raij raij med massa sköna människor.
Det är nästan bara med Rebecca som jag verkligen har roligt när jag festar.
Älskar dig tjejen, det är så roligt att du och jag är på samma nivå när det kommer till party!


Addan, Jimmy, Rebecca


Ibland är jag så jävla snygg!


vem är snyggast?

vart är mina vänner?


addan och anna rakic på kvalborg

Idag är det jätte varmt ute och jag skulle så gärna ta en fika med mina vänner eller varför inte slå sig ner i en park?
Tyvärr så är alla upptagna idag, alla jobbar,pluggar eller är borta hos släkt och familj.

Jag har inte ett skit för mig och vill så gärna umgås med någon.Varför ringer inte min telefon idag?
Och imorgon är det söndag då kommer ingen vilja ses!hur ska jag göra idag?

RSS 2.0