onsdagskväll på Vdala!

Jag och Natasha träffades på kvällen för att ta en öl på Vdala. Alltid lika trevligt. Nästa vecka jobbar vi på en härlig utgång. Vi får se hur den kommer att sluta!
 
 
 
 

en dag hos Sofia!

Sofia Gustafsson på Classique i Uppsala är Sveriges underbaraste Frisör! Är jag smart så friar jag till henne. Älskar hur hon på bara några timmar lyckas göra mig till en 10a. Tusen tack!
 
 
 
 

tisdag på stan!

Först blev det en lunchdejt med Louise Ögren. Sen blev det en tur på stan, plus fika med Tiffany! Tråkigt att man aldrig hittar något snyggt när man har pengar!
 
 
 
 

Möhippan!

 
Är väldigt sugen på att gå på Bio. Tror att möhippan kan vara en film för mig! Och Kirsten Dunst har jag alltid tyckt varit underbar på film.
 
 
 
 

Skön start på en ny dag!

 
Davines är bland det bästa jag provat för mitt hår. Tusen tack Jaqueline. Hade jag inte varit på din fina salongsfest så hade jag aldrig lärt känna produkterna från Davines. Puss och Kram

Helenas födelsedagsfest!

Hade den bästa kvällen på länge! Helenas fest var fantastisk. Man märkte att alla hade roligt! Sen kan man undra varför jag alltid ska springa ifrån mina vänner på krogen. Ni ska bara veta vad jag sysslade med....
 
 
 
 
 
 

Torsdagens VIP-fest

 
Jag och Johanna Stuxgren var ute och vimmlade igår igen! 3e kvällen för oss denna veckan. Efter lite vin ville jag bara mysa med min nya vän Erik segerstedt. Tråkigt att han är kortare en mig. Annars tror jag det hade kunnat bli vi. Men man kan inte få allt! Köpte i allafall stans snyggaste halsband. Nöjd!

Onsdag på Östermalm

 
I onsdags var jag, Petter, Johanna, Rebecca på Salong The Grey. Jaqueline bjöd in oss till salongen. Hade en jättetrevlig kväll. Tusen tack för att du bjöd in mig! Hoppas vi ses snart igen!

VIP-Torsdag


Låter som en bra tv-serie!

 
Sören kom på att hon vill ha huvudrollen i sin egna påhittade kriminalserie - Ett fall för Kommandoran. Där hon är Kommandoran som löser olika mordmusterium. Låter som en bra serie. Tv3 kanske borde köpa in den!?

Lindex VIP-Kväll!


Västerås!

Man kan helt klart säga att Västerås fick "en överdos" av Addan. Blev lite väl full måste jag säga. Fast jag hade jättekul och jag kommer gärna tillbaka. Frågan är om jag är välkommen?
 
 

Västerås!

 
På lördag ska jag och Maria åka till Vrås och festa med våra vänner. Känner redan nu att något kommer gå åt skogen. Det brukar det göra när jag lämnar Uppsala...! Bara jag inte skämmer ut mig jättemycket så är jag nöjd. Hoppas det finns många snyggingar i stan man kan spana in!

torsdagsfika!

tiden går fort (foto från i juni)
 
I torsdags tog jag en fika med älskade vännen Natasha. Grattis vännen till din nya lägenhet. Roligt att du kommer bli kvar i Uppsala! Sjukt att vi varit vänner i 3år nu. Tiden går fort när man har trevligt :)

onsdagsfika med Sandra

 
Glad jag blev jag fick träffa snyggingen Sandra igår över en fika. Alltid så skönt att träffa henne och få prata av sig. Nästa gång får det bli över en flaska vin hemma hos mig :)

spelkväll!


Spännande!

 
Fiskarnas horoskop Vecka 42 (15-21oktober) från expressen.se
Veckan börjar i trötthet, men ju längre den lider så bör du  få det bättre och till veckans slut hörs skratt och glädje. Det verkar som kärlekslycka kommer till dig. Nu kan det nog vara bäst att ta det lugnt i allt vad arbete  kan vara. Rutiner i veckan är inte alls så dumma i arbetet. Promenera, men jäkta inte så får du sundare hälsa. Nu kan det vara genom att investera i dina egna lyckotal som  du nu kommer att få en vinst i Lotto.
 

Bara med dom bästa!

Bjöd över mina underbara Fålhagen tjejer (plus Petter) på lite vin. Det roliga är att alla bangar på att gå ut. Så jag ger mig ut ensam på fyllan!? desperat kille? Tur man hittade Helena!
 

Adriana De Moura-Sidi

Äntligen som bara jag har väntat. Ska bli roligt att se miami fruarna och all deras drama åter igen. Adriana De Moura-Sidi är absolut den bästa! Roligt med folk som ballar ur och går lite för långt. Speciellt i Tv!
 

Nya skor!

 
Hade ingenting att göra så jag köpte ett par nya skor. Det roliga är att jag redan har det här paret sen tidigare. Och att jag aldrig haft på mig dem. Ska försöka sluta köpa saker som jag inte behöver...

The Grey

 
Tusen tack Jaqueline. Blev jätteglad för inbjudan! :)

Bonde söker fru 2012

 
Visst blir man kär i bonden Bengt. Det är synd att jag inte är en tant på 60år. Hade jag varit det så skulle jag ha skrivit ett brev till honom. Det kanske är på tiden att jag börjar dejta igen. Jag kan inte sitta hemma varje onsdagkväll och fantisera om bönderna! Jag börjar bli desperat märker jag :P

Någon som såg?

Från expressen.se
 
Gå in på Tv4.se och kolla på klippet när Gunilla blir arg på Jan. Så jävla roligt. Tror det är få personer som lyckas bli så arga på 2sek som Gunilla kan bli. Hahaha men säga vad man vill om Gunilla men lite rolig är hon att kolla på!

New! Britney 2 fragrances in 1


Idol 2012 USA

 Nicki Minaj, Keith Urban, Randy Jackson, Mariah Carey
 
 

4 lugna dagar

 
Firat lillebror som konstigt nog blev 20år. 4 lugna dagar i Jönköping börjar snart ta slut. Ikväll 23:00 är jag tillbaka i underbara Uppsala. Lite synd att en sån vacker stad som Jönköping ska vara så tråkig. Men vi ses igen till jul!

Mila Kunis Is the Sexiest Woman Alive 2012


C/O Segemyhr

 
Känner igen mig i karaktären Fredrik Segemyhr. Det går inte så ofta som han vill, lika så är det med mig. Men han har ett skönt gäng och det har jag med! C/O Segemyhr går på vardagar 19:30 på tv7.

Kvällsmat hos addan

 
Orkar inte alltid laga kvällsmat. Ikväll blev det bullar och starbucks. Så skönt att det inte syns att det bor en tjockis inne i min kropp! Hoppas ni andra får en bra kväll!
 

LOVE ANNA DELLO RUSSO FOR H&M

 
 
 
 
 
Den 4 oktober släpps Anna Dello Russo kollektion för H&M!!

ny telefon

 
Eftersom jag bara slarvar bort mina mobiler/kameror så orkar jag inte lägga pengar på dom längre. Min nya mobil gick på 1090kr. Vem bryr sig? Jag kommer nog bli av med den också. Jobbig start på en ny vecka!

RSS 2.0