WHAT!!
hahahaha hittade denna bilden idag. Tror den är från 2009. Var modell när en bekant gick på sin makeup skola. Skit samma. Vem bryr sig? Poängen är att jag ser ut som en överkörd hora. Inget liv i mina ögon. Men sminket är det inget fel på!


Ha en underbar lillördag för det ska jag ha!


shopping day!

Det har varit tyst på bloggen sen i söndags. Men nu är jag tillbaka! Det är snart helg igen och därför var jag ute och shoppade lite idag :) Här är lite av vad jag sprang på!Nya skor från Weekday, Tror inte jag tycker om dom, men gillar färgen.
2 Par från Björn Borg. Gillar inte alls honom men nu blev det så :PHemligt. Ni får se i helgen va jag köpte från Madly.


fest på V-Dala!

Vilken underbar kväll vi fick ja, Natasha, Martina. Bra musik, trevliga människor och en jävla fylla. Kan det bli bättre? Vi borde göra det oftare! Idag mår jag förjävligt, men va gör de när man var snygg igår?
ute i naturen!

Visst är det skönt att på en ledig dag bara vara ute i naturen. Det var jag idag! Känner mig som en helt ny människa :) Mer dagar ute i skogen. Eller utanför stan kanske man säger?

Ny vecka med nya addan
Nu har jag mina första glasögon. Tänkte att vi alla behöver en ny addan. En som ser snällare ut. Vem vet, om jag ser ut som en tönt kanske ****** blir kär i mig? Jasmine sa i alla fall att ja ser smart och snäll ut. Det är väl bra? Vi får se hur det går :)


Aldrig en rolig söndag


Såhär brukar jag gå runt i min lägenhet på söndagarna...


Som ni alla redan vet brukar ja vara väldigt sliten på söndagar. Svarar aldrig i telefon och lämnar bara lägenheten för att köpa pizza ( 4m från min lägenhet ). Aldrig har man en rolig söndag. Nu får ni för första gången se en riktig bakisbild på mig. Skulle va roligt om alla la upp en bakisbild på sig själva!


Puss på er.They wanna see me shine, The latest hudson line ;)

Helvete vilken lördag, och jävlar vilket taxi åk! Tror jag såg hela uppsala på 20min. Att jag var ute med helena vet jag. Men hur full blev jag inte? Hur tog jag mig hem? Vilka träffade jag? Det låter som jag hade en bra kväll. Och varför kommer inte sören ihåg att hon var med mig? :(


"the real housewives of gottsunda"

Följ med "milf-muslimen", Shemale-muslimen" och "Alkis-muslimen" på nya äventyr en tråkig torsdag. Och om ni inte tycker att vi har något liv så har ni faktiskt helt rätt.
Onsdags lunchen!

Efter en promenad blev det lunch med Lisa och Martina. Alltid lika trevligt som ni förstår. Sen blev det shopping, det älskar vi. Nu ikväll kommer Sören över och ja tror ni alla fattar vad vi ska göra :) Älskar mitt kravlösa liv. Vart är alla problem?


"lilfredag"Cause tonight got poison on my mind

Tur det finns bilder. Från igår mins jag ingenting. Kan inte skriva att det var en bra kväll. Tur att jag kom hem i alla fall. Varför ska det alltid vara fint väder när man är bakfull och vill dö?

Bra start på helgen!

Jag och sören drog ner till Plock och träffade upp tjejerna. Blev en riktigt trevlig kväll med roliga inslag. Det är få personer som kan få mig att skratta så mycket som de här tjejerna kan :)
grattis till shakira!


Shakira, född 2 februari 1977 i Barranquilla, Colombia.


Vilken snygging! Idag fyller Shakira år, vill önska henne grattis här på min blogg. Det är inte många tjejer som har sån skönhet som Shakira har. Gillar henne stenhårt :) Grattis!


Härlig måndag!

Vilken bra start på veckan. Jag och Sören tog en tur på stan för att hitta något kul till nästa stora fest. Tidigare på Dagen blev det en lunch med vännerna på VG. Tycker livet flyter på rätt bra just nu. Kul att allt bara är så soft :)
RSS 2.0