stadsparken en solig måndag

Började dagen med att storstäda. Senare blev det parken med Jasmine i vanlig ordning. Det är alltid lika mysigt att ligga där och titta på folk. Roligt att killarna bredvid oss fick problem med polisen. Så kan det gå. Får hoppas det inte blir jag nästa gång :)



Tycker att jag ser riktigt sommarfin ut.



Lilla jasmine var fortfarande lite sjuk.



Vet inte va det va som jag köpte, någon godiskaka?



Jag undrar vem det här kan vara?



jasmine...



ibland börjar jag tro att det bor en fet hora i mig....



... men så kan det vara



Tack jasmine för att du gjorde min måndag extra härlig!




a second chance to make a second impression




the second date!!

Vi har träffats förut. Tydligen? Jag får sluta va så full. Nu ska vi ses igen. Det här kan inte gå fel eftersom det är en grek som jag ska träffa. Mitt ex var grek om ni kommer ihåg. I Love Greker!


Jag ser det som en rolig grej. enligt mig ska man dejta mycket under sommaren. Men man ska absolut inte gå och bli kär. Relationer får komma till hösten för den som nu behöver det. Eftersom jag redan har så mycket snygga kläder tänkte jag idag gå och shoppa fler. Jag undrar vad den lilla greken vill se mig i? Det roliga är att greken kommer ifrån Uppsala och bor 20min ifrån mig. världen är liten.


önska mig lycka till!


Vecka 22 kommer bjuda på...


5 juni blir det sthlm.


Godkväll bloggen. Vilken fin söndag vi har här i Uppsala. Nu är i alla fall hela nästa veckas viktigaste dagar planerade. Det känns faktiskt jävligt bra.


måndag styr om i lägenheten. Till IKEA
Tisdag Dejt på dagen. Desperate housewives 21:00 kanal5, Utgång på Kvällen!! Rebecca flyttar till Norge
Onsdag Lillördag med vänner,utgång.
Torsdag Besök hem till min kära morfar
fredag VIP-fest och efter det blir det Flustret
Lördag heldag i sthlm och utgång på stureplan!
söndag sveriges nationaldag fira i sthlm, fest!


Mammas dag!


Jag och mamma i London sommaren 2006


Har skickat ett jättefint kort till min mamma på morsdag. Hon och jag ska åka till London i sommar och fira att jag blev 22år i mars (vi firade aldrig mig i år). Det kommer bli skitkul att dra till London med mamma kerstin en 3e gång. har även en vän i London som det ska bli kul att träffa igen. Är fortfarande övertygad om att sommaren 2010 kommer bli riktigt bra! :)


puss och kram







Fin fin lördag




Nästa vecka ska jag på en V.I.P fest i en smyckesbutik. Därför köpte jag denhär snygga kavajen idag. Jag har även beställt hem två jättefina armband som jag hoppas kunna ha nästa helg. Om någon undrar är kavajen storlek 44. Det ska bli roligt med lite Vip party och gratis drinkar.


Nästa vecka ska jag även åka och köpa saker till mitt dressroom som jag vill se färdigt snart. min lägenhet på ca 87kv är min älskling. Jag funderar även på att sätta upp massa snygga foton på mig själv. Om det är någon som vet nån bra inredningsbutik i sthlm så säg till.





jag har några vänner som tror att dom är bra i sängen. men det ser man på dom att de inte är. Men med bubble gum rap i sängen blir sexlivet bättre!! Eftersom jag är en fin pojke så har jag många kvar :) Men det är lätt dom bästa kondomerna! köp och prova själva :)



Inte utan min Rebecca

Min bästa kompis Rebecca kommer flytta till Norge på måndag och vara där över hela sommaren. Det kommer bli jättetråkigt utan henne i Uppsala. Det kommer absolut inte vara samma sak. Igår var vi ute en sista gång ihop. Behöver jag säga att vi hade kul? Alla skulle ha en bästis som henne. Det är inte många jag känner som kan få mig att skratta från hjärtat med det kan hon. Hoppas sommaren går fort så vi ses snart igen.















