Drinkar,Vänner, Dans

Åh visst är det underbart när man har möjlighet att gå ut och klubba på en torsdag. Det blev champagne och drinkar med vännerna hela kvällen. Vi var på tre klubbar under kvällen. Men bäst var det på stockholms. Här kommer lite bilder ifrån torsdagen. Och tack för en bra efterfest.












Its Official: Cheryl Cole Dumps Cheating Husband!




Cheryl Cole har beskrivits som Englands Elin Woods.
Hennes fotbollsspelande man, Ashley, var otrogen med flera kvinnor.
Nu har hon dumpat honom - via ett sms, skriver The Sun.





Hittills har det kommit fram att Ashley varit otrogen med fyra olika kvinnor. Detta blev för mycket för hans fru Cheryl Cole, känd från "Girls aloud", som flydde till Los Angeles.
Där ska hon ha tillbringat flera nätter tillsammans med dansaren Derek Hough och ska ha vägrat att svara när hennes man ringde.
I stället lyssnade hon av hans meddelanden efteråt.





2004 Cheryl och Ashley börjar dejta.
2006 Paret gifter sig.
Januari 2008 Frisören Aimee Walton avslöjar att hon haft sex med Ashley, och att han betalat henne för att göra en abort.
Februari 2008 Cheryl flyr till Thailand.
Mars 2008 Cheryl förlåter sin man och de ger äktenskapet en ny chans.
Februari 2010 Ashleys affär med glamourmodellen Sonia Wild uppdagas. Och ytterligare tre kvinnor berättar att de haft en affär med Ashley - medan har var tillsammans med Cheryl.
Cheryl åker till Los Angeles


Vecka 9 blir grym!


Idag var jag på stan med Nadia


Ibland blir inte saker som man har planerat dem. Därför kan jag redan nu säga att vecka 9 kommer bli grym. Varje dag kommer det hända något coolt. På måndagen fyller jag 22år, det blir en bra början.


Vad exakt som kommer hända varje dag nästa vecka kommer ni få veta här på bloggen. Jag älskar att göra en fest utav mitt liv. Kan säga redan nu att Januari, Februari har varit två as härliga månader. 2010 ser ut att bli ett jävligt soft år för addan. Skulle inte vilja byta ut livet så som det är idag :)


- Fast ibland skulle jag vilja leva Nadias liv!


Universitet

Idag var jag och Jossan och pluggade i skolan hela dagen inför tentan som vi ska ha på torsdag. Jag är nervös för hur det kommer gå. Det roliga med torsdagen kommer bli tenta festen som vi ska ha på kvällen. Nu var det ett tag sen jag gick ut med folket i klassen.









Life in the Fab Lane


Addan, Sabina, Ida



Ida och Addan


Idag kom jag över två nya vimmelfoton från i lördags. Idag har det varit en väldigt slö måndag. Jag väntar på att det ska bli natt så jag äntligen kan få sova. Den här veckan tror jag kan bli riktigt bra!




My life your entertainment




Måndag 06:30 vaknar upp och följer Ida till swebuss. 09:00 råkar jag tyvärr somna och vaknar 13:00 ( dagen blir förstörd ). 14:30 har fortfarande inte gjort ett skit och har mycket som borde göras här hemma.


Fiskarna
Vecka 8 (22 februari - 28 februari)

Du får det behagligt och rart i hela veckan tillsammans med hjärtevännen. Att bjuda hem gäster nu är att få än mera glädje. Ditt arbete går i trygghetens vänliga tecken den här veckan. Nu bör du mera titta än köpa. Bäst är också att avstå från allt vad spel heter.




Söndag i Uppsala

idag var jag och Ida trötta efter att ha varit ute och dansat under fredagen och lördagen. Det blir söndagsmys ikväll. Vem vet, kanske kommer emelie och alexander förbi och säger hej. Det har varit roligt att ha Ida på besök och det ska bli tråkigt att vinka av henne på måndag.




tycker vi ser så söta ut på den här bilden.



Det blev en fin söndag här i Uppsala.



en trött liten sötnos!


Lördag i Uppsala

Hahaha! shit vilken lördag det blev. Jag älskar mina fina vänner. Ni är så otroligt roliga. Men jag måste säga att jag var stilfull hela kvällen på platina. eller kanske inte?












