Sandra Bullock - har adopterat en pojke




Hennes pappa är amerikan och hennes mamma var en tysk operasångerska. Som barn bodde hon i Nürnberg. Hon var aktiv i teater, TV och film innan hon fick sitt stora genombrott med filmen Speed (1994) och hon blev snabbt en av Hollywoods populäraste och högst betalda skådespelerskor.





Sandra Bullock har adopterat en nyfödd son från New Orleans i USA. Han är bara drygt 3 månader gammal och heter Louis Bardo Bullock. Sandra visar stolt upp honom på omslaget av det kommande numret av tidningen People.


I nya numret av People bekräftar Sandra även att hon har skrivit under skilsmässopapprena – Jesse har dessutom fångats på bild utan sin vigselring – och hon berättar för tidningen att hon adopterar Louis som ensamstående mamma.


Och jag tycker Sandra är sten cool, vi älskar dig!


Ingen får se ut som mig

Imorgon är det valborg. Jag tycker personligen att jag har hittat snygga kläder tills imorgon. Det som skulle störa mig är om jag springer in i någon som ser exakt ut som mig själv. Nu tror inte jag att det kommer hända mig. Fast det händer ju i Hollywood. kolla in det här!










Kelis




I år är hon tillbaka med ett nytt album. Hennes musik är helt okej, men jag älskar henne för den galna stilen som hon alltid har haft. Kelis är en riktigt cool tjej :)




Studio albums
  • Kaleidoscope (1999)
  • Wanderland (2001)
  • Tasty (2003)
  • Kelis Was Here (2006)
  • Flesh Tone (2010)



US Weekly held their annual Hot Hollywood party

Den 24april hade US ett stort party i hollywood. Många snyggingar var självklart där. Och här är lite bilder ifrån festen som jag tycker att ni borde spana in. Tog fram lite bilder på kändisar som jag tyckte hade lyckats extra mycket denna kvällen.













Jersey Shore




Sen några veckor tillbaka har mina söndagar varit räddade. Tack MTV och Jersey Shore För att ni bjuder på allt som svenska Paradise Hotell inte kunde ge. Osmart av tv6 att tro att Paradise Hotell skulle bli lyckat.





Tjejen som drar upp serien heter Snooki. Ni måste bara kolla in henne. Hon är så jävla skön. Hon är as kort, as full och as dryg. Och det gillar vi att se i tv! Hon är alltid så glad över ingenting? why?





Det roliga med Snooki är att hon alltid ska gå runt med sin fula bulle på huvet. Fast nu börjar jag faktiskt tycka att hon är ganska söt i den. I USA har hon på kort tid blivit väldigt populär, vilket jag kan förstå.





I sommar kommer dom spela in en del2. Så hösten 2010 blir också räddad. Men kolla in Jersey Shore på söndagar/ MTV. Och killarna är jätte sliskiga, man blir nästan lite äcklad....


And I refuse to let u play me for a fool




Okej jag är ganska nervös. Imorgon skulle jag kunna träffa ***** på kvällen. Som några av mina vänner vet så har vi tagit upp vår "bekantskap" på nytt. Och det roliga är att helt plötsligt blev ***** singel?! Varför det liksom? Jag är grymt nyfiken. Det bästa är att denhär gången är det på mina krav. ***** är lätt den snyggaste i Uppsala. Så jag är glad att jag har dig att leka med igen ;)


kläder till valborg.




Jag har redan hittat en T-shirt som jag ska ha under dagen (på valborg). På onsdags ska jag köpa ett par kortbyxor från SOLO. Sen ska jag köpa ett par jeans från weekday som jag kommer ha under kvällen på valborg. Även ett par rosa skor från H&M planerar jag att köpa. Det är viktigt att man känner sig snygg.


ska bli roligt att se vad vännerna kommer ha på sig :)


En stökig måndag.




Började städa redan vid 09:00 idag och det är fortfarande inte klart. Tvätta,diska,storstäda är inget jag tycker är kul. Men i slutet av veckan får jag gäster så det är smart om jag börjar redan nu.


