Britney Spears -Womanizer


Hon har aldrig varit så populär som hon är nu idag!

Det går bra för Britney Spears nu, för några veckor sen vann hon tre priser på årets VMA i Hollywood och den 22 september kom hennes nya singel Womanizer ut i butik. Och på hennes födelsedag kommer hon ge ut ett nytt album.
Alla älskar Britney och vill arbeta med henne.


Många priser till Britney på VMA 2008

Det sägs att Britney nya album som kommer i höst kommer att vara hennes bästa genom tiderna.Alla vill arbeta med Britney nu och hjälpa henne upp efter det svåra året som hon haft.jag känner på mig att det nya albumet kommer bjuda på många bra låtar, liksom albumet blackout gjort.
Nya låten Womanizer

Det gör ont!


Walk of shame?

Har ni någon gång vaknat upp på en "efterfest" och ni vet inte vart ni är eller vad som har hänt? Detta hände mig idag. Jag sa till mig själv i våras att aldrig mer följa med någon hem på "efterfest", men i natt blev det så i alla fall.

Pinsamt var det 12:30 när jag skulle lämna lägenheten, Walk of shame genom hela uppsala. Pinsamt att det verkligen syns att man har varit med om både det ena och det andra.

nu ska jag gå och dö en stund

vem betalar min fylla?


Maria och Addan lever ut

Lördagkvällen blev fantastisk och allt är Marias fel, tack tjejen för att du gjorde min kväll. Jag hade jätteroligt och tycker att vi ska göra om det snart igen. Vi är som gjorde för att gå ut ihop och äga upp dansgolvet.
kvällens låt :)

RSS 2.0