Fredag i Uppsala















vackrast i uppsala




Vilken härlig torsdag det blev igår. På kvällen var jag ute med Rebecca en stund. Och på dagen fikade jag med vännerna. Det är inte många dagar kvar tills jag fyller år. Jag hoppas på fint väder men som det ser ut kommer det bli mycket snö i Uppsala nästa vecka :(


Snygg i köket!











Nicole Richie




Nicole Richie är sambo med Good Charlotte-sångaren Joel Madden, och paret har två barn tillsammans, dottern Harlow (född 2008) och sonen Sparrow (född 2009). För några veckor sen tillbaka förlovade sig paret. Och ska man tro rykten så kommer de att gifta sig snart. Jag har alltid älskat Nicole, och jag hoppas bröllopet blir nu i sommar.





2009 släppte hon en klädkollektion för gravida kvinnor samt en smyckeskollektion, House of Harlow 1960. 2010 kommer ytterligare en kollektion, Winter Kate. Namnen är inspirerade av Richies dotter, Harlow Winter Kate.


superficial

Vilken mysig tisdag det blev. Idag träffade jag Jasmine inne i stan 13:00. Vi tog oss en fika. Skvallrade och hade det trevligt. Blev även lite fönstershopping. Till helgen kommer min kompis Ida Wetter ifrån Jönköping. Jag har redan nu börjat göra fint hemma tills att hon kommer.








Imorgon blir det dans hos Lisa Karm!


Tillbaka i Vimmellivet


Gratis drinkar och VIP bord!


Efter en hel vecka i Östersund är jag nu tillbaka i stan. 22:00 kom jag hem igår! 22:40 kom jag till förfesten. Det blev en rolig kväll med Nadia &:co. Som vanligt blev det Gratis drinkar, mycket dans och bra musik. Finns inget härligare en när man får dricka goda drinkar i VIP rummet. Roligt att så många av mina vänner var ute igår. Men ett stort tack till dig Nadia. Du gjorde min lördagkväll!


Nu är addan tillbara i vimmellivet!


Princess and the frog




Grattis till alla oss från 80-talet som växte upp med alla bra filmer som kom på 90-talet. Sen 1999 slutade Disney göra handtecknade filmer. Nu efter 10år gör Disney Comeback. Äntligen kommer en helt ny disneyfilm som lever upp till allt som de tidigare disneyfilmerna har.


Jag ger Princess and the frog hela 10poäng! Den har allt en riktig disneyfilm ska ha. Jag och barnen var och såg på den igår. Och om ni läsare inte har gjort det så borde ni göra det. För alla vi som älskade Lejonkungen och de andra 90-tals disneyfilmerna kommer älska den här nya filmen :)


DjungelHuset Idag!




Idag lördag ska jag och mina barn till Djungelhuset. Jag tycker det är synd att jag ska behöva vara 22år. Idag skulle jag tycka det va skönt om jag var 6år kanske? Men det ska bli roligt att följa med och se vad som finns. Hoppas vi "vuxna" kan få vara med och leka!?


17:10 lämnar jag Östersund idag!


Daniella







Daniella och jag skulle fika idag på Paus i Ösund. En fika blev en öl, men visst kan sånt vara trevligt. Ösund är väldigt likt jönköping måste jag säga.


Därför är Östersund och Jönköping lika!

1. Båda städerna ligger nära en storsjö!

2. Båda städerna har en dålig gågata!

3. Exakt samma bussar!

4. alla känns så kristna!

5. det finns inget uteliv eller någon bra nattklubb!


Men östersund har en djurpark som jag hoppas få besöka senare i år. Älskar djurparker. Sist jag var på ett Zoo var 1999. Idag ska jag i alla fall åka hem till Uppsala, det ska bli roligt att träffa min mamma som är där. Men det kommer va tråkigt att säga hejdå till Helena, Magnus och barnen!


lite nytt





krusty the clown in the town!




19 till 21 Februari är Ida wetter på besök i Uppsala. Men redan den 22 till 24 kommer Anvah till Uppsala igen :) Det finns inget roligare en att ha vännerna på besök. Vad jag och Ida kommer hitta på återstår att se. Men jag och Anvah har en lista på en rad galna saker som vi tänker genomföra! Sist hon var här gick vi verkligen igång.


Februari har förutom allt plugg på Universitetet varit en jävligt soft månad. Jag trivs verkligen med livet. Veckan
här i Ösund har varit grymt skön och mysig. Och att två vänner ifrån jkpg kommer upp gör bara månaden roligare. Jag tror det måste vara förbjudet att ha det så soft som jag faktiskt har. Inte så mycket slit i mitt liv.


