hejdå!


Reser bort ett tag för att filma det som kommer att bli 2015 största tv show! Önska mig lycka till! Kommer inte använda min facebook,blogg,mobil på ett tag så vi hörs när jag kommer hem! Puss

vilken jävla kväll!

 
Förfest hemma hos Malin. Sen utgång! Följt av en galen efterfest som varade fram till 06:00 på morgonen. Jag är helt förstörd. Denna söndagen har varit tuff! Men tack alla för igår! Hade så otroligt kul!
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag i stockholm!

 
Igår tog jag en heldag i sthlm med Sören. Drack vin från när vi kom fram tills när vi skulle åka hem. Helt underbart. Synd man inte kan göra sånt oftare!
 
 

En dag på jobbet!

Före
 
Efter
 
 

Det råkade bli utgång!

 
 
Vill tacka Petrus och Annie för en rolig men väldigt oklar onsdag! Kommer inte ihåg mycket, men vet att jag stog och skrattade och trillade in i folk :)
 
 
 

Öhrstedt sitter på alla bra bilder!

Roade mig denna måndag med att titta på bilder som Rebecca hade skickat! Varför har vi alltid så roligt när vi ses? Tur det finns härliga bilder att titta på när min vardag är rätt tråkig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack Jönköping!

Har haft en jättetrevlig helg i Jönköping med Sören. Mysigt att få komma hem till sina älskade föräldrar. Blev utgång både fre,lör. Nu är man tillbaka i Uppsala, ska bli roligt å se vad denna veckan kommer bjuda på!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

visste ni det?

Från Expressen.se
 
Läste detta på expressen här om dagen och blev lite förvånad. Någon annan som läst detta eller blir förvånad!? Orka att jag bara läser nöjesliv och sex i expressen!
 
 
 
 

Tror det kan bli kul!


Ska bli så roligt att åka ner till jkpg i helgen. Saknar familjen och hoppas på utgång med Maggie. Även en fika med älskade Anvah kommer det att bli :) Vi får se hur helgen i Jkpg kommer att sluta!? Bara jag inte kommer hem med värsta ångesten!
 
 

Det spårar!

 
Jag och Ziga gjorde lördagen. Blev comeback på Flustret. Blev kanske lite väl hårt. Känner att jag ångrar allt som hände efter 03:00. Tur att man ska till Jönköping och festa denna helgen. Behöver en paus från Uppsala, och Uppsala en paus från mig ;)
 

Tiden gick för fort!

Jag och mina vänner. Ser ni vem som är jag?
 
 
Fick denna bilden av min barndomsvän Mie idag! Blev så glad så jag var tvungen att lägga upp den här. Tiden gick för fort. Vill så gärna spola tillbaka den för att "göra om och göra rätt" några saker. Är jävligt bitter på livet just nu!

Äntligen lördag!

Jag och Ziga i Juni 2011!
 
Addan fortsätter att jobba på och har inte haft en ledig vecka på år och dar. Tur då man har underbara vänner att roa sig med på helgerna. Ikväll får jag besök utav Ziga. Extra roligt att få besök av vänner som man knappt aldrig hinner träffa :) Vi får se hur denna lördagen kommer att sluta!
 
 

RSS 2.0