It's intuitive, you don't have to try




Igårkväll när jag var ute med mina vänner fick jag svar på en fråga som jag länge har undrat. Varför har inte jag V.I.P kort på Birger Jarl? Alla tycker att jag ska ha det. Jag om någon ska ha kortet, så är det bara. Jag är partyprinsen, det vet vi alla.


Så varför har nu inte Addan ett V.I.P kort? Jo för att ägarna trodde att jag redan hade ett!? Nej det hade jag inte. Men nu ska jag i alla fall få mitt kort. Det roliga är att jag ringer upp mamma Kerstin aspackad 02:30 igår för att berätta nyheten. Tror ni hon blev glad? haha nej. Hon sa något med - Addan sluta ring för i helvete.....


Mamma är underbar :P



När den duktiga Addan är här




Ibland kan jag bli lite trött på mig själv. Det är inte ofta som jag skriver om saker som jag är bra på. Här på bloggen blir det mycket bilder och texter om vad som hände under helgen. Nu tänkte jag förvåna er alla med en lista på seriösa saker som jag är bra på. Vi får se hur mycket ni redan känner till.


Saker som Addan är otroligt bra på!


1. Laga mat. Sen jag fick min nya lägenhet på ett kök på 18kv har jag blivit grym i köket. Alla mina vänner säger att jag lagar god mat.


2. Motionera, dansa, träna. Röra på mig. Ni ser väl vilket smal slimmad kropp jag har. jag är snygg naken.


3. Måla, skapa, fotografera. Är väldigt konstnärlig och estetisk av mig.


4. en händig man är jag. tro mig, jag har nog monterat upp allt som finns i en lägenhet. men händig blev jag kanske för 6månader sen.


5. Jag är bra på att ta hand om Barn och hundar. det förvånar mig faktiskt eftersom jag hatar barn/hundar.



puss och kram


Vakna med the voice




Hejsan bloggen. Idag var det en lång dag på jobbet. 08:00 till 16:00 är inte riktigt min grej en. Men jag gillar min chef och alla söta tjejer på jobbet :)


Det bästa idag var när jag 09:20 var med i VAKNA med the voice!! josefin crafoord tycker jag är en riktigt tråkig svennebrud. Förstår inte varför hon tror hon är så jävla häftig, för det är hon inte. Men jag tycker att Addan bjöd på två riktigt sköna minuter i radio. Kul att så många av mina vänner fattade att det var jag. Trodde dom skulle kalla mig för addan med dom sa Andreas!


- Och nu kära läsare ska jag dricka öl med min bästis.


oplanerat på en måndagkväll ;)

Fick besök igårkväll av *****!! Vi myste i sängen, kollade på film och pratade i flera timmar. Det utgjorde en väldigt bra start på veckan. Men allt för ofta vill jag inte att vi ska ses, du kanske inte är rätt person att bli kär i?



Idag är det i alla fall tisdag. Efter jobbet idag tänkte jag gå och shoppa på stan. Har en lista i huvet på saker som jag önskar mig. Vi får se hur lång listan blir i mitt huvud och ifall jag lägger upp några bilder på bloggen från idag. Ha en bra start på dagen kära läsare. puss




En helt ny vecka




Efter att ha jobbat i 8timmar känner jag mig inte så sugen på att börja städa här hemma. Den här måndagen kommer absolut bli en tvkväll. Det går en massa bra på Tv ikväll :)



Det blev en död söndag...


Igår skulle ju min "hemliga mys kompis" titta förbi. Vi brukar ses då och då :) vi kan verkligen prata om allt med varandra. Men efter en as dålig dejt den 16maj har jag inte lyckats resa mig upp. Är jävligt osugen på allt som har med pussar och kramar att göra. Tänk att en dålig dejt kan sabba så mycket för mig. Ska försöka resa mig upp så att jag kan börja dejta någon i juni!? Jag undrar hur det kommer sluta :P


tråkigaste dagen på veckan




Idag har det varit en riktigt långtråkig söndag hemma hos addan. Min "hemliga mysiga vän" ville komma över till mig senare ikväll och mysa. Men jag är inte så säker på om jag orkar med sånt en dag som denna...


