Tur jag har Sören!

 
Tur man har Sören. Hon vill alltid ta ett glas med mig på onsdagar. Hade jättemysigt med henne igår. Vi kan verkligen prata om allt! Vad skulle jag göra utan henne?

haha vad är detta?

 
Haha vad är detta? Såg den på någons facebook. Skulle vilja veta vem som har satt upp denna lappen. Och vart den sitter! Är det ett skämt?

Namnsdag!

Hade tydligen namnsdag igår. Carl eller Carlos som jag heter. Fick i allafall ett kort ifrån Mamma och Pappa. Tusen tack! Ni är alltid så snälla :)
 
 
 

Genrep för Grammis Galan!

Världen är liten. Träffade på min vän Daniel. Har inte träffat honom på 2år. Nu kommer Grammis Galan bli extra rolig att göra! Har haft en jätterolig tisdag i Stockholm! Tack alla!
 
 
 
 
 
 

Shoppat lite idag!

Blev en tur på stan idag som ni kan se! Shoppade lite i allafall. Sen blev det en efterlängtad fika med min goda vän Christian!
 
Äntligen äger jag ett par mjukisbyxor! Var på tiden.
 
 
Blev en Jeansjacka också. Vill att det ska bli varmare ute nu!
 
 

massa saker som jag vill ha!

 
 
 
 
 
 
 
 

Sliten addan!

Helt otroligt att jag tog mig ut igår! Var riktigt sliten. Skönt också att jag inte träffade någon jag kände. Nu ska Addan börja ta det lugnt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Handlar frukost!


Dricka lunch!

Började dricka vid 14:00 och slutade 02:00. Hela fredagen var en skum dag! Men det var trevligt. Älskar mina kära vänner. Ni är bäst :)
 
 
 
 
 
 

vad jag vill ha!


Grattis till eran nyfödda son!

 

Spännande då vet ni!

Från expressen.se

Grammis 2013

 
Glad och nervös. Nu är det klart. Jag ska vara prisvärd på Grammisgalan 2013. Ska bli roligt att träffa dom andra som jag kommer att få arbeta med!
 
 
Kan berätta att coola Bea Szenfeld kommer ansvara för stylingen! Kommer lägga upp alla bilder från Grammis här på min blogg så ni inte missar något!
 
// Puss och kram!

ny vecka för fiskarna!

 
Fiskarna Vecka 4 (21-27 januari) från expressen.se
 
Nu har du en synnerligen bra och fin vecka vad det gäller kärlek. Du kan knyta en ny och spännande kontakt i veckans slut. Kärleken verkar vara på en rar nivå. ARBETE/HÄLSA Nu kan du få ett erbjudande som du tycker verkar för avancerat för dig. Men du är nog testad innan så du duger väl för den tjänsten. Hälsan har du på en god nivå. EKONOMI Fina erbjudande kan komma till dig fast jag anser inte att det är något som du kommer att fastna för. Var sparsam med spel. Din ekonomi verkar dock vara trygg.

kommer knappt ihåg ett skit!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

galen torsdag!

Skulle träffa upp sysslingarna efter bion 23:30. Mest för att säga hej. Slutar med att vi festar på till kl.04:00. Blev väldigt hårt för att vara en vanlig torsdag. Fast jag hade så roligt. Bäst var när vi skulle in på Terrassen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya skor!

 
Ganska snygga, men dom skönaste skorna jag köpt! Blev som ni förstår väldigt nöjd. Funderar på att gå och köpa dom mörkbruna paren också.

Jag blev snyggare sen.

 
 
Spanade in mig och alla andra i skolkatalogen idag. Kom fram till att jag är mycket snyggare idag än när jag var 15-17år. Många börjar se rätt trötta ut och inte lika pigga som dom gjorde 2005. Jag ser fortfarande söt och ung ut. Svårt att tro att jag blir 25år snart. ser fortfarande ut som 19år. woho!

Bio på torsdag!

