Namnsdagsbarn!



Tisdag. Idag är det Andreas hela dagen, min namnsdag. Funderar på att ge mig själv lite namnsdags-shopping. Allt för att fördriva tiden på min lediga tisdag. Och ikväll blir det säkert lite vin med sören framför Desperate Housewives.


Lunch med Alexandra



En ledig måndag bjöd på lunch med min vän Alexandra. Som ni förstår är inte bilden tagen idag. Vill tacka Johanna Stuxgren och dom andra för en rolig lördag. Är fortfarande helt slut i kroppen. Tror denna veckan kan bli rätt mysig också :)


Bara med dom bästa!

As snygg, as full, blev utslängd från BJ. Efter 5min smet jag in igen. Vaknade upp hemma hos Cia! Tack alla snyggingar som gjorde min lördag klockren!



Addan och Johanna Stuxgren



Cia började ladda upp



Sötnosen Lenita var självklart med oss



grabbarna var på G



Evelin var självklart med :)



Smirre och Bumbi



Peter och Cia ser alltid sådär mysiga ut


fina vänner!


Blev mycket sprit i baren...



Evelin hittade en ny vän



Tack alla för en super rolig kväll!!Det är med er det händer.


Grattis plogen 21år


























storstocken

Jag gick ut och festade nykter igår. Det är sant. Blev lite förvånad själv. Lisa och helena är bäst! Jättekul att gå ut och festa med er två. Det händer inte så ofta tyvärr. Ha det fint.























Bara lillördag!

Bara onsdag och ja vill ha helg nu. Köpte som ni kanske vet tre flugor från Lanvin. Vet inte vilken av dom ja ska ha i helgen? Ibland är det inte lätt när man har för mycket att välja mellan.









Lanvin

Alla var på Lanvin idag. Det är helt klart. Jag ångrar att jag inte köpte alla flugor, ibland är jag riktigt jävla dum i huvet! Fast man kan inte få allt! Känns riktigt jävla skönt att ha shoppat idag.






Denna flugan ska jag nog ha på nyår.



Denna ska jag nog ha i helgen.



kanske inte så självklar, men helvete va snygg jag är i den!



Även denna kommer jag bli riktigt fin i.


Jag är kär i Lanvin helt klart, tack för en bra tisdag!




På SOLO idag "råkade" jag köpa en Fred Perry necessär med matchande handduk och skopose.




Även ett par hängslen blev det från SOLO. Som att jag inte hade några tidigare.


Lanvin



H & M beskriver den nya kollektionen som "en del av en luxuös fransk tradition som också är modern och lekfull".

Lanvin är det senaste i raden av modehus som samarbetat med H & M. Tidigare har kollektioner designats av Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garcons och Sonia Rykel.










Lanvins konstnärlige ledare Alber Elbaz och herrklädesdesigner Lucas Ossendrijver är Hennes & Mauritz nya gästdesigners. Deras kollektion kommer till omkring 200 H & M-butiker världen runt den 23 november.



feber på en måndag

Vaknade upp med feber. Detta måste vi jobba bort. Blev en lunch med sötnosen Lenita. Nu var det över en vecka sen vi träffades. Gissa om vi hade mycket att prata om? Är så glad att ja har dig vännen. Räknar med att vi dricker drinkar i helgen!














Drinkar till helgen!


victoria secret fashion show 2010























Nu är det vecka.47




Ny vecka som bjuder på nya fester! På fredag har party pinglan Plogen sin 21års fest. kan bli spännande! På söndag är det första advent säger dom? va fan hände med år 2010? Är det redan på gång att ta slut? Jag som trodde jag skulle hitta den stora kärleken i år. Det ser lite mörkt ut....



Fredag på stureplan!

Denna veckan var jag i sthlm igen. Blev en underbar kväll med Anna Rakic, Ellinor Ryrstam, Johanna Leijonhielm. självklart blev jag skitfull och vaknade inte upp hemma hos Anna om man säger så!! ibland blir det jävligt fel. Men vi får hoppas nästa helg blir lugnare. Hade i alla fall as roligt.



























visste du att....


läs mer på Expressen.se


Jag är inte alls förvånad. Personligen fejkar ja orgasmer hela tiden. varför? Det är roligt att luras lite. Och efter en stund säger ja - haha trodde du på det där själv eller? Lurad :D


nu blev det för kallt

tisdag. Efter jobbet hälsade ja på min vän Josefine Adebäck. Hon har precis flyttat in i en ny lägenhet. Tror det kommer bli väldigt fint när hon får det klart. Roligt att träffa dig igen vännen. Har saknar vår vänskap.






