framtiden


Välkommen hem till mig

Snart är det december och månaden kommer vara full av saker som jag ska göra. Är rädd för att jag inte kommer ha lika mycket tid till mina underbara vännen som jag har haft tidigare.

Månaden kommer börja med att jag ska vara med i den nya ICA REKLAM filmen. Senast var jag med i en Burger king reklam,  jag är väldigt glad att jag får göra ett nytt reklam/tv jobb. Jag älskar mitt liv och dom lätta pengarna.

Där efter kommer jag göra reklam för en ny hårfärg på H&M. Kommer även jobba nästan varje dag i den nya butiken StockHome här i Uppsala. Det ska bli otroligt roligt att få byta upp sig.

Kommer den 8 december äta middag med min agent Simona, och hon ska hjälpa mig lägga upp en plan på hur jag ska kunna dra in mer pengar nästa år. Jag är så glad att du finns för mig!

På julafton kommer jag åka hem till Jönköping och vara kvar tills dagen innan nyårsafton tror jag?
Jag vet precis hur det kommer bli när jag kommer hem till min familj. Det kommer bli en massa bråk,kärlek,humor. Precis allt som man behöver för att verkligen känna sig som hemma.

Tre bra saker just nu!

1. Att jag vet vilka som verkligen är mina vänner. Jag har för många vänner och för lite tid för att bry mig om de personer som behandlat mig illa.

2. Min framtid ser ljus ut, det känns som att det kommer börja gå bättre för mig framöver.

3. En dejt väntar på mig under mellandagarna, ska bli spännande att få träffa dig.


jag hatar digDu tror så för mycket om dig själv.Du tror att du är någon.Du känner inte mig.Du tror att du känner mig.Men det gör du inte!Du har förstörd för mig.Men tro mig lilla vän du kommer få ett helvete framöver.Skrattar bäst som skrattar sist och ALLA vet att addan skrattar alltid sist. Lycka till lilla vän för du kommer leva i ett helvete som jag nu har skapat, du vet inte vad jag går för. jag kanske ser klen,liten och ytlig ut i dina ögon men du vet inte vad jag kan göra.

Är det något som jag hatar och vill göra illa så är det rasister,homofober och ytliga människor. För mig är du alla tre. Du har retat upp mig och det kommer INTE blir lätt för dig att få mig lugn. Ett helvete väntar dig och jag hoppas du är redo att leva med det. För du kommer inte ha det så roligt mer. Göm dig eller va bara tyst för det hade jag gjort om jag var du. Vi kommer ses, tro mig.

Livet leker?

addan grazy
Ibland är allt bara för lätt!

19:20 
Ligger här hemma och känner att denhär veckan kan inte gå fel. Imorgon ska jag till Escobar med några vänner och på fredag blir det utgång igen med några andra vänner och på lördag blir det Platina. Det väntar mig tre härliga utekvällar denna veckan.

Idag vaknade jag upp sliten som ett jävla as hemma hos en vän, hade sovit kanske fyra timmar under hela natten, men det jag vill komma fram till är att jag tycker nästan jag är snyggast när jag känner mig lite sliten och osnygg. Planerar att se lite sådär sexigt sliten ut nu till helgen som kommer?Och på lördag ska jag på en så kallad skönhetsfest. Kommer bli riktigt roligt att få se vad det kommer bjudas på. Planerar som ni kanske förstår att inte se "sexigt sliten" ut på dehär partyt. Ska försöka se mer städad ut, känns som om jag kommer vinna på det!?

Jag återkommer med mer information!

Oh my God that Addans Shameless

addan och min kusinsfru sara
addan och min kusins underbara fru sara

21 novemver
var jag ute med mina vänner (som det brukar vara) men oj oj oj vilken kväll det blev. Jag undrar vem det var som "betalade min fylla" för oj vad med drinkar det var i min hand hela tiden.

Planen från vår sida var faktiskt en lätt utgång, det skulle bara bli en öl och inte så mycket mer. Men vad gör man inte när man träffar massa folk som man tycker om och inte brukar träffa?Jo man tar fram flaskan för fan och skålar.

min älsklingsbar
bullit i uppsala

En bra plan är att alltid gå ut med bara 50kr och sen se hur kvällen går. oftast blir man bjuden eller kan man alltid "tillåta sig en öl" om ni förstår vad jag menar (karin du förstår i alla fall) Jag är den osmarta typen som går ut med min plånbok (alla andra gör det också) men i vilket fall så slösar jag alla mina pengar på Max,burger King, Mc Donalds.