Varför är det alltid strålande sol dom dagarna jag är inne? Vilken stökig och tråkig måndag det blev hemma hos addan. Min nya hobby är att snoka reda på folk inne på Facebook. Det är alltid lika roligt. Och jag tror att vi är många som snokar runt efter snyggingar på facebook. Eller är det bara jag?


titta vad jag såg på stan!!








fint väder men jag kan inte gå ut




Vem är bakfull? Joo det är jag! Fikade hemma hos morfar i början av dagen, men sen gick jag hem och dog framför min tv. Det är jobbigt att komma hem 05:00 och gå upp 10:00 för att man inte lyckas sova.


Och förlåt vill jag säga till alla som jag har träffat i helgen. Nej jag kommer inte känna igen er när vi ses nästa helg. Så kul tycker jag inte att det är med nya människor. Jag vet att ni kommer känna igen mig. Jag vet att jag kommer va så mycket fullare en er. Och jag tycker det är jobbigt att säga - hej hur mår du. För jag bryr mig inte.



puss och kram


Oplanerat men kul


Någon brud och addan!


Hej bloggen. Gud vilken helg. Oh jag som bara skulle vara hemma. Igår var jag ute med Rebecca. Finaste tjejen. Älskar hennes humor. Sen gick jag till Saluhallen. Kanske gjorde bort mig lite, men jag orkar inte bry mig.
Jag tror att nästa vecka kommer bli underbar. Anvah kommer på torsdag. Och sen blir det en ny vild helg.


vi ses pojkar och flickor!


Heidi Montag shows off her new beach body




Är det någon jag älskar så är det Heidi från The Hills. Jag tycker att hon är mycket snyggare idag. Jag stör mig på alla som klagar på hur hon ser ut nu. Låt henne vara. Hon är en stjärna. Och det är ju hon som gör att folk fortfarande vill se på The hills, eller hur!?





Tycker även hon har bra klädstil. Snygg stil! Det skulle va lite spännande att ta reda på vad Heidi drar in i månaden. Tror hon får rätt bra mycket pengar för alla jobb som hon gör.





Jävligt snygg kropp. Jag vet att många av mina tjejkompisar skulle vilja se ut som Heidi. Och jag vet redan nu att jag kommer få skit för att jag skrev allt detta. Men men, sån är jag. Och alla vet att alla killar gillar tjejer med storabröst!


puss och kram


ska vi köra igen!?


foto: idol göteborg 2006


Det var nu 4år sen jag och en vän åkte till Göteborg för att "söka" till Idol. Vi sprang runt och nördade oss och tittade på alla snygga/skitfula människor. Nu den 8maj kan man söka till Idol i stockholm. Jag skulle vilja åka med Rebecca för att "söka". Tror hon och jag skulle ha rätt roligt där. Alltid kul att titta på folk.


- vem vet? vi kanske ses i Idolkön.


Never stop giving good love cause that’s what I call u for




Telefonsex kan vi inte kalla det. Igår pratade jag i telefon med en vän. Det blev väldigt mycket sexsnack men på en bra nivå! Kompisen jag pratade med berättade om senaste gången han/hon hade sex. Jag kunde absolut föreställa mig det.


Men har ni tänkt på att det inte är alla vänner/bekanta man kan föreställa sig ha sex!? Jag har bekanta/vänner som jag tycker utgör sån asexuell odör. Man vill liksom inte önska att dom ska få sex. Förstår ni hur jag menar. Det finns personer som man ser inte gillar sex (eller inte är bra på sex) och dom önskar man inte ska få det.


Nu ska jag äta en glass framför datorn!


And to me it's exciting


Everything comes naturally


Nu har jag gjort mitt på Universitetet för den här gången. I höst har jag sökt in till Media på Uppsala Universitet. Det är min plan B för hösten. Vi får hoppas att jag lyckas komma in. Tror det kan bli mycket roligare en konstvetenskap.


Det ska bli spännande nu. Jag har lite planer på vad jag vill göra nu framöver. Vi får se hur det slutar. Det är därför jag älskar att vara ung och singel. Mycket är möjligt! Pappa är så gullig. Han sa till mig att det är viktigt att jag vågar prova något nytt nu. Och det tänker jag absolut göra.


puss så länge!


Addans tisdags tankar!




Godmorgon. Idag vaknade jag 07:00, jag är helt otrolig. Nu tänkte jag ge er min lista på 5saker som gör mig glad/arg. Kan va bra att veta ifall man skulle springa in i mig nu i sommar.

