Ser fram emot Isabel Marant!

 
 
 
 
 
 

Face Stockholm!

Denna veckan är jag och tjejerna på Face Stockholm. Har varit en rolig start. Trodde aldrig jag skulle tycka det var så kul att sminka :) Hoppas inte veckan går för fort!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På äventyr med sören!

Oasia,Terrassen,Bj,Saluhallen. Förstår inte hur jag och Sören lyckades vara över hela Uppsala i lördagskväll!? Vi hade i allafall jätteroligt. Som vanligt gjorde vi bort oss och drack lite väl mycket. Tack och förlåt Uppsala.
 
 
 
 

Ett glas vin med vännerna!

 
Hahaha hur ska man beskriva gårdagen? Blev ett glas vin med några vänner. Var väl kanske inte alla som klarade av det. Spya på toan, men det var längesen jag skrattade så mycket! Wöööhw!
 
 
 

En ny helg är här!

 
Äntligen är det en ny helg här! Vi får se hur den kommer att sluta! Jag är redan pank så några pengar kan jag knappt slösa! wöööhw!
 

Isabel Marant!

 
Den 14 november 2013 finns kollektionen i cirka 250 butiker världen över och online, med kläder och accessoarer för både dam och ungdom. För första gången kommer Isabel Marant dessutom att skapa en kollektion för män!!!
 
 
 

 
 
 
 
 

ANTM!

 
Jaha då är Top model tillbaka igen. Nu ska tjejer tävla mot killar. Hur länge kommer Tyra vilja köra Top model? Är det någon som tittar? Det var längesen som jag gjorde det i allafall!
 
 
 
 

en lugn och trevlig dag!

 
 
Kan det inte bara bli helg nu så jag kan få närma mig boxen? Veckan på skolan har varit trevlig, Imorgon får vi veta hur de gick på första provet som vi hade i måndags. Jag är nervös ska ni veta!
 
 
 
 
 
 
 

fast framför min tv!

 
Gissa om jag blev glad när det handlade om sjöhästar på tv idag! Synd att jag missade jättemycket. Vi får hoppas det kommer någon repris snart! Ingen nyhet att jag är galen i sjöhästar.
 

Britney äger!

 
 
 
 

Första gången!

 
Fick ett sms av ***** igårkväll. Vi träffas upp för att säga hej och ta ett glas. Sen blev jag dissad och får komentaren - Du är inte min typ! What? Jag är väl alltid allas typ!? Vill skicka ett sms idag och fråga - Varför är jag inte din typ? Frågan är bara om jag vill ha ett svar på det!?
 
Det är inte lätt ibland!
 
 

Kulturnatten i Uppsala!

Kvällen började hos Petter med mina fålhagen brudar. Sen drog jag och Sören ut och tokade till det lite på krogen. Blev förvånad när jag vaknade upp med henne i min säng, så kan det gå! Tack och förlåt till alla som jag träffade igår.
 
 
 
 
 

Frisörmässan!

Tack tjejer för en härlig vecka på skolan. Efter vi slutade idag åkte jag och Cecilia ut till frisörmässan. Synd att jag är pank för det fanns massa fina saker som jag ville köpa. Fast det var roligt att bara få vara där :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nene Leaks wedding!

 
 
 
 
 
Från Real Housewives of Atlanta. Min favorit Nene Leakes. Den 17sep kan dom som bor i USA se hennes Bröllop! Är jättesugen på att se hennes bröllop. Skulle va roligt att se all planering inför bröllopet. Nene verkar också haft roligt när hon var gäst hos Ellen!
 
 
 
 
 
 
 

Jessica Alba – InStyle Magazine

 
 
 

Nu vet vi att det är höst!

 
Nu är är hösten här! Igår hade jag besök av Sören, Johanna, Maja, Daniella! Det blev en trevlig måndagskväll framför Ensam mamma söker! Ni får gärna komma förbi fler måndagar, alltid roligt med besök!
 

Comeback Britney?

 
Nyfiken på vad det är för nedräkning på Britneys Facebook sida!? Ny låt på gång får vi hoppas. Och vad är det för video som hon spelade in här om dagen? Hoppas det är en musikvideo!
 
 
 
 
 
 
 

Tokig och busig!

Igår blev det Flustret med Daniella. Kvällen började hos Christian! Åter igen vill jag tacka alla sötnosar som gjorde lördagen till en underbar dag! Frågan är varför inte jag fick något ragg igår!? Såg jag så sliten ut?
 
 
 
 

Brunch på stan!

Dagen började med en brunch på stan med Stuxgren och Petter. Sen träffade jag upp sötnosen Sandra. Ikväll blir det ugång igen, vi får se hur det slutar!
 
 
 
 

En kväll hos addan!

Igår skulle jag och Sören dricka lite vin. Slutade med att massa andra underbara vänner var med. Tack för igår, roligt att hösten är här så man kan börja ha förfester hos mig :)
 
 
 
 
 
 

Torsdag med Maria!

 
Träffade min goda vän Maria Bertling i torsdag. blev en cider på stan innan jag åkte hem till Uppsala. Jätteroligt att träffa dig vännen! Du är guld :)
 

Bra start på veckan!

 
Idag skulle tjejerna som går i 2an styla om oss i 1an. Tog flera timmar men tillslut blev jag såhär fin. Tack Carola för att du inte gav upp. Nu vill jag bara öppna en vinflaska och fira min nya hårfärg! wööhw!
 

Lördagens utgång!

I lördags hade jag lite vänner över på förfest. Efter det blev det en skön utgång med mycket dans! Tack alla som var med under lördagen, ni är underbara!
 
 
 
 

klassfoto!

 
 

min nya bil!

Önskar jag hade en sån bil. Tänk er mig köra runt i den :)

RSS 2.0