Klassfesten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wella Studio!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

REA hos oss!

 
 
 
 
 

Filmkväll!

 
 
 
Vet inte senast jag hade filmkväll på en lördag!? Men igår va jag och tjejerna hemma hos Petter och tittade på the Town. Måste säga att vi var ett riktigt slitet gäng. Kändes som en söndag!!!
 
 
 
 

Äntligen fredag!

 Äntligen är det fredag. Kvällen började hemma hos mig, sen blev det en after work på Flustret. Längesen jag hade så roligt. Tur man har sånna fina vänner!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den lilla önskelistan 2013!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det var inte igår!

Addan november 2004.
 
Addan november 2013.
 
Kanske inte var så snygg när jag var 16år. Men fan vad rolig jag var. Addan 25år är rätt tråkig måste jag säga. Vart tog mitt roliga liv vägen? Vart tog allt liv av lust och lek vägen? Tur jag fortfarande har underbara vänner!
 

Provfilmade!

 
I måndags provfilmade jag för en roll till en ny reklamfilm för Mc Donalds. Vi får se om jag får rollen. Var i allafall väldigt kul att få komma och provfilma! :)
 

NeNe Leakes Launches Miss Moscato Wine On Anderson Cooper

 
Det känns som alla kändisar har sitt egna vin! Jag skulle jättegärna vilja göra min egna vinflaska. Hade självklart gjort något vitt vin! Tänk vad snyggt med en flaska som hete Montoya! Skulle vara 14% alkohol. wöööw!
 

Äntligen tillbaka!

 
 
Äntligen är säsong 5 här av Housewives of New York. Söndag 18:45 på Tv11  kommer jag sitta som klistrad framför min kära tv. Ska bli roligt att se Ramona och hennes humörsvängningar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skönaste låten just nu!

 
Lady Gaga ft. R. Kelly - Do What U Want
 
Tror alla har hört Lady Gagas låt med R. Kelly. Men om ni har missat den så lyssna på den. Riktigt skön låt. En av mina favorit låtar i höst!
 

Gör fint efter Felix Herngren!

 
Felix Herngren kom upp och klippte sig idag på Norrlandsgatan 7. Blev husneger Addan som fick sopa upp hår efter honom. Men det var bara ett nöje, jag gillar ju Solsidan!
 

wöööw!

 
Hade jättekul med tjejerna på stureplan i helgen! Hoppas vi kan gå ut snart igen!
 

Ny salong idag!

 
Idag ska Addan iväg på praktik. Blir på en av Björn Axéns salongen. Denna gång hittar ni mig på Norrlandsgatan 7. Önska mig lycka till!
 

Utgång med vännerna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade jag en jättetrevlig kväll med mina vänner i sthlm. Kvällen började på söder hos Elli. Sen träffade jag upp systrarna Rakic på Stureplan. Vi var på FOU och Esque! Tack alla som bidrog till en bra kväll! Vi ses!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Tack SVT!

 
Finns det någon som inte tycker om Svensson Svenssons!? Kollat på den serien under dom senaste dagarna. Kan inte tröttna! Jag vill vara en del utav deras familj! Love it!
 

3 december kommer hennes nya album. Jag väntar!

 

Middag hos addan!

 
 
Hade lite godis kvar i en skål. Ciggen var slut! Så vad gör man om man heter Addan!? Då tar man fram boxen till kvällsmat! Skål på er, och skönt att det snart är helg!

Praktik på Björn Axén!

 
Imorgon är jag tillbaka och har praktik på Briger Jarlsgatan 33. Sista gången som jag är där, nästa praktikplats blir på en annan av Björn Axéns salonger. Önska mig lycka till!
 
 

Lördag igen!

 
Det är väldigt ofta lördag i Addans liv. Igår var jag ute med mina underbara vänner. Hade en jättetrevlig kväll. Fast förstår inte hur jag alltid lyckas tappa bort alla!?
 
 

Detta vill jag ha!

Som ni vet älskar jag sjöhästar. Frågan är kan det bli för mycket? Kommer säkert sluta som en galen samlare!
 
 
 
 

Såhär vill jag ligga!

 
 
 
 
Vet inte om jag tycker det här var så snyggt. Men hade varit roligt att ha bara för att störa folk.
 
 
 
 
 

Utgång för addan!

 
Igår skulle jag och Sören improvisera en utgång. Haha slutade med att Sören gick hem och jag till BJ! Det jobbiga idag är att jag är bakis och ska gå ut ikväll igen. Livet är inte alltid lätt om man heter addan!
 
 

RSS 2.0