Det som gör mig glad.
1. Presenter
2. överraskningar
3. Komplimanger
4. Bli bjuden i allmänhet
5. Upplevelser ( kan vara allt möjligt )

Det som gör mig arg.
1. att vänta på någon/något.
2. Ordet "kanske"
3. Att det bara är fula människor som raggar på mig.
4. Höst & vinter
5. Att ha ont om pengar.


Det var då. Nu är nu


Foto: Studenten 2007


Det var vid den här tider för tre år sen som jag började räkna ner dagarna till studenten. Att det idag var 3år sen jag tog studenten tycker jag är helt otroligt. Det var så längesen. Förstå hur mycket jag har gjort och hur många nya människor jag har träffat. När jag ser mig på studentfotot känner jag inte igen mig. Är inte alls samma kille som jag var då. Man har ju upplevt så otroligt mycket så därför har man självklart förändrats, och tur är väl det.


Bra nyfiken på vad alla från gymnasiet gör idag.


Starten på en lugn vecka


Foto: Maj 2009


Säg inte att jag börjar bli sjuk. Är inte helt redo denna måndagen. Har lovat mig själv en lugn vecka. Allt för att vara redo till valborg nästa vecka. Nu är det i alla fall klart att min bästa kompis Anvah kommer till Uppsala. Vi vet alla hur galet det kan bli när jag och Anvah hamnar på fest. Idag blev det i alla fall klart att vi ska festa med några bekanta från GBG.


Den här gången ska jag lägga upp alla bilder från valborg.


en lördag igen




Igår blev det utgång (igen). Kvällen började dåligt, men slutade på ett hotellrum ;) Att vakna upp på hotell i sin egen stad tycker jag känns lite konstigt.


Och till alla er som tror att jag inte har äkta läppar vill jag bara säga - jo det har jag. Fick den frågan flera gånger igår. Folk verkar inte vilja tro mig när jag säger som det är. Fick även höra att jag hade fina ben. Kolla in dom i sommar. Börja dansa för Lisa, då får man snygg kropp.


Am I supposed to put my life on hold


alla var ute igår.


Nu vaknade jag till liv. Om jag hade kul igår? Ja klart jag hade. Gratis drinkar och skön musik. Bara så ni vet gick jag ut med 100kr. Och kom hem med 105kr? hahaha så kan det gå ibland.



Jag sprang på Helena ute på Bj


Ikväll kommer det bli min 3e utekväll denna veckan. Men vad ska man göra? Råkade skicka ett sms till min mamma här om dagen då jag skrev - GRATIS SPRIT I BAREN HELA KVÄLLEN!! Tror ni mamma Kerstin blev glad?


godmorgon sverige


ibland vill man bara dö?


Vem betalar min fylla?
Nu vet jag vem som gör det. Tack för igår. Tack för all gratis sprit. Ska man betala tillbaka på natura? Nej inte ska man det. En person sa till mig igår att jag är den finaste killen i Uppsala. Nu vet ni alla det en gång till.


Konsten att få sin fylla betala!


1. gå ifrån dina vänner. Tro mig, det är då folk kommer till dig.


2. Om du ser ut som alla andra är du som alla andra. Försök att va unik.


3. Leta upp en person som är fulare en vad du är.


Fler tips vill jag inte ge ut. Tänker skriva en hel bok om det. den får ni köpa. Och till er tjejer vill jag bara säga. Killar bjuder bara fula, billiga tjejer på drinkar! Varför? Jo för att ingen hetro kille vågar gå fram till de vackraste flickorna. Det är sant. Flickor från A-ligan tittar man på, men rör inte.


hejdå!


14 dagar kvar till sveriges största fest!

ALLA kommer till Uppsala sista April. Folk ifrån hela sverige kommer för att fira valborg. Jag skulle vilja kalla det för en 3dagars fest. Kvalborg, Valborg, 1maj. Tre underbara dagar då alla vill vara i min stad. Det kommer bli grymt roligt. På valborg drar vi igång redan 09:00 med drinkar och skumpa ute i solen.



Vem vill inte vara i Uppsala?



Under hela dagen finns det en massa roligare saker att göra.




Stor förfest i ekonomikumparken



se över på andra sidan. Gissa om det är svårt att ta sig fram!?



