Nu blir det något nytt!

 
Kommer inom kort att lämna min addan blogg. Ni kan redan nu besöka min nya blogg som är http://andreasmontoya.myshowroom.se/ Känns sorgligt att efter snart 8år lämna min addan blogg. Men samtidigt roligt att starta något nytt!

En dag kvar - "Under samma tak"!

 
Imorgon börjar serien och just nu syns och hörs jag och dom andra deltagarna lite överallt. Imorgon 07:40 ska jag vara med i radio. Även på onsdag blir det en radio intervju. Vi har även blivit sågade av Aftonbladets Karolina Fjellborg! kolla http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/karolinafjallborg/article20384638.ab! Och även i DN skrevs det idag om inspelningen! http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/stora-konflikter-i-ny-svt-serie/
 
 

Min födelsedag!

 
Tack alla vänner för era gratulationer, ni är bäst! Min födelsedag bjöd på lunch på Gränby centrum. Sen blev det en cider på Svenssons stationen! Ikväll kommer Sören över på lite vin!
 
 
 
 

I love Oyster Bar!

Igår var jag och Rebecca på Oyster Bar och träffade Josephine och hennes vänner! Ni måste besöka Oyster Bar på storgatan 20 Östermalm. Tack tjejer för en jättetrevlig kväll. Vi ses snart igen!
 
 
 
 
 
 

Idag fyller vi år!

 
 
 

Vilken kändis delar du födelsedag med? Jag gör det med Justin Bieber. Bara att han fyller 21år idag och det gör inte jag. Ska fira denna dagen med att kolla på bilder från när jag var 21år! Kram
 
 

RSS 2.0