addan blir arg
addan blir arg

Bara för att jag älskar att vara med på kort/ta kort behöver inte det betyda att alla gör det. Jag blir alltid så sur på folk som inte vill vara med på kort. Som på denhär bilden när jag försöker förklara för Jessica i fredags kväll hur roligt det är att vara med på kort.

addan och andrea
Addan med min älskling Andrea

Andrea är en av dom få som inte dykt upp i min blogg (varför har det blivit så?) Ville i alla fall få möjligheten att skriva av mig om vad jag tycker om denna tjej. Det jag älskar med Andrea är att hon är så galen,rolig,och party. Det vill säga att Andrea liknar mig väldigt mycket tror jag. jag gillar henne så otroligt mycket och jag tror inte hon förstår hur mycket jag gillar henne och hur mycket jag pratar om henne inför andra :) du är underbar tjejen! LOVE YOU!

90-tal


French Affair - My heart goes boom

03:00
kom hem från krogen nyss och har nu min egna efterfest framför youtube. Det bästa som finns är att för/efterfesta med sig själv framför youtube för då kan man välja musik själv. och det är då som det blir bäst party känsla.

Det jag kom på var att musiken ifrån 90-talet är lätt den bästa musiken som har gjort. jag tänker tillbaka på alla discon som man var på när man gick i lågstadiet mm. vilka tider och vilken bra musik det bjöds på.

när jag fyller 21år tänker jag bara bjuda på massa 90-tals musik kvällen lång ( eller i alla fall under förfesten ) sen får mina gäster säga vad dom vill, jag tror det kan bli riktigt bra.

Kourtney Kardashian

en underbar tjej
Kourtney Kardashian

Nu tycker jag vi ska strunta i tjejer som Lauren Conrad, Heidi Montag, Blake Lively och andra jobbiga ointressanta Hollywood tjejer och börja titta efter något nytt, något som känns lite mer 2009!

Är det någon brud i hollywood jag tror på och som jag absolut vill se mer utav så är det Kourtney Kardashian. Ni känner igen henne och hennes stora familj ifrån deras egna tv serie på E! channel.

alltid snygg på fester
Visst är hon fin!

Det jag tycker om med Kourtney Kardashian är att hon inte liknar dom andra tjejerna vi ser på amerikansk tv. Hon är en tjej för sig. Det som är synd är att hon inte tar så mycket plats som jag tycker att hon borde göra i media. Det känns som att det här kan vara "the next big thing" i hollywood.Jag gillar ofta kläderna jag ser henne bära på vimmelbilderna. Jag är nyfiken på vad hon har för framtids planer. Hoppas verkligen vi kommer få mer utav henne nu till nästa år. som jag skrev tidigare tycker jag att det är på tiden att vi får se nya ansikten ta mer plats i media och bort med alla andra tråkiga.

Victoria's Secret Fashion Show 2008


Änglarna är tillbaka på årets största modevisning

Årets största modevisning visades här om dagen i miami, jag talar självklart om VS! Det är modevisningen som alla modeintresserade har väntat på hela året. Och i år kunde vi en än gång skåda vackra modeller och vackra underkläder på catwalken. Det måste ha varit en otrolig kväll för alla som var där.På min listan över saker jag ska ha gjort innan jag dör står det bland annat att jag ska sitta i publiken till någon av VS modevisningar, det skulle va bland det roligaste!Jag blir så nyfiken på hur mycket kläderna kostar att sy upp och hur lång tid det tar att göra dom. Hur lång tid det tar att planera hela visningen. Och hur många det är som arbetar med det hela?självklart var min älskling Adriana Lima med på visningen. Vad skulle kvällen ha varit utan henne? Enligt mig så är det hon som sätter extra krydda på VS modevisning, den tjejen är bäst i världen!!!

Maria rakic fest


kan man leva lyxigare?

Den 15November 20:00 öppnade Maria Rakic upp dörrarna för sin fatastiska fest. Visst är det ofta som jag går på fest ( kanske för ofta ) men det här var en kväll utöver det vanliga måste jag säga. Det var en utav dom roligaste kvällarna jag varit med om. Förfesten var fantastisk och utgång blev även den lika lyckad.


Spephanie,Addan,Maria Högbladh

På bilden ser ni mig och mina två älsklingar ( klaga inte på bilden ). Jag hoppas verkligen att det inte dröjer länge tills nästa utgång med mitt kära Uppsala-gäng. Jag hörde rykten om att dom saknar mig på rockbaren Bullit, så vet vem kanske kommer det bli Bullit nästa utgång?