Är du smart så är du i Uppsala ;)


Tv jobb i Budapest

Ni vet alla hur jag är. Om jag har tråkigt måste jag göra något nytt. Därför sökte jag faktiskt ett tv jobb i Budapest. Väldigt oplanerat. Men det är med tv jag vill arbeta. Skulle inte bli besviken om jag inte får jobbet. Men jag ville i alla fall ha sökt. Det skulle nog va kul att bo gratis samtidigt som man arbetar i en ny stad.











vem vet? kanske hamnar jag här?


kille med hund

Idag var jag ute och lekten med världens finaste hund zigge. Jag är ingen hundmänniska vill jag göra klart för alla här. Men Zigge älskar jag, och han älskar mig. Det var en härlig tur på stan. Och snart ska jag ner igen. Och det var självklart kul att träffa Johanna Johansson.












Varför en date?

Varför vill vi ha någon att gå på Date med?


Nu när solen är här verkar alla vara sugna på en date. Överallt på stan igår tyckte ja att jag såg dating sugna par. Planen var att jag själv skulle på date nu i veckan. Men så blev det inte. Lite skönt känner jag. Addan är en sån kille som vill gå på date. Men när det väl blir av så är jag inte så intresserad. Det är mycket roligare att vara med vännerna. Singel sommaren 2010 röstar jag starkt på. Är ni på?


















konsten att inte göra något


jag ser inte ut som på bild...


Tisdag morgon och jag har redan hela dagen planerad. Men jag vet konsten att inte göra något (men få mycket gjort). Jag är glad att jag har 100 vårjackor att välja mellan nu när man vill vara snyggast ute i solen. Nu är den bästa tiden här. Våren i Uppsala är grym.


vill du se lite naket?

Ni kanske inte tror mig när jag säger att jag brukar få massa nakenbilder skickat från främlingar till min msn. Min hotmail är [email protected] och det syns på twitter/ Myspace. Tänkte göra ett inlägg där jag lägger upp alla nakenbilder som folk har skickat till mig sen januari 2010. vem vill se? jag tror det kan bli rätt kul.


Sol i Uppsala

Jag sa till mig själv idag. Addan nu ska du vara ute i solen hela dagen. Och så var jag det. Blev en öl i solen. Den bästa tiden är här. Nu saknar bara kärleken!? Eller behöver jag verkligen den? Här kommer bilder från dagen. Det är synd att ni inte kunde vara med mig.













Veckan för oss som är fiskar.

Fiskarna
Vecka 15 (12 april - 18 april)

Härligt, fint och kärleksfullt verkar livet denna vecka. Vill du resa, så kommer du att få uppleva spännande romantik. Nu får du rarhet om du bara tackar ja. Du är en trygg arbetsmyra, men nu kan det kännas jobbigt även för dig i arbetet. Men ditt envisa sätt gör att du orkar med det du ska göra. Trött men frisk ska du vara. Din popularitet bara stiger och det kan medföra en ökad inkomst för dig. Stjärnorna berättar även att du ska ha fin chans till vinst om du köper dig en lott.

Theres always a place in me that you can call home


Lisa karm och Addan


Tur för alla att min kamera låg hemma igår. Jag hade som vanligt en rolig utekväll med mina kära vänner. Men hur kvällen slutade tänker jag inte berätta. Men jag kan säga en sak, det var DRAMA!


Idag var det i alla fall en slö söndag. Jag och Hampus gick ner på stan idag och tog en bakis cola i solen. Vad som händer imorgon återstår att se. Men nu ska jag i alla fall sova. puss och kram


Mussle och dussle
























hahahaha vilken rolig kväll det blev. tyvärr finns det inte fler bilder. Men ni förstår säkert hur det gick sen för oss alla? En galen kväll i uppsala, som vanligt. Det älskar vi! Och det är bara lördag. Vad ska ni göra ikväll? puss


You are the thunder and I am the lightening




Fredag och jag vet fortfarande inte vad som händer i helgen. Jag är en sån person som tycker det är kul att veta vad helgen kommer bjuda på. Vi får hoppas att något roligt händer ikväll.


Den blyga addan.


