orkar inte!

 
Min mobil är borta. Blev utslängd från Flurran. Kommer inte ihåg något. Hade jag en bra kväll? Jag måste börja lugna mig. Vet inte ens vad som hände igår eller hur jag kom hem? :/
 
 
 
 
 

chips i min rumpa

Hade en jättefin kväll med "The real Housewifes of Fålhagen". Någon la massa chips i min rumpa när jag däckade! Inte alls skönt måste jag säga! Men så kan det gå när man somnar först! synd inte Stuxan var med!
 
 

shopping!

På lördag ska jag ha på mig Acne. Hittade den på SOLO. Älskar att shoppa efter en lång och tråkig dag på jobbet. Tror jag ska ta mig en shopping runda imorgon också! Varför inte?
 

tv4 Bygglov

 
Frågan är varför jag har börjat följa bygglov? Jag är riktigt trött på alla familjen som får jättefina rum när jag själv vill ha ett nytt kök. Tror jag följer bygglov för att han Matte är så snygg och trevlig. Kan någon fixa hem bygglov till mig?

äntligen fredag!

 
Förstår inte varför jag vaknade 05:30 idag klarvaken och pigg? Skönt att fredagen är här i allafall. Kommer bli party ikväll och på lördag. Ska bli spännande att se hur jag mår på söndag ;)

spelkväll!

Ikväll kom mina älsklingar Maria och Sofia hem till mig. Vi åt mat och spelade spel. Mer sånt nu i höst när det är så tråkigt väder ute :) Imorgon kommer Sören över och dricker vin! Btw tack Maria för dom fina blommorna!
 
 
 
 
 
 

Grattis Catherine Zeta Jones och Michael Douglas

 
Han blir 68år idag och hon 43år. Kul att fylla år på samma dag som den man är gift med. Om inte smidigt i allafall! Stort grattis, hoppas dom får en trevlig tisdag :)

varför?

Jag och Tiffany!
 
Har lite svårt för folk som tycker det är så roligt att vara med på vimmelbild. Men har svårare att se mig själv. Varför måste jag ställa upp? Bilderna blir aldrig bra. kan inte alla fotografer hoppa över mig?

Maison Martin Margiela nästa gästdesigner för H&M

 
Belgiska modehuset Maison Martin Margiela kommer att designa H&M:s nästa samarbete. Självklart kommer jag stå och köa precis som förra året. Kommer i butik den 15 november. Någon som vill gå med mig? Här är lite snyggt som jag vill ha. Ska bli kul att se det som kommer säljar på H&M.
 

Lindex Missoni

Den 25 september lanseras den efterlängtade Lindex Missoni. Känns som att alla ska gå på den. Jag tänkte faktiskt också göra det. Se ifall jag kan hitta något fint att ge till min kära mamma!
 

Senaste ELLE!


inte utan björnesson!


Haddile!

från expressen.se 

Öl med Emelie

Har träffat så många fina vänner denna veckan. Ikväll tog jag och Emelie en nationskväll. Alltid lika roligt att ses. Synd bara att jag aldrig fick någon kvällsmat :D
 

Sthlm!

började tisdagen i Sthlm med Elli. Vi åt pizza sen gick vi till Fresco och fikade. Tillbaka i Uppsala gick jag ut och åt med Jossan och Sanna Edung! Har haft en fin dag som ni förstår!
 

 
hahaha inte min bara så ni vet :D

 
 

vad addan vill ha!

Alla mina vänner vet att jag älskar sjöhästar. Kan inte få nog av dom! Här är lite utav vad jag önskar mig!
 



nästan som i Colombia.

Var ute och åt med min Colombianska vän Sandra ikväll. Jättekul att vi äntligen kunde ses. Det är alltid så roligt att träffa sandra. Skönt att få prata av sig över lite vin :) Vi ses snart igen!
 


en smaskig dag

Tiffany och jag tog en tur på stan. Sen gick vi hem till mig och bakade igen. Sofia och Elin tittade förbi senare. Måste säga att jag haft en smaskig torsdag!
 








en dag i sthlm!

Först blev det en fika med älsklingen Anna. Har inte träffat henne sen i maj så det var verkligen på tiden. Efter det blev det lunch och titta i butiker med Rebecca! Jätteroligt att träffa er tjejer. Vi ses snart igen!
 

 

Ibland börjar jag fundera!


Hur gör man en k*k till en kvinna som ska bli en man? Får hon själv välja hur stor k*k hon vill ha när allt är klart? Hur gör man en pung? Och blir det inte tråkigt för denna blivande man att inte kunna spruta sperma? Det är mina funderingar!
 

nybliven mamma!

Grattis säger vi till Snooki som för några dagar sen blev mamma. Du är också bland dom bästa på MTV! Hoppas vi kommer få se mer utav dig!
 
 

Lite för mycket av det goda.

Mycket kladdkaka, mycket kaffe, mycket socker, mycket läsk. Sockerkick gånger 1000!! Var inte långt ifrån att spy i Tiffanys trosor. Sen brände jag mig också när jag skulle ta ut kakan. Men men...! Jag mår illa, men det går nog över.
 



vem kommer orka följa skiten?

Från expressen.se
 
Andreas Carlsson kan jag köpa, han vet nog vem som kan bli en riktig popartist. Sen behöver han inte se så kåt ut och sugen på fitta som han alltid gör. Marie vem fan är du? Du var med i A teens men vem bryr sig? Hittade inte tv4 en starkare tjej att ha med i juryn? Orup och Ison? Hur fick ni två vara med? Nej jag kommer inte följa X factor.

Kulturnatten i Uppsala

Jag och världens bästa Sören gick ut igår och träffade våra vänner. Hade en jättetrevlig kväll. Eller jag kommer inte ihåg så mycket så varför ljuger jag för? Strunt samma, här är alla foton. Puss på er.
 







Kräftskiva!


Igår tittade jag förbi en kräftskiva som Maria och alla hennes glada vänner hade! Lika roligt som förra året med massa sköna lekar. Tråkigt att jag var tvungen att gå hem tidigt. Men så blir det när man jobbar lördagar!
 










allt är en röra

Idag började vi göra om hemma hos mig. Till köket får jag krypa mig in i, för där står alla kläder. Min säng står utanför mitt badrum. Kan knappt gå in där. Jag undrar vad kalaset kommer gå på? Någon som vill tipsa mig om en ny soffa?
 



In till MQ

Var på MQ idag och hittade den här snyggingen. Svart blir aldrig kul på bild, men ni ska se mig live i den. Ska ha den i helgen när jag som vanligt kommer dricka för mycket. Vi syns ;)

sötnosar på kvällsmat!

Tisdagkväll fick jag besök utav Sofia och Maria. Vi åt god mat, provade glasögon och drack saft för en gångs skull. Hoppas vi ses till helgen tjejer! Kram
 




Lite dans och många glas






RSS 2.0