Nästa vecka kommer jag jobba varje dag, så mig lär ni tyvärr inte springa på. under veckan träffade jag en person som jag tycker är jättefin. Ni vet hur det är. Man står och pratar med någon och så kommer man på att man är lite sugen på den andra personen. Självklart skulle jag kunna berätta vem det är jag pratar om. Men det roliga är att ingen av mina vänner vet om att jag tycker som jag gör om den här personen ;)


Grillfest hos Marta & Christian

Igår blev jag bjuden på Helenas vänners grillfest. Vi blev ett gäng på 25pers som grillade uppe på deras tak. Det var många nya människor där som man hoppas träffa igen. En kul kväll och ett trevligt gäng. Det roliga var att jag somnade 00:15 och vaknade upp 03:30. Så jag tror att jag kan ha missat mycket...




















Tack Marta & Christian för en trevlig grillfest. Jag gillar era fester, hoppas vi ses snart igen!


1 drink, 2öl för 88kr = tack för att du inte kan räkna


ute en fredagkväll som vanligt.


Det bästa från igår måste ha varit när jag fick betala 88kr för 1 drink och 2 ÖL. Kul att han inte kan räkna! I övrigt hade vi kul. Jag och christian gick bara ut för att kolla läget. Blev väl lite full på slutet.


Det står i alla fall helt klart att jag måste börja snygga till mig. Man börjar se rätt sliten ut (kolla in bilden). Ikväll ska jag på Grillfest. Gissar att det kommer bli trevligt. Men jag kommer nog bara dricka öl. Känner att det är rätt farligt att grilla. (det är farligt när jag grillar).



det bästa som jag sa igår...

nån kille - Hej kan du bjuda mig på en cigg.

Addan - absolut, så det är en cigg du vill ha.

nån kille - ja

addan - (är snål) börjar springa därifrån :P.... (såg rätt kul ut)


(5min senare) kommer killen fram och är säger - Men du får ju inte springa ifrån mig....



shit vad folk kan vara larviga.


Torsdags party

Igår kväll efter jobbet träffade jag och Rebecca upp nicklas, max och Kim i parken. Efter det gick vi till Salt och drack öl. Det var en riktigt rolig kväll. Jag sa det till Rebecca att roligast blir det när det bara är hon och jag som öppnar en kväll.



Äntligen fick addan dricka lite öl!



när det började bli kallt drog vi till Bowlaget :) jag var grym



Det var svårt att spela efter några öl...



Jag trodde Becca skulle va dålig. Men hon var as duktig!





Tack killar för att ni bjöd på bowling och öl :) jag hade jätteroligt och jag hoppas vi styr upp något kul snart igen!


Killen med ett stort A!


Vad är det som händer med folk runt om mig?


Maj månad har varit en mysig månad, aboslut. Men igårkväll låg jag och tänkte. Jag kom fram till att många av dom som jag har träffat de senaste halvåret har blivit tråkiga. Även ytliga bekanta tycker jag har blivit jävligt torra...? Vart är alla partyglada sommar människor?


Att folk nu förtiden är så passiva gör mig äcklad. Har folk en jävla stock i röven eller varför är dom så torra? En annan sak som jag inte gillar är dejtingen. Man kan ju säga som så att jag är singel singel singel. INTE en sexig jävel har man träffat. Det är tydligen bara en massa nollor som jag dejtar, men nån ska ju göra det också!