Jag kan säga som så att jag hade lite myskväll igår! Min poäng är att då kom jag på att jag är bryg. Jag är pryd och blyg av mig. Det är inte många som vet om det. Men nu vet ni alla det. Jag är nog ganska classy. Från och med nu ska jag ta fram den blyga och lite oroliga addan i mig. Han är ganska söt och jag tror ni skulle gilla honom. Igår dög det i alla fall!


Detta älskade jag som barn!

Jag är lite nyfiken på vad barn tycker är coolast idag? Jag kommer ihåg hur det var när jag själv var ett litet barn. Jag skulle ha exakt ALLT av allt som man kunde ha. Det blev dyrt för mina föräldrar. Här ska jag visa vad jag lekte med som liten. Tror alla ni som var barn på 90talet kommer känna igen er!



Foto .1


Alla vi barn hade en Monchhichi. Förstår inte hur en tråkig jävla apa kunde bli så populär? Jag älskade min apa. köpte en massa kläder till den. Nu ligger apan uppe på vinden hos mina föräldrar....




Foto .2


Kommer ni ihåg? Pogs!! Jag tror ja hade 500 av dom. Hur kunde man tycka att det var roligt? Pogs var väl fina att titta på, men inte så mycket mer. Fatta va rik han/hon blev som kom på att göra pogs.



foto .3

Pokemon tror jag exakt alla tyckte om. Alla hade vi någon pokemon som vi tyckte var extra söt, cool. Men det var lite nördigt med pokemon kommer jag ihåg. Fast jag står för att jag älskade dom. Men förstår inte varför skiten går på tv fortfarande?



Foto .4


Game Boy
. Jag spelade game boy nästa hela tiden. Jag frågade min mamma innan jul vart mitt spel var. tyvärr hade hon slängt alla spel plus mitt game boy. Lite tråkigt faktiskt.



Foto .5


Känner du igen den? Alla barn älskade den! Shit vad rolig den var. Skulle va kul å ha en sån i sin mobil i dag.


En ny stilikon är här




Selena Gomez föddes i New York, men växte upp i Grand Prairie, Texas. Hon är ensambarn. Hennes föräldrar kommer ursprungligen från New Mexico och Italien. Hon är född den 22 juli 1992 (18år i sommar). Hon är nu påväg att bli en mycket populär stilikon och en tjej många andra ser upp till!




Selena upptäcktes i en talangshow när hon var 10 år gammal och hennes första roll var i barnprogrammet Barney & Friends där hon spelade Gianna. År 2006 var hon med i andra säsongen av Zack & Cody.



Här kommer lite snygga kläder från Selena!



Foto .1



Foto .2



Foto .3


Jag tycker att Selena är farligt snygg. Jag kommer börja följa henne mycket mer i media nu. Tänk att hon snart är 18år och redan jobbar för fullt med Tv, film, Musik. En skön tjej måste jag säga!


How you choose to express yourself





Hahaha asså det här är inte sant. Jag kan inte skriva vad jag har gjort idag. Har gjort tre saker som jag bara älskar att göra. Men två av tre saker är förbjudet!!! Sånt får man inte göra!! Fick en underbar torsdag.
 Nu är klockan 23:00, jag är helt slut i kroppen, ligger i min säng och är sugen på vatten!!


snuskiga mail till kvällsmat?


Det är inte bra att lägga ut sin mail på Myspace, Twitter. Ni ska bara veta hur ofta jag får snuskiga mail ifrån folk. Och snuskiga foton. Alla kommer väl ihåg när jag fick en kukbild? Funderar på att lägga upp exakt alla nakenbilder folk har skickat till mig. Frågan är hur glada ni läsare kommer bli då? Vem vill göra om min blogg till en porrblogg? Någon?


Addan är kär

Åh vad mycket fina skor och underkläder det finns. Jag blir kär. Det här är lite av vad jag önskar mig nu till sommaren 2010. När det blir fint väder ute tänker jag ta tåget ner till stockholm för att shoppa. Hoppas då att någon vän med bra smak vill följa med.



foto: jag vet att de här skorna skulle passa mig!



foto: snygga, men kanske inte dom bästa!




Foto: Absolut finast, vill ha dom nu!



Foto: fina till sommaren, gillar glada färger!



Foto: dom gula eller rosa vill jag ha!





Foto: ge mig alla fyra, svårt att välja här!


I’m surrounded by your embrace







Singel i sommar?


