jobbigt att vara mig


Typ såhär känner jag mig idag (foto:16okt)


Dålig start på en ny vecka. Vaknar upp sjuk. Eller sov nog ingenting i natt. Mår illa och vill spy. Tur för mig att jag har Kunskapskanalen på tv. Tycker det är riktigt spännande, älskar naturprogram.

// puss på er!


addan till 100%

Skulle vända mig om, trillar av stolen slår i huvet i vinglaset så att det går sönder. Har haft ont i huvet ganska länge nu. Hur kan jag vara så klantig. Hela glaset krossat. Tror ingen förstår hur ont jag har.
Studentfest

Blev bjuden hem till Cilla på studentfest. Hade en väldigt rolig fredag. Roligt med så mycket nya ansikten. Hoppas på fler studentfester nu i höst :)


romantisk dejt?I torsdag var jag på dejt. Och nej det var långt ifrån lika fint och lyxigt som på bilden. Men vi hade trevligt. Vem vet om vi ses igen? Ni alla skulle bli förvånade om ni fick reda på vad vi hittade på. Jag är riktigt oromantisk ska ni ha klart för er.

// Nästan pinsamt!


inspelning på tisdag
På tisdag ska jag till Stockholm för att vara med lite i Elsas Värld. Inspelningen ska vara på Berns. Ska bli spännande, roligt att tv3 ringde mig. Premiären kommer vara den 3 november. Vi får se fall det blir en populär serie.


en kväll med addan


6000kr helt i onödan?äntligen fredag!Efter en lång vecka är det äntligen fredag igen. Känner på mig att det kommer bli en bra helg. Det första jag ska göra nu på fredagsmorgonen är att köpa en ny hårfärg. råkade få gult hår igårkväll och det orkar jag inte med igen!! Vi syns ute i vimmlet.


mycket bra!Var? - stockholm
När? - I söndags
Betyg? - MVG


Blev en jättetrevlig dejt i söndags. Hade inga förväntningar. Förstår inte hur 2timmar kan gå så fort? Nästa gång ska vi ses i Uppsala, hemma hos mig. Är lite nervös men tycker det ska bli superkul.


Härliga stunder
Var - Flustret och Bj ( BK 03:30, sugen på mat)
När - Lördag den 15 okt.
Med - alla mina kära vänner.

Tycker kvällen var jättetrevlig. Är glad att det snart är helg igen (veckorna går så fort). Synd bara att det är så kallt ute nu. Kommer jag klara en vinter till?


Håkan bråkanVarför ska alla munknulla Håkan hela tiden. Tror han förstår att han har varit dum. Men vi måste förlåta honom och sluta säga elaka saker. Tänk vad jobbigt det måste vara för honom att gå till jobbet. Tycker Håkan är söt.


mer shopping

I onsdag tänkte jag - addan idag ska vi hitta något fint till dig. Visst gjorde vi det. Inte för att jag behöver nya byxor men jag kunde inte låta bli. Ibland måste man bara.


och nya brillor, råkar alltid ta sönder mina solglasögon...


vilken vecka!


(foto från i lördags med emelie,sara,sören och mig)


Vilken rolig vecka som är här. På Söndag ska vi på Britney Spears i Globen. Fredag ska jag äntligen träffa min vän Maria Rakic (ett år sen nu). På Torsdag ska jag luncha med allas våran snygging Lisa Togo. Måndagen började jag med att vara ledig, kan dt bli bättre? :)


// Puss och kram!


shopping

CK och Dior kommer hjälpa mig att göra hösten trevligare. Var på stan idag med en vän och kollade efter vinterjackor.Finns det något tråkigare? Hittade en som jag ska köpa på fredag. I övrigt har jag inte shoppat något nytt. Tycker aldrig det finns något fint på hösten.


När jag blir stor

Det är många som säger att jag liknar Prince. Att jag rör mig som honom. Sen om det är en komplimang vet jag inte. Fast jag tycker han är rätt skön. Skulle gärna se ut som honom när jag kommer upp i åren. Vad tycker du? Kan du se någon form av likhet?


nya tag!
Fiskarna
Vecka 40 (3 oktober-9 oktober)

Nu kan det vara brevbäraren som kommer med den raraste nyheten för dig. Du verkar få romantiska skrivelser som gör dig glad och nästan generat lycklig. Kan du resa nu i ditt arbete så tror jag att du får lycka med det du gör. Just resor ger dig nu nya tankar och allt verkar bli lättare att genomföra. Du blomstrar i bästa hälsa.

fest hos Anna


(finns bara en bild från annas fest)

I lördags var vi i Stockholm på Annas fest. Hade väldigt kul, kanske lite för kul? Har inga bilder att visa från kvällen. Blev för full och visste inte hur man tog kort. Vaknade upp på söndagmorgon ensam kvar i lokalen anna hade hyrt. Jag hoppas i alla fall att det blir sthlm snart igen.


// puss på er alla!


RSS 2.0