Här är min lista på hur du får en bra lördagkväll

1. Om festen är 20:00 kom i tid, och varför inte börja göra dig i ordning klockan 16:00 så du har mycket tid?

2. Se till att alltid vara snyggast under kvällen, det gör alltid jag!

3. Slösa inte pengar på dyrt vin/öl/sprit!! drick billigt och gärna ifrån andra (det gör jag)

4. Rösta gärna på förfesten om vilket nattklubb ni vill gå till. Den klubben flest vill till får det bli!

5. När förfesten är slut och ni ska ut, se till att INTE tappa bort varandra, det kan förstöra hela kvällen.

6. När krogen stänger så gå ihop till Max,Burger king,Mc donalds och fyllekäka innan efterfesten....

7. se till att vakna upp dagen efter.....

skandal


- idag var jag inte sugen på att äta mat

11:40 vaknade jag upp idag och kände att jag bara ville dö. Fyfan vad party det var igår med vännerna, vi var först på StockholmsNation men gick sedan till Escobar.

Hur jag kom hem?det är en annan historia, men ikväll kommer det bli lugnt. har inte orken med att vara ute tre kvällar i rad mer. Kommer spara mina krafter till Maria Rakic fest imorgon kväll.

kalas som jag brukar säga
ös ös ös gör mig medvetslös

18:30
det ska faktiskt bli roligt med filmkväll, kommer inte ihåg senast jag var hemma en fredagkväll. Kommer inte ihåg senast jag såg på en film? Tror det är bra för alla om Addan blir hemma en fredagkväll....

Välkommen hem

Husmor är hemma ifrån kina.

För några dagar sen kom den underbara Husmor hem ifrån Kina där hon i två veckor hade varit med sin pojkvän Simon. Jag har tyvärr inte pratat något med Husmor om hur hon har haft det på hennes resa, men det verkar som om hon har haft det bra. Hoppas på att få se en massa fantastiska bilder ifrån landet kina snart.På tala om ingenting var jag bara tvungen att visa er vad jag var på Halloween festen i stockholm. Joo jag var då en Munk, kände att det var perfekt att komma som en Munk på Halloween festen. Meningen var att man skulle klä ut sig till något som man var rädd för. Och är det inte lite läskigt med munkar?


"modeshow"21:30 Herregud vad pinsamt vill jag säga. Jag var på "modevisning" på Musikenshus i uppsala. Det var bland det billigaste jag varit med om ( och ni vet alla att jag har varit med om mycket ). "Modellerna var ful,feta,smaklösa,tråkiga! Jaa ni fattar att jag inte var nöjd. och i publiken kunde man se Uppsalas "inne gäng" sitta och tro att dom var snygga - hahaha! Kan inte alla ni bara banta? jävla fetton! wöööw


så jävla B!

en dålig bild på en dåligare modevisning för 120kr haha snälla 20kr hade varit pinsamt nog. jag vill bara säga en sak till alla som tror att dom är någon - lugna ner er! ta en öl och lyssna på lite musik ( det gör jag nu)

Addan

addan och maria ute en sen lördagkväll
Maria och addan på Bj i uppsala

1 November
blev det en utekväll till Birger jarl med min vän Maria. Som vanligt blev det för många drinkar och mycket dans, men det är inte helt fel. Lite trötta var vi eftersom det här blev våran 3e utekväll denna vecka.

tre bra saker med kvällen

1.
jag var riktigt snygg (fram till 23:30)
2. Någon betalade min fylla?
3. jag behövde inte gå hem.

och lite nya ansikten
Några människor och addan

Lite jobbigt blev det när Maria 02:00 drog hem och jag blev kvar själv. Jag hade turen att träffa lite nya människor (på bilden ser ni några utav dom). Klockan 03:15 gick jag till sjukhuset med Matthias och hans vän Petra för att träffa Matthias syster som väntade på att hennes vän skulle vakna. Kanske låter fult att säga det men vi hade faktiskt ganska roligt på sjukhuset, och för en gångsskull var det inte jag som låg inne!

Brandy


Brandy Norwood, född 11 februari 1979 i McComb, Mississippi

Hon föddes i McComb, Mississippi (samma ort där Britney Spears föddes) men växte från fyra års ålder upp i Los Angeles-stadsdelen Carson. Brandy är som vi alla redan vet inte bara en fantastisk artist utan även en filmstjärna.

alla hennes album

  • Brandy (1994)
  • Never Say Never (1998)
  • Full Moon (2002)
  • Afrodisiac (2004)
  • Human (2008)

i höst är hon äntligen aktuell med ett nytt album

Hon har gjort många bra låtar tidigare men nu i höst är hon här med ett nytt album fullt av många bra låtar. Brandy är enligt mig en begåvad artist som inte liknar någon annan sångerska. Hon är unik!Spana in hennes nya musik video
RIGHT HERE på youtube redan ikväll!

RSS 2.0