bakfull!

 
Tillbaka i bloggen efter en upptagen vecka. Igår blev det en Aw med Rebecca. Blev kanske inte bara ett glas utan kanske två....eller fler!? Onödligt att börja helgen med att vara bakfull. Så kan det gå!
 

Äntligen är hon tillbaka!

 
I veckan började svenska hollywood fruar på tv3 igen. Underbart! Äntligen är alls våran Gunilla tillbaka. Alltid lika roligt att se henne. Jag undrar hur det är att leva med henne!? Eller som Johanna skrev på Fb - Tänk er Gunilla i Big brother! hahaha
 
 
 

Det lutar åt brunare tider!

 
Personligen börjar jag bli trött på blont hår. Funderar på att göra mig lite brunare som Daniella gjorde. Sommaren är snart slut så det skulle passa att bli lite mörkare. Om två veckor ska vi stylas av tjejerna som går i 2an. Vi får se vilken hårfärg jag väljer att få!
 

Jag vill också ha min egna flaska!

 

filmkväll!

 
Efter en roligt Aw med Stuxgren och dom andra drog jag hem till Daniella. Det blev en efterlängtad filmkväll. Är så glad att hon flyttade till Uppsala :) klarar mig inte utan henne!
 

Vi som inte orkar ta med en matlåda!

 
Vilket trött gäng vi var idag. Men vi hade samtidigt väldigt trevligt. Blev pizza till lunch för nästa hela gänget. Älskar även våra samtalsämnen på lunchen! Haha det är tur att ingen hör vad vi snackar om! Vi ses imorgon.
 

Vi hoppar över bilder!

 
Tog aldrig med min kamera ut igår och tur var väl det. Varför ska allt bli så fel när jag och Sören är i farten? tur att vi inte träffade någon som vi kände! Helt otroligt att jag åter igen lyckades ta mig hem!

Bästa ever!

 
 

Lycklig kille!

 
Lycklig kille! Min praktik kommer vara på Björn Axén på Birger Jarlsgatan 33! Är så glad och tacksam över att jag kommer få vara där. Det kommer bli jättekul, men är också väldigt nervös! Önska mig lycka till :)
 

den panka addan!

 
Blev av med mobilen i helgen. Fick köpa en ny går. Lär få börja sova ute snart. Är fan pank. Vågar inte ta med mig min nya mob ut i helgen. Aldrig!
 

Lite från skolan!

Blir alltid rädd för dockan, måste lära mig att hon inte är en farlig kund.
 
Älskar allt vi säljer inne på salongen!
 
Undrar hur mina modeller kommer se ut en dag!? :)
 
Bästa frisörskolan ever!
 
 
 
 
 

Förlovningsfest/Kräftskiva!

Grattis Natasha och Daniel till förlovningen! Tack för igår. Hade jättetrevligt! Mindre kul att jag tappade bort min mobil under kvällen. Hoppas jag får tillbaka den!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En liten kräftskiva!

Hade en jättetrevlig kväll hos fröken Stuxgren med mina nära och kära. Roligt att träffas igen. Jobbigt bara att man luktade kräftor på krogen :P
 
 
 
 
 
 
 

After school!

Har turen att få studera med 11 underbara tjejer! Vi är 12 orginal som funkar alla jättebra tillsammans. Idag hade vi våran första after school. Hoppas vi kommer göra fler!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi ses på måndag tjejer! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marias sommarfest!

 
Tack och förlåt för igår som vi brukar säga! Alltid lika trevligt hemma hos Maria. Hoppas det blir fest där snart igen!
 
 
 
 
 
 
 

Oplanerat men kul!

 
 
Efter tre dagar i Sthlm var det faktiskt roligt att gå ut och vara i Uppsala igen! Blev en oplanerad men väldigt rolig utgång! tack och förlåt till alla som var med :)
 
 

hemma hos Rakel!

 
Kolla vad söta! Var hemma hos Rakel igår och ville inte gå där ifrån! Fyra små söta kattungar. Dom kom i tisdags. Nästan så jag vill köpa en!
 

RSS 2.0