Shit vad många har dumpat sina pojkvänner/flickvänner den senaste tiden!? Det verkar som många är sugna på att vara singlar sommaren 2010. Jag vill inte låta otrevlig, men jag tror inte någon jag umgås med har ett förhållande. Några kanske dom är, men inte många!?


skulle inte förvåna mig ifall jag skulle råka bli kär nu!


en lugn lillördag


Det här ser ut att bli en lugn vecka.


Idag har jag bjudit min vän Hanna Ekström på onsdags-middag. I övrigt var dagen rätt lugn. Känner att jag är helt slö. Tycker det är tråkigt att det inte riktigt känns som vår en. Vart tog solen vägen som vi fick se i söndags?



Fiskarna

Vecka 14 (5 april - 11 april)

Någon kan komma att visa dig sin stora förtjusning nu i veckan. Du måste bara vara en tillgång och ditt leende är stort. Ditt vänliga jag vinner framgång i veckan. Har du börjat fundera på att söka ett annat arbete. Det kan vara rätt tid att försöka genomföra dina drömmar nu. Du strålar av vitalitet och fångar andras intresse. Här verkar du handla en hel del till ditt hem och det kan bli en ny möbel, i alla fall så tycks det bli fint för dig. Spelvinster, väntar du på det så blir det bara småvinster.

 


Tisdag på stan!


Idot foto?


Idag har det varit en lång dag. Vaknade 08:00 och innan 12:00 hade jag och mamma varit på Ikea plus storhandlat. Förstår inte hur jag orkade. Inte konstigt att jag är helt slut nu ikväll. Blev en fika på stan med tjejerna också!


Det bästa idag var när jag och rebecca tog en öl 18:00. Tror inte jag kan skriva allt som hände för folk kommer förstå förmycket. Men jag trodde inte att man kunde ha så roligt på Terassen en tisdag!? Rebecca vad skulle jag vara utan dig? Du är min guldsten. Imorgon jobbar jag och Becca på att festa, vi är inte som alla andra barn. Vi vill ha kalas varje dag!


- Nu är tisdagen slut och även addan....


dagdrömma




Godmorgon. Idag slog det mig att jag borde lära mig drömtydning. De senaste kvällarna har jag vaknat upp utav att jag drömt att jag hånglat. När jag är i mina drömmar blir jag så sexuell!?? Varför det när jag inte är de i verkligheten? Trevligt att hångla i sina drömmar, för då behöver jag inte göra sånt snusk IRL.





***** är någon som jag ofta brukar dagdrömma om. Nu har ***** börjat höra av sig igen på riktigt, och jag är lite sugen på att ses. Tror det var i september som vi träffades senast.



sen tycker jag folk kan sluta ringa på min hemtelefon 08:44!



Vecka 14




Igår fick jag med mig mamma Kerstin till Uppsala. Hon är här tills på onsdag. Är ganska sugen på att följa med henne ner till jkpg igen. Hade grymt roligt i lördags med  Anvah, Terre, Maggie, Ida. Vill festa med er igen. Lite konstigt att en kväll i jönköping kan bli så bra! Nu jobbar jag på att få upp er alla till sista april.



april började jättebra och jag tror den kommer sluta så också. Idag ska jag till IKEA med mamma och handla lite saker till min lägenhet. Vi ses ikväll bloggen. Och till er läsare önskar jag er en trevlig måndag.


kyss och smek



Some people call them players, But I'm far from terrified


Bästa vänner!


Saknar redan Anvah. Det var så roligt att umgås med henne förra veckan. Nu är jag tillbaka i Uppsala igen. Det ska bli roligt att se vad den här veckan har att bjuda på. Jag är fortfarande helt död från lördagen på 8glas!


this situation is driving me crazy




Helt sjukt mycket folk på 8glas. Hela jönköping var där! Tyvärr kom vi ner väldigt sent. Och tråkigt att stan stänger 02:00. Jag tackade faktiskt nej till att efterfesta med Calle Schulman. Tycker inte han var så party...!





Calle Schulman var väl helt ok. Men vad var det för skabbig brud han var med? usch jag tycker inte hon var helt okej om jag ska va ärlig. Varför ska man se ut sådär. Och snälla, vi är i jönköping, klä ner dig lite bruden! Hon ser så mediakåt och larvig ut. Men det är väl kul när det kommer kändisar till landet.