Nu ska jag snart köpa lite Pizza!


Östersund




Hej bloggen! Som ni kanske vet är jag i Östersund och kommer hem 22:00 på Lördag. Då hoppas jag på en skön utgång. Jag trivs jättebra här i Ösund med Helena &:Co, igår träffade jag en vän ifrån småland som bor här uppe nu. Det är väldigt kallt men också väldigt mysigt.


- Kommer gärna tillbaka till Ösund igen :)


Zoë Saldaña




Iår firar hon 10år som filmstjärna men fortfarande är det inte många som känner igen henne. Zoe är en amerikansk skådespelare, född 19 juni 1978 i New Jersey, USA.






Avatar gjorde henne till en superstjärna


Hon slog igenom i filmen Center Stage från år 2000. Hon blev känd från filmen Crossroads med Britney spears. 2003 var hon med i storfilmen Pirates of the Caribbean: Svarta Pärlans förbannelse. Men det var nu under 2009 som hon blev en superstjärna i filmen Anatar! I Avatar är hon rösten till Neytiri.


Victoria Justice




2010 kommer bjuda på en rad nya heta stjärnor. Om det är någon Hollywoodstjärna du ska börja följa så är det Victoria Justice. Hon räknas bli årets nya stilikon. Hon är mest känd i rollen som Lola Martinez i TV-serien Zoey 101, men har även gästskåderspelat i många olika TV-serier på Disney Channel.








Victoria Dawn Justice är född 19 februari 1993 i Hollywood, Florida i USA. Hon är en skådespelare och modell. Just nu är hon tjejen alla pratar om i USA. 2010 kommer bli hennes år. Det är tydligt att hon är trött på att göra disneyfilmer. Nu vill hon nå ut till en större publik. Hon är väldigt vacker och har snygg stil. Det är svårt att tro att Victoria är så ung. Men jag gissar att hon kommer gå långt i år!


the real housewives of new jersey reunion




Shit var det någon mer än jag som såg på New Jersey igår? Jag slutar då aldrig älska fruarna ifrån New Jersey. Och ska jag vara ärlig så är jag väldigt trött på riktiga Desperate Housewives. Kommer inte orka följa den serien när den är tillbaka på Kanal5 senare under våren.











Igårkväll var det reunion för fruarna. Meningen var väl att dom skulle ha trevligt för första gången ihop. Men som vanligt blev det skitsnack, drama och alltid är det någon som börjar gråta i tv. Sånt gillar vi!


Finns inte tid till det




Det är jag som älskar alla hjärtans dag. Förra året var helt fantastisk. Den som inte har en flickvän/Pojkvän måste hitta en dejt på alla hjärtans dag. Annars är man tragisk i folks ögon. Jag har en dejt på alla hjärtans dag. Fast nu märker jag att vi inte kommer ha tid till att ses på söndag. Min mamma är i Uppsala då och jag är medveten om att hon och jag har mycket att göra. Så tyvärr kommer jag behöva avboka min dejt tror jag....


Höga krav!


Nadia på Hennes V.I.P fest på Pure!


Jag tror hela Uppsala hörde om Nadias lyxiga "välkommen hem fest" som hon hade på Pure i sthlm. Hon och hennes vänner hade allt ifrån ett eget VIP rum,toa,rökrum plus en egen bar och dansgolv. Jag skulle gissa att snubben som bjöd på det här kalaset la ut ca 20 000kr.



Ifrån vip avdelningen på Pure


Alla vi näravänner till Nadia vet att hon är omtänksam och fin. Men hela hon är lyx! Därför gissar jag att våran "22 plus 23års fest" kommer bli jävligt grym. Så blir det när två party glada människor firar ihop. Den 13mars kan bli årets fest då vi ska fira oss på lyxiga Berns i sthlm. Nu måste vi börja planera inför festen! Det ska bli så roligt att få göra denna kvällen med dig Nadia, Love u!


en dag på X2000


Trodde aldrig jag skulle ha en bild på ett tåg på min blogg....


Åkte från Uppsala 13:07 idag och kommer vara i Östersund 18:50 Ikväll. En dag på X2000 är väl kanske inte det roligaste. Jag tycker inte om att åka tåg. Jag ogillar att ha barn i min Kupe. Tur att man har massa bra böcker och tidningar med sig. Plus sin dator och mobil.


