hemma fredagI Fredagskväll var vi hemma hos fröken Stuxgren. Det bjöds på vin och massa skvaller i vanlig ordning. Alltid lika trevligt. Nästan lite små skönt att slippa gå ut på krogen :)


halv 8 hos emelie

Jättegod mat hemma hos underbara Emelie. Det blev kanske lite för mycket vin. Har skit ont i huvet idag. Strunt samma! Var roligt att vi ses, alltid lika kul :)
vin hos addan

Lillördag hemma hos addan. Har sören hos mig på besök. Inte så ovanligt men otroligt trevligt. Till kvällsmat åt jag glass, det borde alla prova!


När vi i fålhagen firar!

Johanna Stuxgrens födelsedagsfest var bättre en min egen. Den roligaste kvällen! Vet inte vad det är vi gör? Men vi "hemmafruar i Fålhagen" kan verkligen fira! Vi måste ses snart igen. Klarar mig inte utan er.
fantastiskt!


Plus och minusVeckans plus går till alla självständiga singlar där ute. Det är coolt med folk som lyckas på egen hand utan att ha någon vid sin sida! BRA! Det är sexigt med singlar tycker jag.


Veckans minus Går till alla nyblivna föräldrar. Ni tar massor av plats på stan, bussen, tåget, facebook. Måste ni rövknulla mig med era familjer? Måste föräldrar tro att alla andra tycker det är roligt att dom har blivit föräldrar?


Love = ACNEKänns som jag behöver köpa massa nya kläder! Varför blir jag aldrig nöjd med det som jag redan har? Vill alltid ha något mer. Något nytt!! Acne gör mig lite småkär!


nene leakes

the real housewives of atlanta, Nene Leakes är veckans kex. Se henne på tv3 13:00 på vardagar. Sen tycker jag det är roligt att hon har börjat fixa till sig. Hon såg rätt sliten ut i början.Grattis Kerstin 30år


en kväll hos mia

Sockersöta Mia bjöd på fest! Klart man kom! Hade en rolig kväll. Hoppas på fler fester hemma hos Mia nu i vår. Om hon vågar bjuda mig igen ;) Vi vet alla vad som hände...
musätare.nu

Sören har blivit musätare och har aldrig varit lyckligare. Funderar på att haka på!


kreativ måndag

Tack Tiffany och Sofia för de as snygga Michael Kors solglasögonen ni gav mig. Ni är bäst i världen. Och tack Tiffany för en mysig måndag. Roligt att du fick tillbaka din mobil idag ;) jag vet hur det är när man tappar bort allt man äger och har.


Lite trötta!

Tiffany, Sofia, Sören. Alla är vi trötta idag! Men vilken rolig lördag vi hade. Vi borde umgås oftare med varandra!


I tapt control


The Real Housewives of AtlantaTack Tv3 för att ni visar The Real Housewives of Atlanta 19:00 måndag till torsdag. Följer det varje dag. Den bästa av alla fruarna måste vara Nene. Strunta i allt annat som går på Tv3 och börja se The Real Housewives of Atlanta. Det är humor!


Hej Björn!


Hoppas att björn vinner!


Hela Sverige kommer titta på lördag. Så är det bara. Själv kommer jag rösta på allas våran lilla Björn. Varför då tänker ni? Därför att jag skulle tycka det vore as roligt om han vinner. Fatta vad sura Loreen, Danny och alla andra kommer bli :D humor!


ny startGrattis. Sörens nya arbetsplats ligger på samma gata som jag bor på. Nu kommer det börja lukta kina mat om Sören hela tiden. Visst är livet underbart!


Äntligen på kanal5 ikväll!Som jag har väntat. Ni vet alla hur mycket jag älskar fruarna. Äntligen får vi se dom på kanal5 ikväll 21:00.
Fundrar på att köpa lite vin och lyxa till det här hemma! :)


Kungligt!

Tack alla fina vänner!


sthlmI fredags var jag i sthlm för en intervju. Hoppas börja med en "ny grej" i år om man säger så. Alltid trevligt att vara i sthlm. Tog en fika med Tove Lundin, en av dom första vännerna jag fick i Uppsala. Hoppas vi ses snart igen Tove. Har saknat våran vänskap :)


Grattis addanBlev 24år nu i torsdags och ikväll tänkte jag ta mig ut för att fira det. Har haft en bra start på mars månad. Tack alla snälla som har gratulerat mig. Och sug min kuk alla töntar jag är vän med på facebook som inte gratulerade mig!


RSS 2.0