Valborg 2011, snart här!


Det är bara i uppsala du kan fira valborg. Nu är det inte många dagar kvar.


Konsten att få en lyckad valborg!

1.
Dina vita kläder kan du lämna hemma.Du förstår varför.
2. Bli skitfull, för det blir alla andra.
3. Börja dagen med dina bästa vänner.
4. Avsluta kvällen med ett ragg?
5. glöm inte att ta massa kort.
6. Får du inte hem ett ragg måste du hitta ett hångel.
7. akta dig för polisen.jag tror det var allt...


jag vill börja läsa


Snooki’s bok - A Shore Thing.Kardashians bok - Konfidential.Jenni "Jwow" Farley - The rules according to Jwoww.


torsdag med Lisa
Inte ofta det blir av men på torsdag :) Ska över till min älskade Lisa då och hjälpa henne färga håret. Det är roligt att göra vännerna extra snygga nu till valborg! Hoppas Lisa bjuder på lika god fika som förra gången ;)


// vi ses snygging!


fashion against aids!
Idag hade jag och min kära vän Johanna Stuxgren en heldag på stan. Vi började på H&M där det var premiär för Fashion Against Aids! Nu har vi shoppat för en bra sak. Sen gick Johanna lös i alla andra butiker. Hon hade mycket att bära på när vi skulle hem. Det är va jag kallar för en lyckad shopping dag!
Alltid fredag!

Fest hemma hos Maria hjärner. Alltid lika roligt. Sen blev det utgång och en jävligt galen efterfest. Känns nästan lite jobbigt att det är valborg nästa vecka!


Kardashians är tillbaka!Först kom Keeping Up with the Kardashians efter de gjorde hon Kourtney and Khloé Take Miami. Nu är hon tillbaka igen med hennes egna show Khloé & Lamar som hon gör med sin man. Det här kommer bli underbart som vanligt!

natur addan

Blev en dag ute i naturen med Jasmine. Jävligt äckligt, vi såg fyra ormar. Men roligt att komma bort från stan. Gör gärna det igen. Utan alla ormar!Crazy-måndag

Inte illa! Jag tror planen var att vi skulle ta en öl. Det blev så mycket mer.Påsk fest!

Det är konstigt att jag fortfarande känner mig sliten. I lördags hade jag lite fest och bjöd över några vänner. Kvällen var lyckad. Alla blev sådär kalasfulla som jag älskar :) Känner att det kommer bli en farlig vår ;)
¨
alltid helg!Herregud! Redan helg imorgon. Själv är man fortfarande bakfull från den tidigare helgen! Men jag tycker vi kör på i alla fall. Får se vem jag väljer att lura ut imorgon. På lördag är i alla fall den stora festen, ni missar väl inte den?


Puss och kram!


I övermorgon bär det av.


Foto: Jag på fredag, börjar flytta mina saker då.


Ser mig runt och förstår att det kommer bli rätt mycket att göra på fredag. Helvete vad med prylar jag äger!? Varför har det blivit så? Kommer sakna min lägenhet. Fast det kommer bli otroligt roligt att flytta in i den nya. Någon som vill hjälpa mig med flytten? Hör av er.


Vecka 15 (sliten som fan)
Fyfan vilken grym vecka det kommer att bli. Addan flyttar i helgen! Sen blir det också Påsk Fest. Skönt att vara tillbaka från Jönköping. Jag och Sören gjorde bort oss rätt hårt. Men vem bryr sig? Nu är det ny vecka med nya mål! Är ni med mig?


Lördag i jönköping...

Dagens ord är - Pojk-fitta. vill du veta mer gå in på www.dagensord.se

fredag i jönköping...

Det är så skönt när man kan ta ut svängarna lite....I övermorgon - Jönköping


På Fredag blir det småland


Jag och Sören har väl känt att det har varit lite för mycket festande i Uppsala den senaste tiden. Därför tänkte vi fly ner till Jönköping i helgen. Första vinet ska vi öppna på bussen ner, sen kör vi på! Hoppas på att det blir en rolig helg. Och att Sören kommer gilla Jkpg, för vem gör inte det?


Vi ses!


My name is!
Bara så alla vet. Nu heter jag Andreas Montoya på riktigt. Sökte om att ta bort Johnsson. Så nu är man en Montoya :) Nytt efternamn och ny lägenhet. Kan det bli bättre?


Grattis Natasha!

I lördags var vi ute och firade våran älskade Natasha. Det blev faktiskt Flustret. Vi hade en grym kväll :) Det måste vi göra om snart igen!addans nya liv.Jag vet att de är 1 april. Men tro mig! Idag skrev jag på och är nu ägare till en helt ny lägenhet. Den ligger såklart i Fålhagen, precis vid Vaksalatorg. Kommer flytta in i slutet av april. Är helt kär i lägenheten. Räkna med sköna fester. Underbart att de bara tar 10min att gå ner till stan. Känns som det kan bli en bra vår.


God natt :)


2 veckor kvarDet kan bli bland de roligaste från Kanal5 2011. Missa inte detta!


RSS 2.0