Jag förstod aldrig hur långt upp i sverige östersund ligger. Nu förstår jag det. Fast jag gillar att ta små resor till andra städer, det är roligt att göra något nytt. Det roliga är att en tjej som jag gick i samma dansklass med i jönköping tydligen bor i östersund nu. Tänkte ringa upp henne och kolla ifall inte vi ska ta en drink?


Och nästa gång jag kommer till jönköping blir i Oktober! :) vi ses!


Alltid något nytt på G




Igårkväll 18:00 fick jag reda på att jag ska på en jobbintervju den 7mars. Söndagen den 7mars 16:00 ska jag vara på Hilton Hotell i sthlm. Nej det handlar inte om att jag ska börja arbeta på hotell. Det är ett grymt jobb som jag söker. Nu hoppas jag verkligen att jobbet blir mitt. Det skulle va underbart att få börja göra något helt nytt.


Det är viktigt att man är snygg för det här jobbet. Därför ska jag träna extra mycket nu. Tänker sola, fixa håret den 5mars. Allt för att vara så fin som möjligt. Shopping är ett måste, nu behöver jag nya klädet igen. Om jobbet blir mitt tänker jag berätta för er läsare vad som kommer att hända.


Jag är nervös, men det här kommer att bli intressant.


besök ifrån jkpg




Efter snart 2år i Uppsala har jag bara haft besök från tre vänner ifrån Jönköping. Vän nr4 är Ida Wetter som kommer upp den 19Feb. Hon blir den första att få se min nya lägenhet. I år hade jag inte tänkt att komma ner till jönköping förrän det blir jul. Så det ska bli roligt att få Ida på besök.


- puss till dig!


Uppsala - Östersund




Det har varit mycket att tänka på den senaste tiden. Det känns som att jag är upptagen med att inte göra någonting. Nästa vecka kommer jag tis till lör att besöka min Gudmor och hennes familj i Östersund. Jag ser fram emot att komma bort. Känner att jag behöver en liten resa nu. Tyvärr vet jag att det kommer vara as kallt uppe i Östersund.



george clooney


Även george clooney är i Östersund nu för att spela in en ny film. Tänkte ta reda på vart han bor och vart man skulle kunna hitta honom. Jag har mycket tid till att vara spion eftersom Helena och magnus är på jobben under dagen och barnen på dagis.


- Det kan bli en rolig resa!


The New Heidi Montag After Her New Post-Plastic Surgery


The New Heidi Montag After Her New Post-Plastic Surgery



Merlin


Ny tv serie på SVT1


Merlin är en brittisk TV-serie (drama/fantasy) från 2008, baserad på legenderna om kung Arthur, med trollkarlen Merlin och prins Arthur som tonåringar. TV-serien är producerad av Shine Television för BBC i 13 avsnitt. Ytterligare en omgång av serien beställdes våren 2009 och den 19:e september 2009 började andra säsongen att sändas i Storbritannien. Det blir en tredje säsong.



Känner ni igen den här killen?



Santiago Cabrera, född 5 maj 1978 i Caracas, Venezuela, är en chilensk skådespelare, uppväxt i London.

Främst känd är han för rollen som Isaac Mendez i den populära tv-serien Heroes. Cabrera talar flytande spanska, engelska, franska och italienska och är även begåvad i tennis, ishockey och dykning. Den 20 januari 2007 i NBCs tv-program "Vivo Mun2" diskuterade Cabrera sin halvprofessionella fotbollskarriär i London innan han slutligen bestämde sig för skådespeleriet. Han berättade också att hans favoritfotbollslag är Universidad Católica i Santiago. Han säger att Santiago, Chile är hans hemstad och bor i London. Nu är han med i tv serien Merlin. Det är därför jag kommer följa den :)


Its just like we´re going backwards












Tack för en fin dag Nathalie. Hoppas du hade lika trevligt som jag hade det. Nu får det inte dröja hundra år tills vi ses igen. Du får komma på min fest i sthlm i mars. Ta hand om dig, jag älskar dig. puss


Jade Ewen




Hon är på lista bland de populäraste artisterna ifrån England. Förra året fick vi se henne komma 5a i Eurovision Song Contest när hon sjöng Andrew Lloyd-Webbers låt "It's My Time". Hon har inte bara jobbat med musik utan även med tv serier. Det är svårt att tro att hon bara är 22år.



