Sprang på varandra!

 
Veckans bästa! Min älskling har börjat jobba i Uppsala. Så nu kan vi springa på varandra på stan igen :) Blev ett glas på stationen igår med massa skvaller! Vad skulle jag göra utan dig?
 

Äntligen vann jag!

Varför är det ALLTID tanter som tar hem dom stora summorna!?
 
Fick mail igår att jag hade vunnit 320kr, vilket är helt otroligt. Det är inte vanligt att jag har tur i spel. Nu väntar jag bara på att det ska bli min tur att vinna dom stora pengarna! Måste det alltid vara tanterna som gör det? why?!

Härlig lördag!

 
Igår var jag ute med Rakel &:Co. Hade en jättetrevlig kväll. Synd bara att jag blev för full och fick gå hem redan vid 02.00. Vet inte riktigt hur mycket alkohol min kropp har fått ta emot under helgen!? Men nästa helg får jag finbesök från Stockholm så då blir det utgång igen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

värmer upp för en ny helg!

 
Vilken härlig torsdagskväll vi hade igår. En uppvärmning inför helgen! Det har varit en väldigt soft vecka med vin och vänner! Ska bli spännande å se hur den här helgen kommer att sluta! Det finns risk för att den kommer spåra!
 

Idag är det Beccas dag!

 
 
 
 
 
 
Vi har aldrig bråkat och aldrig varit sura på varandra. Vi har varit nära i 6år. Älskar Rebecca och idag fyller hon år. Tror det var 21 eller 19? Jag kommer inte riktigt ihåg ;) är så glad att jag har dig som vän. Det är inte många som kan få mig att börja asgarva, men det kan du :) Grattis!
 
 
 
 
 
 
 

helt andra tider!

Malta juli 2013. Då Addan fortfarande var lycklig!
 
 Nu är det exakt ett år sen som jag senast var ledig en hel vecka. Har räknat ut (om jag har tur) att jag kommer vara ledig en vecka i april 2015. Jippie! Livet är underbart. Har under det senaste året pluggat/jobbat varje vecka. 5-6 dagar i veckan typ! Nej men jag är inte sliten....

Sören på Besök!

 
Måste säga att det blev en riktig bra start på veckan. Besök utav Sören på salongen! Vi tog fram en ny snygg blond färg till henne, så nu är hon extra fin till helgen! Och till er som inte varit hos mig, boka tid nu ;)
 

Söndagens barnkalas!

 
I söndags träffade jag släkten ute i Tyresö för att fira sötnosen Elsa 1år. Ville bara tacka för en jättetrevlig dag. Ursäkta för att jag kom ut och såg helt förstörd ut, men det var faktiskt söndag! ;)
 

fredag och lördag avklarat!

Blev lite för mycket "ALL IN" för mig och Sören i helgen!
 
fredag. parkhäng ett stort gäng. Tydligen var jag och Sören 5min på Bj! Hur kom vi in? Tydligen åt vi mat på Subway! Hur lyckades vi beställa?
 
 
Lördag. Utgång med Darcy och hennes vänner. Allt slutar på Etage!? Har lärt mig att det finns mycket skumma människor i stan! Idag är man rätt sliten efter 2 dagar med Sören :P
 

Nej men jag är inte sur, verkligen inte!

 
För ett år sen var jag på Gotland med mina vänner. Nästa vecka var det ett år sen som jag var på Malta. Denna sommaren ser lite annorlunda ut. Men jag är inte sur, nej verkligen inte. Sen augusti 2013 har mitt liv enbart blivit en destruktiv nedförsbacke!
 

Det lär bli bra :)

 

Tänk vad skönt!

 
Känner inte att jag bidrar med något på fb. Mina statusar är töntiga. Jag lägger sällan upp nya bilder/Selfies. Börjar det inte bli tråkigt att sitta och lika folks bilder/statusar? Känns som folk lägger ut samma saker hela tiden. Frågan är om jag skulle märka ifall någon tog bort mig som vän på fb. Skulle jag överleva något sånt? ;)
 

5 kändisar som jag skulle vilja festa med!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Addakel!