Låter som en bra vecka!

Fiskarna
Vecka 46
(15 november - 21 november)

Tryggheten dominerar din vecka i kärleken. Du bör även få framgång med att hjälpa vänner med nya idéer och råd i deras kärlek. Du är en kärlekens profet och ger de rätta svaren.





haha jag tror denna veckan kan bli väldigt rolig!


min måndags tradition

Som vanligt börjar min vecka med lunch ihop med konstvetenskaps vännerna. det är alltid lika trevligt att träffa tjejerna för att höra vad som hänt. Idag blev lunchen på VG. Sen blev det fort hem för nu är det snö i Uppsala!














Tack tjejer för en bra start på veckan!


Bakis på IKEA



söndag. Lisa Karm är en ängel som vi alla vet. Idag åkte vi till Ikea. Jag var sliten,skabbig och förstörd efter lördagen. Vi hade i alla fall mysigt. Väldigt givande att prata med Lisa om livet. Hon och Helena är två av få vuxna vänner som jag har :P


sliskiga blattar och givmilda svenskar

Förfest hos henke med alla grabbarna. Givmilda svenskar, I love! Dom betalade min fylla. Utgång med Jossan! Oasia vad gjorde vi där? Blev skit packad så efter det mins jag inte så mycket mer. Blev Bj senare. Någon snubbe bjöd mig på sprit hela kvällen. Även han var svensk. Varför ska alla blattar se så outbildade ut? Skaffa ett jobb och sluta lukta pizza.



























En konstig vecka




Denna veckan har jag varje dag druckit skumpa. Nu tänker ni - fan vad han överdriver. Men fråga Sören om ni inte tror mig. Ikväll blir det ett glas vin innan jag ska lägga mig!


Trött på smsbråk!

Här om dagen hade jag ett "smsbråk" med en nolla som tror vi ska dejta på söndag. Jag har ingen poäng mer en att jag vill säga - nej din apa vi kommer inte ses. Alla som känner mig vet att jag ligger utslagen i min lya på söndagar. Bjud inte ut mig på en söndag. shit...


onsdag på the Game

Nu i onsdags var jag och Emelie på the Game! Spelningen var helt ok. Det var roligt att va där! Synd bara att jag blev för full. Men jag vill tacka Emelie för en trevlig kväll. Längesen vi två hittade på något roligt ihop!












Kallt Kallt Kallt

fyfan vad kallt det börjar bli! Jag blev lurad idag. Trodde det skulle vara skönt ute men så var det inte. Blev i alla fall Lunch med Lollo, och sen lite shopping. Ikväll ska jag dricka skumpa med sören! Livet är barnsligt kul.






nu börjar vecka.45


På onsdag ska vi på The Game.


På onsdag blir det spelning. Torsdag blir det stockholms Nation. Fredag ska jag till sthlm för att träffa en person. Och lördag vet vi redan kommer bjuda på en utgång! Även denna veckan ser ut att bjuda på mycket skoj!


Fiskarna
Vecka 45
(8 november - 14 november)

Här har du nog en härligt fin vecka när det gäller kärleken. Du bör ha det trevligt med fin samhörighet och glädje till familjen. Kärleken blomstrar i bästa tappning. Ditt sätt att arbeta kan nu i veckan ge dig berömmande ord. Du ska även ha möjlighet att få extra inkomster. Men att byta arbete nu är inte rätt. Du verkar vara frisk. Fina erbjudande kan komma till dig.

champagne på söndagmorgon!




Fem flaskor skumpa och en flaska Captain Morgan. Söndag hos addan! Jag vet att många är trötta på mig efter igår. Men vet ni vad? Det är jag också! Det roliga är att det var en kille som kom hem till mig idag och gav mig alla flaskor. han var tydligen här igår! tack du ska bli min nya bästa vän.


jag är bäst!