 


Sugababes är en brittisk popgrupp för den som inte vet. Gruppen består nu av Jade Ewen, Heidi Range och Amelle Berrabah sedan den sista kvarvarande originalmedlemmen Keisha Buchanan sparkats och Jade Ewen hoppade in. Originalmedlemmarna Siobhán Donaghy, Mutya Buena och Keisha Buchanan lämnade gruppen 2001, 2005 respektive 2009. Gruppen kom till 1998 och lever idag fortfarande kvar fast utan orginal tjejerna.


Addans helg!!




Efter en vecka full av saker att göra kommer äntligen en helg. Imorgon som jag skrev tidigare ska jag träffa Nathalie Maliks. Känner på mig att det kommer bli trevligt. Senare på kvällen ska jag faktiskt på bio. Inte ofta som jag gör det. Lite shopping hoppas jag självklart på.


När lördagen kommer ska Nadia ha sin "jag är hemma fest". Vi får se vad det blir för form av utgång? Allt kan gå så fel när jag och Nadia är ihop. Crazy!! Men jag känner att Uppsala gänget börjar komma igång nu.


I huvudet på addan just nu!


Jag börjar nästa bli rädd för att livet leker. Det har varit en bra start på det nya året. Jag är väldigt tacksam. Många av vännerna är tillbaka i stan vilket är kul. Jag trivs jättebra i min lägenhet. Jag tror att våren på Universitetet kommer bli bra. Och jag ser fram emot nästa vecka i Östersund.


Fint fredagsbesök!




Imorgon 10:00 får jag fint besök. Då kommer New York dansaren Nathalie Maliks till Uppsala. Nu var det ett tag sen vi träffades. Ska bli roligt att få en heldag med dig på stan. Sen går vi hem till mig så jag får bjuda på något att äta. Det är synd att vi inte träffas oftare sötnos. Men imorgon ses vi.


Det kommer bli en grym fredag!


Underbara Terre


Terre är designen som har gjort min blogg så snygg!


Självklart gillar jag min blogg. Jag tycker den är intressant och rolig att läsa. Det är många som gillar den, vilket gör mig jätteglad. Designen har inte jag gjort. Så duktig är jag inte. Det är min goda vän Terre ifrån Jönköping som har gjort den. Jag är så tacksam för att du hjälper mig med bloggen. Det är kul att du vill hjälpa mig.


Terre har en egen blogg såklart och den heter http://machinegun.blogg.se/!! Besök den för hon är också en grym bloggare. Den bästa ni kan hitta ifrån Jönköping. Sista april kommer Terre och hälsar på mig i Uppsala. Då ska vi fira Valborg ihop. Tack terre för att du är en sån underbar kompis. Jag tänker på dig ofta ska du veta. Och jag hoppas du mår bra. Vi ses i vår!


Puss och kram


Cheryl Cole




Hon är just nu tjejen som är på allas läppar. Cheryl är född Tweedy 30 juni 1983 i Newcastle-upon-Tyne. Några av er känner kanske igen henne ifrån Girls Aloud som skapades 2002 i TV-programmet Popstars i England. Hon är sedan 2008 en av domarna i X-Factor med Simon Cowell som även äger formatet.





Under 2009 gjorde hon solokarriär och hennes första singel som soloartist, "Fight for This Love".Hon är sedan 2006 gift med fotbollsspelaren Ashley Cole som spelar för Chelsea och engelska landslaget. Hon blev vald av läsarna i herrtidningen FHM till "Världens sexigaste kvinna 2009".




Redan i unga år var Cheryl mannekäng vid modevisningar, hon dansade balett och prövade på skådespeleri. Hon vann flera lokala skönhetstävlingar i Newcastle.




Bästa låtarna med Cheryl

  • 2008 - Heartbreaker (will.i.am featuring Cheryl Cole)
  • 2009 - Fight for This Love
  • 2009 - 3 Words (featuring will.i.am)
  • 2010 - Parachute

snart på bio!



Här kommer årets romantiska film. Titta bara hur många bra skådisar som är med i filmen. Jag tänker verkligen se den när den kommer till sverige. Är övertygad om att den kommer vara super bra. Sen är ju min Jessica alba med i filmen :) då kan det bara bli bra!












sweet 22 på Berns


På Lyxiga Berns kommer jag och Nadia fira att vi fyller år!


Nu är det som så att jag snart fyller 22år. Tyvärr hade det kanske varit roligare att fylle 20år igen. Nu går inte det. Att fylla år är en viktig grej för alla. Sen finns det dom som säger att dom inte vill bli firade. Det vill i alla fall jag. Och eftersom 2009 var ett slitet och tråkigt år, ska vi nu 2010 krydda upp allt igen.