 
Kul att min kamera är sönder och att alla bilder blir dåliga. Igår Hade jag Rakel och Darcy över hos mig bland annat! Måste säga att vi är en skön trio. Sen kan man undra varför vi alltid springer ifrån varandra på fyllan. Brukar inte vänner hålla ihop när dom går ut? ;)
 

Idag blir det styla brudar!

Här kommer lite bilder från i torsdags när jag och Aida hade varit på Make up store. Idag ska vi jobba hela dagen och styla brudar. Känner på mig att det kommer bli en lång men rolig dag :)
 
 
 

film en fredag!

 
Så jävla trött! Roligt att ha mamma här på besök över helgen. Ikväll är jag tråkig och slår på en film som man skulle kunna tro handlade om mig! Imorgon blir det jobb. Önskar alla en trevlig fredagkväll!
 
 
 

Ingen färgfri kväll!

 
Trevlig torsdag. efter jobbet blev det fika på stan med sötnosen Rakel och senare på kvällen styrde jag upp Johans hår. Idag är det äntligen helg, som jag har längtat. Ska bli roligt att umgås med mamma :) som jag har saknat henne!
 

Måste göra det roligt!

 
 
 
Tycker det var stark improvisation över tisdagen. Parkhäng med nya glada människor är aldrig fel. Och vin till kvällsmat tackar inte jag nej till!
 
 
 

Skön start på veckan!

 
Idag åkte jag, Johanna, Maja ut och badade! Skön start på nya veckan. Till helgen kommer min älskade lilla mamma :) Ska bli så roligt att få träffa henne!
 
 

Bästa låten just nu!

 
Adelén är sjukt snygg. Född 1996. Hennes låt till fotbolls VM är min favorit just nu! Tror stenhårt på denna norska tjej och hoppas på fler bra låtar från henne :)
 
 
Kolla in hennes snygga video på youtube. Adelén - Olé
 
 
 

Då kör vi igen!

 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev hårt igår. Var ute med Darcy och hennes vänner. Allt slutar med att jag sitter på en skum efterfest och får gå hem 06:00. Hoppa aldrig in i en taxi med folk du inte känner. Och åk aldrig på efterfest långt ifrån där du bor! Idag mår jag mindre bra, men det är inget nyhet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turn My Swag On!

 
 
 
 
 
 
 
 
Tror jag kom hem 04:00. Det var en hård kväll :) Med tack Sandra och alla andra som jag träffade. Jag hade jätteroligt! Vi får se om en trött Addan orkar ta sig ut i solen idag ;) Kram på er!
 
 
 
 
 
 

Varför var inte jag där?

från expressen.se
 
Det är tydligen i Almedalen som man ska vara under denna veckan. Varför missar alltid jag det galna? Hade velat se allt! får bli nästa sommar!
 

Sex tape!

 
Har den senaste tiden blivit en Cameron Diaz nörd. Älskar alla hennes filmer. I sommar kommer hennes nya film Sex Tape ut på bio. Det ska tydligen vara en ny skruvad komedi. Någon som är sugen att se den med mig? Den verkar bra :)
 
 
 
 
 

Varför vill folk vinna Idol?

Kevin vinnare 2013.
 
Om jag säger Daniel Lindström, Markus Fagervall, Erik Grönwall kommer du ihåg vilka dom var? Det gör knappt jag. Alla var dom vinnare av idol. Men vad hände sen? Se på Kevin Walker, Han blev känd i december. Vad ser man av honom idag? Förstår inte att folk söker till idol. Vad har man att vinna förutom dåliga låtar och en möjlighet att vara med i melodifestivalen!? För det är där alla hamnar! Tack för mig!
 
 

sommaren 2004!

Addan 16år, sommaren 2004!
 
Roar mig denna tisdagkväll med foton från sommaren 2004. Tänk va roligt jag hade när jag var 16år. Tiden gick för fort. Blir ganska ofta nostalgisk idag. Kanske för att mitt liv just nu är så tråkigt. Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och uppleva allt det roliga igen :) Saknar den yngre Addan!
 

RSS 2.0