 
Ser fram emot att gå på bio imorgon. Vi får hoppas Life of PI är lika häftig som dom säger att den ska vara. Lovar att jag ska skriva om vad jag tyckte om filmen!

Snöig tisdag!

 
 
Under tisdagen var jag nere i Sthlm en stund. Knappt att jag kom hem för SJ klarar inte av snö. Ingen shopping blev det, fanns inget snyggt! Varför är det alltid så? När man har pengar hittar man inget att köpa?

Golden Globe 2013

 
 
 
 

Pinsam!

 
Känner att lördagen kanske blev lite väl galen. Tänker i allafall varva ner till nästa helg.

Hur kom jag hem?

Vet inte mycket om fredagens utgång. Hur kom Jag hem. Hur kom Jag ut? Vet att Linus och Sören var vid min sida.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kanske inte veckans babe...

Annie Lööf!

en helt vanlig torsdag.

Tack Jaqueline för att du kom förbi och hjälpte mig med håret. Roligt att du tyckte om maten som jag lagade. Alltid roligt att ha vänner över på lunch!
 
 
 
 

Det skulle klä mig!

 
 
 
 
 

En dag med Hanna!

Idag blev det en Addan och Hanna dag. Det blev fika/Lunch. Köpte nya Björn Borg. Sen drog vi hem till mig och färgade Hannas hår. Plus Disneyfilm!
 
 
 

Spermakvalitet!

Från Expressen.se
 
 
Nu vet vi det killar. Tycker jag är väldigt duktig på att äta fisk och grönt! Sånt som bacon rör jag aldrig!
 

Shopping!

Här om dagen kom jag över en ny snygg vårjacka. Ganska skönt väder ute nu för att vara Januari. Vill inte att det ska bli kallare nu. Hoppas på att få inviga min jacka snart!
 
 

My wedding cake!

 
Har äntligen hittat min bröllopstårta. Är den inte fin!? Sen är det skitsamma hur den smakar tycker jag. Nu ska vi bara hitta någon som jag kan gifta mig med!

Nu gjorde jag det igen.

Var ute med vännerna igår. Som vanligt trevligt, men jag tycker aldrig man träffar några roliga människor!? Är det bara jag som är rolig? Känns som alla andra är så tråkiga...
 

Fredag? Känns som måndag!

Från Johanna Stuxgren.
 
Kolla vad fina saker jag fick av min vän Johanna. Sjöhästen ska jag ha på mig nästa gång som jag går ut.
 
Från Maria Hjärner.
 
Sen vill jag tacka min vän Maria för det fina vykortet som kom igår. Alltid roligt att få kort från sina vänner.
 
 
Idag köpte jag även en ny kalender. Nu kan nya året äntligen börja på riktigt!
 
Johannas Buske.
 
En gång i tiden var Johannas buske mysig. Men idag är det svårt att tro att någon har tyckt om att vara i den. Idag ser den rätt sliten och grå ut. Vi får hoppas det blir liv i Johannas buske. För hennes skull, så hon kan få lite besök!!!

Nu har jag alla :)


Katie Eary Spring/Summer 2013

London Collections: Men
 
 
 
 
 
 
 

Devious Maids!

 
Premiär under 2013 och på Kanal 5 Play Premium.
Från Marc Cherry, mannen bakom Desperate Housewives, kommer vårens nya dramakomedi Devious Maids. Även denna gång har kvinnorna en central roll i handlingen då vi följer fyra målmedvetna kvinnor som arbetar som hemhjälp åt de rika och berömda i Beverly Hills.
 
 
Dania Ramirez är född 30 november 1979är en film- och TV-skådespelerska från Dominikanska republiken. Hon är kanske mest känd för sin roll som Maya Herrera i den amerikanska superhjälte-serien Heroes. Snart får vi se henne i Devious Maids!
 
Dania Ramirez!

är det möjligt?

 
 
Är rastlös idag. Och tanken slog mig. Tänk om man skulle ha en sån stor!? Det kan inte vara roligt för någon.

Nyår 2013!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0