Okej jag mins ingenting. Jag hade i alla fall en grym fest. Tack till er som kom (vilka ni nu var). Jag hatar horan som drog ner mig på marken. Mina kläder är förstörda! Men vem bryr sig! Så kan det gå. ni fattar väl att jag var fullast som vanligt. Tydligen var jag på BJ....







































söndag blir med Eva Longoria




I vanliga fall brukar vi se henne på kanal5. På söndag kan vi som gillar Eva se henne på MTV. Tror inte jag är ensam om att tycka hon är skitsnygg! Ska bli spännande att se hur hon gör sig som värd för galan.











vilken tycker du var finast?


vem är jag?




Hur kom jag hem? När kom jag hem? tog jag taxi? Vilka träffade jag igår? Vad sa jag igår? gjorde jag bort mig (ja)? Varför ligger det massa mynt i min säng?Har jag horat till mig pengar?


1L vin, 3öl, sprit. Det är därför det slutade så dåligt. Jag har ångest. Förstår om folk inte vill festa med mig när jag blir så full så jag inte kommer ihåg någon. Tur att man är ledig idag! Dagens låt är Keri Hilson Turn My Swag On.


Ibland har addan det jobbigt....


synd men sant

Hade svårt att tro att vi skulle ses igen. Men tur att stan är liten. Jag gillar dig, och det är väldigt mycket. Du är inte som alla andra. Det är jobbigt att du gillar mig. Jag kommer säkert bli kär i dig, men det kommer aldrig bli vi.


Snart på besök i jkpg!




Den 21 December ska jag hem till mina föräldrar. Brukar vara på besök ca fyra gånger om året. Vilket är fem gånger för mycket...! Tänkte tipsa er läsare om hur en typisk jönköpingsbo är! kan va bra att veta om ni någon gång skulle åka förbi och få motorstopp!


1. alla skaffar barn precis efter de slutat gymnasiet.


2. Förlovning lr bröllop är vanligt från 19 till 23år. (Folk är jävligt kristna)


3. Alla i min ålder jobbar på äldreboende, fabrik, lager!


4. tjejer i min ålder flyttar hellre in hos pojkvännen än att skaffa sig en egen lägenhet. (Farligt att vara självständig i en småstad)


5. Ingen har typ festat i Gbg, sthlm, malmö


6. Man måste heja på HV71 för dom är ju så coola!not...


Nästan som helg!



Ledig på fredag så ikväll ska vinet fram (igen). Igår drog ja och Sören till med lite Fanta och Rosé! Vill tipsa alla er läsare om att dra fram flaskan lite oftare. Vardagen blir roligare!


Dagens två funderingar!


1.
Varför blir alltid blattar så sura när man härmar dom? det är väl inte vårat fel att dom pratar så roligt? Kom igen alla små blattar där ute, bjud på er själva...


2. Varför ska folk alltid härma mig? Känner att det är ofta som folk tar efter saker jag gör/säger. Ja Hoppas verkligen inte att jag tar efter någon!


There´s always a place in me that you can call home


Rebecca & Addan! Saknar henne redan!


Självklart är man sugen på fest denna vecka. Tyvärr blir det inte samma sak utan Rebecca. Stockholms nation på torsdag arbetar jag för att komma till. Sist kom jag inte ens ihåg att ja var där? Ganska illa! Dagens låt är i alla fall Nicole Scherzinger - Poison.



Inte så illa!

Ny vecka! Började den med att äta lunch med Anna,Natasha,Lollo,Martina. Efter det blev de lite fönster shopping på stan. Känns skönt att denna veckan blir lugnare en va den förra var.








Venetian Masquerade!

Vilken underbar kväll! Fast det förstod man från första början att den skulle bli grym. Marta & Christian är duktiga på att bjuda på fest! Bra musik, Roliga människor och en snygg lägenhet! Jag ger kvällen en stark 10a. Grattis Marta 30år :) hoppas du blev nöjd med din kväll!





























Grattis Lenita 21år!

Min älskade sötnos Lenita blev 21år i helgen. Det var jättekul att komma förbi och gratta dig! Hoppas att ni fick en riktigt trevlig kväll! Puss och kram









RSS 2.0