Addan och Ida wetter


Tack ida som styrde upp en skön kväll. Tack anvah som fixade biljetter. Tack Terre som var med en liten stund och bjöd på sig själv. Tack Maggie som bjöd på sprit och skvaller. Det blev en as rolig kväll. Fast allt beror på vännerna som jag var med. Ni är alla så otroligt härliga. Hoppas vi ses i Uppsala senare i vår!


Fredag i Gränna!


Mormor Rut, Addan, Mormor Birgit


Ni vet hur det kan vara ibland! Man gör saker man inte alltid brukar göra. Idag var vi i gränna på första gången sen sommaren 2007. Det var trevligt. Men snart är det lördagkväll. Ska bli roligt att snart få festa och bara äga upp alla!


Detta har vi inte i Uppsala!


Under mina fem dagar här i småland kom jag på lite saker som vi inte har i Uppsala. Raggare har åkt runt med sina fula bilar hela helgen här, sånt ser vi aldrig i Uptown city. Och massa 15åriga killar med sweden-tröjor har vi inte i Uppsala. Och att åka taxi i jkpg är as dyrt, så är det inte i uppsala.....


vi ses snart!


fredag i Jönköping

Ikväll var det en lugn fredag hemma hos oss. På kvällen kom terre. Alltid roligt att ha henne här tycker mamma och pappa, självklart jag också! Terre fick ett påskägg av allas våran Kerstin. På kvällen tittade jag på en skräckfilm så det var lite svårt för addan att sova...



Terre och Addan = kärlek!



Jag försökte se sådär söt ut som bara jag kan lyckas vara!



Äntligen lite nya bilder på oss ifrån 2010!



okej terre fick inte vara med!



Terre är lite drottningen över gränna! Love you!


fredagmorgon i Jönköping


Addans snygga Påskägg


Godmorgon och glad påsk! tänkte lägga upp en kukbild men så tänkte jag att ett påskägg skulle vara roligare att titta på. Haha skojar med er! Fick i alla fall världens finaste påskägg idag, så sug på den ni.


Fredagen kommer bjuda på en heldag ute i Gränna med familjen. Det ska bli riktigt mysigt. Och på kvällen ska mamma och jag bjuda Terre och Anvah på påskmys! Lite roligt att vi varjedag ska hittapå något i den här familjen. Och vad söta ni är i Uppsala som redan saknar mig ;)


- vi ses snart UpTown!


Torsdag i Jönköping


Foto: från Terres blogg!


När jag vaknade upp idag undrade jag - men usch vem är jag hemma hos? Tur att det var hos mina föräldrar. Tidigt torsdagmorgon fick jag ta bussen in till stan (45 min tar det). 11:00 skulle jag vara hos en privatläkare på ett hemligtbesök! Och nej jag är inte på väg att dö! Men den långa bussresan på 45min från stensholm till centrum fick mig att vilja dö.



Morgonfika med älsklingen Anvah


12:00 träffar jag min älskling Anvah på en fika. Vi delade med oss av mycket skvaller och många hemligheter för varandra. Lite senare kom Terre in och fikade med oss. Jätteroligt att träffa Terre, nu var det 3månader sen vi sågs. Det ska bli as roligt att Terre kommer till Uppsala sista april. Kommer bli årets kväll!!



Anvah, terre, Mamma

Så var gjorde jag resten av dagen? Var på stan med lilla mamma. Lagade mat till hela familjen och dom älskade det. På kvällen åkte jag ner till stan med en vän och tog en kvällsfika. Även min söta lillebror har jag försökt leka med. Han börjar faktiskt bli riktigt rolig att umgås med :)


Onsdag i Jönköping


Mamma Kerstin!


Efter fem jobbiga timmar på en full swebuss var jag äntligen nere i småland. Sprang upp till mammas jobb för att åka med henne hem till dom.


Eftersom det var lillördag så träffade jag Anvah och hennes vänner på kvällen. Vi tog en drink nere i stan. Men tyvärr var jag tvungen att ta 21:55 bussen för att komma hem. Här går det inte att festa fram till 04:30 om man så vill. Jag tycker det ska bli spännande att se vad det är för folk man kommer springa in i på lördag!


RSS 2.0