Nadia är den där tjejen som alla tycker är lyxig. Hon kom på att vi skulle fira oss på Berns i sthlm. Självklart tyckte jag. Den 12e mars är det fest hemma hos mig och i Uppsala. Men den 13e mars kommer vi festa vidare nere i sthlm. Januari var en grym månad och jag förstår redan nu att mars också kommer vara GULD!!!


- ibland är man bäst på fest!


Roast på Kalmar feat. Addan




Måns Möller har Roastat mig !!

Igår tisdag kväll var jag på StandUp på Kalmar. Men jag tycker nästan att dom borde kallat kvällen för Roast på Kalmar. Måns Möller var bland många andra där. Ibland är det inte bra att få bästa platsen längst fram som jag fick. Under dom 60min som Måns Möller stod på scen tror jag att han hånade och drev med mig i 15min, hahaha!


han drev om att jag var ifrån Jönköping, Colombia, var konstvetare och hade färgat håret ljusare. Han var grymt rolig och hade många elaka skämt som alltid föll tillbaka på mig :P men det var riktigt roligt. Och jag vill tacka alla som var där för en trevlig tisdagkväll. Det här måste vi göra om :)


puss och kram


Godmorgon!



Spana in mig i tv serien flytta hemifrån på svt/Ur

Klicka här --> http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.ur.se%2FMediespelaren%2FOmdirigering%2F%3FProductID%3D154924&h=3aed7b39cf5d0c4e121f6fc54bdec39c


Godmorgon bloggen! Jag vill passa på att tacka min bästa vän Anvah! Jag älskar våra telefon samtal. Vet inte vad jag skulle vara utan dom? Du är en sån fin tjej och jag är så glad att vi är så nära vänner! Du är guld! Våran humor är oslagbar, du får alltid mig att börja as garva!Love you!


Besök min klubb på Facebook The Official Fanclub of ADDAN!! Ska jag vara ärlig tycker jag att den är riktigt snygg!! Och även den klubben bjuder på humor måste jag säga!!


Och nästa vecka lämnar jag Uppsala för Östersund. Tror det kan vara en rätt grym stad, vi får se :)


Lindsay Lohan är här igen!


Lindsay var på Grammy i förra vecka!

Visst har allas våran egen "hobby flata" Lindsay Lohan varit sliten den senaste tiden. Hon såg ganska okej ut på Grammy förra veckan. Under 2010 kommer vi få se Lindsay i tre helt nya filmer. Machete, The Other side och Dare to Love me heter hennes tre nya filmer. Vi får hoppas att någon utav dem kommer till sverige! Och vi får hoppas att någon av de tre nya filmerna är bra! Välkommen tillbaka i så fall Lindsay!


Spice girls gör comeback......igen?




Det var sommaren 2007 som spice girls gjorde comeback. Dom gav ut en ny singel och körde sina 90-tals låtar en sista gång ihop. trodde vi! Simon Fuller berättade för inte så längesen att Spice Girls kommer uppträda på de Olympiska sommarspelen 2012 som start på deras andra återföreingsturné. Så tydligen kommer tjejerna tillbaka en gång till. Vilket de sa att dom aldrig skulle göra igen?


Men tydligen kommer det mer. Spice girls kommer nu även att bli en musikal!! Musikalen som går under namnet ”Viva forever”, började planeras under förra veckan och bakom produktionen står ingen mindre än ”Mamma Mia”-producenten Judy Craymer....


Ska jag vara ärlig tror jag att tjejerna gör en till comeback för att de börjar få slut på pengar!??


Galan alla vill gå på!




Visst hade det varit roligt om man blev bjuden på Grammy. Jag får skriva upp det på min "att göra innan jag dör listan". Det var i alla fall roligt att se vilka som var där. Och vad stjärnorna hade på sig. Som vanligt var alla otroligt snygga och coola. Visst är det tråkigt att ingen är snygg på de svenska film och musik galorna!??












så blir addans vecka

Fiskarna
Vecka 5 (1 februari - 7 februari)

Något nytt i kärlek kan vara på väg till dig. Du blir kokett i den här veckan. Trevnad finns med i veckan och du bör ha en frisk hälsa. Framgångarna är på väg för din ekonomi. Det kan vara så att du kommer att få än bättre med pengar. Men snåla med spel för här är vinstchansen inte stor.
Lyckotal: 2, 11, 24, 25, 27, 46, 48
Bästa lyckotal: 25

RSS 2.0