- Det addan behöver i dåliga dagar är ett bra dansgolv, sköna människor och en snygg dejt ;)


hejdå Nadia




Idag var vi ett gäng nära vänner till nadia som var med henne ut för att ta farväl. Vi kommer alla sakna Nadia nu i sommar. Men jag tror att vi är några som kommer åka ner och hälsa på henne :) Jag kommer sakna dig älskling
men jag vet att vi ses snart igen :)


Tzatziki bör man inte gå till om man är fler en två personer. Man hör fan inte vad någon säger till en. det är trångt. Och man får knappt betala när man vill gå? Fan va dåliga dom var på att ge rätt tillbaka.


ps. Jag tror ja var rätt lullig i skallen ikväll för fan vad jag inte orkade med mig själv, haha ds.


- kul å va bäng ;)


parken

Idag var det en härlig start på veckan. Jag var i parken nästan hela dagen med min kompis Jasmine. Härligt att bara ligga ute i solen och kolla in snyggingar. Och att jag hade så många snygga grannar visste jag inte. Men nu vet jag det, och jag trivs med tanken att träffa på dem snart igen ;)




















Tack för en fin dag Jasmine!


Grillfest hos Helena &Lisa




I Lördags hade Helena och Lisa Grillfest. Det var min första grillfest denna sommaren. Jag hade jättetrevligt. Tycker det är jättemysigt att sitta uppe där helena bor och förfesta :)








I can feel the base line jumping




Lisa Karm är lätt den coolaste tjejen i Uppsala. Snygg show, bra musik. Och kvällen var fantastiskt rolig. Tack vill jag säga till han som köpte drinkar till mig och bjöd på vin. Tror inte min Plånbok behöver följa med ut mer?




Här har ni tjejen. Lisa är grym på att dansa, alla borde börja dansa för henne. Jag gör redan det. Och se på mig hur grym jag är på dansgolvet.




Sprang in i sötnosen Julia. Verkligen alla man ville träffa var ute igår. Älskar dom kvällarna som blir så :)




Blev många glas vatten innan visningen började. hahaha, men jag var städad igår. Fan vad onödigt.




Jag undrar vem av oss som är blondast?





Det var allt ifrån min fredagkväll. Men ta det lugnt. ikväll är det lördag och jag ska på en grillfest som jag hoppas kommer bli jävligt rolig. Fler bilder ifrån mig kommer. Mitt liv är en fest som ni får följa ;)


Lika som Bär!


mamma och pappa VS. peter and lois


Det spelar ingen roll ifall inte ni läsare ser någon likhet. Det gör i alla fall jag. kolla in pappas mage och sen kolla in Peters. Mamma och Lois har samma byxor och frilla, haha! Äh den va rätt dålig.


Idag är det fredag, mamma Kerstin är i Uppsala och idag ska vi shoppa,laga mat och göra andra saker som kommer göra att dagen slutar med att vi blir arga på varandra. Visst är livet härligt. Ikväll blir det hemmakväll....


- kanske inte riktigt, 20:00 börjar jag! skål!


blattefest i jönköping!!

onsdag i jönköping. vi drog på studentfest "blattefest". Alltid lika trevligt. Här kommer lite bilder ifrån kvällen. Jag hade en bra kväll och vi ses kanske snart igen jönköping. puss















Britney Fires Jason as Agent - Hires him as Boyfriend!




Britney Fires Jason as Agent - Hires him as Boyfriend!


Det är därför jag älskar britney. Vad smart hon är. Vem skulle inte vilja hyra in någon som kan vara ens Pojkvän/flickvän!?? Jag tror jag ska ta mig ner till stan nu för att se om det finns någon som jag kan hyra in.


- Tack Britney för att du kommer på smarta saker!


Uppsala - Modevisningar och efterfester




Uppsala jag är snart hemma igen. I helgen blir allt som vanligt. Ska på Modevisningar och fester.
Mange Schmidt hörde jag skulle komma till BJ. Skulle inte förvåna mig om Lisa karm och vi andra festar med honom. Jag har i alla fall nya kläder och en helt ny frilla. Tro mig, jag är redo för en ny helg.


- Saknar er alla där hemma :)


onsdag i jönköping




Godmorgon bloggen! Idag har jag fullt upp. ska ner till stan och fika med en vän. Efter det ska jag till min frisör. Och ikväll hoppas jag på fest med Anvah och hennes snygga vänner. Tänker absolut ta med mig min kamera under dagen så ni alla får se vad som händer :)


kyss och smek!


en heldag i jönköping

Igår 15:30 kom jag ner till Jönköping. Det blev en fika med Anvah. Under tisdagen har jag fikat med lite andra vänner. Det har varit en mysig dag. Alltid roligt att träffa vännerna i jönköping. Imorgon är det onsdag "lillördag". Vi får se vad jag gör då för skojigt.



alltid lika trevligt att fika med Sofia



Det alltid lika bakfulla och slitna addan...



Det var inte längesen Ida var på besök i Uppsala



jag ville smyga lite med att jag var nere i stan ;)


tydligen gjorde jag det här igår?

Shit jag vaknade upp i en taxi idag, hahaha! vet inte riktigt hur kvällen slutade där. Förlåt vill jag säga till alla som jag träffade igår. Och tack till Helena som är en super underbar tjej! Hur dricker jag?
























vem betalar min fylla?.....


nya vänner på besök!

vilken trevlig onsdagkväll jag hade. Bjöd över helt ny vänner hem till mig på lite förfest. Senare på kvällen gick vi ner till VIP-Baren. Det var inte mycket folk men väldigt bra musik. Folket som jobbade där var väldigt trevliga så jag kommer absolut komma tillbaka :) helt okej onsdag på stan!









en dålig start på onsdagen





den här bilden fick jag av någon som heter [email protected]. Jag blir rätt äcklad och trött. måste folk skicka kukbilder till min mail? Lägg aldrig ut era mail adresser på Twitter och myspace!!! Jag tror inte den här killen som skickade kuken visste att hans foto skulle läggas upp på min blogg. grattis....


- nu ska jag försöka äta mat....


Christina Aguilera är tillbaka!




Inte för att jag tycker så mycket om henne, men nu är hon tillbaka. Christinas nya album Bionic kommer ut i Juni. Hon har totalt sålt över 30 miljoner album samt 10 miljoner singlar. I februari 2000 vann Aguilera sin första Grammy Award för Bästa nykomling, ett pris hon vann trots att hon tävlade mot Britney Spears, som slagit igenom långt innan Aguilera.





Hennes nya singel heter not myself tonight. Låten är helt okej. Men bara för att hon var "cool" i början av 2000-talet så tror inte jag det kommer gå så bra nu. Det finns redan så många nya bra artister så vi behöver inte christina.


Cause I'm doing things that I normally won't do




Okej nu är det maj månad. Jag vet inte hur ni känner.
Men här är en lista på saker som jag önskar mig för att göra maj månad lite extra mysig.


1. Några nya nr i min mobil. Då man tänker - gud jag undrar vem det är som har ringt mig.(nån snygging)

2. chapel hill vin som man alltid ska gå runt med i väskan. livet blir roligare...

3. Citron i håret. Jag har börjat gå runt med det. wöööw

4. Nya sexiga låtar i mobilen.

5. På med alla solglasögon nu!


The old me's gone I feel brand new




I natt hade jag en äcklig dröm. En stor Björn försökte äta upp mig. När jag vaknade upp var jag helt förstörd. Men jag är vid liv. det var bara en dröm som ni förstår.


Nu kanske ni undrar varför jag tog upp det här? Jag kom på att om man inte levet livet så kanske en stor björn tar det ifrån en!? Denna veckan ska jag bara göra saker som gör mig glad. Extra glad. Eftersom jag var vädligt dålig på att blogga förra veckan så lovar jag att blogga mycket mer under denna...


Valborg 2010




hahahaha okej förlåt för att inte jag har bloggat sen i onsdags förra veckan. Men jag har festat torsdag,fredag,lördag och varit död hela söndagen. Nu är det måndag och jag börjar vakna till liv. Jag ska ta tag i mitt liv. Ni behöver inte vara oroliga. Mer skvaller och skandaler kommer upp senare i veckan. puss på er läsare.


RSS 2.0